- 2 Ağustos 2015
- 30
- 13
- 8
- 52
Cnm semra kahraman iyi.yani tek basina onun iyi olmasi yetmez.merkez de iyi.ekip isi yapiliyor.semra hocayi cok fazla goremiyorsunuz daha cok doktorlar takip ediyor.ama ozellikle semra hanimi isteme hakkina sahipsiniz.semra hocanin tespitleri yerinde zaten bicok basarisi var.ama dedigim gibi ben merkezi ve diger doktorlari da sevdim.semra hoca icin gitmistik biz de başta.kızlar semra kahraman iyi bir doktor mu ben son kez tüp bebek yaptırmak istiyorum çünkü ve en iyisi olsun istiyoruz
Inş sizin için en iyisi olur.ameliyattan ne kadar zaman sonra tüp bebeğe geleçeceginizi söyledi mi.Bendede sağ Tüpte genişleme var azda olsa ama laparaskopi şart dedi. Bu ay lap. Sonra tupe geçecez dedi semra hanim.
Hayırlısı olsun inş.hepimizin yüzü güler. Sizin kaçıncı tüp bebek denemeniz olacak.aynen bana da şöyle söyledi, sağ tüpünde biraz kıvrım var gibi oradan sıvı akışı olursa o da embriyonun tutunmasına bir ihtimal engel olabilir ama önceliği ona vermiyorum çünkü sende sağlıklı embriyo bulamıyoruz. Eğer sağlıklı 1.kalite embriyo bulursak tutunmassa o zaman anlarızki ondan dolayı o zaman laparoskopi yaparız dedi. boşuna ameliyat etmek istemediğini söyledi.
Banada ayni seyi soylediaynen bana da şöyle söyledi, sağ tüpünde biraz kıvrım var gibi oradan sıvı akışı olursa o da embriyonun tutunmasına bir ihtimal engel olabilir ama önceliği ona vermiyorum çünkü sende sağlıklı embriyo bulamıyoruz. Eğer sağlıklı 1.kalite embriyo bulursak tutunmassa o zaman anlarızki ondan dolayı o zaman laparoskopi yaparız dedi. boşuna ameliyat etmek istemediğini söyledi.
Semra Hoca tabiki iyi bir hoca ancak kendisi birebir hasta kabul etmiyor onun ekibi Dr lar var onlar Semra hocaya sanılıyor.Ama ilk randevunuzu görüşme randevunuzu ve tahlil sonuclarinizi Semra Hmm göstermek için alın.Sonradan Dr.lar zaten onun ekibi .kızlar semra kahraman iyi bir doktor mu ben son kez tüp bebek yaptırmak istiyorum çünkü ve en iyisi olsun istiyoruz
Sizin kaçıncı denemeniz.Banada ayni seyi soyledisenin sorun ne ki. Cevremde normal yolla hamile kalan gorunce sasiririyorum artik cok zorlasti bu isler...
Ilk denememSizin kaçıncı denemeniz.
Hayırlısı çok yenisiniz :) inş.Hemen olur.Benim 6 denemem olacak ama öncesi laparaskopi olmam lazım.Ilk denemem
İnşAllah.. burda kacinci denemen? Sorun nedir. İnşAllah son denememiz olurHayırlısı çok yenisiniz :) inş.Hemen olur.Benim 6 denemem olacak ama öncesi laparaskopi olmam lazım.
Sorun en son tupten kaynaklanıyor olabilir dediler tam kesin değiller onlarda bir ihtimal ameliyatta olacağım.memorialde 2.inş hepimizin gönlüne göre olur.yaşınız nedir yaş cok onemli diyor Dr.İnşAllah.. burda kacinci denemen? Sorun nedir. İnşAllah son denememiz olur
Net birsey denilmedi yani. Neden tutmadigi bilinmiyor. 25 yasindayimSorun en son tupten kaynaklanıyor olabilir dediler tam kesin değiller onlarda bir ihtimal ameliyatta olacağım.memorialde 2.inş hepimizin gönlüne göre olur.yaşınız nedir yaş cok onemli diyor Dr.
Evet sebepsiz infertiliteymis ama tupten de olabilir dediler onun için açıp bakmamız lazım dediler.Yaşınız çok iyi hiç ihmal etmeyin çünkü zaman su gibi hızlı akıyor Allah yardımcımız olsun hepimizin.Net birsey denilmedi yani. Neden tutmadigi bilinmiyor. 25 yasindayim
Ben hemen geçer diye umut ediyorum ama bişey demediInş sizin için en iyisi olur.ameliyattan ne kadar zaman sonra tüp bebeğe geleçeceginizi söyledi mi.
