Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tedavi olan herkes Semra Hanıma muayene oldu mu arkadaşlar ben olmadım da

Semra hanım görüşmede bulunuyor canım muayeneyi onunla birlikte sizinle görüşen doktor yapıyor.
Kusura bakmayın cahilliğime verin ilk denemem olacak da görüşme derken tedavi öncesi ilk görüşme mi bu arada cevap için teşekkür ederim

Semra Hanım hiç katılmıyor mu yani.

Kusura bakmayın cahilliğime verin ilk denemem olacak da görüşme derken tedavi öncesi ilk görüşme mi bu arada cevap için teşekkür ederim

Kızlar biz tedaviye başlamadan önce ön görüşmeye gittiğimizde rahim filmi istedi Ayşe hoca , rahim filmimizi gitdiğimizde kendisi tedavş öncesi laparoskopi olunması gerekiyor hatta Şemra hocaya danışalım dedş , biz demeden kendisi söyledi Semra hoca rahim filminden teşhisi koydu , ama tedavi sürecinde muayeneleri hep Ayşe hoca yaptı ....

Arkadaslae bisey sormak istiyorum.kan tahlili gununden once idrardan test yapip pozitif sonuc alan var mi aranizda?cikar mi yani varsa,cok merak ediyorum

Rahim filmini nerde cektirdiniz bide fiyati neydi...

Arkadaslae bisey sormak istiyorum.kan tahlili gununden once idrardan test yapip pozitif sonuc alan var mi aranizda?cikar mi yani varsa,cok merak ediyorum
Bence yapma canım ben de yapıcam diye iki tane idrar testi almıştım ama cesaret edip yapamadım sonra kan yaptırdım pozitif çıktı rahat rahat idrar testi yaptım negatif çıktı eğer kandan önce yapsaydim kahrolurdum

Semra Hanım hiç katılmıyor mu yani.

İlk görüşmeye Semra hanım ve sizin tercih ettiğiniz bir doktor birlikte katılıyorlar. Muayene yapılıyor bunu genelde
Semra hanımla birlikte görüşmeye katılan diğer doktor yapıyor, Semra hanım size nasıl bir yol izleyeceğinizi anlatıyor, bilgi veriyor vs..

Gunaydin..evet dogru diyosun en guzeli beklemek,1 gun kaldi zaten bu kadar bekledim onu da beklerim yani:) beta hcg kac cikmisti ilk yaptirdiginda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…