Yok canım istanbuldan döndüm ben mardin de oturuyorum. Buradan özel bir hastaneye gidiyorum 12 şubatta tekrar muayeneye gidicm benimde anlamadigim değerim ne düşüyor nede olması gerektiği gibi ilerliyor. İnşaallah bir sıkıntı cikmaz inşaallah bebegim benimledir.ama katlanıyor sonuçta.hangi doktora gittin.memorial mı? bir daha nezaman çağırdı
Önceden 3 negatif 1 kimyasal 1 de düşük yaşayan ve şuanda da 6. tüp bebek tedavimin sonuç bekleme aşamasında olan biri olarak şunu söyleyebiliyorum ki arkadaşım her negatiften sonra dipleri yaşadım , aynı senin dediğin gibi heralde olmayacak bu iş asla bir çocuğum olmayacak diye düşündüm , ama o anın Şoku üzerimden gittikten sonra tekrar ümitlenmeye tekrar tedaviye başlama planları yapmaya başladık. Çok yoruldum , bittim dediğim çok Zaman oldu ama rabbimin imtihanı deyip eşimle birbirimize kenetlendik , çok şükür ki sağlığımız yerinde, çok şükür ki sevdiklerimiz yanımızda , aç değiliz , nefes alabiliyoruz .... Eksikliğimiz onca nimetin yanında 1 yokluk, deyip ümidimizi taze tutmaya çalıştık .Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum ben tüp bebek yapsamda hamile kalamayacakmisim gibi geliyor bana ama deneyecegim diyorum kendi kendime ama tuqtmayacak nasılsa diyorum evet yanlış biliyorum ama bana çok uzak gibi geliyor gebelik sizdede böyle his yaşayan var mı acaba
Seda senin bgn test gününde galiba , hadi güzellll hbrler ver bizeBenimde transferden sonraki 6.günüm heyecanla bekliyorum. Inşallah pozitif sonuç alırım.
Kızlar bir şey soracağım deneyimli arkadaşlara özellikle adetin 2 .günü sayılan folikülle tedavi sonunda toplanan kaliteli olgun yumurta sayısı doğru orantılı oluyor değil mi ?? Ne kadar ilaç kullanırsak kullanalım arkadan gelen bir yumurta adetin 2.gün ki vücut tarafından seçilen o yumurtalardan daha kaliteli olgun bir yumurta olamaz demi??
Cevabın için teşekkür ediyorum son cumlelerine kesinlikle katılıyorum çok haklısın umarım pozitif sonuç alirsin sende yuzunuz gülerÖnceden 3 negatif 1 kimyasal 1 de düşük yaşayan ve şuanda da 6. tüp bebek tedavimin sonuç bekleme aşamasında olan biri olarak şunu söyleyebiliyorum ki arkadaşım her negatiften sonra dipleri yaşadım , aynı senin dediğin gibi heralde olmayacak bu iş asla bir çocuğum olmayacak diye düşündüm , ama o anın Şoku üzerimden gittikten sonra tekrar ümitlenmeye tekrar tedaviye başlama planları yapmaya başladık. Çok yoruldum , bittim dediğim çok Zaman oldu ama rabbimin imtihanı deyip eşimle birbirimize kenetlendik , çok şükür ki sağlığımız yerinde, çok şükür ki sevdiklerimiz yanımızda , aç değiliz , nefes alabiliyoruz .... Eksikliğimiz onca nimetin yanında 1 yokluk, deyip ümidimizi taze tutmaya çalıştık .
Onun için arkadasım ümitvar olun, ümidinizi asla yitirmeyin ... Nasıl olsa tutmayacak düşüncen varsa bile onu bastırmaya çalış , bunu sesli ifadelendirme bile... Kelimeler düşüncelerimizi pekiştiriyor , düşüncelerde yaşantıları şekillendirebiliyor
sen kalbini bozma canım.şu dünyada yiyecek ekmeyi varsa hiç bir engel mani olmaz.verende Allah alanda Allah.olmadı bir sonrakinde olur.şu üstündeki olumsuzluğu bir at.inşallah her şey güzel olacak.bende kontrolu bekliyorum canım.benim değerler katlanıyordu.ama içimizdeki korku hiç bitmiyor.iyi düşün iyi olsun.ben sana bol bol dua ediyorum.Yok canım istanbuldan döndüm ben mardin de oturuyorum. Buradan özel bir hastaneye gidiyorum 12 şubatta tekrar muayeneye gidicm benimde anlamadigim değerim ne düşüyor nede olması gerektiği gibi ilerliyor. İnşaallah bir sıkıntı cikmaz inşaallah bebegim benimledir.canim senin durumun nasill?
