Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar mrb. Transferden sonraki altıncı günüm ve adet kanaması gibi kanamam oldu progestan ambül yaptım. Bu şekilde olan var mı aranızda kanamam devam ediyor ve dinleniyorum. Allahım yardım etsin çok zor. Ağrımda var...

Canınızı sıkmayın inş olumsuz bişey yoktur.ama biz insanlar için herşey.ALLAH korusun olumsuz da olsa o haberi alınca bile ALLAHa sığının.Yolunuza azimle tekrar devam edin 6 deneme ama hala hırsla devam ediyorum.Üzülmeye bile vaktiniz olmasın.Allah yanımızda inş.

Ayşe hoca kaç gün izinliymiş Can'ım , birşey dediler mi ?..
Merkezi aradın mı arkadasım ?.. Aramadıysan da hemen ara , Böyle durumlarda iletişime geçilmesini istiyorlar hemen ...

Ayşe hoca kaç gün izinliymiş Can'ım , birşey dediler mi ?..

Merkezi aradın mı arkadasım ?.. Aramadıysan da hemen ara , Böyle durumlarda iletişime geçilmesini istiyorlar hemen ...
Aradım. Sevinç hanım ile görüştüm kanama olduğu için progestan 50 mg ampul yap dedi iki tane. Kanama azaldı ama ara ara sancı giriyorum. Cuma günü test günüm. Üçüncü denemem bu eşim bu uğurda ikinci teseyi oldu. Kendime değil ona üzülüyorum en çok

Herkese merhaba.. Transferden sonra kanama olması demek negatif anlama mı geliyor? Bilgisi olan var mı?

Herkese merhaba.. Transferden sonra kanama olması demek negatif anlama mı geliyor? Bilgisi olan var mı?

Yoğun bir kanama değilse negatif demek değil. jel kullanıldığında genelde olabiliyor. Hafif kanama olduğunda jeli bırakıp günde 2 ampül progesteron iğne vurulunuyor.

Jel kullanmayın. Jele karşı alerjisi olanlar kişilerde kanama olabiliyor. Test gününe kadar paniklemeyin. Hamilelikleri boyunca adet gibi kanaması olup da bebekleri olanları biliyorum.

2 ped dolacak kadar olan kanama ve halen devam eden ve renk değiştiren iğneden sonra kanma yoğun değilmidir...???

2 ped dolacak kadar olan kanama ve halen devam eden ve renk değiştiren iğneden sonra kanma yoğun değilmidir...???

İyi de sizin şu an adet görmeniz mümkün değil ki? Normal şartlarda adetinize en az bir hafta 10 gün var. Bazı bünyeler jeli kabul etmiyor ve kanama yapabiliyor. Bence test gününüze kadar paniklemeyin

Canım seni çok iyi anlıyorum. Microtese olayını. Üzülme be dua et. Umutsuz da olma sakın. Unutma herseyde Bi hayır vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…