- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Bir sorun var . ikisinin de tutup düşmesi şanssızlık olamazwhiterose00
öyle düşünme seni anlıyorum daha çok yeni
Arkadaşlar hamileliğinde bulantı kusma yaşamayan var mı? Bende hiç yok tedirgin oldum.
Can'ım çok geçmiş olsun rabbim sabır versin korkma olumsuz düşünme daha embriyoların var..sanırım problem eşinle alakalı memorialden hocalarla görüştün mü ne diyorlar muhtemelen spermle ilgilidir ..hatırladığım kadarıyla yaşın genç çünküMemelorialda iki kez denememiz oldu. Biri taze diğeri dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. İlkini 8. Haftada kaybettim kalp atışı yoktu kurtaj oldu. Diğerini geçen ay yaptırdık. Geçen cuma hamile olduğumu öğrenmiştim ama dun düşük yaptım bunda 5.haftada dustu. Benim durumunda olan var mi? Nasıl bi yol izlemeliyiz şaşırdım kaldik. Her geçen gün anne olma umudum azalıyor. Embriyo tutuyor ama gelişmiyor. Bir fikri olan var mi kizlar. Çok zor durumdayim
embriyon sorunlumu gelişiyor acaba rahimde neden tutunamadığına dair bir açıklama yaptırlarmıBir sorun var . ikisinin de tutup düşmesi şanssızlık olamaz
Benim maalesef negatif
Henüz arayan açıklama yapan olmadiembriyon sorunlumu gelişiyor acaba rahimde neden tutunamadığına dair bir açıklama yaptırlarmı
Çok ama çok sevindim arkadaşım tebrik ederim masallah kaç çıktı degerinKizlar sonucum pozitif 2gun sonra tekrar test yaptircam
Hayirli ugurlu olsunn darisi bizlere insallahÇok ama çok sevindim arkadaşım tebrik ederim masallah kaç çıktı degerin
Çok sevindim Can'ım hayırlı olsun sorun neydi kaç embriyon oldu anlatsana biraz ..:)Allah kucağına da almayı nasip etsinKizlar sonucum pozitif 2gun sonra tekrar test yaptircam
Tesekkur ederim arkadasim 791 cikti bana biraz yuksek geldi ama bakalim hayirlisiÇok ama çok sevindim arkadaşım tebrik ederim masallah kaç çıktı degerin
Belkide ikizdir hayırlı olsun inş.Tesekkur ederim arkadasim 791 cikti bana biraz yuksek geldi ama bakalim hayirlisi
Saol canim Allah razi olsun. Bizde hicbir sorun yoktu sebepsiz infertilite 3 asilamadan sonra basladik bu tedaviye 3 tanesi iyi gelisti 1 tanesinin transferi yapildi 2 tanesini de dondurduk. Boyle iste rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkese nasip etsinÇok sevindim Can'ım hayırlı olsun sorun neydi kaç embriyon oldu anlatsana biraz ..:)Allah kucağına da almayı nasip etsin
Bi arkadasimda oyle dedi ama tek transfer yapildi olabilir mi kiBelkide ikizdir hayırlı olsun inş.
Ay çoook sevindim şimdi.. bana umut oldun ..bizim de yaklaşık o kadar embriyo çıkacak dedi doktor .ben az diye üzülüyordum sonuçta başarı oranı düşüyor ..Saol canim Allah razi olsun. Bizde hicbir sorun yoktu sebepsiz infertilite 3 asilamadan sonra basladik bu tedaviye 3 tanesi iyi gelisti 1 tanesinin transferi yapildi 2 tanesini de dondurduk. Boyle iste rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkese nasip etsin
Kısmet bikaç gun icinde belli olur zaten :))Bi arkadasimda oyle dedi ama tek transfer yapildi olabilir mi ki
Herkese selamlar. Neredeyse 1 yildir bu forumu takip ediyorum ve sonunda hayallerim gercek oldu. Insallah bir avazda da kucagima alirim bebegimi. Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin. Ben de sizin geçtiğiniz yollardan gectim. Negatifler aldim, agladim yikildim maddi manevi tukendim dedigim anda yilmadim bir kez daha basladim, doğru tedavi sonuca ulastirdi. Basta Semra hn olmak uzere Ayse hna sonsuz teşekkürler.. Ilk muayenemi Banu hn acili bir sekilde yapmisti, kontrollerime Sevinc hn, Yucel bey Emre bey girmişti. Umudumu hic kaybetmedim cok istedim, telkinler olumlamalar yaptim, kabul ettim tevekkul ettim, dua ettim, enerji calismalari yaptim ruhumu ve bedenimi rahatlattim. Ve cok sukur oldu.. Simdi sizler icin dua ediyorum hayalleriniz gercek olsun...
arkadaşlar memorialda laparoskopi yaptıran varmı, fiyat ve nasıl yapılıyor neler uygulanıyor bilgi verebilirsiminiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?