Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar hamileliğinde bulantı kusma yaşamayan var mı? Bende hiç yok tedirgin oldum.

9 ay boyunca bir kere bile bulantım olmadı canım. Her yerde bulantı normal bir hamileliğin belirtisidir yazıyordu herkesde öyle diyordu, sürekli tedirgin oldum ha bulandı ha bulanacak diye bekledim ama hiç bulanmadı :) Allahıma şükür gebelikte hiçbir sorun yaşamadım.

Can'ım çok geçmiş olsun rabbim sabır versin korkma olumsuz düşünme daha embriyoların var..sanırım problem eşinle alakalı memorialden hocalarla görüştün mü ne diyorlar muhtemelen spermle ilgilidir ..hatırladığım kadarıyla yaşın genç çünkü

arkadaşlar memorialda laparoskopi yaptıran varmı, fiyat ve nasıl yapılıyor neler uygulanıyor bilgi verebilirsiminiz

Çok sevindim Can'ım hayırlı olsun sorun neydi kaç embriyon oldu anlatsana biraz ..:)Allah kucağına da almayı nasip etsin
Saol canim Allah razi olsun. Bizde hicbir sorun yoktu sebepsiz infertilite 3 asilamadan sonra basladik bu tedaviye 3 tanesi iyi gelisti 1 tanesinin transferi yapildi 2 tanesini de dondurduk. Boyle iste rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkese nasip etsin

Ay çoook sevindim şimdi.. bana umut oldun ..bizim de yaklaşık o kadar embriyo çıkacak dedi doktor .ben az diye üzülüyordum sonuçta başarı oranı düşüyor .. ama kaliteli olur inşallah bizim de ..biz de sadece ekstra eşimde hız ve morfoloji az ama Semra hoca önemsemedi fazla onu ,,sanırım yeterli ..Allahım inşallah sorunsuz döllenirler rabbim büyüksün ..amh kaçtı Can'ım senin bir de düşük doz mu başladın sen de ..ben gonal f 150 kullandım pazar opum var hayırlısıyla dua et bana da ..Allah herkese nasip etsin

canımmm ya cok guzel haberler bunlar ınsallah kucağına da alıcaksın sağlıkla uzun omurle ınsallah...:) ben de bırgun buraya boyle dönüşler yapacak mıyım merak edıyorum ki bana yumurta donasyonu yolunu gosterenler varken daha 33 yasındayken....umarım hepımızın duaları kabul olur :) canım bu arada ben de ılk gorusmemı aldım emre bey gırecekmıs kımsenın pek bılgısı yok tanınmıyor umarım ılk gorusmede olumlu gecer kacıncı denemeydı canım sızın benım ılk olucak şişlide bakalım bahçeci ile arasında kaldım ama sanırım şişli istiyorumne dersın

arkadaşlar memorialda laparoskopi yaptıran varmı, fiyat ve nasıl yapılıyor neler uygulanıyor bilgi verebilirsiminiz

Ben 1,5 sene önce yaptırmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 4200 gibi birşeydi. Şimdi 5000 e yakın bir fiyatı vardır. Daha önce dış gebeliğim olmuştu. Buna istinaden tüplerim klipslenmişti. Karından ve kasıkların iki yanından delik açılıyor. Aletler vasıtası ile yapılıyor. Ameliyatıma Semra hoca ve Ayşe hanım girmişti. Genelde aynı gün taburcu ediliyor ancak bazen 1 gün yatıldığı da olunuyor. Ben 1 gün tedbir amaçlı yatmıştım. Operasyondan iki adet dönemi geçtikten sonrada tüp bebek denenebiliniyor.

Bu arada ameliyat malzemeleri ekstra. Bunlar da ameliyat da kullanılan malzeme durumuna göre 200- 500 arası çıkabiliyor. Ek olarak pataloji çıkarsa bunun da fiyatı ekstra. Bende çıkmadığı için fiyatını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…