Çok teşekkürler DuovaMutlu.İnşallah inşallah herkes sağlıklı bebişlere kavuşurBizim yazdigimiz 40 yas üstü topikte, 37 yasinda bir arkadas 11. haftasinda bebegini kaybetmisti. ve ayrintili inceleme sonucunda bebegin, down sendromu oldugundan dolayi gebelikte sorunlar oldugu, ve kaybin bundan dolayi olabilecegini doktoru aciklamisti. Her yasta olabiliyor elbette ama, arastirmalarda 40 li yaslarda daha fazla oldugunu, doktorlarda söylüyor. Dilerim topikteki arkadaslarin, benim ve sizin saglikli bebekleri olur.
Merak ediyorum kırk yaş altı bayanların embriyolarında aynı sorun olmuyor mu.Neden onlara gerek duymuyorlar
Ben de kullandım ama kullandığım ay adetimi geciktirdi.Arkadaşlar aranızda climara bantla tedavisi başlayan var mı ben 9 gün sonra bu bantlardan kullanacağım çünkü yumurtalarım farklı boyutlarda oluyor
Haydi cnm hayırlı olsun , tez Zamanda o 9 gün geçsin de testte pozitifi göresin inşMerhabalar.Şişli Memorialde transferim yapıldı şu an gün sayıyorum,değişik bi heyecan var içimde.Olumlu sonuçlarınızı duyunca da umudum artıyor.İlk denemem,umarım tutunur bebeğim.Allah'ım hepimize hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Bu yapılan testin adı neBen ilk hamileliğimi 31 yaşımda yaşadım. O zaman kan testlerinde 1/215 risk oluşmuştu.(1/300 riskli demekmiş) Bana down sendromu riski var demişlerdi. O zaman Atıl YÜKSEL hocaya muayene olmuştum. Atıl hoca bebeğin sağlıklı olduğunu söylemesine rağmen gene de emin olmak adına amniyosentez olmuştum. Amniyosentezde sorun çıkmayınca içim rahatlamıştı. Yani anomali illahaki 40 lı yaşlarda olur diye bir şey yok. Ama 35 den sonra yumurta yapısının bozulmaya başlamasından dolayı bu pgt yi yapıyorlar.
Bu yapı
Bu yapılan testin adı ne
Kızlar Merhaba bende tüp bebek yaptrdim ama transfer olmadı henüz çünkü yumurta toplamadan bir gün sonra çok ağrım oldu ve Dr lar dondurmamizi söyledi benim içinde iyi oldu çünkü halen çok şancim var 6 tane dollenmis embriyom var ikinci adetten sonra transfer olcak sizce bi sakincasi var mı hemen transfer olmamasinin dondurulms embriyo ne kadar sağlıklı hamilelik oluşur bilgisi olan bu durum da olan var mi
Bu yapı
Bu yapılan testin adı ne
Benim normal embriyo ile tutmadi donmus transferiyle pozitif alanlardanim ben de.en kaliteli diye ilk konulan tutmazken daha az kalite görülüp dondurulan tuttu umudunu yitirme.vucut dinlenmis ve dogal hormonal dengede olduğu icin dondurulmusun daha da iyi sonuç verebildigini söylüyor doktorlarKızlar Merhaba bende tüp bebek yaptrdim ama transfer olmadı henüz çünkü yumurta toplamadan bir gün sonra çok ağrım oldu ve Dr lar dondurmamizi söyledi benim içinde iyi oldu çünkü halen çok şancim var 6 tane dollenmis embriyom var ikinci adetten sonra transfer olcak sizce bi sakincasi var mı hemen transfer olmamasinin dondurulms embriyo ne kadar sağlıklı hamilelik oluşur bilgisi olan bu durum da olan var mi
Senin test günün ne zaman canimHaydi cnm hayırlı olsun , tez Zamanda o 9 gün geçsin de testte pozitifi göresin inş
İnşallah aminn:)Haydi cnm hayırlı olsun , tez Zamanda o 9 gün geçsin de testte pozitifi göresin inş
Benim 10 şubatta test günümSenin test günün ne zaman canim
Sancinjn nedeni olarak kendi yumurtamin şuanda 10cm buyuklgnde oldgu için diyor Dr inş bi problem olmaz kalitesi falan düşmezO sancı muhtemelen aşırı uyarılmış yumurtalık sancısı. Dondurulmuş embriyo ile normal embriyo arasında bir fark yok. Sadece çözünürken laboratuvara bağlı olarak %10 civarında embriyoda kalite düşebilir.
Ayy çok tsk ederim Morel verdiniz bana inşallah benimki de ilk seferde tutar aslında bende beklemek istemstm o kadar operasyonlardan sonra kasilmalardan sonra dinlenip transfer yaptrmak mantikli geliyordu Rabbim evladınızi saglikla kucaginza almayı nasip etsin insBenim normal embriyo ile tutmadi donmus transferiyle pozitif alanlardanim ben de.en kaliteli diye ilk konulan tutmazken daha az kalite görülüp dondurulan tuttu umudunu yitirme.vucut dinlenmis ve dogal hormonal dengede olduğu icin dondurulmusun daha da iyi sonuç verebildigini söylüyor doktorlar
Olabilir korkmayin agridan drlar ağrıları herzaman olumlu gormuslerdirArkadaşlar gonal f kullanırken karın kasık Ağrı'sı yaşadınız mı sizde karnım bacaklarım ağrıyor daha yeni başladım tedaviye normal mi bu durum
Arkadaşlar gonal f kullanırken karın kasık Ağrı'sı yaşadınız mı sizde karnım bacaklarım ağrıyor daha yeni başladım tedaviye normal mi bu durum
Sancinjn nedeni olarak kendi yumurtamin şuanda 10cm buyuklgnde oldgu için diyor Dr inş bi problem olmaz kalitesi falan düşmez
TeşekkürlerPardon yukarıda pgt sorduğunuzu sandım. Testin adı amniyosentez. Karından bir iğne yardımı ile bebeğin kesesine girilerek sıvı alınıp laboratuvarda incelenmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?