Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Test günüm yarındı ..transferin 8.günü 94,23 çıktı değerim Nasıl arkadaşlarım?
Hayırlı olsun arkaddşım , inş 2 gün sonraki değerin de artar hayırlısıyla ...Rabbim tamamına Eren sağlıklı gebelik nasip etsin inş

cnm hemşireyle konuşurken 7. Gün demedi işen o test günün zannetmiş olabilir . Onun için kimyasal demiş olabilir . Sen takma kafanı şimdi , keşke de bu kadar erken yapmasa idin , bak belki de boş yere Canını sıkıyorsun ....

Transferim 19/02 test tarihim 27/02 yani aslında 8. Günümmüş. Yanlış hesaplamışım.
Hastanenin verdiği tarih bu olduğu için bugünde yaptım ve hemşire arkadaşa bişey söylemedim.
Bi unut p.tesi gününü bekliyorum

Olsun yine de umudunu yitirme . Testini de tam gününde yaptır cnm , inş güzrl ve hayırlı haberler alırsın

Memorial hamilelerin gördükçe heycanlaniyorum kızlar dondurulmuş larla devam eden varmı
merhaba önümüzdeki ay bende ilaçsız dondurulmuş tedavisine başlıcam hafta içi Ayşe. Hoca ile görüştüm ilaçsız tedavi uygulayalım dedi rabbim tez Zaman'da bizlerede bu mutluluğu yaşatır inş

Bu aralar memorial da yeni uygulama ilacsiz tedaviler sanki sizin sorununuz neydi acaba

Ahh canm cok gecmis olsn.kaçıncı ayindi.sorun neydi sizin.insallah dondurulmuslarin tutunur sana bu defa.
Saol canim Allah razi olsun. 12 ocakta dondurulmus transferim oldu gebelikle somuclandi fakat 11 subatta dusukle sonuclandi sebebi bilinmiyor doktorlar dondurulmus embriyo oldugu icin toparlanamamis olablir dedi Allah a sukur kurtaj falan olmadim hemen tekrar transfer yapilabiliyormus nisanda olacak Allah in izni ile korkularim var ama guzel olumlu seyler dusunmek istiyorum

Anladm cnm.kotu gunler gecirmissin ama Olumlu dusunmen guzel artik yeni bi transfer icin gun sayıyorsun.insallah bu defa seni birakmaz embryolarin.Allah yardimcin olsn.sansin bahtin acik olsun:)

Bu aralar memorial da yeni uygulama ilacsiz tedaviler sanki sizin sorununuz neydi acaba
Sorun bulunamadı...iyimi kötümü bilmiyorum amh değerim düşük çıktı...yumurtalar kalitesiz dendi ama dondurulacak kalınca demek ki kötü değil dendi laparoskapi çok az bi sıvı olabilir diye bir bakmamız lazım dendi sonra dondurulmuşları bir kullanalım olmazsa dediler.en son gittigimizdede Ayşe hoca genetik test istedi kan verdik inş oda temİz çıkar...çok uzun yazdım ama hep sorun aranıyor ama yok iyi mi kötü mü bilinmez

İnş.sizin için en iyisi olur.ilaçsız tedavi nasıl oluyormuş biraz anlatır mısınız benimde dondurulmuş embriyom var ilk kez duydum.tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…