Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar şu hamilelik takviminden bişey anlamadım ben hem 6 haftalik diyo hem dogumuna 8.5 ay var diyo nasıl bi hesap bu

Ben ilk görüşmemi yaptım ama Semra hanım yoktu

merhaba kızlar ben de bu ay şişli memorialde tedavı için ön görüşme yapacağım. ilk denemem kadıköy acıbadem de negatif. semra hanımdan ve öncesinde de ön görüşme için emre turguttan randevu verdiler. ayşe hanım yoğunmuş . emre turgut u tanıyanınız var mı ısrarla ayşe hanımı mı istesem karar veremedım(( bılgı verırsenız sevınırım. bır de ıstedığımız doktoru secebılıyor muyuz mesela sadece semra hanım yardımcı olmuyor ekıp ılgılenıyor oyle mı?

Bende muayenemi oldum arkadaşlar. Sağolmayasi bu pkos yine benimle. rahim filmi, bi sürü kan testi, spermiyigram filan istediler duruma göre tedaviye karar verilecek ya asilama ya da tüp bakalım hayırlısı artık.

Hsy
Hayırlı olsun gebeligin inş bizede dua et arkadaşım. İlk tup muydu

bayan olması sizin için rahatlık olur. Şu an Ayşe hanımda 4. tedavimi oldum. Diğer 3ü tutmadı. Ayşe hanım konuşkanlığı ile ilgi ve alakası noktasında daha cana yakın geldi. Ayşe hanıma muayene olamasan bile Sevinç hanımı da tercih edebilirsin. Diğer doktorlarda muayene olmadığım için bir şey söylemem yanlış olur.

Ben de Aylin hanımda başlayacağım yakında inşallah. Daha önce muayene ve ön görüşme için gittim. Diğerlerini bilmiyorum ama Aylin hanım da gayet ilgili ve güleryüzlüydü

Bende ayşe hanımın hastasıyım evet güler yüzlü ilgili bi Dr ama opu mu sevinç hanım bi muayene mi ve transferimi aylin hanim yaptı bayan ekip Dr tabi ki rahatlik emre beyi hiç duymadım ama bu 3 Dr bence iyi

Çok teşekkür ederim. İnşallah güzel dileklerin için Sağol.

kızlar teşekkür ederim cevaplar için. yalnız anlamadığım nokta ılk basladığınız doktorla devam edılmıyor denıyor bazı yerlerde bu durumda aylın hanımla baslasam belkı kontrollere gırmeyecek sızde nasıl oldu ? bu bılınen 3 doktorlar dönüşümlü olarak gırdı sanırım sıze. emre bey ıle ılgılı yorum ben de gormedım hıc bahcecı kosovada calısmıs bır de 2015 den berı memorıalde....

Bende merak ediyorum bunu bütün doktorların bilgisi oluyo o zaman her hastadan. Ben semra hanımı istiyorum niye başka başka Dr. Goruneyimki öyle degilmi ama.
Senin tedavini kim yürüttü acaba. Ben semra hanımı istiyorum ama o her seferinde olmuyo diyo arkadaşlar. Ekip Dr. Kim musaitse o bakıyo falan diye duydum doğrumu

Sevinç hanıma denk geldim hep. Transferimi Aylin hanım yaptı. Zaten tüm doktorlar her hastadan haberdar oluyorlar. Gün içinde toplantı yapıyorlar. Sürekli aynı doktorun görmemesinin sebebi birinin görmediğini diğeri görebilir diye duymuştum ve mantıklı gelmişti. Bu konuya hiç takılmadım ben. Kim bakarsa baksın modundaydım. Çok şükür iyi de oldu. Darısı başınıza en kısa zamanda inşallah

Şöyle oluyo canım mesela senin muayenen var o gün ve drun izinde veya opuda transferde o zaman Diğer drlar görebiliyor ama bence hepsi de iyi ayrıca her hastanın bilgileri hepsinde mevcut sıkıntı yapma bence bunu önemli olan sonuc

birinin görmediğini diğeri görebilir mantığı ekip çalışmasının bir parçası sanki olabilir mantıklı evet eğer öyleyse. ben de zorlamıycam artık nasılsa bırkac doktor bırden gorurum bu gıdısle kım gorurse gorsun. zaten acıbadem de 8 yumurtam da boş çıkmış şimdi onu sorgulamak yerıne bunları takmasam ıyı olucak sankimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…