Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Nht59 bugün sizinde test gununuz degilmi ydi yoksa ben mi kaçırdım merak ettim sizi
Yok benim yarin. Aslinda bu aksam yaptirayim dedim sonra vazgectim. Sordugunuz icin cok tesekkurederim bu arada benim cevremden kimse bilmiyor cunku kimsede sormuyor dogal olarak kendimi bi garip hissettim tesekkurler

Arkadaşlar bir sorum olacak laparoskopi tüpbağlama ameliyatı olan varsa iyileşme süresi ne kadar sürüyor çalışanlara Şişli memorial bu ameliyat sonrası rapor veriyor mu tşk.

Arkadaşlar bir sorum olacak laparoskopi tüpbağlama ameliyatı olan varsa iyileşme süresi ne kadar sürüyor çalışanlara Şişli memorial bu ameliyat sonrası rapor veriyor mu tşk.
Ben oldum cnm hiç birşey yok hayatına hemen devam edebilirsin benimde sağ tüpüm bağlandı senin ne için bağlandı cnm anlatirmisin

kızlar konu dışı gibi ama şişliye çarş gidiyorum öncesinde hormon testlerımı de goturmek ıstıyorum yalnız testler 1 yıl oncesıne aıt acıbademde fsh tsh amh falan yaptırmam lazım. dün yani salı gunu regl oldum bu testlerı hangı gun yaptırmalıyım yarın mı cuma gunu mu??

Fsh tsh adetin 2.ya da 3.günü bakılıyor Can'ım ..amh için farketmez onun da diğerleriyle beraber yaptırabilirsin

Yok benim yarin. Aslinda bu aksam yaptirayim dedim sonra vazgectim. Sordugunuz icin cok tesekkurederim bu arada benim cevremden kimse bilmiyor cunku kimsede sormuyor dogal olarak kendimi bi garip hissettim tesekkurler
Rica ederim ne demek bende güzel haberler alınca çok seviniyorum ve umut alıyorum inşallah güzel haberlerle gelirsiniz

Fsh tsh adetin 2.ya da 3.günü bakılıyor Can'ım ..amh için farketmez onun da diğerleriyle beraber yaptırabilirsin

tşekkur ederım canım pekı bu 3. gun hesaplanırken adet olunan gun 1. gun bugun 2. gun yarın 3. gun seklınde mı yoksa dunden bugune 1. gun yarın 2. gun dekılınde mı anlatamamış olabılırım ama:) dun oldum regl bugun 2.gun mu 1. gun mu o sekılde sorayım ( matematıksel mı yanı hesaplama yoks agun gun mu:)

İlk adet olduğun gün 1. Gün sonraki gün 2. Gün ama bildiğim kadarıyla akşam ya da gece olursa adet ertesi gün 1. Gün oluyor arkadaşlar öyle söylemişti bana

Can'ım aktif kanamanın başladığı gün lekelenme sayılmıyor o gün 1.gün yani senin dün 1.günündğ bugün 2.günün yarın 3.gün ..eğer öğleden sonra olduysan ertesi gün 1.gün sayılıyor yani sen her durumda gidip yarın kan ver Can'ım

Herkese selamlar. Neredeyse 1 yildir bu forumu takip ediyorum ve sonunda hayallerim gercek oldu. Insallah bir avazda da kucagima alirim bebegimi. Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin. Ben de sizin geçtiğiniz yollardan gectim. Negatifler aldim, agladim yikildim maddi manevi tukendim dedigim anda yilmadim bir kez daha basladim, doğru tedavi sonuca ulastirdi. Basta Semra hn olmak uzere Ayse hna sonsuz teşekkürler.. Ilk muayenemi Banu hn acili bir sekilde yapmisti, kontrollerime Sevinc hn, Yucel bey Emre bey girmişti. Umudumu hic kaybetmedim cok istedim, telkinler olumlamalar yaptim, kabul ettim tevekkul ettim, dua ettim, enerji calismalari yaptim ruhumu ve bedenimi rahatlattim. Ve cok sukur oldu.. Simdi sizler icin dua ediyorum hayalleriniz gercek olsun...

Memelorialda iki kez denememiz oldu. Biri taze diğeri dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. İlkini 8. Haftada kaybettim kalp atışı yoktu kurtaj oldu. Diğerini geçen ay yaptırdık. Geçen cuma hamile olduğumu öğrenmiştim ama dun düşük yaptım bunda 5.haftada dustu. Benim durumunda olan var mi? Nasıl bi yol izlemeliyiz şaşırdım kaldik. Her geçen gün anne olma umudum azalıyor. Embriyo tutuyor ama gelişmiyor. Bir fikri olan var mi kizlar. Çok zor durumdayim

Arkaddşım hayırlı olsun , Rabbim tamamına erdirsin inşallah ... Bahsettiğin olumlamar ve enerji çalışmalarını Nasıl yaptın ?..

whıterose00 merhaba tuttu diye çok sevinmiştim simdi cok üzuldüm.. yılmak yok elbet bir gün Allah bize de nasip edecek
ben inanıyorum ... bak bende 2 defa tedavi gördüm kısmet değilmiş olmadı hemde hiç dodurulmuş bile kalmıyor sil baştan sıfır ... senin dondurulmuş embriyon kaldımı peki

4 tane daha var ama neye yarar gene tutacak ve düşecek :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…