- 9 Eylül 2015
- 219
- 68
- 18
- 39
Bendede sağ Tüpte genişleme var azda olsa ama laparaskopi şart dedi. Bu ay lap. Sonra tupe geçecez dedi semra hanim.Arkadaşlar rahim filmini Semra hocaya gösterip sıvı akışı var laparaskopi dedikleri var mı aramızda. Genelde Semra hocanın gördügü okuduğum arkadaşların büyük bir kısmına hep sıvı akışı oluyor Laparaskopi yapılması gerektiği söylenmesi ilginç geliyor.Herkesin mi sıvı akışı oluyor ilginç değil mi .bana da laparaskopi dediler ama kafam bundan dolayı karışık sırf ameliyat olsun diyemi yapılıyor insan şüpheleniyor
Artabilir canım ama bunlara fazla takılma önemli olan sağlıklı kaliteli olmaları sayı fazlalığı değil hersey güzel olsun İnşaAllahHerkese sevgilerrr. Tedaviyr basladim bugun 5. Gunum. Ilaca 4 yumurtam cevap vermis. Bu sayi artar mi. Az mi ?
Insallah canim. Amh yuksek cikmisti 4 tane cvp verince esimle epey uzulduk daha fazla bekliyorduk.. kotu mu peki. Ilk tup bebek cok bilmiyorum. Senin kactaneydi canim.Artabilir canım ama bunlara fazla takılma önemli olan sağlıklı kaliteli olmaları sayı fazlalığı değil hersey güzel olsun İnşaAllah
Insallah canim. Amh yuksek cikmisti 4 tane cvp verince esimle epey uzulduk daha fazla bekliyorduk.. kotu mu peki. Ilk tup bebek cok bilmiyorum. Senin kactaneydi canim.[/QUOTE Benim 11 tane toplanmisti sma geeiye saglikli 1 tane embriuo oluştu onun için diyorum canim önemli olan sayı değil takılma bunlara
Aslında Dr hepsini topladik dedi 7si olgunmuş ama geriye 3 iyiydi 1i transfer olabilecek kalitede ama diğer ikisi gelişim göstermedigi için dondurulacak kalitede değil dedilerBu toplanan 11 hepsi olgun mu? Yoksa butun yumurtalari topluyorlar mi o ayki
Arkadaşlar rahim filmini Semra hocaya gösterip sıvı akışı var laparaskopi dedikleri var mı aramızda. Genelde Semra hocanın gördügü okuduğum arkadaşların büyük bir kısmına hep sıvı akışı oluyor Laparaskopi yapılması gerektiği söylenmesi ilginç geliyor.Herkesin mi sıvı akışı oluyor ilginç değil mi .bana da laparaskopi dediler ama kafam bundan dolayı karışık sırf ameliyat olsun diyemi yapılıyor insan şüpheleniyor
Herkese sevgilerrr. Tedaviyr basladim bugun 5. Gunum. Ilaca 4 yumurtam cevap vermis. Bu sayi artar mi. Az mi ?
Idilden gonal f 450 230 tl aldim. Amh 2.8 yasimda 25. Neden 4 taneden 2 aliniyoramh kaçtı ? kaç yaşındasın.. benim de 4 yumurta görünüyor fakat 2 tane toplanıyor. Tedaviye yeni bşalamışsın idil eczanesinde gonal f fiyatı ne kadardı canım
Aslında Dr hepsini topladik dedi 7si olgunmuş ama geriye 3 iyiydi 1i transfer olabilecek kalitede ama diğer ikisi gelişim göstermedigi için dondurulacak kalitede değil dediler
Tedavim biteli o gün kadar oluyor.ben 230 tl ye aldım gonal f lerimi.değişmemiştir herhalde.yeni tedaviye başlayan arkadaşlar gonal f fiyatı nedir ? İdil eczanesinde...
Idilden gonal f 450 230 tl aldim. Amh 2.8 yasimda 25. Neden 4 taneden 2 aliniyor
Arkadaşlar Semra hoca tüm tedavi görenlerin rahim filmine bakmıyor mu? Benim de bi kimyasalım var ama tüplerde bir problem yok gibi görünüyor dedi doktorum ama Semra hoca görmüş müdür benim rahim filmimi bilemiyorum.Bendede sağ Tüpte genişleme var azda olsa ama laparaskopi şart dedi. Bu ay lap. Sonra tupe geçecez dedi semra hanim.
Arkadaşlar Semra hoca tüm tedavi görenlerin rahim filmine bakmıyor mu? Benim de bi kimyasalım var ama tüplerde bir problem yok gibi görünüyor dedi doktorum ama Semra hoca görmüş müdür benim rahim filmimi bilemiyorum.
Tedavim biteli o gün kadar oluyor.ben 230 tl ye aldım gonal f lerimi.değişmemiştir herhalde.
( cok korkuyorum ya kalitesiz cikarlarsa. Kaliteyi arttirmak icin bisiler var mi. Bugun catlatmama ignesine basliyorum sayim artar mi digerleri olgunlasir mi kalitesix olur mu [/Q iyi düşün ama olumsuz düşünme Rabbim ben elimden geleni yapıyorum sana sigindim de Rabbim sevindirecek İnşaAllah
Can'ım tekrar yazıyorum ben de çok üzülmüştüm tedavinin sonu hiç belli olmuyor yaşım genç sana lazım 1 kaliteli yumurta üzülme lütfen bak benim adetin 2.günü 4 yumurta görünüyordu düşük doz gonal f kullanmama rağmen 8 toplantı 7 si de olgun çıktı ve döllenip 5.güne geldi hiç( cok korkuyorum ya kalitesiz cikarlarsa. Kaliteyi arttirmak icin bisiler var mi. Bugun catlatmama ignesine basliyorum sayim artar mi digerleri olgunlasir mi kalitesix olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?