Tek denemem oldu benim. Tüp bebekte tüpün önemi yokmuş zaten, tüplerde enfeksiyon olmadıkça kıvrımın da zararı yokmuş, şans adı üstünde herkesin farklı. Kiminin sebepsiz olmaz kimine olmaz derler doğal yolla olur. Umarım en kısa zamanda başarırsınız.Tupler acik sence sansim nedir sizin kacinci deneme tutmadi okudum biraz yazdiklarini
:-( sana da geçmiş olsun canım.ben de gecen hafta dusuk yaptım :-(Kızlar gebeliğim 6 haftasinda düşükle sonuçlandı. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
İnşallah. Seninde isteyen herkesinde tutarTek denemem oldu benim. Tüp bebekte tüpün önemi yokmuş zaten, tüplerde enfeksiyon olmadıkça kıvrımın da zararı yokmuş, şans adı üstünde herkesin farklı. Kiminin sebepsiz olmaz kimine olmaz derler doğal yolla olur. Umarım en kısa zamanda başarırsınız.
İnşallah arkaddşım , isteyen herkes Mutlu haberleri çok yakında alsın inşallah
Evet laparoskopi yi Şemra hoca yaptı , aynı gün taburcu ettiler , ertesi gün topraklanıyursun ama ben çocuklarla çalıştığım içşn emin olamadım ameliyat yerime vururlar Sa falan diye 1 haftalık rapor aldım . Ameliyat zor değil, kapalı ameliyat zaten , bnm 2 tüpüm de kapatıldığı içşn göbeğin altında bşde sağ sol yumurtalıklar üstünde 1'er santimlik iz var , büyük kesik olmuyor yani cnm , ben geçen sene olmuştum 3.000 dşye hatırlıyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim , arayıp kesin fiyatı merkezden öğrenebilirsin ....
Bzm bundan önceki de bu da 5Aa kalitesinde embriyoydu cnm , takiplerimi Ayşe hoca yaptı transferlerimi de Şemra hoca yapmıştı her ikisinde de ... Umarım biraz yardımcı olmuşumdur , kafana takılan olursa sor cnm ne aklına gelirse
Evet laparoskopi yi Şemra hoca yaptı , aynı gün taburcu ettiler , ertesi gün topraklanıyursun ama ben çocuklarla çalıştığım içşn emin olamadım ameliyat yerime vururlar Sa falan diye 1 haftalık rapor aldım . Ameliyat zor değil, kapalı ameliyat zaten , bnm 2 tüpüm de kapatıldığı içşn göbeğin altında bşde sağ sol yumurtalıklar üstünde 1'er santimlik iz var , büyük kesik olmuyor yani cnm , ben geçen sene olmuştum 3.000 dşye hatırlıyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim , arayıp kesin fiyatı merkezden öğrenebilirsin ....
Bzm bundan önceki de bu da 5Aa kalitesinde embriyoydu cnm , takiplerimi Ayşe hoca yaptı transferlerimi de Şemra hoca yapmıştı her ikisinde de ... Umarım biraz yardımcı olmuşumdur , kafana takılan olursa sor cnm ne aklına gelirse
çok sağolun ayrıntısıyla yazmışsınız.kafamdaki sorular yanıt buldu tşk. bi tane daha son bir soru sorsam sizin tüplerinizi kapatma nedenleri neydi sıvı akışı mı olabilir dediler.bana sıvı akışı olabilir dediler tam net tanı da koyamadılar bundan da olabilir dediler ancak ameliyatla açınca görebileceğiz dediler rahim filmi çokta ameliyatlık değil ama onlarda tam emin değil. tşk.İnşallah arkaddşım , isteyen herkes Mutlu haberleri çok yakında alsın inşallah
Bana birinde sıvı akışı kesin var dediler , birinin bağlanacağını ameliyat öncesinde söylemişlerdi zaten , birinde de iltihap görünüyordu eğet fazla ise onu da kapatabiliriz onay veriyor musunuz diye de sormuşlardı , ameliyatta gerekli görmüşler içten bakınca .. Ameliyat sonradı 2 si de kapatılmış öğrendim ...çok sağolun ayrıntısıyla yazmışsınız.kafamdaki sorular yanıt buldu tşk. bi tane daha son bir soru sorsam sizin tüplerinizi kapatma nedenleri neydi sıvı akışı mı olabilir dediler.bana sıvı akışı olabilir dediler tam net tanı da koyamadılar bundan da olabilir dediler ancak ameliyatla açınca görebileceğiz dediler rahim filmi çokta ameliyatlık değil ama onlarda tam emin değil. tşk.
