- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- 73
Sakin oyle dusunme.dondurulmusu dene.hangisinin tutacagi hic belli olmuyor.bakiyosun embryo 5aa ama tutmuyr.kimi zaman 3.gun embryosu tutuyor.tazesi tutmuyor donmusu tutuyor.Allahin takdiri.insallah tutar.icini de ferah tut.Evet haklısın canım aslında vücut dinlenmiş oluyor ama ne bilim taze olmayınca donmus da olmaz gibi geliyor bana:) aslında ben donmusu kullanmayıp yazın tekrardan tedaviye başlamak istemiştim çünkü yumurta rezervim az ama doktor dondurulmuşu kullanmakta çok ısrarcı olunca ben de tamam dedim. Hakkımızda hayırlısı olacak olduktan sonra her türlü olur işte de endişe ediyorum yine de elimde olmadan.
Benim de ilk deneme .cok heyecanlisin benim gbi.surekli herseyin altinda bisey ariyoruz degil mi.insallah herkesinki tutar yaaaa.cok zor surec.İnşallah öyledir arkadaşlar teşekkürederim desteğiniz için, ama benim acıyordu ya geçince korktum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bebeğim benimledir benim ilk denemem ondan tedirginim
Aynen Can'ım çok heyecan var yarın işe başlıyorum kafam dağılacak evde daha zor .. ilk 2 gün çok belirtm oldu şimdi hepsi kayboldu ah Can'ım o kadar özeniyorum ki istediği Zaman hamile kalabilenleri sanki hiç kalamayacakmışım gibi geliyor bazen Allah korusun Allahım hepimizi muvaffak eylesin sen gebesin galiba hayırlı olsun transferini kim yaptıBenim de ilk deneme .cok heyecanlisin benim gbi.surekli herseyin altinda bisey ariyoruz degil mi.insallah herkesinki tutar yaaaa.cok zor surec.
Ben de yarin ise başlıyacm cnm evde cok skldm.iki haftadir evdeydim.daha keseye baktirmadik erken henuz.ama kanda pozitif cokk sukur.darisi sana ve diger kizlara.transferi semra hanim yapti doktorum emre beydi.Aynen Can'ım çok heyecan var yarın işe başlıyorum kafam dağılacak evde daha zor .. ilk 2 gün çok belirtm oldu şimdi hepsi kayboldu ah Can'ım o kadar özeniyorum ki istediği Zaman hamile kalabilenleri sanki hiç kalamayacakmışım gibi geliyor bazen Allah korusun Allahım hepimizi muvaffak eylesin sen gebesin galiba hayırlı olsun transferini kim yaptı
Hayırlısı olsun inşallah Allah kucağına almayı kısmet eder ..İdrarda baktın mı hiç ? Ben ne zaman yapsam çıkar acaba bir de göğüslerin nasıldı ya göğüse fena takmış durumdayımBen de yarin ise başlıyacm cnm evde cok skldm.iki haftadir evdeydim.daha keseye baktirmadik erken henuz.ama kanda pozitif cokk sukur.darisi sana ve diger kizlara.transferi semra hanim yapti doktorum emre beydi.
Canm idrara sakin bakma.biz esimle 8.gun baktik cikmadi.9.gun kanda çıktı.idrarda yine bakicam ama merak iste :)gogsum agriyordu ama suan daha hassas.16.gunum bugun.git gide agrisi artıyor.yalnz transferin ilk gunleri buyudu fakat bu kdr agri yoktu sen gogsu kafana takma.benim de adet belirtilerim surekli mevcut.hepsi ilactan cnm.hamilelik belirtisiyle adet belirtisi hemen hemen ayni cogu kadinda.Hayırlısı olsun inşallah Allah kucağına almayı kısmet eder ..İdrarda baktın mı hiç ? Ben ne zaman yapsam çıkar acaba bir de göğüslerin nasıldı ya göğüse fena takmış durumdayım
Bazi kadinlarda hemen çıkıyormuş idrarda ama cogu yaniltici.gebelik hormonu once kanda cikiyor sonra kandan suzulup idrara geciyor.idrarda erken bakmak kafa karisikligndan baska bisy dgl.kafana takma hiçbirşeyi.olmlu dusun.Hayırlısı olsun inşallah Allah kucağına almayı kısmet eder ..İdrarda baktın mı hiç ? Ben ne zaman yapsam çıkar acaba bir de göğüslerin nasıldı ya göğüse fena takmış durumdayım
Canim ben besinci ayina kadar karnim buyuyene kadar hamilemiyim diye supe ediyordum ne bir belirti ne bisey iki haftada bir gidip utrasyona giriyodum mide bulantisi olanlara ozeniyordum o yuzden dert etme insallah pozitiftir ve saglikla dogurup kucagina alirsin en onemlisi saglikla kucagina alabilmek ben keske hic tutmasaydi bile dedim rabbim o yuzden yardimcimz olsunHayırlısı olsun inşallah Allah kucağına almayı kısmet eder ..İdrarda baktın mı hiç ? Ben ne zaman yapsam çıkar acaba bir de göğüslerin nasıldı ya göğüse fena takmış durumdayım
