Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Önemli olan kaliteli olmasi zaten canim az olsun ama kaliteli olsun. Gonal f benim de
Ayniydi. Opu ile ilgili de hic sıkıntı yapma canim gayet guzel geciyor Allah herkese nasip etsin hersey cok guzel olacak insallah hic olumsuz dusunme ben oyle yaptim

Kızlar ya beni sabahları bi hapşırma alıyo , peşpeşe... Hasta mı olcam ne , ne yapsam bilemedim ... Bide hapşırırken bişi olacak diye rahat hapşıramuyırum bile

Hayırlı olsun arkadaşım , allah tamamına erdirsin inşallahhhh

Kızlar ya beni sabahları bi hapşırma alıyo , peşpeşe... Hasta mı olcam ne , ne yapsam bilemedim ... Bide hapşırırken bişi olacak diye rahat hapşıramuyırum bile
Ben de hasta olacam sanki. Açık çayın içine limon sıkıp içiyorum. İyi geldi bana.Sende öyle yap istersen

merhaba arkadaşlar..
Uzun zaman oldu topic te birşeyler yazamadım.. Deneyen pozitif sonuçlar alan arkadaşlar var tebrik ediyorummm
Negatif sonuç alan arkadaşlarımm lütfen pes etmeyin.. En güzeli moralle geliyor.. Olacak inşallah diyelim hep..

Bizde büyüyoruz teyzeleri.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hamişliği.. Benim eşim azospermdi.. Murad hoca m.tese yaptı ve çok şükür sperm bulundu.. İlk denememde kimyasal gebelik yaşadım.. İkincisinde çok şükür bebeğim benimle..
Memorial ekibine güveniyorum ben.. İnşallah hepiniz tez zamanda yavrularınıza kavuşursunuz.. Rabbimden sabır ve sağlık diliyorummm hepimiz için..

Darısı başımıza inşallah:) bebeğinle suza mutlu bir yuva diliyorum. Benim de ilk denemem kimyasal oldu. Senin ilki kimyasal olduktan sonra sana ikinci deneme öncesi herhangi bir işlem yaptılar mi ya da eşine? Kimyasal gebeliği ne ile açıkladılar? Şimdi ben korkuyorum ikinci de kimyasal olur diye.

herhangi bir şey yapılmadı.. Yükselen hcg değerim düşmeye başladı.. öyle anlaşıldı kimyasal gebelik olduğu.. İkincisinde pozitif olur inşallah canım.. Olumsuz düşünme.. Olumlu düşünmeye çalış ne kadar zor olduğunun farkındayım.. Yine de olumlu düşün mutlu olmaya çalış..

Doktor bana da ikinci denememi dondurulmuş olarak yapacağımızı söyledi ve ikinci deneme öncesi hiçbir şey yapmaya gerek olmadığını her şeyin normal olduğunu söyledi. Ama çoğu kişide okudum ki birinci kimyasal olunca ikinci öncesi ya genetik test ya da histeroskopi yapılmış ama benden böyle bir şey istenmedi o yüzden Size sordum acaba ikinci deneme öncesi siz belli bir şey yaptırdiniz mi diye? Valla doktora güveniyorum bakalım artık hayırlısı artık. Teşekkür ederim cevabınız için ayrıca.

Canım hsg çekilmişti ama bu ilk deneme kimyasal olduğu için değildi.. Hiç çektirmemiştim o yüzden istemişlerdi. Yoksa hiç bir şey istenmedi genetik tarama vs.. Banada aynı senin gibi söylemişti dr.um.. O yüzden endişelenme.. Bir şüoheleri olsaydı muhakkak dile getirirlerdi.

