Çok teşekkürederim inşallahvar beta hcg si dusuk cikanlar yaz nete.klupte cok var o seklde.okudm az once.dogurmus hepsi smdi :) insallah senin de oyle olr ama deglse de lütfen bidahakine odaklan
Hayırlı olsun arkaddşım , inş 2 gün sonraki değerin de artar hayırlısıyla ...Rabbim tamamına Eren sağlıklı gebelik nasip etsin inşTest günüm yarındı ..transferin 8.günü 94,23 çıktı değerim Nasıl arkadaşlarım?
Benim transferim 19 unda oldu hastanenin verdiği test tarihi 27 yani bugün.Banada erken geldi test için ama 6. Gün embriyosu diye erken tarih verdiler diye düşündüm.
Tabi hemşireyle konuşurkende 7. Gün diye belirtmedim.biliyordur heralde
Transferim 19/02 test tarihim 27/02 yani aslında 8. Günümmüş. Yanlış hesaplamışım.Hayırlı olsun arkaddşım , inş 2 gün sonraki değerin de artar hayırlısıyla ...Rabbim tamamına Eren sağlıklı gebelik nasip etsin inş
cnm hemşireyle konuşurken 7. Gün demedi işen o test günün zannetmiş olabilir . Onun için kimyasal demiş olabilir . Sen takma kafanı şimdi , keşke de bu kadar erken yapmasa idin , bak belki de boş yere Canını sıkıyorsun ....
Olsun yine de umudunu yitirme . Testini de tam gününde yaptır cnm , inş güzrl ve hayırlı haberler alırsınTransferim 19/02 test tarihim 27/02 yani aslında 8. Günümmüş. Yanlış hesaplamışım.
Hastanenin verdiği tarih bu olduğu için bugünde yaptım ve hemşire arkadaşa bişey söylemedim.
Bi unut p.tesi gününü bekliyorum
Canimmmm cok sevindim hayirli haberini bekliyorum demistim.. Allah anali babali buyutsun ohh misssTest günüm yarındı ..transferin 8.günü 94,23 çıktı değerim Nasıl arkadaşlarım?
Etmem mi herkese ediyorum bizi ancak biz anlıyoruz Çünkü..Allah sana da hemencecik nasp eylesin işlerini kolaylaştırsın yüreğini ferah tutCanimmmm cok sevindim hayirli haberini bekliyorum demistim.. Allah anali babali buyutsun ohh misssdua istiyorum dua et banada hamis hanim:)
Amin canim :)Etmem mi herkese ediyorum bizi ancak biz anlıyoruz Çünkü..Allah sana da hemencecik nasp eylesin işlerini kolaylaştırsın yüreğini ferah tut
merhaba önümüzdeki ay bende ilaçsız dondurulmuş tedavisine başlıcam hafta içi Ayşe. Hoca ile görüştüm ilaçsız tedavi uygulayalım dedi rabbim tez Zaman'da bizlerede bu mutluluğu yaşatır inşMemorial hamilelerin gördükçe heycanlaniyorum kızlar dondurulmuş larla devam eden varmı
Bu aralar memorial da yeni uygulama ilacsiz tedaviler sanki sizin sorununuz neydi acabamerhaba önümüzdeki ay bende ilaçsız dondurulmuş tedavisine başlıcam hafta içi Ayşe. Hoca ile görüştüm ilaçsız tedavi uygulayalım dedi rabbim tez Zaman'da bizlerede bu mutluluğu yaşatır inş
Smdilik devam cnm cok sukur. insallah devam da eder sonuna kdr.pazartesi kese icin gidicez..bikere gittik cok erkendi.Memorial hamilelerin gördükçe heycanlaniyorum kızlar dondurulmuş larla devam eden varmı
Kaçıncı denemeydiSmdilik devam cnm cok sukur. insallah devam da eder sonuna kdr.pazartesi kese icin gidicez..bikere gittik cok erkendi.
Ilk canim.Kaçıncı denemeydi
Canim bu ay dusukle sonuclandi tedavim. Nisan ayinda dondurulmus embriyo transferim yapilacak yine.Memorial hamilelerin gördükçe heycanlaniyorum kızlar dondurulmuş larla devam eden varmı
Ahh canm cok gecmis olsn.kaçıncı ayindi.sorun neydi sizin.insallah dondurulmuslarin tutunur sana bu defa.Canim bu ay dusukle sonuclandi tedavim. Nisan ayinda dondurulmus embriyo transferim yapilacak yine.
Saol canim Allah razi olsun. 12 ocakta dondurulmus transferim oldu gebelikle somuclandi fakat 11 subatta dusukle sonuclandi sebebi bilinmiyor doktorlar dondurulmus embriyo oldugu icin toparlanamamis olablir dedi Allah a sukur kurtaj falan olmadim hemen tekrar transfer yapilabiliyormus nisanda olacak Allah in izni ile korkularim var ama guzel olumlu seyler dusunmek istiyorumAhh canm cok gecmis olsn.kaçıncı ayindi.sorun neydi sizin.insallah dondurulmuslarin tutunur sana bu defa.
Anladm cnm.kotu gunler gecirmissin ama Olumlu dusunmen guzel artik yeni bi transfer icin gun sayıyorsun.insallah bu defa seni birakmaz embryolarin.Allah yardimcin olsn.sansin bahtin acik olsun:)Saol canim Allah razi olsun. 12 ocakta dondurulmus transferim oldu gebelikle somuclandi fakat 11 subatta dusukle sonuclandi sebebi bilinmiyor doktorlar dondurulmus embriyo oldugu icin toparlanamamis olablir dedi Allah a sukur kurtaj falan olmadim hemen tekrar transfer yapilabiliyormus nisanda olacak Allah in izni ile korkularim var ama guzel olumlu seyler dusunmek istiyorum
Sorun bulunamadı...iyimi kötümü bilmiyorum amh değerim düşük çıktı...yumurtalar kalitesiz dendi ama dondurulacak kalınca demek ki kötü değil dendi laparoskapi çok az bi sıvı olabilir diye bir bakmamız lazım dendi sonra dondurulmuşları bir kullanalım olmazsa dediler.en son gittigimizdede Ayşe hoca genetik test istedi kan verdik inş oda temİz çıkar...çok uzun yazdım ama hep sorun aranıyor ama yok iyi mi kötü mü bilinmezBu aralar memorial da yeni uygulama ilacsiz tedaviler sanki sizin sorununuz neydi acaba
Süper :) tebrikler. Darısı en yakın zamanda başımıza.Test günüm yarındı ..transferin 8.günü 94,23 çıktı değerim Nasıl arkadaşlarım?
İnş.sizin için en iyisi olur.ilaçsız tedavi nasıl oluyormuş biraz anlatır mısınız benimde dondurulmuş embriyom var ilk kez duydum.tşk.merhaba önümüzdeki ay bende ilaçsız dondurulmuş tedavisine başlıcam hafta içi Ayşe. Hoca ile görüştüm ilaçsız tedavi uygulayalım dedi rabbim tez Zaman'da bizlerede bu mutluluğu yaşatır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?