Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dorduncu denemem olcak ucuncude hamile kaldim oglumu dogurdum ama oglum dokuzgun yasadi simdi donmus embriyolarim var onlarla baslamak istiyorum fakat tansiyon sorunum var ve buda sag bobregimi iflas ettirmis sol duruyo hamilelik zarar verirmi sola onun arastirmasini yapiyo doktorlar vermezse hemen baslicam insallah dogum normal oldu ve uc ay olcak o yuzden tekrar tedaviye baslamamda sakinxa olmaz insallah oglumun acisini tekrar hamile olursam azalir diye umit ediyorum acelem bu yuzden

Çok üzüldüm canım düşüncen doğru tekrar hamile kalırsan acın bitmez ama hafifler inşallah öyle olur. Allahım yardımcın olsun...

Sonucc ne olduu. Aminn
Spermlerde hareketli hiç yoktu olanlarda yerinde hareketli ve anomalileri çok fazlaydı keciboynuzundan sonra çok çok iyi oldu ve %40 olumlu oldu önceden hiç pozitif gebeligim olmamıştı Bu keciboynuzu yaptıktan sonra embriyolarim 5aa ya bile ulaştı sperm işte yumurtayı etkiliyor gelişim olarak .3 pozitif gebelik oldu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı.Bu sefer bende sorun çıktı tüplerde sıvı akışı oluyormuş ameliyat olucam artık hayırlısı hepimize Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.

İnşallah hayırlısı olur hakkında. Benim de bir kimyasal gebeliğim oldu. Allah yüzümüze güler inşallah biz de bebeklerini kucagimizi alırız. Benim de eşim de sayı morfoloji sorunu var. Peki sizdeki tüplerde sıvı akışı olayı rahim filminde belli olmadı mı? Ya da bu durum sonradan mi ortaya çıktı? Sonuçta tedavi öncesi rahim filmi çekiliyor ve hsg ye bakıp tüpler hakkında bilgi veriyor doktorlar.

Inş hakkımızda hayırlısı olur.Yani önceden de vardı belki tespit edemediler zaten şimdi bile tam kesin konuşmuyorlar olabilir üzerinden ameliyat yapacaklar çünkü tüpün şekli itibari ile sıvı akışı olabilir dediler birde bu gibi bir tüpe sahip olanlar dan normal yolla hamile kalanlara çok dediler.Ama onlarda kesin konuşamadı benimde kafam karışık ama olacağım ameliyatı.bunuda denicem olmasa da artık Rabbim böyle takdir etti deyip kabullenecegiz.Allah herkesin gönlüne göre versin.sizin son durum ne oldu.

Tutmayın demek ki her yolu küçük ihtimal de olsa deniyorlar. Haklısın canım bir de bu yolu dene bakalım sonuçta doktorlar ve Semra hoca önermiş belki de sonucunda hamile kalırsın. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Biz de Allâh nasip ederse nisan ayında dondurulmus embriyoyu deneyeceğiz. Benim de ilki tutmayınca kafama çok soru takıldı ama doktor tutunamamasini sanssizlik olarak açıkladı :s demek ki zamanı var diye düşünüyorum
Çünkü ben de tutmayınca acaba rahimde tüplerde bi sorun mu var diye düşündüm ama doktor herhangi bir operasyonun gerekli olmadığını söyledi kimbilir belki de de var ama küçük bir ihtimal diye gerekti duymuyorlar sonuçta senin durumunda ihtimal dahilinde. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Dondurulmuş embriyo kullandım mi peki?

Evet dondurulmuş transfer de oldu ancak kimyasalla sonuçlandı.Allahtan herşey. Biz elimizden geleni yapıyoruz takdir onun.Allah sizinde yardımcınız olsun.Sağlıkla mutlu olun inş.

Kızlar cuma transfer oldum bugün 3.günüm dün adet sancısı gibi sancılarım vardı göğüslerimde yumurta toplamadan bu yana sancıyordu..ama bu sabah göğüs Ağrı'larım yok olmuş çok korkuyorum benim normalde göğüslerim ağrımazsa adetim gelir tutmadı mı acaba çok korkuyorum Allahım sen bize yardım et

Canınızı sıkmayın hiç belirti olmayıp hamile olanlarda belirti yaşayanlarla aynı oranda burada okuduğum kadarıyla.Inş tutulmuştur Allahın izniyle.Stres tek olumsuz şey olur.

Canım benim hiç belirtim olmamıştı. tek belirti test gününe doğru içimde hep bi ağlama hissi olmuştu onu da tüp bebeklerden dolayı yıpranmama bağlamıştım. Ama sancı, ağrı vs.. hiç olmadı.

Canm daha cok yeni.hemen oyle düşünme.gogus agrisi bi oluyo bi kayboluyor.olumsuz dusunme.bi suru de ilac aliyorz.hormon yukleniyor vucudumuza.belirtiler herkeste farkli oluyor.korkma olumlu dusun.Insallah tutar.

cnm dondurulmusla normal arasinda cogu zaman fark olmuyor .hatta rahim dinlendigi icin cogu merkez daha avantajlı bile diyebiliyor.

cnm dondurulmusla normal arasinda cogu zaman fark olmuyor .hatta rahim dinlendigi icin cogu merkez daha avantajlı bile diyebiliyor.
Evet haklısın canım aslında vücut dinlenmiş oluyor ama ne bilim taze olmayınca donmus da olmaz gibi geliyor bana:) aslında ben donmusu kullanmayıp yazın tekrardan tedaviye başlamak istemiştim çünkü yumurta rezervim az ama doktor dondurulmuşu kullanmakta çok ısrarcı olunca ben de tamam dedim. Hakkımızda hayırlısı olacak olduktan sonra her türlü olur işte de endişe ediyorum yine de elimde olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…