Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar bisey soracagim.dondurulmus embryolar tuttugunda kan degerleri normal embryolarin degerlerine gore daha mi yuksek cikiyor.? Bi yerde okudum az once.

Dondurulmuş embiryo tutundugunda 10.gün 80 çıkmıştı 12. Gün 300 lerdeydi
İkizlerde yüksek cikabiliyormus ama dondurulmuş olmasıyla ilgisini yoktur

Dondurulmuş embiryo tutundugunda 10.gün 80 çıkmıştı 12. Gün 300 lerdeydi
İkizlerde yüksek cikabiliyormus ama dondurulmuş olmasıyla ilgisini yoktur
Anldm cnm teşekkür ederim.9.gun 285 cikti 11.gun 826....sonra 15 .gun yaptım 6213 cikti.iki embryo var ama daha ultrasonda cikmadi.senin yorumunu okudm smdi.dondurulmusla ilacsiz tedavi olcakmissn.insallah hakkinda hayrlisi budur.ilk defa duydum cok sasirdm.keske biz de ilacsiz baslasaydik oyle bisey varsa.ki vardır semra hoca cok iyi isinde.kime neyin uygun oldgnu en dogru o bilir.guven kendisne bence cnm.

Dondurulmuş olanlara Array pgt yaptırıp dondurulmuş ile deneyebilirsiniz
Dondurulmuş embriyolara pgt yapmak çok sağlıklı olmuyormuş. Çünkü pgt işlemi için onların çözünmesi gerekiyor. Sonra tekrar dondurulup pgt işlemi sonucu genetik problemi olmayan varsa eğer transferde tekrar çözünmesi gerek. Bu da embriyolarin kalitesini etkiliyormuş. Zaten çok fazla değil iki tane embriyo. Onlar için de bu riski almam çok doğru değil gibi. Semra hoca da bu görüşte.

Kaçıncı gün embiryosu
Siz sonuçta bu embiryoyu kullanacakmisiniz peki eğer kullanacaksiniz pgt yapmadan mi kullanacaksiniz. Yeni baştan tup bebek mi yapcaksiniz yoksa. Benimde dondurulmuş um var semra hoca düsük yaptigimda metaryelinden genetik istedi eğer kromozomal sorun varsa 3. Gün dondurdugumuz embryolarin hepsini cozeriz 5.gunde iyi çıkanları trasfer ederiz demişti.

Masallah Allah tamamına erdirsin. Bu ay ilacSiz deniyorum sonucu yazarım şu An yumurtlamayi bekliyorum. 6 ay önce düşük yaptim tup bebekti çikolata kistim vardı. Geçen ay laporoskopi ile aldı semra hanim östrojeni tekrar vermeyelim dedi ben tereddüt ettim rhim kalinlasirmi düşük olmasın crinone kullanmassam dedim hayır daha iyi sonuçlar alıyoruz ama ultrason takibni çok sık yapmak gerekiyor dedi. Yumurta çatladığı günü kesin bilmeliymis.

Sagol cnm insallah bu sefer tamamina erer seninki de .Allah emeklerinizi boşa çıkarmasn.sen guven semra hocaya.icini ferah tut.moral cok onemli.normal yolla hamile kalanlar da kalinlastrma yapmiyor.demek bizlerde de oyle bisey mümkünmus ne guzel.bizlere gelişmeleri bildir cnm:)

Seninki ikiz galba dimi sen ne hissediyosun

Seninki ikiz galba dimi sen ne hissediyosun
Ikiz gibi hissediyorum belirtilerm yogun.insallah oyledir.bi embryomuz cok iyi degil demisti embryolog.iksini birlikte dondurmslar bu yuzden.ikisini cozunce birden vermek durumnda kaldilar.tekrar dondurup çözmeyi dogru bulmadi semra hoca..bazi embryolar ana rahmini sever orda daha iyi gelisrmis dediler.o yuzden hangisnin tutacagi belli olmazmis.

Kesin tuttu ikiside ne güzel ya.. kaçıncı transferde tuttu ilkmiydi rahim kalınlığı ni hatirliyomusun..

Kesin tuttu ikiside ne güzel ya.. kaçıncı transferde tuttu ilkmiydi rahim kalınlığı ni hatirliyomusun..
Canm ilk deneme.esimde azospermi var.bende yoktu sorun sukur.rahim kalinlgini tek adetken olctuler ..adetken ince olurmus zaten 1.3 idi.sonra estrofem kullandm.kalinlasmistir ama soylemediler 2.kontrolde kac oldgnu.direk bi transfer gunu verdiler..insallah olur ya sizinki de.guzel haberlerni alirz insallah.

Gercekten allah verince veriyor demekki sperm var yok kadında soru var yada yok hepsi bahane allah inşallah hepimize nasip eder doktorun kimdi senin aylin hn mi yakında kalbini dinlersin beb işlerinin pit pit

Gercekten allah verince veriyor demekki sperm var yok kadında soru var yada yok hepsi bahane allah inşallah hepimize nasip eder doktorun kimdi senin aylin hn mi yakında kalbini dinlersin beb işlerinin pit pit
Insallah cnm ya herkese nasip olsn insallah.doktorum emre bey canm.diğerleri de iyimis ama..ilk kontrol ve transfer semra kahraman .

Merhaba yol arkadaşlarımm.. Hayırlı cumalar tüp bebekte yumurtalarımı topladıktan sonra 12 mm olan yumurtaşar falanda dölleniyor mu? Yoksa illa 18-19 mm olanlar mı dölleniyor sadece

Ahah ne tatli sevindin oyle:) insallah cnm amin..bende de oyle küçüklü buyuklu toplanmıştı.dolleniyor demisti dr.sormustuk biz de..
canım benim eşim de azospermi pazar ya da pazartesi microtese olacak benim az yumurta büyümüş sorun yok demişlerdi bana da ve bazı yumurtalar daha küçük senin toplananların boyutunu hatırlıyor Musun

canım benim eşim de azospermi pazar ya da pazartesi microtese olacak benim az yumurta büyümüş sorun yok demişlerdi bana da ve bazı yumurtalar daha küçük senin toplananların boyutunu hatırlıyor Musun
Bende 23 taneydi cnm yani buyumustu genelde ama 12 lik de vardi 18 19 da.tam hatrlamiyorm.fazla yumrta buytmek cok iyi bisey degl ohss oluyosn ve transfer olamayabiliyor.onemli olan spermlerinin kaliteli olmasi azospermide.yumurtalarn cevap verir diye düşünüyorum.esin tese mi olacak tesa mi.tesada şiringa ile tese de kesi ile aliniyormus sperm..zaten en kaliteli spermler secilecek.endişe etme.az yumurta da olsa dollencek yani.illa buyuk yumurtalar guzel sonuc verecek diye bisey de yok.kucukler de bazen guzel sonuc veriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…