Insallah rabbim nasip eder sana ve dua bekleyen butun kullarina.. haberlerini bekliyorum canim...Can'ım inşallah dediğin gibi olur. İnan 3 yıldır yemediğimiz içmediğimiz kalmadı artık son çare microtese denemek zorundayız. Bu arada glifor yan etkisi en az olan ilaçlardan biridir için rahat olsun
Sebepsiz inferlite dedi kahraman hoca hersey normalmis. Yalniz amh testim 2.88 cikti yuksek buldu polikistik over sinirindasin dedi degilsin ama sinirdasin dedi o yuzden bu ilaci verdi. Bir tupumdede kivrim varmis. Sizin sorun nedir
İnşAllah bulunur ve tup bebegin tutar arkadasim.. esin bol bol keciboynuzu pekmezi yesin. Benim bi tanidigim kari koca yedi durumlarida yoktu tup bebek icin. Kadin hamile kaldi normal yolla pekmezin faydasi var:)
Inş.Allah gönlünüze göre verir.Benim de eşimin sperm sorunu vardı hareketlilik 0,yerinde hareketlilik bile çok çok azdı.eşim keçiboynuzunu kaynattım 1 aydan fazla sabah ve akşam içtiCanım ultrasonla ilk muayenede ve hormonlara bakıldığında bana da glifor vermişti doktorum. Bu ilaca yabancı değilim çünkü eşim insülin direnci için bu ilacı kullanıyor düzenli olarak. Sonra amh bakıldı 1.55 çıktı ve doktorum bu seferde tam tersi bırak dedi. Bizim sorunumuz azospermi yumurta toplama günü eşim microtese olacak inşallah bulunursa tedavim yapılacak
Sonucc ne olduu. AminnInş.Allah gönlünüze göre verir.Benim de eşimin sperm sorunu vardı hareketlilik 0,yerinde hareketlilik bile çok çok azdı.eşim keçiboynuzunu kaynattım 1 aydan fazla sabah ve akşam içti
Amin canımInş.Allah gönlünüze göre verir.Benim de eşimin sperm sorunu vardı hareketlilik 0,yerinde hareketlilik bile çok çok azdı.eşim keçiboynuzunu kaynattım 1 aydan fazla sabah ve akşam içti
Bizim dr umuz emre bey.cok ilgili cok sempatik isinde iyi.sabirli.biz cok sevdik kendisini esimle.gayet tecrubeli ve hasta ile diyalogu cok iyikızlar teşekkür ederim cevaplar için. yalnız anlamadığım nokta ılk basladığınız doktorla devam edılmıyor denıyor bazı yerlerde bu durumda aylın hanımla baslasam belkı kontrollere gırmeyecek sızde nasıl oldu ? bu bılınen 3 doktorlar dönüşümlü olarak gırdı sanırım sıze. emre bey ıle ılgılı yorum ben de gormedım hıc bahcecı kosovada calısmıs bır de 2015 den berı memorıalde....
Aynen öyle canım hatta adına 21.gun ultrasonu diyolarMerhaba kızlar.beta hcg testinden kac gun sonra ultrasona yonlendirdiler sizi? 3 hafta dediler sizde de oyle miydi.
Ben transferden sonraki 21.gun saniyordm ama ilk beta hcg den sonraki 21.gunmus..peki normal ultrason mu vajinal mi yaptinz.Aynen öyle canım hatta adına 21.gun ultrasonu diyolar
Canım senn pozitif mi sonucun sen yazmayinca olumsuz sandım yoksa benmi kaçırdım çok sevindim tebrik ederimMerhaba kızlar.beta hcg testinden kac gun sonra ultrasona yonlendirdiler sizi? 3 hafta dediler sizde de oyle miydi.