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için. Evet ben ilk deneme öncesi hsg cekinmistim o yüzden ona da ihtiyaç duymadilar demek ki. Ben de doktora güveniyorum inşallah bizim için en hayırlı olan kararları veririz. Nisan da dondurulmuşu denemeyi düşünüyoruz bakalım artık biz de senin gibi annelik duygusunu tadariz :)

Ben oldum cnm hiç birşey yok hayatına hemen devam edebilirsin benimde sağ tüpüm bağlandı senin ne için bağlandı cnm anlatirmisin
Cevabınız için tşk Benim henüz bağlanması Dr laparaskopi önerdi tüp bebekte tekrarlayan düşük oluyor sıvı embriyoyu zehirliyor olabilir dedi. Sizin iyileşme süreniz ne kadar sürdü ve hangi sebeple yüzünüzü bağladı doktorunuz Cevaplarsanız sevinirim sağolun.

Tüpünüzü yazacağıma yüzünüzü olmuş.

Canım taze zencefili gebelikte kullanabiliyorsun. Ben 2 kere hasta oldum ne yazık ki 2.si çok ağır geçince doktorumda panikledi hastaneye yolladı. Grip sonuçta korkulacak bişey yok ama ilaç kullanamıyorsun işte doktorda bişey veremedi standart ağrı olursa parol bol bol c vitamini ( portakal, mandalina tüket dedi )- (greyfurtu önermiyorlar)

Taze zencefili bir bardak su da kaynattım içine bir tatlı kaşığı bal yarım limon sıktım onunla iyileştim. Gecede yatmadan ballı zencefilli ( toz zencefil 3gr kadar) sıcak süt içtim

Zencefili sormadan içmem diyorsan süt+ bal ve bal+limon+suyu dene

Son düzenleme:
Ben de hasta olacam sanki. Açık çayın içine limon sıkıp içiyorum. İyi geldi bana.Sende öyle yap istersen

Her sabah kahvaltıda öyle yapıyorum ...

Bide bu karışımları deneyeyim o vakit , bende süt +sarımsak + bal karışımı yapıp içtim birkaç kere , bide diğerlerini deneyeyim en iyisi ... Yeterki ilaç kullanma gereği oluşmasın

kızlar tüp bebek denemem yarım kaldı 8 yumurtam da cv çıktı yani boş eşimde sorun olduğu için basladığımız tedavıde ben şok oldum...opu oldum 8 olgun 19 mm cıvarında yumurtalar ...eve donuyoruz yolda arandık. ben eşimden bır sıkıntı oldu dıye beklerken...oysakı fsh değerlerım 4.3 her değerım rezervım hepsı harıka derken az bır ılaclar cok kolay hasta gozuyle bakılan benım tedavım yarım kaldı sımdı acıbadem de devam etmeyeceğım şişli memorıal dusunuyorum önümüzdeki ay.... bugun hormon değerlerıme tekrar baktırdım ıkı hafta onceydı tup bebek denemem yanı ılaclar falan değerlerımı onumuzdekı ay şişliye goturmke ıcın yaptırdım testı. fsh 4.32 lh 2.9 estaradıol 42 ve ılk defa yuksek ıkan prolaktın 57...cok ağlayıp zırlıyorum bu ara doktora teyısırken de stres yaptım cok yolda emnıyet serdınden basıp gıttım ağlaya ağlaya bunun da etkısı olabılır mı prolaktıne... ( bır de tup deneme sonrası ılaclar bu değerlere nasıl etkı edıyor benımkıler nasıl sızce. amh yı da ölçturdum ama henuz cıkmamıs sonuclar...prolaktını düşürmek için testere dişli aslan pençesi mi içmek gerek bılenınız var mı..umarım semra hanım ve ekıbı daha cıddı calısıyorlardır..

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun üzülme herşeyde bir hayır vardır. Bizede de 10 yıl bişey yok dediler, deneyin kendi kendine olur dediler hatta. Sonra şişliye gittik eşimde sorun olduğunu öğrendik.

Yumurta kalitesi için, hunnaplı, ballı, çörek otlu bi tarif var nette aratırsan bulursun ben onu yapıp içmiştim her gün bir yemek kaşığı

Kızlar gebeliğim 6 haftasinda düşükle sonuçlandı. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…