- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
80 küsürdü canımGunaydin..evet dogru diyosun en guzeli beklemek,1 gun kaldi zaten bu kadar bekledim onu da beklerim yani:) beta hcg kac cikmisti ilk yaptirdiginda
Şişli de exhomer var yeni teknoloji ben oraya cektirmistim ağrı sanci hicbirsey yok çok rahatRahim filmini nerde cektirdiniz bide fiyati neydi...
Cnm bende muyene oldum ama önce aylin hanim sonra semra hanim muayene etti ben çünkü semra hanımı istemistimEvt semra hanim istedim
Ben ilk görüşmemi yaptım ama Semra hanım yoktuİlk görüşmeye Semra hanım ve sizin tercih ettiğiniz bir doktor birlikte katılıyorlar. Muayene yapılıyor bunu genelde
Semra hanımla birlikte görüşmeye katılan diğer doktor yapıyor, Semra hanım size nasıl bir yol izleyeceğinizi anlatıyor, bilgi veriyor vs..
Hayırlı olsun gebeligin inş bizede dua et arkadaşım. İlk tup muyduKızlar haber vermem biraz geç oldu ama şükür bende hamileyim. Dayanamayıp transferden sonraki 8.gün kan tahlili yaptırdım. 119 çıktı. Bugün transferden sonraki 14.günüm. Allah bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah
Evet ilk tüp bebek denemdi tuttu çok şükür. Bende de pcos vardı. Korkma canım olumlu düşün inşallah olur. Tedavi gördüğümüz hastane çok iyi bir hastane. Inşallah en kısa zamanda seninde hamilelik haberini alırız.Hsy
Hayırlı olsun gebeligin inş bizede dua et arkadaşım. İlk tup muydu
merhaba kızlar ben de bu ay şişli memorialde tedavı için ön görüşme yapacağım. ilk denemem kadıköy acıbadem de negatif. semra hanımdan ve öncesinde de ön görüşme için emre turguttan randevu verdiler. ayşe hanım yoğunmuş . emre turgut u tanıyanınız var mı ısrarla ayşe hanımı mı istesem karar veremedım(( bılgı verırsenız sevınırım. bır de ıstedığımız doktoru secebılıyor muyuz mesela sadece semra hanım yardımcı olmuyor ekıp ılgılenıyor oyle mı?
Ben de Aylin hanımda başlayacağım yakında inşallah. Daha önce muayene ve ön görüşme için gittim. Diğerlerini bilmiyorum ama Aylin hanım da gayet ilgili ve güleryüzlüydübayan olması sizin için rahatlık olur. Şu an Ayşe hanımda 4. tedavimi oldum. Diğer 3ü tutmadı. Ayşe hanım konuşkanlığı ile ilgi ve alakası noktasında daha cana yakın geldi. Ayşe hanıma muayene olamasan bile Sevinç hanımı da tercih edebilirsin. Diğer doktorlarda muayene olmadığım için bir şey söylemem yanlış olur.
Çok teşekkür ederim. İnşallah güzel dileklerin için Sağol.Evet ilk tüp bebek denemdi tuttu çok şükür. Bende de pcos vardı. Korkma canım olumlu düşün inşallah olur. Tedavi gördüğümüz hastane çok iyi bir hastane. Inşallah en kısa zamanda seninde hamilelik haberini alırız.
Bende merak ediyorum bunu bütün doktorların bilgisi oluyo o zaman her hastadan. Ben semra hanımı istiyorum niye başka başka Dr. Goruneyimki öyle degilmi ama.kızlar teşekkür ederim cevaplar için. yalnız anlamadığım nokta ılk basladığınız doktorla devam edılmıyor denıyor bazı yerlerde bu durumda aylın hanımla baslasam belkı kontrollere gırmeyecek sızde nasıl oldu ? bu bılınen 3 doktorlar dönüşümlü olarak gırdı sanırım sıze. emre bey ıle ılgılı yorum ben de gormedım hıc bahcecı kosovada calısmıs bır de 2015 den berı memorıalde....
Senin tedavini kim yürüttü acaba. Ben semra hanımı istiyorum ama o her seferinde olmuyo diyo arkadaşlar. Ekip Dr. Kim musaitse o bakıyo falan diye duydum doğrumuEvet ilk tüp bebek denemdi tuttu çok şükür. Bende de pcos vardı. Korkma canım olumlu düşün inşallah olur. Tedavi gördüğümüz hastane çok iyi bir hastane. Inşallah en kısa zamanda seninde hamilelik haberini alırız.
Sevinç hanıma denk geldim hep. Transferimi Aylin hanım yaptı. Zaten tüm doktorlar her hastadan haberdar oluyorlar. Gün içinde toplantı yapıyorlar. Sürekli aynı doktorun görmemesinin sebebi birinin görmediğini diğeri görebilir diye duymuştum ve mantıklı gelmişti. Bu konuya hiç takılmadım ben. Kim bakarsa baksın modundaydım. Çok şükür iyi de oldu. Darısı başınıza en kısa zamanda inşallahBende merak ediyorum bunu bütün doktorların bilgisi oluyo o zaman her hastadan. Ben semra hanımı istiyorum niye başka başka Dr. Goruneyimki öyle degilmi ama.
Senin tedavini kim yürüttü acaba. Ben semra hanımı istiyorum ama o her seferinde olmuyo diyo arkadaşlar. Ekip Dr. Kim musaitse o bakıyo falan diye duydum doğrumu
Şöyle oluyo canım mesela senin muayenen var o gün ve drun izinde veya opuda transferde o zaman Diğer drlar görebiliyor ama bence hepsi de iyi ayrıca her hastanın bilgileri hepsinde mevcut sıkıntı yapma bence bunu önemli olan sonuckızlar teşekkür ederim cevaplar için. yalnız anlamadığım nokta ılk basladığınız doktorla devam edılmıyor denıyor bazı yerlerde bu durumda aylın hanımla baslasam belkı kontrollere gırmeyecek sızde nasıl oldu ? bu bılınen 3 doktorlar dönüşümlü olarak gırdı sanırım sıze. emre bey ıle ılgılı yorum ben de gormedım hıc bahcecı kosovada calısmıs bır de 2015 den berı memorıalde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?