Yazamadim canm simdilik pozitif evet :) cok sukur..insallah Allah herkese nasip eder.iki test yaptık simdilik guzel insallah ultrasonda da sorun yasanmaz.o kadar zor bi surec ki hepimizin Allah yardimcisi olsun canm benimCanım senn pozitif mi sonucun sen yazmayinca olumsuz sandım yoksa benmi kaçırdım çok sevindim tebrik ederim
Ayyy kiyamammm çok s3vindim masallah allah kerkese nasip etsin sorunda cikmaz insallah.benimde yarın sevinç hn.a ilk randevum var dondurulmus için baslayacagizYazamadim canm simdilik pozitif evet :) cok sukur..insallah Allah herkese nasip eder.iki test yaptık simdilik guzel insallah ultrasonda da sorun yasanmaz.o kadar zor bi surec ki hepimizin Allah yardimcisi olsun canm benim
Insallah olur cnm hepimzin.benim de dondurulmus oldu.farki yok hic endise etme.semra hanim transfere girdi.tum doktorlar iyi.yucel beyle yapmistim en son muaynemi.ilk asamada ise tum kontrolleri emre bey yapti.hepsi cok iyi doktorlar.memorial cok kaliteli bir hastane..Ayyy kiyamammm çok s3vindim masallah allah kerkese nasip etsin sorunda cikmaz insallah.benimde yarın sevinç hn.a ilk randevum var dondurulmus için baslayacagiz
Dondurulmusla olmasına dahada çok sevindim canım insallah kucağına almayi da nasip etsin rabbim .transferden sonra özel dikkat ettiklerin oldumu bize soyleyebilecegin :))Insallah olur cnm hepimzin.benim de dondurulmus oldu.farki yok hic endise etme.semra hanim transfere girdi.tum doktorlar iyi.yucel beyle yapmistim en son muaynemi.ilk asamada ise tum kontrolleri emre bey yapti.hepsi cok iyi doktorlar.memorial cok kaliteli bir hastane..
Cnm transferden sonra su ictm oyle meyve falan yedim ananas kivi portakal:) falan ama doktorlar tutacagi varsa tutar tutmayacaksa ne yapsaniz tutmaz diyor.yine de kendi capimizda biseyler yaptik.ama transferden sonra midemi usuttum cok zor gunler gecirdimm cok kustum.uc gun moralsiz ve hasta geçti.cok sukur iyilestim..cok dikkat et kendine cunku ilac falan alamiyrsn.perisan oluyo insan.kalitesi nasl embriyonun cnm.insallah tutar ya.paylasalm mutlulugmzu insallah.Dondurulmusla olmasına dahada çok sevindim canım insallah kucağına almayi da nasip etsin rabbim .transferden sonra özel dikkat ettiklerin oldumu bize soyleyebilecegin :))
Benm de sanirm biri 5 ab digeri 3..yarim saat tek bekletiyolar odada.sonra 2 saat mesafede eve gittim.misafirdik ıstanbulda.ev cok uzakti.ne taksi bulabildik ne otobus.yaklasik 1 saat yagmurda otobus taksi bekledk.islandim dondum o gun.eve gitmemiz de 2 saati buldu.yokus ciktik uzerine.apartmana girdik asansor bozuk 5 kat ciktik ☺o gunu hic unutamam.hava harikaydı 15 tatilde.1 tek gun kotuydu onda da bizim transfer vardi ve transfer aksamdi.eve gece 10 da vardik.İnşallah canım 4ab 4bb ama ilki 5aa idi olmadı senin nasıldı birde transferden sonra ne zaman eve gittiniz bekledinizmi geçen sefer ben yarım sa. Sonra cikmistim
evet memorial da ilk denemem olacak aslında biraz ara vermek istiyorum ama rezevrim düşük günden güne de düşüyor gerçi laparoskopi dediler o biraz vakit kazandırır galiba bana cok bunaldım cünkü çok arka arkaya denedim bakalım hayırlısı olur insallahİnşaAllah canım Rabbim bu kez muvaffak etsin memorialda ilk denemen mi
Bu embryo kaliteleri cok bisey ifade etmiyor kanimca.bazı embryolar anne rahmini doğal ortamını cok sever dedi embryolog.hangisinin tutacagi hic belli olmazmis.İnşallah canım 4ab 4bb ama ilki 5aa idi olmadı senin nasıldı birde transferden sonra ne zaman eve gittiniz bekledinizmi geçen sefer ben yarım sa. Sonra cikmistim
Teşekkür ederim cevabın için zor bir gunmus sizin için ama rabbim ol demiş ve olmuş inşallah kalp atislarinida en kisa zamanda duyarsinizBenm de sanirm biri 5 ab digeri 3..yarim saat tek bekletiyolar odada.sonra 2 saat mesafede eve gittim.misafirdik ıstanbulda.ev cok uzakti.ne taksi bulabildik ne otobus.yaklasik 1 saat yagmurda otobus taksi bekledk.islandim dondum o gun.eve gitmemiz de 2 saati buldu.yokus ciktik uzerine.apartmana girdik asansor bozuk 5 kat ciktik ☺o gunu hic unutamam.hava harikaydı 15 tatilde.1 tek gun kotuydu onda da bizim transfer vardi ve transfer aksamdi.eve gece 10 da vardik.
Insallah senin ve. Isteyen herkesin de tutar canm.bollll sansssTeşekkür ederim cevabın için zor bir gunmus sizin için ama rabbim ol demiş ve olmuş inşallah kalp atislarinida en kisa zamanda duyarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?