Çok üzüldüm Allah sabır versin çok zor inşallah acını hafifletecek evlatların olur oğlunla da cennette birlikte olursunuzYok canim 36haftada dogum yaptim dokuzgun kuvezde yasadi hersey yolunda hafta sonuna cikaririz diyordu doktor ertesi gun gittim cigerleri kaniyo dedi yanimda cigerlerindeki kani cekti hala benim cigerlerim parcalaniyo sanki aksama kadar ugrasti direndi oglum yasamak icin ama aksam ezaniylaydi vefat etti 2bucuk ay oldu ama zaman sanki asir gibi gwliyo suan bana
Amin insallah yasim 35fakat tansiyon hastasiymisim gebeligimde ogrendim dogum sonrasida sag bobregimi kaybettigimi tek bobrege kaldimi ogrendim simdi gebeluk zarar verirmi tekrar gebelik zehirlenmesi yasarmiyim bunun arastirmasi yapiliyo her gun hastanedeyim o yuzden yarin raporumda bitiyo ama isi birakmak zorunda kaldim hayat zorluyor beniÇok üzüldüm Allah sabır versin çok zor inşallah acını hafifletecek evlatların olur oğlunla da cennette birlikte olursunuz
Evet canim randevu alman lâzım Rabbim yardimcin olsunArkadaslar bişey sormak istiyorum bu ayın sonunda tup bebek tedavisine başlayacam allahtan bişey olmazsa nasıl gidiyorsunuz hastaneye randevu mu alıyorsunuz ilk başta nasıl gidiyorsunuz yardimci olurmusunuz
Allah yardımcın olsun canım zor yaşadıklarınAmin insallah yasim 35fakat tansiyon hastasiymisim gebeligimde ogrendim dogum sonrasida sag bobregimi kaybettigimi tek bobrege kaldimi ogrendim simdi gebeluk zarar verirmi tekrar gebelik zehirlenmesi yasarmiyim bunun arastirmasi yapiliyo her gun hastanedeyim o yuzden yarin raporumda bitiyo ama isi birakmak zorunda kaldim hayat zorluyor beni
Regl olunca mi arıyoruz hastaneyi herhangi bişey istiyorlar miEvet canim randevu alman lâzım Rabbim yardimcin olsun
Cnm regl olmana bikac gun kala ara randevu al.adetliyken kontol ediyorlar.ilk yada 2.gunu cagiriyrlar.ayni gun bi takim testler yaptirmaniz gerekiyor hastanede.sadece kan veriyorsun.sonra aksam seni arayip hangi ilaci ne kadar kullanacağını söylüyorlar.ilac icin kisa egitim veriyolar zaten hastanede.gecmis olsun.insallah olumlu olur hersey .Regl olunca mi arıyoruz hastaneyi herhangi bişey istiyorlar mi
Çok teşekkür ederim cnmCnm regl olmana bikac gun kala ara randevu al.adetliyken kontol ediyorlar.ilk yada 2.gunu cagiriyrlar.ayni gun bi takim testler yaptirmaniz gerekiyor hastanede.sadece kan veriyorsun.sonra aksam seni arayip hangi ilaci ne kadar kullanacağını söylüyorlar.ilac icin kisa egitim veriyolar zaten hastanede.gecmis olsun.insallah olumlu olur hersey .
Cnm bişey sorular ama hastanede kredi kartı geçiyor mu yoksa nakit miCnm regl olmana bikac gun kala ara randevu al.adetliyken kontol ediyorlar.ilk yada 2.gunu cagiriyrlar.ayni gun bi takim testler yaptirmaniz gerekiyor hastanede.sadece kan veriyorsun.sonra aksam seni arayip hangi ilaci ne kadar kullanacağını söylüyorlar.ilac icin kisa egitim veriyolar zaten hastanede.gecmis olsun.insallah olumlu olur hersey .
