Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bendede sağ Tüpte genişleme var azda olsa ama laparaskopi şart dedi. Bu ay lap. Sonra tupe geçecez dedi semra hanim.

Herkese sevgilerrr. Tedaviyr basladim bugun 5. Gunum. Ilaca 4 yumurtam cevap vermis. Bu sayi artar mi. Az mi ?

Artabilir canım ama bunlara fazla takılma önemli olan sağlıklı kaliteli olmaları sayı fazlalığı değil hersey güzel olsun İnşaAllah
Insallah canim. Amh yuksek cikmisti 4 tane cvp verince esimle epey uzulduk daha fazla bekliyorduk.. kotu mu peki. Ilk tup bebek cok bilmiyorum. Senin kactaneydi canim.

Arkadaslar Sperm kalitesi için bi ilaç vermiş memorial üroloji 400 tl mis bu ilacı kullanan yada uygun fiyata alan varmı

aynen bana da şöyle söyledi, sağ tüpünde biraz kıvrım var gibi oradan sıvı akışı olursa o da embriyonun tutunmasına bir ihtimal engel olabilir ama önceliği ona vermiyorum çünkü sende sağlıklı embriyo bulamıyoruz. Eğer sağlıklı 1.kalite embriyo bulursak tutunmassa o zaman anlarızki ondan dolayı o zaman laparoskopi yaparız dedi. boşuna ameliyat etmek istemediğini söyledi.

yeni tedaviye başlayan arkadaşlar gonal f fiyatı nedir ? İdil eczanesinde... bilgi verirmisiniz

Herkese sevgilerrr. Tedaviyr basladim bugun 5. Gunum. Ilaca 4 yumurtam cevap vermis. Bu sayi artar mi. Az mi ?

amh kaçtı ? kaç yaşındasın.. benim de 4 yumurta görünüyor fakat 2 tane toplanıyor. Tedaviye yeni bşalamışsın idil eczanesinde gonal f fiyatı ne kadardı canım

Aslında Dr hepsini topladik dedi 7si olgunmuş ama geriye 3 iyiydi 1i transfer olabilecek kalitede ama diğer ikisi gelişim göstermedigi için dondurulacak kalitede değil dediler
( cok korkuyorum ya kalitesiz cikarlarsa. Kaliteyi arttirmak icin bisiler var mi. Bugun catlatmama ignesine basliyorum sayim artar mi digerleri olgunlasir mi kalitesix olur mu

Idilden gonal f 450 230 tl aldim. Amh 2.8 yasimda 25. Neden 4 taneden 2 aliniyor

amh çok kötü değil yaşın da iyi, daha fazla olması lazımdı. Benim 2 yumurtam boş çıkıyor. 2 kere tedavi oldum ikisi de aynı oldu. inşallah hepsi iyi olur olgunlaşır ve de kaliteli embriyo olur.önemli olan o zaten..

Bendede sağ Tüpte genişleme var azda olsa ama laparaskopi şart dedi. Bu ay lap. Sonra tupe geçecez dedi semra hanim.
Arkadaşlar Semra hoca tüm tedavi görenlerin rahim filmine bakmıyor mu? Benim de bi kimyasalım var ama tüplerde bir problem yok gibi görünüyor dedi doktorum ama Semra hoca görmüş müdür benim rahim filmimi bilemiyorum.

rahim filmine başlamadan tedaviye başlamıyor..görmüştür canım

Tedavim biteli o gün kadar oluyor.ben 230 tl ye aldım gonal f lerimi.değişmemiştir herhalde.

bana 2kutu gonal f e 240 dedi, diğer ilaçları oradan almadığım için demiş olabilir. Tabi cetrotide başka eczaneden daha pahalıydı orada. yani bir ilaçtan az alırken diğer ilaçtan fazla alıyorlar demekki.... karaborsa olmuş :))))

( cok korkuyorum ya kalitesiz cikarlarsa. Kaliteyi arttirmak icin bisiler var mi. Bugun catlatmama ignesine basliyorum sayim artar mi digerleri olgunlasir mi kalitesix olur mu
Can'ım tekrar yazıyorum ben de çok üzülmüştüm tedavinin sonu hiç belli olmuyor yaşım genç sana lazım 1 kaliteli yumurta üzülme lütfen bak benim adetin 2.günü 4 yumurta görünüyordu düşük doz gonal f kullanmama rağmen 8 toplantı 7 si de olgun çıktı ve döllenip 5.güne geldi hiç
Belli olmuyor içini ferah tut Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…