Ben kullandım canım.Yumurtaları baskılıyorlar. Birinin önden gitmesini engellemeye çalışıyorlar.Benimki yinede önden gitmişti ama yumurtalar büyürken baskılayıcı iğne verdiler sorun olmadı.İnşallah senibde sıkıntı olmaz.Hayırlı olsun tedavin inşallahArkadaşlar aranızda climara bantla tedavisi başlayan var mı ben 9 gün sonra bu bantlardan kullanacağım çünkü yumurtalarım farklı boyutlarda oluyor
Nasılsın ,ne durumdasın?Benim kanamm kramplarla devam ediyo. Gittiler bebişlerim.
Arkadaşlar aranızda climara bantla tedavisi başlayan var mı ben 9 gün sonra bu bantlardan kullanacağım çünkü yumurtalarım farklı boyutlarda oluyor
Kanama devam ediyo.zeytin kadar bi parça düşürdüm. Gittiler sanırım. Yarın test yaptırcaz ama umudum yok.Nasılsın ,ne durumdasın?
Sağol canım inşallah işe yararBen kullandım canım.Yumurtaları baskılıyorlar. Birinin önden gitmesini engellemeye çalışıyorlar.Benimki yinede önden gitmişti ama yumurtalar büyürken baskılayıcı iğne verdiler sorun olmadı.İnşallah senibde sıkıntı olmaz.Hayırlı olsun tedavin inşallah
Benim elimde ve ayağımda zaten egzama var inşallah artırmazBen gecen bir tedavimde kullandım. Herkesde işe yaramıyor. Aynı zamanda ben de egzama tarzı lekeler yaptı sonradan..
Kanama devam ediyo.zeytin kadar bi parça düşürdüm. Gittiler sanırım. Yarın test yaptırcaz ama umudum yok.
İnşaallah canim bugün kan vermeye gideceminşallah her şey yoluna girer.Yüreğini ferah tut
pgt de nasıl saglıksız gebelık ıhtımalı olabılırkı ?Kizlar bugun doktora gittim 12 ocakta transferim olmuştu 26 ocakta degerim 1354 cıkmıstı ve bugun gittigimde ise degerim sadece 1408 olmuş. Doktor sagliksiz gebelik olablir dedi carsamba tekrar kan testi yapmam gerekiyor aranizda oyle bir durum yasayan varmi(
Senin test günün bugün müydü ki arkadaşım ?.Olmadı bu seferde. Hayırlısı..
ne yaptın canım seni merak ettimİnşaallah canim bugün kan vermeye gidecem
Pozitif olalım arkadaşım herşey olacağına varıyor biz elimizden geleni yapalım sadece ..hem zaten bak bir tane evladın var anladığım kadarıyla Allah bağışlasın bir tane daha olur ,,annem beni 37 yaşında doğurmuş doğal yolla abimle aramda 14 yaş var ...olmayacak dedikleri Zaman'da..ne yapalım benim de 1 tanecik olsa da büyütsem onu inşallah ....kısmet göreceğiz bakalım Allahtan Ümit kesilmez ..Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum ben tüp bebek yapsamda hamile kalamayacakmisim gibi geliyor bana ama deneyecegim diyorum kendi kendime ama tuqtmayacak nasılsa diyorum evet yanlış biliyorum ama bana çok uzak gibi geliyor gebelik sizdede böyle his yaşayan var mı acaba
Canım bugün tekrar tahlil yapildi sonucum 1563 cikti tekrar düşük katlanmiyor. Keseyi görebildiler fakat sagliksiz gebelikten şüphelendi doktorumne yaptın canım seni merak ettim
ama katlanıyor sonuçta.hangi doktora gittin.memorial mı? bir daha nezaman çağırdıCanım bugün tekrar tahlil yapildi sonucum 1563 cikti tekrar düşük katlanmiyor. Keseyi görebildiler fakat sagliksiz gebelikten şüphelendi doktorum
Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum ben tüp bebek yapsamda hamile kalamayacakmisim gibi geliyor bana ama deneyecegim diyorum kendi kendime ama tuqtmayacak nasılsa diyorum evet yanlış biliyorum ama bana çok uzak gibi geliyor gebelik sizdede böyle his yaşayan var mı acaba
Canimmm teşekkür ederim benim bir kızım var cok sukur ama sanki hiç yokmuş gibi istiyorum deli gibi hemde Dr. Ma sordum bunu çok normal kadınlık hormonu herzaman ister demişti ama 8 sene oldu hiç tutmadı suan hayal gibi geliyor o testler negatif cikiyor ya deli oluyorum ilk tup denememde olmadi .allah verirse olana kadar deneyecegim allahim herkesin gonlune göre verir insallahEvet canım çoook uzak gelirdi. 9 ay boyunca inanmadım bile, hatta doğsun kucağıma alayım ozaman inanacağım herhalde derdim doktoruma, kucağıma aldım yine inanamadım :) Şimdi yavaş yavaş gerçekleşti diyorum kendi kendime..
Yüreğinde umut var mı hala? Savaşmaya devam ettiğin müddetçe umudun var. O umudu oraya koyanında bir bildiği var inan bana :)
Rabbimin bir bildiği vardır canım. Herşeyde bir hayır vardır. İnşallah bidahaki seferde gelsin evlatların.Olmadı bu seferde. Hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?