Merhaba İnşaAllah sende pozitif görürsün arkadaşım memorialda ilk denemede gebe kaldım Elhamdülillah iyi bi merkez ben tedaviye başlamadan önce tam 5 ay araştırdım hiç olumsuz yorum görmedim desem yeridir.Bence bu bile tercih sebebi fiyata gelince 6200 ödedik sanırım ama rapor geçiyo semiha sakir den alabilirsin 1400 tl gibi bi indirim yapiyolarMerhaba sizlere bir kaç sorum var cevaplarsanız çok sevinicem öncelikle ilki medical parkta 3 ü umutda yaptırdığımız 4 başarasız denemem var ve artık olumlu bir sonuç almak istiyorum yaşım 37 oldu bir merkez arayışındayım serumlu bir tedavi şekli varmış eurofertilde yapılan ama orası hakkında da iyi bir yorum yok ne yapacağımı şaşırdım acaba memorial iyi bir seçim olabilirmi ve rapor geçmiyor sanırım tedavi ücreti ne kadar şimdiden cevaplarını için teşekkürler Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin
Rapor şartları arasında 3 asilama sarti varmı acabaMerhaba İnşaAllah sende pozitif görürsün arkadaşım memorialda ilk denemede gebe kaldım Elhamdülillah iyi bi merkez ben tedaviye başlamadan önce tam 5 ay araştırdım hiç olumsuz yorum görmedim desem yeridir.Bence bu bile tercih sebebi fiyata gelince 6200 ödedik sanırım ama rapor geçiyo semiha sakir den alabilirsin 1400 tl gibi bi indirim yapiyolar
Yok diye biliyorum sadece bugüne kadar geçirdiğin bütün işlemlerin raporlarını gostericeksin onlarda bu kişiye tüp bebek uygulanır belgesi veriyolar ama bunu tedaviye başlamadan 1 ay önce yapmaya çalışın zira anca veriliyoRapor şartları arasında 3 asilama sarti varmı acaba
Arkadaşım yaptın mı test ?..Yarin test yaptiracagim cok heyecanliyim.yarin 9.günum...
Canim yanıltmak istemem ama memorial de rapor çıkarabilme hakkının olmasıni indirim yapmak için yeterli görüyorlar diye biliyorum. Ama dediğim gibi tam emin değilim sen yine de hastaneye bir sor ona göre çıkarttır raporu. Çünkü rapor çıkartmak bayağı bir zorluyor insanı (ordan oraya kosturuyorlar alan).Merhaba sizlere bir kaç sorum var cevaplarsanız çok sevinicem öncelikle ilki medical parkta 3 ü umutda yaptırdığımız 4 başarasız denemem var ve artık olumlu bir sonuç almak istiyorum yaşım 37 oldu bir merkez arayışındayım serumlu bir tedavi şekli varmış eurofertilde yapılan ama orası hakkında da iyi bir yorum yok ne yapacağımı şaşırdım acaba memorial iyi bir seçim olabilirmi ve rapor geçmiyor sanırım tedavi ücreti ne kadar şimdiden cevaplarını için teşekkürler Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin
Aslında farketmez canım bence her ikisine de at zaten onlar beraber değerlendiriyoarkadaslar merhaba,
semra hanım ve ayse hanımla 1 şubatta görüşmeye gitmiştim,tüplerimde sıvı oldugu için hsg tekrarı istemişlerdi çektirdim fakat ankarada yaşadığım için sürekli gidip gelme imkanım yok hsg sonucunu ayse hanıma mı semra hanıma mı mail atmalıyım sizce?
arkadaslar merhaba,
semra hanım ve ayse hanımla 1 şubatta görüşmeye gitmiştim,tüplerimde sıvı oldugu için hsg tekrarı istemişlerdi çektirdim fakat ankarada yaşadığım için sürekli gidip gelme imkanım yok hsg sonucunu ayse hanıma mı semra hanıma mı mail atmalıyım sizce?
Hayırlısı olsun inş.Bu gebeliğiniz taze embriyo ileri tuttu yoksa donmuş embriyo transferi ile mi tuttu Allah razı olsun şimdiden.Bana birinde sıvı akışı kesin var dediler , birinin bağlanacağını ameliyat öncesinde söylemişlerdi zaten , birinde de iltihap görünüyordu eğet fazla ise onu da kapatabiliriz onay veriyor musunuz diye de sormuşlardı , ameliyatta gerekli görmüşler içten bakınca .. Ameliyat sonradı 2 si de kapatılmış öğrendim ...
Bence Semra hanım görsün diyin kesinlikle Allah hepimize nasip etsin hayırlı evlatlar.arkadaslar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?