Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Rahim filmi ve amh degeri olmazsa olmaz demisdi bana bence görmüştür ama ekip Dr bi sor aklında kalmasın.

Arkadaşlar ilk tedavim de rapor almamistim şimdi dondurulmuslar başladım rapor alsam geçerli olurmu acaba

Kiyamam kacinci denemen olacak bu rabbim bu sefer nasip eder insallah. Bende dusuk doz kullaniyorum 125 neden dusuk kullaniyoruz ki

Cetrotide ignemi vuruldum bugun. Yuruyemedim cok ciddi sanci oldu vurulduktan sonra bu normal mii

Kiyamam kacinci denemen olacak bu rabbim bu sefer nasip eder insallah. Bende dusuk doz kullaniyorum 125 neden dusuk kullaniyoruz ki
Can'ım düşük doz kullanmamızın nedeni daha kaliteli yumurta elde etmek ve yaşımızın genç olması bana 200 vereceklerdi Semra hoca olmaz dedi yaşı genç 150 doz vuruldum.ve önden baskın olan yumurtaların gitmemesi ..beraber büyğmeleri önemli rezerv fazla olmayanlara kaliteli yumurta olsun diye yapıyorlar.benim ilk denemem tatlım ...

Suan hangi durumdasin peki.. hayirli haberini bekliyorum.. yasin kac ve sorun neydi

Suan hangi durumdasin peki.. hayirli haberini bekliyorum.. yasin kac ve sorun neydi
Can'ım eşimde hafif ileri hız düşüklüğü var ve morfoloji yüzde 1 ama hocalar önemsemedi onu.sayımız normal.onun dışında bir sıkıntı yok çok şükür transfer oldum cuma günü.. bekliyorum 5.günüm :))

Sizin sıkıntı ne ? Biz 2,5 yıldır bekledik olmadı..aşılama filan da yaptırmadık direk tüp bebeğe başladık
Bizim ileri hareket sorundu 3 asilama oldum tutmadi. Esim urologa gitti ilacla duzeldi. Simdi sorun yok. Bana bi arkadasim demisti asilamayla vakit para harcama. En iyisini yapmssin. Insallah bebisin tutunmustur annesine.

Bizim ileri hareket sorundu 3 asilama oldum tutmadi. Esim urologa gitti ilacla duzeldi. Simdi sorun yok. Bana bi arkadasim demisti asilamayla vakit para harcama. En iyisini yapmssin. Insallah bebisin tutunmustur annesine.
İnşallah Allah hepimize kısmet eder sağlıklı hayırlı evlatlar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Arkadaslar Sperm kalitesi için bi ilaç vermiş memorial üroloji 400 tl mis bu ilacı kullanan yada uygun fiyata alan varmı
Canim onu memorial in orada bi eczane var oradan pazarlık yaparak al. İsmi purinol muydu neydi o değil mi? Biz de bayağı ni kullandık onu. İndirim işte ordakiler yapıyor bayağı ucuza alınıyor.

Canim onu memorial in orada bi eczane var oradan pazarlık yaparak al. İsmi purinol muydu neydi o değil mi? Biz de bayağı ni kullandık onu. İndirim işte ordakiler yapıyor bayağı ucuza alınıyor.
Neofurten adlı bir ilaç sperm kalitesini arttırıcıymis. Siz faydasını gördünüz mu peki arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…