- 9 Eylül 2015
- 219
- 68
- 18
- 39
Aydinlattigin için teşekkür ederim.:))Sevinç hanıma denk geldim hep. Transferimi Aylin hanım yaptı. Zaten tüm doktorlar her hastadan haberdar oluyorlar. Gün içinde toplantı yapıyorlar. Sürekli aynı doktorun görmemesinin sebebi birinin görmediğini diğeri görebilir diye duymuştum ve mantıklı gelmişti. Bu konuya hiç takılmadım ben. Kim bakarsa baksın modundaydım. Çok şükür iyi de oldu. Darısı başınıza en kısa zamanda inşallah
Sizin sonuçta umarım sevindirici olmusturMerhbaalr..ben de orda farkli birkac doktora muayene oldum ve emre bey de onlarin arasindaydi.inanilmaz guleryuzlu,hasta halinden anlayan,tum sorulariniza sikilmadan bikmadan cevap veren bi hekim,ben cok sevdim kendisini.Ayrica tedavi surecimde aylin hanim,semra hanim,betul hanim,emre bey ve opu da melih bey transferde de sevinc hanim vardi.yani kisacasi her doktor goruyor neredeyse ve bu oldukca iyi bisey bence
benim büyük gün yarın:) bana da dua edin olur muSizin sonuçta umarım sevindirici olmustur
Aaa Rabbim yardimcin olsun. Emeklerin boşa çıkmasın insallah.benim büyük gün yarın:) bana da dua edin olur mu
Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.Aaa Rabbim yardimcin olsun. Emeklerin boşa çıkmasın insallah.
Ben ilk görüşmemi yaptım ama Semra hanım yoktu
Benimde yarinbenim büyük gün yarın:) bana da dua edin olur mu
gunaydin.. Hakkinda hayirlisi olsun senin de insallah.. Benim de arada kasik agrim oluyor evet bi de karnim sis gibi anlamadim psikolojik galiba:)Benimde yarinrabbim insallah emeklerimizi bisa cikartmaz ikimizde guzel haberler veririz. Bu arada herhangi bir belirti var mi sende mesela benim göğüslerim cok hassaslasti arada kasik agrim oluyo nadiren o kadar baska bisi yok
Allah tamamına erdirsin inşallah bizler içinde dua et ne olur.Allah razı olsunKızlar haber vermem biraz geç oldu ama şükür bende hamileyim. Dayanamayıp transferden sonraki 8.gün kan tahlili yaptırdım. 119 çıktı. Bugün transferden sonraki 14.günüm. Allah bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah
benim büyük gün yarın:) bana da dua edin olur mu
Benimde yarinrabbim insallah emeklerimizi bisa cikartmaz ikimizde guzel haberler veririz. Bu arada herhangi bir belirti var mi sende mesela benim göğüslerim cok hassaslasti arada kasik agrim oluyo nadiren o kadar baska bisi yok
çok üzüldüm Can'ım çok geçmiş olsun bir inşallah bir dahakine olacaktır Allah büyüktür hayırlısı olsun sizin sorun neydi ilk denemeniz miBenim maalesef negatif
Tesekkur ederim,evet ilk denemeydi.sorun hala net degil belli bisey yokÇ
çok üzüldüm Can'ım çok geçmiş olsun bir inşallah bir dahakine olacaktır Allah büyüktür hayırlısı olsun sizin sorun neydi ilk denemeniz mi
Amin çok teşekkür ederim. Dua ediyorum gruptaki herkese. Aynı yollardan geçtiğimiz için anlıyoruz birbirimizi. O yüzden duamdasınız. Inşallah sizinde mutlu haberlerinizi alırız.Allah tamamına erdirsin inşallah bizler içinde dua et ne olur.Allah razı olsun
Ayy gözün aydın canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin inş sagsalm darısı da bize insallahAmin çok teşekkür ederim. Dua ediyorum gruptaki herkese. Aynı yollardan geçtiğimiz için anlıyoruz birbirimizi. O yüzden duamdasınız. Inşallah sizinde mutlu haberlerinizi alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?