Kart geciyor diye biliyorum.cnku biz bankamatik kartimizi verdik ordan cekrik.kredi karti veya bankamatik ayrmi yapmadilar zTen.sonucta hesaplarina direk para yatiyor..rapor alirsan indirm yapiliyor biraz.tum parayı ayni gun vermesen de oluyor.mesela ilk testlerin parasini tek versen de oluyor ilk gittigin gunCnm bişey sorular ama hastanede kredi kartı geçiyor mu yoksa nakit mi
Ben raporum çıkarttım cnm rutin tahlilleri mi de yaptırdım yeni inş hayırlısı ilaçları nerden alıyorsunuz ben istanbul dışında geliyorumKart geciyor diye biliyorum.cnku biz bankamatik kartimizi verdik ordan cekrik.kredi karti veya bankamatik ayrmi yapmadilar zTen.sonucta hesaplarina direk para yatiyor..rapor alirsan indirm yapiliyor biraz.tum parayı ayni gun vermesen de oluyor.mesela ilk testlerin parasini tek versen de oluyor ilk gittigin gun
Anladm super ozaman cnm.valla bi iki test var o testlerin memorialda yapilma zorunlulugu var diye bliyorm.cnku biz de demistik baska yerde yapablirmiyz.hayir demislerdi..biz de ıstanbul disindan gittik.hemen hastaneden cikinca sag kol üzerinde taksi duragi var oranin azicik yukarisinda yani bikac adim yokus cikinca biraz daha indirimli olduğu soylenen bir eczane var.ordan aldik ilaclari cnmBen raporum çıkarttım cnm rutin tahlilleri mi de yaptırdım yeni inş hayırlısı ilaçları nerden alıyorsunuz ben istanbul dışında geliyorum
Anladım cnm çok teşekkür ederim allahım hepimize gülsün hangi doktordan daha çok memnun kaldinAnladm super ozaman cnm.valla bi iki test var o testlerin memorialda yapilma zorunlulugu var diye bliyorm.cnku biz de demistik baska yerde yapablirmiyz.hayir demislerdi..biz de ıstanbul disindan gittik.hemen hastaneden cikinca sag kol üzerinde taksi duragi var oranin azicik yukarisinda yani bikac adim yokus cikinca biraz daha indirimli olduğu soylenen bir eczane var.ordan aldik ilaclari cnm
Insallah canm amin ..benim ilk denemem valla emre doktorum ama yuceli de sevdim bikere muayene oldm ona da.ikisi de ilgili.bayan doktorlarla tanismadm ama duydum aylin ve ayse hanimi.iyimis onlar da.hepsi toplanip zaten bilgilerimizi beraber degerlendiriyormus diye de duydum.Anladım cnm çok teşekkür ederim allahım hepimize gülsün hangi doktordan daha çok memnun kaldin
Anladım cnm çok teşekkür ederimInsallah canm amin ..benim ilk denemem valla emre doktorum ama yuceli de sevdim bikere muayene oldm ona da.ikisi de ilgili.bayan doktorlarla tanismadm ama duydum aylin ve ayse hanimi.iyimis onlar da.hepsi toplanip zaten bilgilerimizi beraber degerlendiriyormus diye de duydum.
Benden sana tavsiye tedavin başlamadan ön muayene için git ben tedaviye başlamadan gittim iyi ki gitmişim bazı yumurtalarım daha büyüktü doktor başlatmadı 1 ay ilaç kullandım sonra başladı Zaman kaybetmek istemiyorsan hemen gitArkadaslar bişey sormak istiyorum bu ayın sonunda tup bebek tedavisine başlayacam allahtan bişey olmazsa nasıl gidiyorsunuz hastaneye randevu mu alıyorsunuz ilk başta nasıl gidiyorsunuz yardimci olurmusunuz
Kredi kartı geçiyor canım biz ödemeyi kredi kartından yapıyoruzCnm bişey sorular ama hastanede kredi kartı geçiyor mu yoksa nakit mi
Allah yardiAmin insallah yasim 35fakat tansiyon hastasiymisim gebeligimde ogrendim dogum sonrasida sag bobregimi kaybettigimi tek bobrege kaldimi ogrendim simdi gebeluk zarar verirmi tekrar gebelik zehirlenmesi yasarmiyim bunun arastirmasi yapiliyo her gun hastanedeyim o yuzden yarin raporumda bitiyo ama isi birakmak zorunda kaldim hayat zorluyor beni
Allah yardımcın olsun canım. Sakın pes etme hepimizin bir sınavı var sonuçta. Allah hepimizin yüzünü güldürsun inşallah.Amin insallah yasim 35fakat tansiyon hastasiymisim gebeligimde ogrendim dogum sonrasida sag bobregimi kaybettigimi tek bobrege kaldimi ogrendim simdi gebeluk zarar verirmi tekrar gebelik zehirlenmesi yasarmiyim bunun arastirmasi yapiliyo her gun hastanedeyim o yuzden yarin raporumda bitiyo ama isi birakmak zorunda kaldim hayat zorluyor beni
Hayat zorluyor evet ama Allah sevdiği kula dert verir isyan etmeden teslimiyet şart Allah yardımcınız yardımcımız olsun inş.Amin insallah yasim 35fakat tansiyon hastasiymisim gebeligimde ogrendim dogum sonrasida sag bobregimi kaybettigimi tek bobrege kaldimi ogrendim simdi gebeluk zarar verirmi tekrar gebelik zehirlenmesi yasarmiyim bunun arastirmasi yapiliyo her gun hastanedeyim o yuzden yarin raporumda bitiyo ama isi birakmak zorunda kaldim hayat zorluyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?