Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar aranızda crinone jeli günde 2 kez kullanıp kalp atışı duyulduktan sonra 1 e indiren oldu mu Dr öyle bişey dedi mi daha doğrusu

Arkadaşlar aranızda Aylin hanımın hastası var mı? Ve memnun musunuz? Bir de ikinci tercih olarak hangi doktoru önerirsiniz?

Arkadaşlar aranızda Aylin hanımın hastası var mı? Ve memnun musunuz? Bir de ikinci tercih olarak hangi doktoru önerirsiniz?
Aylin hanimin hastalari iyi oldugnu söylüyorlardı.orda tanistik.bence hepsi iyi ya valla emre bey yucel bey ayse hanim aylin hanim hepsinin hastalarindan olumlu yorumlar aldim.zaten sonuçlarinizi toplanip degerlendiriyor hepsi.semra hanim önderliginde..

Cnm ne yaptin gittin mi memorial a başlayacak misin tedaviye
Gittim canım başladık çok şükür estrofem verdi ancak ailede kan pıhtılaşmasi damar tikanikligi varmi diye sordu var diyince birçok tahlil istedi aynılari bendede çıkarsa iptal ederiz tedaviyi dedi tehlike dogurabilir senin için dedi ama sonuç çıkana kadar ilaca başla siddetli göğüs baş ağrısı olursa kesecekmisiz canım sıkıldı ama hayırlısı artık

Hadi ya sasirdim bana kimse sormadi o soruyu.sehir disinda baska hastanede ilk muayenemi oldum ondan belki.estrofem migrenimi cok tetikledi bi ara.dr umuzu aradik.tedaviyi keselim devam ederse dedi.biz de devam ettk.estrofem kani katilastiriyor ostrojeni falan da arttiriyor ..bidaha oyle cok agrimadi zaten cok sukur...sen kullan.canini da skma.belirti gorusen dr unu ara.haa bide bol su ic oksijensiz kalma.bunlar da yan etkilerinden koruyor sanirim. dr demisti.

Son düzenleme:
Sağol cnm dikkat edicem kendimi dinleyecegim artık hayırlısı çok istedikce bir sorun çıkıyor ama allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin insallah

Sağol cnm dikkat edicem kendimi dinleyecegim artık hayırlısı çok istedikce bir sorun çıkıyor ama allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin insallah
Esterefom bendede basagrisi yapmisti hemde cok testlerinde kan biraz koyu ciktiysa dok oyle soylemistir canini sikma hakkinda hayirli olani versin rabbim bende baslamak iatiyorum tekrar tedaviye insallah bizdede sorun cikmazda baslarim tedaviye

Arkadaşlar ben antalya memorialde 2. Tedaviye başlıcam inşallah ama yazı bekleyip şişli memoriale mi gitsem diyorum karar veremedik cgh yapılıyor nizim embiryolara ve cgh iöin şişli memoriale gidiyor embiryolar telefonla ulaşsan bi danışsam mı diyorum ama kimle konuşucam napıcam bilemedim ben gibi olan var mı aranızda telefonla iletişimleri nasıl ( tedavi süreci antalyada cgh testi şişlide yapılıyor benim tedavimde)

Cnm sen hastaneyi ara sorununu ilet.onlar durumunu konusup sana dönerler.telefon iletisimleri de iyi detaylı bilgi veriyorlar takiplerde..

Esterefom bendede basagrisi yapmisti hemde cok testlerinde kan biraz koyu ciktiysa dok oyle soylemistir canini sikma hakkinda hayirli olani versin rabbim bende baslamak iatiyorum tekrar tedaviye insallah bizdede sorun cikmazda baslarim tedaviye
Teşekkür ederim cevabın için şimdilik. D3vam ediyium dün çok kotuydum inşallah sizinde başlar tedavininiz en kisa zamanda .kaçıncı denemeniz olacak sizin

Bugun tedaviye basladim. Gobusten ilk ignemi vuruldum. Adetimin 2. Gunu bugun.. dr 8 yumurta oldugunu soyledi bu sayi artacak mi yoksa sekiz yumurta mi toplanacak. Tecrubeli arkadaslarim bisey soyleyin ilk tup bebegim birseybilmiyorum

Arkadaşlar rahim filmini Semra hocaya gösterip sıvı akışı var laparaskopi dedikleri var mı aramızda. Genelde Semra hocanın gördügü okuduğum arkadaşların büyük bir kısmına hep sıvı akışı oluyor Laparaskopi yapılması gerektiği söylenmesi ilginç geliyor.Herkesin mi sıvı akışı oluyor ilginç değil mi .bana da laparaskopi dediler ama kafam bundan dolayı karışık sırf ameliyat olsun diyemi yapılıyor insan şüpheleniyor

Bugun tedaviye basladim. Gobusten ilk ignemi vuruldum. Adetimin 2. Gunu bugun.. dr 8 yumurta oldugunu soyledi bu sayi artacak mi yoksa sekiz yumurta mi toplanacak. Tecrubeli arkadaslarim bisey soyleyin ilk tup bebegim birseybilmiyorum
Ben de dün başladım bana yumurta sayısını söylemedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…