Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aydinlattigin için teşekkür ederim.:))

Merhbaalr..ben de orda farkli birkac doktora muayene oldum ve emre bey de onlarin arasindaydi.inanilmaz guleryuzlu,hasta halinden anlayan,tum sorulariniza sikilmadan bikmadan cevap veren bi hekim,ben cok sevdim kendisini.Ayrica tedavi surecimde aylin hanim,semra hanim,betul hanim,emre bey ve opu da melih bey transferde de sevinc hanim vardi.yani kisacasi her doktor goruyor neredeyse ve bu oldukca iyi bisey bence

Sizin sonuçta umarım sevindirici olmustur

Ben ilk görüşmemi yaptım ama Semra hanım yoktu

Bişey olmaz canım zaten bütün dosyaları inceleyen ve karar veren semra hanım ama illa bir muayenemde olsun diyorsan, Yasemin hanım var kan alma odasının karşı sırasında ikinci oda (değişmediyse) koordinatör ve Semra hanımın asistanı aynı zamanda onunla görüş bir randevuna Semra hanımda katılır, kırmıyorlar istek olduğu zaman.

benim büyük gün yarın:) bana da dua edin olur mu
Benimde yarin rabbim insallah emeklerimizi bisa cikartmaz ikimizde guzel haberler veririz. Bu arada herhangi bir belirti var mi sende mesela benim göğüslerim cok hassaslasti arada kasik agrim oluyo nadiren o kadar baska bisi yok

Guna
Benimde yarin rabbim insallah emeklerimizi bisa cikartmaz ikimizde guzel haberler veririz. Bu arada herhangi bir belirti var mi sende mesela benim göğüslerim cok hassaslasti arada kasik agrim oluyo nadiren o kadar baska bisi yok
gunaydin.. Hakkinda hayirlisi olsun senin de insallah.. Benim de arada kasik agrim oluyor evet bi de karnim sis gibi anlamadim psikolojik galiba:)

Allah tamamına erdirsin inşallah bizler içinde dua et ne olur.Allah razı olsun

benim büyük gün yarın:) bana da dua edin olur mu

Kuzzzlarrrr inşallah çok güzrl Haberlerinizi alırız , merak ve duayla bekliyoruz cnm

Amin çok teşekkür ederim. Dua ediyorum gruptaki herkese. Aynı yollardan geçtiğimiz için anlıyoruz birbirimizi. O yüzden duamdasınız. Inşallah sizinde mutlu haberlerinizi alırız.
Ayy gözün aydın canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin inş sagsalm darısı da bize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…