Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Maalesef 16 olan sonucum 20 olmuş. Yakında da düşmeye başlar sanırım. Olmadı.
Canım umudunu hiç yitirme , demek ki daha vakti gelmemiş . Rabbim eşinle Sana sağlık ve uzun ömür versin yeterki ,tekrar denersiniz inşallah ... Çünkü üzülsende kendini de yıpratsan rabbşm ol demedikten sonra olmuyo , sabırla beklemek gerekiyor ve buna da şükür demek gerekiyor .... Yaşadıklarımdan biliyorum ve bunları söyleyebiliyorum güçlü olma vakti ....

Cnm çarşamba mı transferin oldu. Var mı bi brlirtin embriyo kaliten neydi acaba..hayırlı sonuç alırsın inşallh.
Salı günü oldu da kasık ağrım oluyor göğüslerim dolu adet belirtiside olabilir bilmiyorum ki. Blastokistti canım embriyo kalitesinde sıkıntı yoktu inşallah tutar

Kizlar bugun doktora gittim 12 ocakta transferim olmuştu 26 ocakta degerim 1354 cıkmıstı ve bugun gittigimde ise degerim sadece 1408 olmuş. Doktor sagliksiz gebelik olablir dedi carsamba tekrar kan testi yapmam gerekiyor aranizda oyle bir durum yasayan varmi(

8 toplanan 7 işleme giren 5 güne 7 kalmış ancak 5 i 4 . günle uyumlu idi. PGT önerildi. Malum devamlı denemeler yüzünden biraz ekonomi sarsıldığından yaptıramadık. Yaşım 40

Maalesef 16 olan sonucum 20 olmuş. Yakında da düşmeye başlar sanırım. Olmadı.

Sn ADATA en son denememde de benim değerlerim sizinki ile aynıydı. Doktor benden önce eşime olmadığını beyan etmişti. Ama her ihtimale karşılık bir test daha yaptırmıştı. Her deneme bir ümit her sonuçta bir hayal kırıklığı oluyor. İnşallah bir daha ki denemenizde yavrunuza kavuşursunuz. Bir daha denerseniz araya en az 6 ay süre koyun. Ben üst üste 3 deneme yaptım. Her seferinde yumurta kalitesi daha da düştü.

Cnm sana tup bebek pgt li mi yapıldı

8 toplanan 7 işleme giren 5 güne 7 kalmış ancak 5 i 4 . günle uyumlu idi. PGT önerildi. Malum devamlı denemeler yüzünden biraz ekonomi sarsıldığından yaptıramadık. Yaşım 40
Evet her denemede hayal kirikligi maddi manevi cöküntü dayanmak zor, bu sefer olacak derken yine olmayışını hayal meyal yasamak istemesem de yasamak ne buyuk acı. 4. Denememde de pgt yaptirabilecegimi zannedemiyorum. Maddi boyutunu gectim embriyonun başına birsey gelir mi korkusunu ve sonucunu yasamak daha buyuk bir kayip. Hakkimizda hayirlisi. Rabbim cok aratmasin

Hamile olan arkadaşlar idrarınızda koku var mıydı ? Bir yerlerden bi belirti arıyorum umut işte :)

Merhaba arkadaşlar , yarın ilk tedavime başlıyorum ama Ayşe hoca izinliymiş moralim çöktü şimdiden (( diğer hiç bir hocayı tanımıyorum sevinç hocaya verdiler randevuyu ..en azından başladığım gün Ayşe hoca olsaydı iyiydi ..herşeyimle bugüne kadar o ilgilenmişti ..

Kurtaj oldum canım. 8. Haftada hala kalp atışı yoktu. O yüzden 9. Haftada aldırmak zorunda kaldık.

sevinç hnm da çok tatlı cnm. Takılma ben ayşe ile başladım. Transferimi takiplerimi sevinç yaptı.

sevinç hnm da çok tatlı cnm. Takılma ben ayşe ile başladım. Transferimi takiplerimi sevinç yaptı.
Sağol Can'ım teşekkürler .bir şey daha soracağım dün akşam kahve akıntım başladı biraz biraz ama kanamam bugün sabah başladı yarın sabaha da randevu verildi ..bugün 1 yarın 2.gün oluyor demi.sekreter adet oldum deyince aktif kanama lekelenme hiç bir şey sormadan yarına verdi randevuyu doğrudur demi..şehir dışından geleceğiz biz yanlışlıkk olmasın

Yarın iki oluyo cnm anladığım kadarıyla hayırlı olur inşallh

Sevinc hanima hic tereddütsüz muayene ol arkadasim, ben ilk denememde Sevinc hanimla basladim ve memnun kaldim. Transferide kendisi yapti 2 kese olustu birinden kalp sesini aldik ama gebeligimde sorunlar cikinca, 8 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldim. yolun acik olsun.

Çok geçmiş olsun Can'ım inşallah Allah sana hemen tekrarını göstersin..gebe kalabilmek bile önemlidir diye düşünüyorum..Teşekkürler içimi rahatlattınız ..Semra hanımı da görmek istedim bakalım ne diyecek inşallah ilk seferde tutar kardeşinize dua edin ...iğnelerden filan korkmuyorum da ağrı sancıdan da.yeter ki olsun beni tedirgin eden embriyo kaç tane olacak az mı çok mu kaliteli mi olacak bilinmezlik insanı yoran..o da Allah'a kalmış..inşallah şanslı bir döngümdür bu ay.her ay değişiyormuş çünkü .tekrar teşekkürler

herhalde dönem dönem değişkenlik gösteriyordur inşaalla bundan sonra denk gelirler de kaliteli bir embriyoyu yakalarız

bizde de aynı sorun halen çözüm bulamadık ve bize çözüm bulunamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…