Dondurulmuş embriyo idi arkadaşımHayırlısı olsun inş.Bu gebeliğiniz taze embriyo ileri tuttu yoksa donmuş embriyo transferi ile mi tuttu Allah razı olsun şimdiden.
Arkadaşım bende medikal park da 2 negatif umut da 2 negatif sonrası buraya geldik . Elh pozitifle sonuçlandı burasının vesilesi ile. O iki hastanede görmediğim ciddiyet var Memorial da . Bnm de raporum vardı , 1000 tl indirim yaptılar bize....Merhaba sizlere bir kaç sorum var cevaplarsanız çok sevinicem öncelikle ilki medical parkta 3 ü umutda yaptırdığımız 4 başarasız denemem var ve artık olumlu bir sonuç almak istiyorum yaşım 37 oldu bir merkez arayışındayım serumlu bir tedavi şekli varmış eurofertilde yapılan ama orası hakkında da iyi bir yorum yok ne yapacağımı şaşırdım acaba memorial iyi bir seçim olabilirmi ve rapor geçmiyor sanırım tedavi ücreti ne kadar şimdiden cevaplarını için teşekkürler Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin
Allah razı olsun tüm cevaplarınız için.Sağlıkla kalın bebeğinizle İnş.Dondurulmuş embriyo idi arkadaşım
Senden neden hrs istediler canımSadece Semra Hanıma mail at.
İstersen kargo ile gönderebilirsin.
Ben mail attım foto olarak ama tam görememişler
Tekrar aradılar kargo yapın diye
Sende öyle yap istersen
Hayirli olsun bebeginiz rabbim tamamina erdirsin memorial gercekten dalinda bir numara islerini titizlikle ve ilgiyle yapiyorlar ben gercekten merkez arayanlara gonulden gozu kapali tavsiye ediyorumArkadaşım bende medikal park da 2 negatif umut da 2 negatif sonrası buraya geldik . Elh pozitifle sonuçlandı burasının vesilesi ile. O iki hastanede görmediğim ciddiyet var Memorial da . Bnm de raporum vardı , 1000 tl indirim yaptılar bize....
Kesinlikle Can'ım , nasip eden Rabbim ama öncesinde yaptıkları titiz çalışma insanı rahatlatıyor , senn kalp atışını duymuşundur dimi arkadaşımHayirli olsun bebeginiz rabbim tamamina erdirsin memorial gercekten dalinda bir numara islerini titizlikle ve ilgiyle yapiyorlar ben gercekten merkez arayanlara gonulden gozu kapali tavsiye ediyorum
merhaba canım bizde hız 3 sayı 100 mio morfolojı sıfır bu ay hayırlısıyla başlıyoruz ama ben cok korkuyorum ya olmazsa sıfır morolojıyle dıye...evet canım.eşimde sperm 41 milyon hız 3 ve morfoloji sıfır sorun var.sizce şansımız nedir?
Tabiki rabbim.ol dedi ama sonucta bastan savma.is yapmiyorlar oda insani rahatlatiyor rabbim.isteyen.herkese nasip etsin ben coktan duydum.kalp atisini allah nasip ederse bir hafta sonra 4 ayim bitiyorKesinlikle Can'ım , nasip eden Rabbim ama öncesinde yaptıkları titiz çalışma insanı rahatlatıyor , senn kalp atışını duymuşundur dimi arkadaşım
teşekkür ederim cok saolun her ikisine de attım Ayse hanım aradı sabah laparoskopi önerdi semra hanımla görüşüp tekrar arayacaklarnışAslında farketmez canım bence her ikisine de at zaten onlar beraber değerlendiriyo
İnşaAllah senin için güzel günler yakındır canım Rabbim yardimcin olsunteşekkür ederim cok saolun her ikisine de attım Ayse hanım aradı sabah laparoskopi önerdi semra hanımla görüşüp tekrar arayacaklarnış
Amin inşallah çok teşekkür ederim sizin de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,İnşaAllah senin için güzel günler yakındır canım Rabbim yardimcin olsun
İnşaAllah canım Rabbim bu kez muvaffak etsin memorialda ilk denemen miAmin inşallah çok teşekkür ederim sizin de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,
benim 5. denemem olacak inşallah olur bu sefer
Sanmıyorum canım ben de climara kullanıyorum yarın adet günüm bakalım nolucak sizin sorununuz nedirGlifor adet gecikmesi yapiyor mu 3 gun oldu ilaca baslayali? Bugun adet gunum sabahtan olurdum hala olmadim
Sebepsiz inferlite dedi kahraman hoca hersey normalmis. Yalniz amh testim 2.88 cikti yuksek buldu polikistik over sinirindasin dedi degilsin ama sinirdasin dedi o yuzden bu ilaci verdi. Bir tupumdede kivrim varmis. Sizin sorun nedirSanmıyorum canım ben de climara kullanıyorum yarın adet günüm bakalım nolucak sizin sorununuz nedir
Canım ultrasonla ilk muayenede ve hormonlara bakıldığında bana da glifor vermişti doktorum. Bu ilaca yabancı değilim çünkü eşim insülin direnci için bu ilacı kullanıyor düzenli olarak. Sonra amh bakıldı 1.55 çıktı ve doktorum bu seferde tam tersi bırak dedi. Bizim sorunumuz azospermi yumurta toplama günü eşim microtese olacak inşallah bulunursa tedavim yapılacakSebepsiz inferlite dedi kahraman hoca hersey normalmis. Yalniz amh testim 2.88 cikti yuksek buldu polikistik over sinirindasin dedi degilsin ama sinirdasin dedi o yuzden bu ilaci verdi. Bir tupumdede kivrim varmis. Sizin sorun nedir
İnşAllah bulunur ve tup bebegin tutar arkadasim.. esin bol bol keciboynuzu pekmezi yesin. Benim bi tanidigim kari koca yedi durumlarida yoktu tup bebek icin. Kadin hamile kaldi normal yolla pekmezin faydasi var:)Canım ultrasonla ilk muayenede ve hormonlara bakıldığında bana da glifor vermişti doktorum. Bu ilaca yabancı değilim çünkü eşim insülin direnci için bu ilacı kullanıyor düzenli olarak. Sonra amh bakıldı 1.55 çıktı ve doktorum bu seferde tam tersi bırak dedi. Bizim sorunumuz azospermi yumurta toplama günü eşim microtese olacak inşallah bulunursa tedavim yapılacak
Can'ım inşallah dediğin gibi olur. İnan 3 yıldır yemediğimiz içmediğimiz kalmadı artık son çare microtese denemek zorundayız. Bu arada glifor yan etkisi en az olan ilaçlardan biridir için rahat olsunİnşAllah bulunur ve tup bebegin tutar arkadasim.. esin bol bol keciboynuzu pekmezi yesin. Benim bi tanidigim kari koca yedi durumlarida yoktu tup bebek icin. Kadin hamile kaldi normal yolla pekmezin faydasi var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?