Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah canım bakalım işte hayırlısı çok sağol desteğin için

2 tane 5. Gün embriyosu var şu an. Yeni tedaviye başlayıp pgt mi yaptırsak yoksa dondurulmuşları transfer mi ettirsek biz de karar veremedik işte. Semra hocanın da bi fikrini alip ona göre karar vermeyi düşünüyoruz canım. Ama dondurulmuşların transferine karar verirsek onlara pgt yaptırmayı düşünmüyoruz.

Cok guzel cnm pozitif cikmis.iknci testte de artarsa kesin hamilesn:) Allah keseyi kalbi gormeyi ve kucagina almayi da nasip etsin.darisi herkese..bi embryo mu cnm bu arada
Evet yaştan dolayı tek embriyo .ayşe hocama mesaj attım değere süper sesi Allah razı olsun Allah devamını kısmet eylesin isteyen herkesin kucağını doldursun rabbim

Benimde baya moralim bozuldu. Böyle olup Gebeliği devam eden oldumu acaba
Dur bakalm yaaa keske gununde yapsaydin cok erken yapip moralini neden bozdun boyle.bekle bence uzulmek icn cok erken.belki artar ya.onlar her ihtimale hazirlikli olalm diye cok olmlu konusmuyr.sen hazir ol tutmasa bile kendni yipratma.degeri yuksek olanlara da hamilesinz demiyorlar kese kalp gormeden...sen belirttin mi 7.gun oldgunu.cnku onlar ilk testi 9.gun olrk aliyolar

Benim transferim 19 unda oldu hastanenin verdiği test tarihi 27 yani bugün.Banada erken geldi test için ama 6. Gün embriyosu diye erken tarih verdiler diye düşündüm.
Tabi hemşireyle konuşurkende 7. Gün diye belirtmedim.biliyordur heralde

Bugn 7.degil 8.gunun canm.8.gun icin az gozukuyor ama yine de beklemekte fayda var.6.gun embryosu oldgu icn de bi gun erken olmus test tarihin.ama yine de beklemekte fayda var.yukselms degerin bu gibi durumlar vardi ya sayfada.bakiym ben de insallah olmluya doner .

Ilk
ilk gün sayılmıyordu sanki.benmi yanlış biliyorum.

Ilk gunu sayma zaten canm. 19 undan 20 sine kdr gecen sure 1.gunun. Yani 20 21 22 23 24 24 25 26 27 .ayrica baktim.senin gibi olan bir suru de kadin var sitede.
Haklısın kafam durdu inan.hesap yapamıyorum.benim gibi Değeri düşük olup yükselen mi çok var.?inşallah benimde yükselir ama hemşire çok olumsuz konuşunca çöktüm resmen.

Haklısın kafam durdu inan.hesap yapamıyorum.benim gibi Değeri düşük olup yükselen mi çok var.?inşallah benimde yükselir ama hemşire çok olumsuz konuşunca çöktüm resmen.
var beta hcg si dusuk cikanlar yaz nete.klupte cok var o seklde.okudm az once.dogurmus hepsi smdi :) insallah senin de oyle olr ama deglse de lütfen bidahakine odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…