Çok haklisin elimde değil iste üzülüyorum. Hayirlisi cnim ya dondurulmuslarim da var olmasa tekrar deneme sansimiz var Allah a şükür. İnşaallah senin kontrolün güzel geçer Allah saglikli hayirli bir evlat nasip etsin inşaallah. Sonraki kontolum de herşey kesinleşir diye düşünüyorum. Dualarin içinde çok saol Allah razi olsun bebisini sana bagislasin inşaallah.sen kalbini bozma canım.şu dünyada yiyecek ekmeyi varsa hiç bir engel mani olmaz.verende Allah alanda Allah.olmadı bir sonrakinde olur.şu üstündeki olumsuzluğu bir at.inşallah her şey güzel olacak.bende kontrolu bekliyorum canım.benim değerler katlanıyordu.ama içimizdeki korku hiç bitmiyor.iyi düşün iyi olsun.ben sana bol bol dua ediyorum.
Oncelikle arayip gelmeden yapmaniz gerekenleri sorun SMS ile bilgilendireceklerdir sizi. Sizden ve esinizden tahliller isteyecekler. Rahim filmini tekrar yapmanizi isteyecekler çünkü baya çok olmuş yapali. Bizim de genetik sorunumuz vardi bizim toplamda 10 bine yakin gitti. pgt için 650 euro odedik. Ama bazi durumlarda embriyo başına 350 euro istiyorlarmis bizim öyle durum değildi Allah a şükür. Benden ve eşimden de kan aldilar set up için onuda baya bir beklemiştik maliyeti ise 3360 dolardi yanilmiyorsam 10bine yakin odedik onun icinde. Bizim tek gen hastaligi eşim ve ben tasiyici olduğumuz için bebeklerimiz hasta doğuyor. Transferim yapildi gebelik var kontrol için beklemedeyiz. Allah yüzünüzü guldursun sorunsuz bir tedavi olumlu sonuçlar diliyorum.Kızlar günaydın benimde 2dusuk 1negatif toplamda 3 denemem var tüp bebekte en sonkinde pgd yapıldı. Ama işte 2 orta kalite ayrıca pgd biliyorsunuz çok pahalı Allah hepimizin gönlüne gore versin inşallah.memoriale aşağı yukarı ne kadara maloluyor pgd siz tüp bebek ve çalışanlar için erken basliyormu kontroller ve neler istiyorlar benim en son hsg flm 2012 cektirmistim kızlar bilgi verirseniz çok sevinirim
Ben son tutan denememde bantları kullandım.Benim de yumurtalarım uyumsuz buyuyordu, ben bu bantın uğruna bayagi bir inanıyorum. Tam hangi gün başlanıyordu hatırlamıyorum ama bantı son ana kadar takmıştım Real olup tedaviye başlayınca çıkardım ve ben de çok ise yaradı.Arkadaşlar aranızda climara bantla tedavisi başlayan var mı ben 9 gün sonra bu bantlardan kullanacağım çünkü yumurtalarım farklı boyutlarda oluyor
İnşallah. Bana da uğurlu gelir. Bebeğini inşallah sağlıkla kucağına al canımBen son tutan denememde bantları kullandım.Benim de yumurtalarım uyumsuz buyuyordu, ben bu bantın uğruna bayagi bir inanıyorum. Tam hangi gün başlanıyordu hatırlamıyorum ama bantı son ana kadar takmıştım Real olup tedaviye başlayınca çıkardım ve ben de çok ise yaradı.
Arkadaşlar pgt
Evet canim 4 embriyo 5 güne gitti pgt yapılınca sadece bir tanesi transfere uygun cikti.çok şükür onunla hamile kaldimArkadaşlar pgt embriyosu ile hamile kalanlar var mı?
Arkadaşlar pgt embriyosu ile hamile kalanlar var mı?
Merak ediyorum kırk yaş altı bayanların embriyolarında aynı sorun olmuyor mu.Neden onlara gerek duymuyorlarPgt embriyosu ile normal embriyo arasındaki fark doğacak bebekde oluşabilecek anomalileri bertaraf etmek. Down sendromu , yeterli gelişmemiş organ v..b. gibi. Bazen yapısı bozuk embriyolar tutunmada da sorun olabiliyor. bunun için sorunsuz embriyoyu belirliyorlar.
Merak ediyorum kırk yaş altı bayanların embriyolarında aynı sorun olmuyor mu.Neden onlara gerek duymuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?