Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnş.sizin için en iyisi olur.ilaçsız tedavi nasıl oluyormuş biraz anlatır mısınız benimde dondurulmuş embriyom var ilk kez duydum.tşk.

Adetleri düzenli olanlarda adetin 10. Gününden itibaren yumurtlama testi yapıyorum evde test pozitif çıkınca hastaneyi arıycam 5 gün sonra 5.gün embiryosu transfer edilecek tabi rahim kalınlığım 8 ve üzerinde ise. Estofem yada crinone kullanılmayacak yeni Trend bu..
Yumurtası çatlama yanlar için 18mm yumurta görünce çatlama iğnesi vuruluyormus 5 gün sonra transfer oluyomus

Sistemde kucuk bi aksaklık bile tutunmasi na engel olabiliyor rahim kalınlığı önemli diyorlar mesela.. doğal siklusu araştırdım ilaçlı tedaviye göre çok daha başarılı sonuçlar oluyormuş..

Ya kizlar bisey sorcam. bizim hamilelik gunumuz nasil hesaplaniyor.yani millet adeti baz aliyor.ama biz hamileysek kac günlük oldugunu nasil hesaplayacagz.

Sağolun uzunca yazmışsınız inş.gönlünüze göre olur benim adet düzensiz o zaman bana bu uygulanamaz herhalde sizin için inş.olumlu cevap olsun.

Slm banada yardımcı olurmusunuz Hollanda da yaşıyorum önümüzdeki ay gelip memorial de tüp bebek yapacaz inşallah hangi Dr gidiyorsunuz memnun kaldıklarınız kim ve fiyat bilgisi

Ben aylin hn ma gidiyorum ama her görüşmeye gittiğimde mutlaka semra hoca da görsün diyorum kararları semra hanim veriyor memorial ı seçmekle çok doğru karar vermişsiniz. 6 bin TL falan bildiğim kadarıyla tup bebek

Slm banada yardımcı olurmusunuz Hollanda da yaşıyorum önümüzdeki ay gelip memorial de tüp bebek yapacaz inşallah hangi Dr gidiyorsunuz memnun kaldıklarınız kim ve fiyat bilgisi
Arkadaşım hastane gerçekten çok deneyimli profesyonel drların hepsi isinde uzman bence gözün kapalı git hakkında hayırlısı olsun

Memorialin tum doktorlari iyi.hastane cok donanimli.semra hocayi da gor mutlaka.profesor ve dunyada adi biliniyor infertilitede.fiyat 6 bin ama rapor alinca bin tl.indirimleri var.arti ilaclar testler eklenince 10 bini gozden çıkarmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…