Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

tupunde ne sorun vard8 canim neden bagladilar. benim de hafif kıvrım varmis. ama onceligi laparoskopiye vermiyorlarmis. Çünkü az yumurtam var. kalitesi kötü. ben de tedaviye bu sebeple baslayamadim. kafam karisik

tupunde ne sorun vard8 canim neden bagladilar. benim de hafif kıvrım varmis. ama onceligi laparoskopiye vermiyorlarmis. Çünkü az yumurtam var. kalitesi kötü. ben de tedaviye bu sebeple baslayamadim. kafam karisik
Ben de laparoskopi oldum arkaddşım , 2 tüpüm bağlandı , tedavi öncesi mutlaka laparoskopi dedş Şemra hoca ... Sıvı geçişi varmış cnm , bebeğin tutunmasını engeller onlar dedş , öncesinde 4 tedavi yaptırmıştık başka hastanelerde hiç tutmamıştı , Memorial da laparoskopi sonrası yapılan 2 transferim de pozitif oldu çok şükür , inşallah bu seferki sonuna kadar gider...

Bugün rapor almaya gittim bi kadın doğumcuya , o rapor yazarken arada ya ben sabahları çok hapşırıyorum grip mi olacağım acaba vitamin falan kullanayım mı dedim , dedi bağışıklık sisteminin yabancı maddeye tepkisi olabilir , bir virüs E gösterebilir , bebeğe de olabilir dedi , kan pıhtılaşma testlerine bi bakalım dedi , yaptırdım ben onları dedim getir bi bakalımm ona gore bazen iğne takviyesi yapıyoruz dedi . Götürsem mi tahlilleri götürmesem mi bilemedim , kafamı karıştırdı Adam

inşaallah bu sefer bebeğinizi kucağınıza alırsınız Allah tamamına erdirsin .Size birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olurum.laparaskopi ameliyatınızı Semra Hoca mı yaptı .ameliyatından sonra transferi ne zaman yaptılar.embriyo kalitesiz nasıldı ve ameliyat zor bir ameliyat mı ne kadar süre içerisinde iyileştiniz.arka arkaya sordum ama inanın çok merak ediyorum Allah razı olsun şimdiden çoook güzel bir gebelik geçirin İnş.

Bir sorum daha olacak kusura bakmayın laparaskopi ameliyatı için nekadar ödeme yaptınız.Tşk.

Herkese mrb. İnşallah hepimiz pozitif sonuc aliriz. Yasim 25 ilk tup bebegim 3 basarisiz asilamam var. Amh 2.88 kahraman hoca fazla buldu glifor verdi. Rahim ters tuoumun birinde kivrimlar var. Basina boyle gelen var mi endise etmeli miyim

İnan dün aklıma geldin canım ya Rabbim bi dahakine nasib etsin İnşaAllah niye düştü acaba
Amin canim saol Allah razi olsun. Düşük sebebi bilinmiyor zaten gebe kaldigimi ogrendigim gunden beri hep lekelenmelerim vardi sonrada kanamaya donusunce durduramadik maalesef kismet nasip canim rabbim yuzunuzu guldursun insaallah.

Saol cnm ist eurofortil hastnsende tedavi görüyrm

Bir sorum daha olacak kusura bakmayın laparaskopi ameliyatı için nekadar ödeme yaptınız.Tşk.

İnşallah arkaddşım , isteyen herkes Mutlu haberleri çok yakında alsın inşallah

Evet laparoskopi yi Şemra hoca yaptı , aynı gün taburcu ettiler , ertesi gün topraklanıyursun ama ben çocuklarla çalıştığım içşn emin olamadım ameliyat yerime vururlar Sa falan diye 1 haftalık rapor aldım . Ameliyat zor değil, kapalı ameliyat zaten , bnm 2 tüpüm de kapatıldığı içşn göbeğin altında bşde sağ sol yumurtalıklar üstünde 1'er santimlik iz var , büyük kesik olmuyor yani cnm , ben geçen sene olmuştum 3.000 dşye hatırlıyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim , arayıp kesin fiyatı merkezden öğrenebilirsin ....

Bzm bundan önceki de bu da 5Aa kalitesinde embriyoydu cnm , takiplerimi Ayşe hoca yaptı transferlerimi de Şemra hoca yapmıştı her ikisinde de ... Umarım biraz yardımcı olmuşumdur , kafana takılan olursa sor cnm ne aklına gelirse

Daha idrarda çıkmaz diyorlar ama hep insallahta öyle olur vallahi pozitif sonuçlar hep umut veriyor bizlere de inşallah pozitif tir canim
Insallah canm ya cok sagol.insallah hepimiz pozitifi goruruz.yarin oglen kan testim.9.gunumuz.cok yipratici bi süreç insallah olumlu sonuclarla hepimziin yuzu guler

Amin canim saol Allah razi olsun. Düşük sebebi bilinmiyor zaten gebe kaldigimi ogrendigim gunden beri hep lekelenmelerim vardi sonrada kanamaya donusunce durduramadik maalesef kismet nasip canim rabbim yuzunuzu guldursun insaallah.
Canim benimmm cok uzuldum Allah tez elden saglicakla nasip etsin insAllah. Pes etmek yok yola devam canimmmm. Embriyolarınız icin pgt yapilmis miydi canim? Donmus embriyonuz kaldi mi? Dusuk icin ne deniyor canim? Yanlis hatirlamiyorsam senin oncedende dusuklerin vardi degil mi? Tekrarlayan dusuklerin bir sebebi olmali ne deniyor bunula ilgili canim?

Herkese mrb. İnşallah hepimiz pozitif sonuc aliriz. Yasim 25 ilk tup bebegim 3 basarisiz asilamam var. Amh 2.88 kahraman hoca fazla buldu glifor verdi. Rahim ters tuoumun birinde kivrimlar var. Basina boyle gelen var mi endise etmeli miyim
Ters rahim bir problem değil, kıvrımlar bende de var tüpler açık olduğu müddetçe sorun yok demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…