Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tupler acik sence sansim nedir sizin kacinci deneme tutmadi okudum biraz yazdiklarini
Tek denemem oldu benim. Tüp bebekte tüpün önemi yokmuş zaten, tüplerde enfeksiyon olmadıkça kıvrımın da zararı yokmuş, şans adı üstünde herkesin farklı. Kiminin sebepsiz olmaz kimine olmaz derler doğal yolla olur. Umarım en kısa zamanda başarırsınız.

İnşallah. Seninde isteyen herkesinde tutar

cok

çok sağolun ayrıntısıyla yazmışsınız.kafamdaki sorular yanıt buldu tşk. bi tane daha son bir soru sorsam sizin tüplerinizi kapatma nedenleri neydi sıvı akışı mı olabilir dediler.bana sıvı akışı olabilir dediler tam net tanı da koyamadılar bundan da olabilir dediler ancak ameliyatla açınca görebileceğiz dediler rahim filmi çokta ameliyatlık değil ama onlarda tam emin değil. tşk.

Bana birinde sıvı akışı kesin var dediler , birinin bağlanacağını ameliyat öncesinde söylemişlerdi zaten , birinde de iltihap görünüyordu eğet fazla ise onu da kapatabiliriz onay veriyor musunuz diye de sormuşlardı , ameliyatta gerekli görmüşler içten bakınca .. Ameliyat sonradı 2 si de kapatılmış öğrendim ...

Merhaba sizlere bir kaç sorum var cevaplarsanız çok sevinicem öncelikle ilki medical parkta 3 ü umutda yaptırdığımız 4 başarasız denemem var ve artık olumlu bir sonuç almak istiyorum yaşım 37 oldu bir merkez arayışındayım serumlu bir tedavi şekli varmış eurofertilde yapılan ama orası hakkında da iyi bir yorum yok ne yapacağımı şaşırdım acaba memorial iyi bir seçim olabilirmi ve rapor geçmiyor sanırım tedavi ücreti ne kadar şimdiden cevaplarını için teşekkürler Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin

Merhaba İnşaAllah sende pozitif görürsün arkadaşım memorialda ilk denemede gebe kaldım Elhamdülillah iyi bi merkez ben tedaviye başlamadan önce tam 5 ay araştırdım hiç olumsuz yorum görmedim desem yeridir.Bence bu bile tercih sebebi fiyata gelince 6200 ödedik sanırım ama rapor geçiyo semiha sakir den alabilirsin 1400 tl gibi bi indirim yapiyolar

Rapor şartları arasında 3 asilama sarti varmı acaba

Canim yanıltmak istemem ama memorial de rapor çıkarabilme hakkının olmasıni indirim yapmak için yeterli görüyorlar diye biliyorum. Ama dediğim gibi tam emin değilim sen yine de hastaneye bir sor ona göre çıkarttır raporu. Çünkü rapor çıkartmak bayağı bir zorluyor insanı (ordan oraya kosturuyorlar alan).

arkadaslar merhaba,
semra hanım ve ayse hanımla 1 şubatta görüşmeye gitmiştim,tüplerimde sıvı oldugu için hsg tekrarı istemişlerdi çektirdim fakat ankarada yaşadığım için sürekli gidip gelme imkanım yok hsg sonucunu ayse hanıma mı semra hanıma mı mail atmalıyım sizce?

Aslında farketmez canım bence her ikisine de at zaten onlar beraber değerlendiriyo

Sadece Semra Hanıma mail at.
İstersen kargo ile gönderebilirsin.
Ben mail attım foto olarak ama tam görememişler
Tekrar aradılar kargo yapın diye
Sende öyle yap istersen

Hayırlısı olsun inş.Bu gebeliğiniz taze embriyo ileri tuttu yoksa donmuş embriyo transferi ile mi tuttu Allah razı olsun şimdiden.

Bence Semra hanım görsün diyin kesinlikle Allah hepimize nasip etsin hayırlı evlatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…