Cevabınız için tşk Benim henüz bağlanması Dr laparaskopi önerdi tüp bebekte tekrarlayan düşük oluyor sıvı embriyoyu zehirliyor olabilir dedi. Sizin iyileşme süreniz ne kadar sürdü ve hangi sebeple yüzünüzü bağladı doktorunuz Cevaplarsanız sevinirim sağolun.
Ben de laparoskopi oldum arkaddşım , 2 tüpüm bağlandı , tedavi öncesi mutlaka laparoskopi dedş Şemra hoca ... Sıvı geçişi varmış cnm , bebeğin tutunmasını engeller onlar dedş , öncesinde 4 tedavi yaptırmıştık başka hastanelerde hiç tutmamıştı , Memorial da laparoskopi sonrası yapılan 2 transferim de pozitif oldu çok şükür , inşallah bu seferki sonuna kadar gider...tupunde ne sorun vard8 canim neden bagladilar. benim de hafif kıvrım varmis. ama onceligi laparoskopiye vermiyorlarmis. Çünkü az yumurtam var. kalitesi kötü. ben de tedaviye bu sebeple baslayamadim. kafam karisik
Aaa çok ama çok üzüldüm canım üzülme sakin yine olur inşallah sakin pes etmeyinKızlar gebeliğim 6 haftasinda düşükle sonuçlandı. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
İnan dün aklıma geldin canım ya Rabbim bi dahakine nasib etsin İnşaAllah niye düştü acabaKızlar gebeliğim 6 haftasinda düşükle sonuçlandı. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
inşaallah bu sefer bebeğinizi kucağınıza alırsınız Allah tamamına erdirsin .Size birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olurum.laparaskopi ameliyatınızı Semra Hoca mı yaptı .ameliyatından sonra transferi ne zaman yaptılar.embriyo kalitesiz nasıldı ve ameliyat zor bir ameliyat mı ne kadar süre içerisinde iyileştiniz.arka arkaya sordum ama inanın çok merak ediyorum Allah razı olsun şimdiden çoook güzel bir gebelik geçirin İnş.Ben de laparoskopi oldum arkaddşım , 2 tüpüm bağlandı , tedavi öncesi mutlaka laparoskopi dedş Şemra hoca ... Sıvı geçişi varmış cnm , bebeğin tutunmasını engeller onlar dedş , öncesinde 4 tedavi yaptırmıştık başka hastanelerde hiç tutmamıştı , Memorial da laparoskopi sonrası yapılan 2 transferim de pozitif oldu çok şükür , inşallah bu seferki sonuna kadar gider...
Bir sorum daha olacak kusura bakmayın laparaskopi ameliyatı için nekadar ödeme yaptınız.Tşk.Ben de laparoskopi oldum arkaddşım , 2 tüpüm bağlandı , tedavi öncesi mutlaka laparoskopi dedş Şemra hoca ... Sıvı geçişi varmış cnm , bebeğin tutunmasını engeller onlar dedş , öncesinde 4 tedavi yaptırmıştık başka hastanelerde hiç tutmamıştı , Memorial da laparoskopi sonrası yapılan 2 transferim de pozitif oldu çok şükür , inşallah bu seferki sonuna kadar gider...
İnşallah pozitif sonuç alırsınız bizede yazın muhakkakYarin test yaptiracagim cok heyecanliyim.yarin 9.günum...
Kader kismet canim napalim pes etmek yok yola devam :) elbet birgun bizlerde anne olacagiz..Aaa çok ama çok üzüldüm canım üzülme sakin yine olur inşallah sakin pes etmeyin
Amin canim saol Allah razi olsun. Düşük sebebi bilinmiyor zaten gebe kaldigimi ogrendigim gunden beri hep lekelenmelerim vardi sonrada kanamaya donusunce durduramadik maalesef kismet nasip canim rabbim yuzunuzu guldursun insaallah.İnan dün aklıma geldin canım ya Rabbim bi dahakine nasib etsin İnşaAllah niye düştü acaba
Saol cnm ist eurofortil hastnsende tedavi görüyrm
inşaallah bu sefer bebeğinizi kucağınıza alırsınız Allah tamamına erdirsin .Size birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olurum.laparaskopi ameliyatınızı Semra Hoca mı yaptı .ameliyatından sonra transferi ne zaman yaptılar.embriyo kalitesiz nasıldı ve ameliyat zor bir ameliyat mı ne kadar süre içerisinde iyileştiniz.arka arkaya sordum ama inanın çok merak ediyorum Allah razı olsun şimdiden çoook güzel bir gebelik geçirin İnş.
Bir sorum daha olacak kusura bakmayın laparaskopi ameliyatı için nekadar ödeme yaptınız.Tşk.
Yazcam cnm mutlaka.gerci dayanamayıp aksam idrar testi yapm dedm.tek cizgi.ama 8.gun ve sanirm aksam idrari oldgu icn pek guvenilmez.umarim oyledir yani.İnşallah pozitif sonuç alırsınız bizede yazın muhakkak
Daha idrarda çıkmaz diyorlar ama hep insallahta öyle olur vallahi pozitif sonuçlar hep umut veriyor bizlere de inşallah pozitif tir canimYazcam cnm mutlaka.gerci dayanamayıp aksam idrar testi yapm dedm.tek cizgi.ama 8.gun ve sanirm aksam idrari oldgu icn pek guvenilmez.umarim oyledir yani.
Insallah canm ya cok sagol.insallah hepimiz pozitifi goruruz.yarin oglen kan testim.9.gunumuz.cok yipratici bi süreç insallah olumlu sonuclarla hepimziin yuzu gulerDaha idrarda çıkmaz diyorlar ama hep insallahta öyle olur vallahi pozitif sonuçlar hep umut veriyor bizlere de inşallah pozitif tir canim
Amin canim insallahInsallah canm ya cok sagol.insallah hepimiz pozitifi goruruz.yarin oglen kan testim.9.gunumuz.cok yipratici bi süreç insallah olumlu sonuclarla hepimziin yuzu guler
Canim benimmm cok uzuldumAmin canim saol Allah razi olsun. Düşük sebebi bilinmiyor zaten gebe kaldigimi ogrendigim gunden beri hep lekelenmelerim vardi sonrada kanamaya donusunce durduramadik maalesef kismet nasip canim rabbim yuzunuzu guldursun insaallah.
Ters rahim bir problem değil, kıvrımlar bende de var tüpler açık olduğu müddetçe sorun yok demişlerdi.Herkese mrb. İnşallah hepimiz pozitif sonuc aliriz. Yasim 25 ilk tup bebegim 3 basarisiz asilamam var. Amh 2.88 kahraman hoca fazla buldu glifor verdi. Rahim ters tuoumun birinde kivrimlar var. Basina boyle gelen var mi endise etmeli miyim
Tupler acik sence sansim nedir sizin kacinci deneme tutmadi okudum biraz yazdiklariniTers rahim bir problem değil, kıvrımlar bende de var tüpler açık olduğu müddetçe sorun yok demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?