Kiyamam dustu mu seninki.insallah hepimiz saglikla kucagimiza alirzCanim ben besinci ayina kadar karnim buyuyene kadar hamilemiyim diye supe ediyordum ne bir belirti ne bisey iki haftada bir gidip utrasyona giriyodum mide bulantisi olanlara ozeniyordum o yuzden dert etme insallah pozitiftir ve saglikla dogurup kucagina alirsin en onemlisi saglikla kucagina alabilmek ben keske hic tutmasaydi bile dedim rabbim o yuzden yardimcimz olsun
Yok canim 36haftada dogum yaptim dokuzgun kuvezde yasadi hersey yolunda hafta sonuna cikaririz diyordu doktor ertesi gun gittim cigerleri kaniyo dedi yanimda cigerlerindeki kani cekti hala benim cigerlerim parcalaniyo sanki aksama kadar ugrasti direndi oglum yasamak icin ama aksam ezaniylaydi vefat etti 2bucuk ay oldu ama zaman sanki asir gibi gwliyo suan banaKiyamam dustu mu seninki.insallah hepimiz saglikla kucagimiza alirz
Allah rahmet eylesin çokkk uzuldum canim benim yaaaYok canim 36haftada dogum yaptim dokuzgun kuvezde yasadi hersey yolunda hafta sonuna cikaririz diyordu doktor ertesi gun gittim cigerleri kaniyo dedi yanimda cigerlerindeki kani cekti hala benim cigerlerim parcalaniyo sanki aksama kadar ugrasti direndi oglum yasamak icin ama aksam ezaniylaydi vefat etti 2bucuk ay oldu ama zaman sanki asir gibi gwliyo suan bana
Başınız sağolsun Allah tekrar kısmet edecek inşallah ..yine olur hiç merak etme Allah büyüktür o bizi bırakmaz inşallah Allah emanetlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kısmet etsin cümlemize inşYok canim 36haftada dogum yaptim dokuzgun kuvezde yasadi hersey yolunda hafta sonuna cikaririz diyordu doktor ertesi gun gittim cigerleri kaniyo dedi yanimda cigerlerindeki kani cekti hala benim cigerlerim parcalaniyo sanki aksama kadar ugrasti direndi oglum yasamak icin ama aksam ezaniylaydi vefat etti 2bucuk ay oldu ama zaman sanki asir gibi gwliyo suan bana
Ben de hep geçmişteki profilleri okuyup neler olduğuna bakıyorum hamile kalanlarla umutlanıyorum inşallah Allah bize de nasip ederBirbirimize moral verecegiz insallah bu sinavi kazanacağız hayirlisiyla Allahin izniyle hepimize guzel ve kalabalik aile olma şansı nasip olsun.eski yorumlara bakıyorum hep bizler gibi endiseli hanımlar.profillerine bakıyorum hersey geride kalmis.hepsinin profilinde guzel guzel cocuklari.Allah onlara bagislasin.darisi hepimize.bi gun gelecek bizim de bu yazilarimizi birileri umutla okuyacak insallah.herkes icini ferah tutsun.ve inansin..
Merak etme Canm bi gun biz de profilimize bebis resimleri koyacagz insallah..Ben de hep geçmişteki profilleri okuyup neler olduğuna bakıyorum hamile kalanlarla umutlanıyorum inşallah Allah bize de nasip eder
Insallah canim.onlar da mutlu sona ulasmak icin bizim gibi zorlu yollardan geçmişler..Allah daha buyuk dertler vermesin.sukur yine de tedaviyle oluyor.Ben de hep geçmişteki profilleri okuyup neler olduğuna bakıyorum hamile kalanlarla umutlanıyorum inşallah Allah bize de nasip eder
Çok şükür Can'ım hamd olsunMerak etme Canm bi gun biz de profilimize bebis resimleri koyacagz insallah..
Insallah canim.onlar da mutlu sona ulasmak icin bizim gibi zorlu yollardan geçmişler..Allah daha buyuk dertler vermesin.sukur yine de tedaviyle oluyor.
O cennet bebeği zaten annesi olarak aslında şanslısınız hep sizinle o.Üzülmeyin inş. kardeşi olacak Allahın izniyle hep dua edin.Sizin gibi insanlar şehit annesi mertebesine olacak inş.ahirette.Dua edin dua edelim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inş.sağlıkla mutlu kalın inş.Yok canim 36haftada dogum yaptim dokuzgun kuvezde yasadi hersey yolunda hafta sonuna cikaririz diyordu doktor ertesi gun gittim cigerleri kaniyo dedi yanimda cigerlerindeki kani cekti hala benim cigerlerim parcalaniyo sanki aksama kadar ugrasti direndi oglum yasamak icin ama aksam ezaniylaydi vefat etti 2bucuk ay oldu ama zaman sanki asir gibi gwliyo suan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?