Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar size birşey sorcam , pozitif aldıktan sonra kalp atışına kadar yattınız mı , normal hayatınıza işinize gücünüze devam ettiniz miş?...
Ben sonucu beklerken de yatmadim canim kanlanma önemli bebek kanla besleniyo.sonrasinda da normal gebelik yaşayan herkes gibi hayatima devam ettim.saglikli dayanikli bi gebelikte gezmekle sorun olmaz.sadece ağır kaldirma yükseklere uzanma hareketi yapma kabiz olma yeter bence

Bu hafta da rapor aldım yavaş yavaş hareketleneceğim inş , açıklaman için de sağol arkadaşım
merhaba.. elh derken neyi kastettınız? beta hcg den baska biseye de mı bakılıyor
He yok yok , elhamdulillah ı kısaltarak yazdım , beta dan baktılar bnm de

Bu hafta da rapor aldım yavaş yavaş hareketleneceğim inş , açıklaman için de sağol arkadaşım

He yok yok , elhamdulillah ı kısaltarak yazdım , beta dan baktılar bnm de
heh tamamdır anladım:) hayırlı ugurlu olsun güzelce artarak devam etsin inşallah. Allah hepimize nasip etsin inşallah

Geçen yıl bugünlerde ben de kalp atışı için bekliyordum ve 10 şubatta doktora gittiğimiz de görünmüyor demişti ve 1 hafta umutsuzca beklemiştik şükür ki şuan ikizlerim var 5 aylık..olur arkadaşlar hepimizin olacak inşallah sabır ve umut..

Mrh arkadaşlar yarın bende semra hanima randevu var. İst. Bir çok DR arasturdiktan sonra semra h. Karar verdim. Umarım doğru karardır.pko hastasıyım. 2 yıldır hiç hamile kalmadım.direk tüp bebekleki başlıyor genelde tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

Şimdiden hayırlı olsun tedavin.bence en doğru kararlardan biri Semra Hanım.umarım senın içİn de hayırlı ugurlu olur...

hayırlı olsun arkadaşım , inşallah çok güzel haberler alırsın bu başlangıcın devamında

Yatmak aklıma bile gelmedi :) normal hayatıma devam ettim canım
Can'ım yaw bundan önceki düşük oldu 4. Haftada , onun için kalkmaya normal hayatımı sürmeye korkuyorum , bu hafta rapor aldım , haftaya ama mecbur iş başlıyo

Tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin inşallah

Hayirli ve daim olsun Muhip kucagina aldigini da gör inşallah cok sevindim

Gözünüz aydın Rabbim tamamni erdrr inş kucaginza almayi nasip eder darisida bize olur :)

Çok ama çok sevindim tebrik ederim allah sağlıklı birsekilde kucaginiza almayi nasip etsin pozitif haberler hep gelsin :))

Tebrikler canim Insallah saglikla kucagina alirsin

Güzel Dilek'leriniz için sağolun kızlar , inşallah sıkıntısız devam eder , yrn 2 . Testimi yapacağım umarım gerekli artış olmuştur .

İnşallah tedavide Olan arkadaşlarım sizde güzel pozitif haberlerle şenlenesiniz , Mutlu olasınız

Tedavin hayirla sonuçlanır insaAllah bende pkoyum kesinlikle doğru adres canım Allah nasib ettiyse burası iyi ve deneyimli bi vesile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…