Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşım bende medikal park da 2 negatif umut da 2 negatif sonrası buraya geldik . Elh pozitifle sonuçlandı burasının vesilesi ile. O iki hastanede görmediğim ciddiyet var Memorial da . Bnm de raporum vardı , 1000 tl indirim yaptılar bize....

Hayirli olsun bebeginiz rabbim tamamina erdirsin memorial gercekten dalinda bir numara islerini titizlikle ve ilgiyle yapiyorlar ben gercekten merkez arayanlara gonulden gozu kapali tavsiye ediyorum

Hayirli olsun bebeginiz rabbim tamamina erdirsin memorial gercekten dalinda bir numara islerini titizlikle ve ilgiyle yapiyorlar ben gercekten merkez arayanlara gonulden gozu kapali tavsiye ediyorum
Kesinlikle Can'ım , nasip eden Rabbim ama öncesinde yaptıkları titiz çalışma insanı rahatlatıyor , senn kalp atışını duymuşundur dimi arkadaşım

Arkadaslar biri bana Akil versin sol Tüpte genişleme varmış laparaskopi dedi ama kararsızim bu durumu yaşayan varmı hic

Kesinlikle Can'ım , nasip eden Rabbim ama öncesinde yaptıkları titiz çalışma insanı rahatlatıyor , senn kalp atışını duymuşundur dimi arkadaşım
Tabiki rabbim.ol dedi ama sonucta bastan savma.is yapmiyorlar oda insani rahatlatiyor rabbim.isteyen.herkese nasip etsin ben coktan duydum.kalp atisini allah nasip ederse bir hafta sonra 4 ayim bitiyor

Glifor adet gecikmesi yapiyor mu 3 gun oldu ilaca baslayali? Bugun adet gunum sabahtan olurdum hala olmadim

Sanmıyorum canım ben de climara kullanıyorum yarın adet günüm bakalım nolucak sizin sorununuz nedir
Sebepsiz inferlite dedi kahraman hoca hersey normalmis. Yalniz amh testim 2.88 cikti yuksek buldu polikistik over sinirindasin dedi degilsin ama sinirdasin dedi o yuzden bu ilaci verdi. Bir tupumdede kivrim varmis. Sizin sorun nedir

Sebepsiz inferlite dedi kahraman hoca hersey normalmis. Yalniz amh testim 2.88 cikti yuksek buldu polikistik over sinirindasin dedi degilsin ama sinirdasin dedi o yuzden bu ilaci verdi. Bir tupumdede kivrim varmis. Sizin sorun nedir
Canım ultrasonla ilk muayenede ve hormonlara bakıldığında bana da glifor vermişti doktorum. Bu ilaca yabancı değilim çünkü eşim insülin direnci için bu ilacı kullanıyor düzenli olarak. Sonra amh bakıldı 1.55 çıktı ve doktorum bu seferde tam tersi bırak dedi. Bizim sorunumuz azospermi yumurta toplama günü eşim microtese olacak inşallah bulunursa tedavim yapılacak

İnşAllah bulunur ve tup bebegin tutar arkadasim.. esin bol bol keciboynuzu pekmezi yesin. Benim bi tanidigim kari koca yedi durumlarida yoktu tup bebek icin. Kadin hamile kaldi normal yolla pekmezin faydasi var:)

İnşAllah bulunur ve tup bebegin tutar arkadasim.. esin bol bol keciboynuzu pekmezi yesin. Benim bi tanidigim kari koca yedi durumlarida yoktu tup bebek icin. Kadin hamile kaldi normal yolla pekmezin faydasi var:)
Can'ım inşallah dediğin gibi olur. İnan 3 yıldır yemediğimiz içmediğimiz kalmadı artık son çare microtese denemek zorundayız. Bu arada glifor yan etkisi en az olan ilaçlardan biridir için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…