Maalesef 16 olan sonucum 20 olmuş. Yakında da düşmeye başlar sanırım. Olmadı.Arkadaşım bugün de test yaptırdın mı ?.. Sonucunun yükselmiş olduğunu Umut ediyorum , bize güzelllll hbrlerini verrrrrrrrrrrrrirsin inşşşşşşş
Maalesef 16 olan sonucum 20 olmuş. Yakında da düşmeye başlar sanırım. Olmadı.
Cnm çarşamba mı transferin oldu. Var mı bi brlirtin embriyo kaliten neydi acaba..hayırlı sonuç alırsın inşallh.Benimde transferden sonraki 6.günüm heyecanla bekliyorum. Inşallah pozitif sonuç alırım.
Salı günü oldu da kasık ağrım oluyor göğüslerim dolu adet belirtiside olabilir bilmiyorum ki. Blastokistti canım embriyo kalitesinde sıkıntı yoktu inşallah tutarCnm çarşamba mı transferin oldu. Var mı bi brlirtin embriyo kaliten neydi acaba..hayırlı sonuç alırsın inşallh.
Canim insallah bu kez saglicakla kucagina alirsin yavrunu. Bende 2 transferle negatif sonuc aldim 10 gun once5 yumurtadan oluşan 2 embriyo oldugu icin kiyamadik pgt yaptirmaya ama olmadi da zaten. Kac yasindasin canim? Kac adet embriyon olustu? Dondurulan embriyolarin ve transfer edilenlerin hepsine mi pgt yaptirdin? Ne kadara maal oldu acaba?
Kizlar bugun doktora gittim 12 ocakta transferim olmuştu 26 ocakta degerim 1354 cıkmıstı ve bugun gittigimde ise degerim sadece 1408 olmuş. Doktor sagliksiz gebelik olablir dedi carsamba tekrar kan testi yapmam gerekiyor aranizda oyle bir durum yasayan varmi([/Q
Hemen paniklemeyin. İnşallah bir sonraki testiniz yükselir. Test sonucuna bakılırsa yükselip geriye düşmüş gibi görünüyor. Eğer bu şekilde ise duruma göre kürtaj olmanız bile gerekebilir. Ama Allah'tan ümit kesilmez.
Maalesef 16 olan sonucum 20 olmuş. Yakında da düşmeye başlar sanırım. Olmadı.
Cnm sana tup bebek pgt li mi yapıldıKizlar bugun doktora gittim 12 ocakta transferim olmuştu 26 ocakta degerim 1354 cıkmıstı ve bugun gittigimde ise degerim sadece 1408 olmuş. Doktor sagliksiz gebelik olablir dedi carsamba tekrar kan testi yapmam gerekiyor aranizda oyle bir durum yasayan varmi(
Evet her denemede hayal kirikligi maddi manevi cöküntü8 toplanan 7 işleme giren 5 güne 7 kalmış ancak 5 i 4 . günle uyumlu idi. PGT önerildi. Malum devamlı denemeler yüzünden biraz ekonomi sarsıldığından yaptıramadık. Yaşım 40
Canim geçmiş olsun. Pgt konusunda doktoruna guvenebilirsin. Çünkü biz Son yapılan transfer sonucunda gebelik oluşmuştu ama 9 haftalıkken kalp atışı olmadığı için aldırdık. Biz 5 kez denedik ama sadece 5. Denemede pozitifi gorduk. Yani ilk kez tutmuştu ve düşmüştü. Biz bi sonraki denememizde Pgt yapılmasını kendimiz istedik ama semra hanim gerek görmedi. Bu sebeple yaptırmıycaz. Yani demem o ki biz istememüze ragmen yapmadı. Sende gerekli görmüştür. Güvenebilirsin Semra hanima, boş yere yaptıracağıni düşünmüyorum
Kurtaj oldum canım. 8. Haftada hala kalp atışı yoktu. O yüzden 9. Haftada aldırmak zorunda kaldık.Canim bebeğin dustumu yoksa kürtaj la mi aldılar biraz sizin durumunuz la benim ki aynı ben 5 kez hamile kaldım normal yolla hepsi öldü karnımda kürtaj oldum semra hanim bebeklerin ölmesin i tüplerde bağladı sağ tarafta sıvı olduğunu söyledi ameliyat oldum sağ tupum bağlandı şimdi pgt li tup bebek deneyecekler inş hayırlısı bende çok korkuyorum
sevinç hnm da çok tatlı cnm. Takılma ben ayşe ile başladım. Transferimi takiplerimi sevinç yaptı.Merhaba arkadaşlar , yarın ilk tedavime başlıyorum ama Ayşe hoca izinliymiş moralim çöktü şimdiden(( diğer hiç bir hocayı tanımıyorum sevinç hocaya verdiler randevuyu ..en azından başladığım gün Ayşe hoca olsaydı iyiydi ..herşeyimle bugüne kadar o ilgilenmişti ..
