- 12 Mart 2015
- 237
- 187
- 53
- 40
Canınızı sıkmayın inş olumsuz bişey yoktur.ama biz insanlar için herşey.ALLAH korusun olumsuz da olsa o haberi alınca bile ALLAHa sığının.Yolunuza azimle tekrar devam edin 6 deneme ama hala hırsla devam ediyorum.Üzülmeye bile vaktiniz olmasın.Allah yanımızda inş.Arkadaşlar mrb. Transferden sonraki altıncı günüm ve adet kanaması gibi kanamam olduprogestan ambül yaptım. Bu şekilde olan var mı aranızda kanamam devam ediyor ve dinleniyorum. Allahım yardım etsin çok zor. Ağrımda var...
Merhaba arkadaşlar , yarın ilk tedavime başlıyorum ama Ayşe hoca izinliymiş moralim çöktü şimdiden(( diğer hiç bir hocayı tanımıyorum sevinç hocaya verdiler randevuyu ..en azından başladığım gün Ayşe hoca olsaydı iyiydi ..herşeyimle bugüne kadar o ilgilenmişti ..
Merkezi aradın mı arkadasım ?.. Aramadıysan da hemen ara , Böyle durumlarda iletişime geçilmesini istiyorlar hemen ...Arkadaşlar mrb. Transferden sonraki altıncı günüm ve adet kanaması gibi kanamam olduprogestan ambül yaptım. Bu şekilde olan var mı aranızda kanamam devam ediyor ve dinleniyorum. Allahım yardım etsin çok zor. Ağrımda var...
Aradım. Sevinç hanım ile görüştüm kanama olduğu için progestan 50 mg ampul yap dedi iki tane. Kanama azaldı ama ara ara sancı giriyorum. Cuma günü test günüm. Üçüncü denemem bu eşim bu uğurda ikinci teseyi oldu. Kendime değil ona üzülüyorum en çokAyşe hoca kaç gün izinliymiş Can'ım , birşey dediler mi ?..
Merkezi aradın mı arkadasım ?.. Aramadıysan da hemen ara , Böyle durumlarda iletişime geçilmesini istiyorlar hemen ...
Can'ım Ayşe hoca 1 hafta izinliymiş .sanırım haftaya başlarAyşe hoca kaç gün izinliymiş Can'ım , birşey dediler mi ?..
Merkezi aradın mı arkadasım ?.. Aramadıysan da hemen ara , Böyle durumlarda iletişime geçilmesini istiyorlar hemen ...
Herkese merhaba.. Transferden sonra kanama olması demek negatif anlama mı geliyor? Bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar mrb. Transferden sonraki altıncı günüm ve adet kanaması gibi kanamam olduprogestan ambül yaptım. Bu şekilde olan var mı aranızda kanamam devam ediyor ve dinleniyorum. Allahım yardım etsin çok zor. Ağrımda var...
2 ped dolacak kadar olan kanama ve halen devam eden ve renk değiştiren iğneden sonra kanma yoğun değilmidir...???
Cnm en iyisi için rahatlamasi için kanda bir test yaptir2 ped dolacak kadar olan kanama ve halen devam eden ve renk değiştiren iğneden sonra kanma yoğun değilmidir...???
Canım seni çok iyi anlıyorum. Microtese olayını. Üzülme be dua et. Umutsuz da olma sakın. Unutma herseyde Bi hayır vardır.Aradım. Sevinç hanım ile görüştüm kanama olduğu için progestan 50 mg ampul yap dedi iki tane. Kanama azaldı ama ara ara sancı giriyorum. Cuma günü test günüm. Üçüncü denemem bu eşim bu uğurda ikinci teseyi oldu. Kendime değil ona üzülüyorum en çok
Evet pgt yapıldı.Cnm sana tup bebek pgt li mi yapıldı
bugün kan testi verdin mi?Merak ettim deEvet pgt yapıldı.
Yarın yaptıravağım. Şimdi yatıp dinleniyorum. Zaten iğne çok kötü yaptı.Cnm en iyisi için rahatlamasi için kanda bir test yaptir
Gidemedim bugün canım yarına bıraktım cesaretimde yok açıkçasıbugün kan testi verdin mi?Merak ettim de
inşallah her şey yoluna girer.Yüreğini ferah tutGidemedim bugün canım yarına bıraktım cesaretimde yok açıkçası
Canım bence hemen doktorunu araBenim kanamm kramplarla devam ediyo. Gittiler bebişlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?