İnşallah canım bakalım işte hayırlısı çok sağol desteğin içinBende 23 taneydi cnm yani buyumustu genelde ama 12 lik de vardi 18 19 da.tam hatrlamiyorm.fazla yumrta buytmek cok iyi bisey degl ohss oluyosn ve transfer olamayabiliyor.onemli olan spermlerinin kaliteli olmasi azospermide.yumurtalarn cevap verir diye düşünüyorum.esin tese mi olacak tesa mi.tesada şiringa ile tese de kesi ile aliniyormus sperm..zaten en kaliteli spermler secilecek.endişe etme.az yumurta da olsa dollencek yani.illa buyuk yumurtalar guzel sonuc verecek diye bisey de yok.kucukler de bazen guzel sonuc veriyormuş
2 tane 5. Gün embriyosu var şu an. Yeni tedaviye başlayıp pgt mi yaptırsak yoksa dondurulmuşları transfer mi ettirsek biz de karar veremedik işte. Semra hocanın da bi fikrini alip ona göre karar vermeyi düşünüyoruz canım. Ama dondurulmuşların transferine karar verirsek onlara pgt yaptırmayı düşünmüyoruz.Kaçıncı gün embiryosu
Siz sonuçta bu embiryoyu kullanacakmisiniz peki eğer kullanacaksiniz pgt yapmadan mi kullanacaksiniz. Yeni baştan tup bebek mi yapcaksiniz yoksa. Benimde dondurulmuş um var semra hoca düsük yaptigimda metaryelinden genetik istedi eğer kromozomal sorun varsa 3. Gün dondurdugumuz embryolarin hepsini cozeriz 5.gunde iyi çıkanları trasfer ederiz demişti.
Müthiş tebrikler allah tamamına erdirsinTest günüm yarındı ..transferin 8.günü 94,23 çıktı değerim Nasıl arkadaşlarım?
Hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayi nasip etsin.Test günüm yarındı ..transferin 8.günü 94,23 çıktı değerim Nasıl arkadaşlarım?
Cok guzel cnm pozitif cikmis.iknci testte de artarsa kesin hamilesn:) Allah keseyi kalbi gormeyi ve kucagina almayi da nasip etsin.darisi herkese..bi embryo mu cnm bu aradaTest günüm yarındı ..transferin 8.günü 94,23 çıktı değerim Nasıl arkadaşlarım?
Evet yaştan dolayı tek embriyo .ayşe hocama mesaj attım değere süper sesi Allah razı olsun Allah devamını kısmet eylesin isteyen herkesin kucağını doldursun rabbimCok guzel cnm pozitif cikmis.iknci testte de artarsa kesin hamilesn:) Allah keseyi kalbi gormeyi ve kucagina almayi da nasip etsin.darisi herkese..bi embryo mu cnm bu arada
Cokkk sevindim cnm amin insallah herkese nasip olsn.Evet yaştan dolayı tek embriyo .ayşe hocama mesaj attım değere süper sesi Allah razı olsun Allah devamını kısmet eylesin isteyen herkesin kucağını doldursun rabbim
Degerin cok guzel allahim saglikla tamamina.erdirsin darisi diger arkadaslara insallahTest günüm yarındı ..transferin 8.günü 94,23 çıktı değerim Nasıl arkadaşlarım?
Hayir bence.daha 7.gun.9 da ölçmek lazim.iki günde iki katina cikmasi lazm.yani 9unda 60 falan olur bence.insallah....Arkadaşlar 6. Gün embriyosu transferimin 7. Günü değerim 30,82.
Sizce kimyasala mı gider.
Hastaneden aradılar iyi bi değer deil kimyasala gider büyük ihtimalle ama p.tesi günün ki teste bakıp karar vericek dedilerHayir bence.daha 7.gun.9 da ölçmek lazim.iki günde iki katina cikmasi lazm.yani 9unda 60 falan olur bence.insallah....
Benimde baya moralim bozuldu. Böyle olup Gebeliği devam eden oldumu acabaHastaneden aradılar iyi bi değer deil kimyasala gider büyük ihtimalle ama p.tesi günün ki teste bakıp karar vericek dediler
Dur bakalm yaaa keske gununde yapsaydin cok erken yapip moralini neden bozdun boyle.bekle bence uzulmek icn cok erken.belki artar ya.onlar her ihtimale hazirlikli olalm diye cok olmlu konusmuyr.sen hazir ol tutmasa bile kendni yipratma.degeri yuksek olanlara da hamilesinz demiyorlar kese kalp gormeden...sen belirttin mi 7.gun oldgunu.cnku onlar ilk testi 9.gun olrk aliyolarBenimde baya moralim bozuldu. Böyle olup Gebeliği devam eden oldumu acaba
Benim transferim 19 unda oldu hastanenin verdiği test tarihi 27 yani bugün.Banada erken geldi test için ama 6. Gün embriyosu diye erken tarih verdiler diye düşündüm.Dur bakalm yaaa keske gununde yapsaydin cok erken yapip moralini neden bozdun boyle.bekle bence uzulmek icn cok erken.belki artar ya.onlar her ihtimale hazirlikli olalm diye cok olmlu konusmuyr.sen hazir ol tutmasa bile kendni yipratma.degeri yuksek olanlara da hamilesinz demiyorlar kese kalp gormeden...sen belirttin mi 7.gun oldgunu.cnku onlar ilk testi 9.gun olrk aliyolar
Bugn 7.degil 8.gunun canm.8.gun icin az gozukuyor ama yine de beklemekte fayda var.6.gun embryosu oldgu icn de bi gun erken olmus test tarihin.ama yine de beklemekte fayda var.yukselms degerin bu gibi durumlar vardi ya sayfada.bakiym ben de insallah olmluya doner .Benim transferim 19 unda oldu hastanenin verdiği test tarihi 27 yani bugün.Banada erken geldi test için ama 6. Gün embriyosu diye erken tarih verdiler diye düşündüm.
Tabi hemşireyle konuşurkende 7. Gün diye belirtmedim.biliyordur heralde
ilk gün sayılmıyordu sanki.benmi yanlış biliyorum.Bugn 7.degil 8.gunun canm.8.gun icin az gozukuyor ama yine de beklemekte fayda var.6.gun embryosu oldgu icn de bi gun erken olmus test tarihin.ama yine de beklemekte fayda var.yukselms degerin bu gibi durumlar vardi ya sayfada.bakiym ben de insallah olmluya doner .
Ilk gunu sayma zaten canm. 19 undan 20 sine kdr gecen sure 1.gunun. Yani 20 21 22 23 24 24 25 26 27 .ayrica baktim.senin gibi olan bir suru de kadin var sitede.Ilk
ilk gün sayılmıyordu sanki.benmi yanlış biliyorum.
Haklısın kafam durdu inan.hesap yapamıyorum.benim gibi Değeri düşük olup yükselen mi çok var.?inşallah benimde yükselir ama hemşire çok olumsuz konuşunca çöktüm resmen.Ilk gunu sayma zaten canm. 19 undan 20 sine kdr gecen sure 1.gunun. Yani 20 21 22 23 24 24 25 26 27 .ayrica baktim.senin gibi olan bir suru de kadin var sitede.
var beta hcg si dusuk cikanlar yaz nete.klupte cok var o seklde.okudm az once.dogurmus hepsi smdi :) insallah senin de oyle olr ama deglse de lütfen bidahakine odaklanHaklısın kafam durdu inan.hesap yapamıyorum.benim gibi Değeri düşük olup yükselen mi çok var.?inşallah benimde yükselir ama hemşire çok olumsuz konuşunca çöktüm resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?