Sağol Can'ım teşekkürler .bir şey daha soracağım dün akşam kahve akıntım başladı biraz biraz ama kanamam bugün sabah başladı yarın sabaha da randevu verildi ..bugün 1 yarın 2.gün oluyor demi.sekreter adet oldum deyince aktif kanama lekelenme hiç bir şey sormadan yarına verdi randevuyu doğrudur demi..şehir dışından geleceğiz biz yanlışlıkk olmasınsevinç hnm da çok tatlı cnm. Takılma ben ayşe ile başladım. Transferimi takiplerimi sevinç yaptı.
Koku renk değişikliği falan olabiliyo canım ama yinede fazla bunlara takılma İnşaAllah güzel sonuçların olurHamile olan arkadaşlar idrarınızda koku var mıydı ? Bir yerlerden bi belirti arıyorum umut işte :)
Yarın iki oluyo cnm anladığım kadarıyla hayırlı olur inşallhSağol Can'ım teşekkürler .bir şey daha soracağım dün akşam kahve akıntım başladı biraz biraz ama kanamam bugün sabah başladı yarın sabaha da randevu verildi ..bugün 1 yarın 2.gün oluyor demi.sekreter adet oldum deyince aktif kanama lekelenme hiç bir şey sormadan yarına verdi randevuyu doğrudur demi..şehir dışından geleceğiz biz yanlışlıkk olmasın
Merhaba arkadaşlar , yarın ilk tedavime başlıyorum ama Ayşe hoca izinliymiş moralim çöktü şimdiden(( diğer hiç bir hocayı tanımıyorum sevinç hocaya verdiler randevuyu ..en azından başladığım gün Ayşe hoca olsaydı iyiydi ..herşeyimle bugüne kadar o ilgilenmişti ..
Çok geçmiş olsun Can'ım inşallah Allah sana hemen tekrarını göstersin..gebe kalabilmek bile önemlidir diye düşünüyorum..Teşekkürler içimi rahatlattınız ..Semra hanımı da görmek istedim bakalım ne diyecek inşallah ilk seferde tutar kardeşinize dua edin ...iğnelerden filan korkmuyorum da ağrı sancıdan da.yeter ki olsun beni tedirgin eden embriyo kaç tane olacak az mı çok mu kaliteli mi olacak bilinmezlik insanı yoran..o da Allah'a kalmış..inşallah şanslı bir döngümdür bu ay.her ay değişiyormuş çünkü .tekrar teşekkürlerSevinc hanima hic tereddütsüz muayene ol arkadasim, ben ilk denememde Sevinc hanimla basladim ve memnun kaldim. Transferide kendisi yapti 2 kese olustu birinden kalp sesini aldik ama gebeligimde sorunlar cikinca, 8 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldim. yolun acik olsun.
benim de 5. denemem olucak nasipse tam tarihine karar vermedim ama en kısa zamam da deniycem anlamadığım yumurta iyi sperm kaliteli birleşince neden embriyo kalitesi düşüyo ve gelişimi yavaşlıyo tıp buna bi çare bulabilse iyi olur bizim gibi olan pek çok hasta var çünkü
herhalde dönem dönem değişkenlik gösteriyordur inşaalla bundan sonra denk gelirler de kaliteli bir embriyoyu yakalarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?