Yok canım bizim ilacin ismi o değildi. Puregon muş ilacın adı. Bizim doktor da murat Bey. O ilacı kullandığımız zaman sperm kalitesinde iyileşme oldu Canım ama biz o ilaçla beraber bir sürü bitkisel kür uyguladık. Sonucunda 4 tane 5. Gün embriyosu oluştu. Bunlardan ikisi transfer edildi biri tuttu ama ne yazıkki kalp atışı olmadığı için 9. Haftada kürtaj oldum. Gebetik sonucunda anomali oldugunu ogrendik. Şimdi 2 tane daha dondurulmuş var. Çok kararsızız bunları mi transfer ettirsek yoksa yeniden bir edaviye başlayıp oluşan embriyolara pgt mi yaptırsak. Bilemiyorum yaa. Boyle bir durumla karsilasan var mi?Bakalım hepimiz için en hayırlı en güzel olan olur inşallah.Neofurten adlı bir ilaç sperm kalitesini arttırıcıymis. Siz faydasını gördünüz mu peki arkadaşım.
Yok canım bizim ilacin ismi o değildi. Puregon muş ilacın adı. Bizim doktor da murat Bey. O ilacı kullandığımız zaman sperm kalitesinde iyileşme oldu Canım ama biz o ilaçla beraber bir sürü bitkisel kür uyguladık. Sonucunda 4 tane 5. Gün embriyosu oluştu. Bunlardan ikisi transfer edildi biri tuttu ama ne yazıkki kalp atışı olmadığı için 9. Haftada kürtaj oldum. Gebetik sonucunda anomali oldugunu ogrendik. Şimdi 2 tane daha dondurulmuş var. Çok kararsızız bunları mi transfer ettirsek yoksa yeniden bir edaviye başlayıp oluşan embriyolara pgt mi yaptırsak. Bilemiyorum yaa. Boyle bir durumla karsilasan var mi?Bakalım hepimiz için en hayırlı en güzel olan olur inşallah.Neofurten adlı bir ilaç sperm kalitesini arttırıcıymis. Siz faydasını gördünüz mu peki arkadaşım.
Hayırlı olsun insallah ben daha yeni başladığım için bu süreçle ilgili pek bilgim yok. Umarım Rabbim doğru yolu gösterir hepimizeYok canım bizim ilacin ismi o değildi. Puregon muş ilacın adı. Bizim doktor da murat Bey. O ilacı kullandığımız zaman sperm kalitesinde iyileşme oldu Canım ama biz o ilaçla beraber bir sürü bitkisel kür uyguladık. Sonucunda 4 tane 5. Gün embriyosu oluştu. Bunlardan ikisi transfer edildi biri tuttu ama ne yazıkki kalp atışı olmadığı için 9. Haftada kürtaj oldum. Gebetik sonucunda anomali oldugunu ogrendik. Şimdi 2 tane daha dondurulmuş var. Çok kararsızız bunları mi transfer ettirsek yoksa yeniden bir edaviye başlayıp oluşan embriyolara pgt mi yaptırsak. Bilemiyorum yaa. Boyle bir durumla karsilasan var mi?Bakalım hepimiz için en hayırlı en güzel olan olur inşallah.
Yok canım bizim ilacin ismi o değildi. Puregon muş ilacın adı. Bizim doktor da murat Bey. O ilacı kullandığımız zaman sperm kalitesinde iyileşme oldu Canım ama biz o ilaçla
beraber bir sürü bitkisel kür uyguladık. Sonucunda 4 tane 5. Gün embriyosu oluştu. Bunlardan ikisi transfer edildi biri tuttu ama ne yazıkki kalp atışı olmadığı için 9. Haftada kürtaj oldum. Gebetik sonucunda anomali oldugunu ogrendik. Şimdi 2 tane daha dondurulmuş var. Çok kararsızız bunları mi transfer ettirsek yoksa yeniden bir edaviye başlayıp oluşan embriyolara pgt mi yaptırsak. Bilemiyorum yaa. Boyle bir durumla karsilasan var mi?Bakalım hepimiz için en hayırlı en güzel olan olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?