İnş.sizin için en iyisi olur.ilaçsız tedavi nasıl oluyormuş biraz anlatır mısınız benimde dondurulmuş embriyom var ilk kez duydum.tşk.
Sorun bulunamadı...iyimi kötümü bilmiyorum amh değerim düşük çıktı...yumurtalar kalitesiz dendi ama dondurulacak kalınca demek ki kötü değil dendi laparoskapi çok az bi sıvı olabilir diye bir bakmamız lazım dendi sonra dondurulmuşları bir kullanalım olmazsa dediler.en son gittigimizdede Ayşe hoca genetik test istedi kan verdik inş oda temİz çıkar...çok uzun yazdım ama hep sorun aranıyor ama yok iyi mi kötü mü bilinmez
Tüp bebekte de aynı canım. Son adet tarihinin başlangıcını baz alacaksın.Ya kizlar bisey sorcam. bizim hamilelik gunumuz nasil hesaplaniyor.yani millet adeti baz aliyor.ama biz hamileysek kac günlük oldugunu nasil hesaplayacagz.
Aaaaa ciddi olamazsin cnm.sok oldm valla.ben transferi baz aliyorm uzerine de embryoyu koyuyorm 5 gun..Tüp bebekte de aynı canım. Son adet tarihinin başlangıcını baz alacaksın.
hayır canım normal görüyorsun biz 5.hafta kese 6.hafta kalp atışlarını duyduk. Ama erken gidersen alttan bakabilyorlar ancakPeki sunu soraym cogul gebeliklerde kese daha gec gozukuyormus dogru mu.bilen var mi ???
Ya peki canm 5.hafta dedigin adetinin ilk gününden mi hesapladin yoksa transferinden sonra mi 5 hafta gecmistihayır canım normal görüyorsun biz 5.hafta kese 6.hafta kalp atışlarını duyduk. Ama erken gidersen alttan bakabilyorlar ancak
Sağolun uzunca yazmışsınız inş.gönlünüze göre olur benim adet düzensiz o zaman bana bu uygulanamaz herhalde sizin için inş.olumlu cevap olsun.Adetleri düzenli olanlarda adetin 10. Gününden itibaren yumurtlama testi yapıyorum evde test pozitif çıkınca hastaneyi arıycam 5 gün sonra 5.gün embiryosu transfer edilecek tabi rahim kalınlığım 8 ve üzerinde ise. Estofem yada crinone kullanılmayacak yeni Trend bu..
Yumurtası çatlama yanlar için 18mm yumurta görünce çatlama iğnesi vuruluyormus 5 gün sonra transfer oluyomus
İnşallah. .Sağolun uzunca yazmışsınız inş.gönlünüze göre olur benim adet düzensiz o zaman bana bu uygulanamaz herhalde sizin için inş.olumlu cevap olsun.
adetin ilk gündenYa peki canm 5.hafta dedigin adetinin ilk gününden mi hesapladin yoksa transferinden sonra mi 5 hafta gecmisti
Hmm tmm cnm yarin ozaman benim 6.haftam.gideym dr a ben merak ediyorum keseyiadetin ilk günden
İnş.sagolunİnşallah. .
Siz yinede sorun semra hocaya hormon almak istemiyorsanız ben olumlu olursa yazarım zaten buralara..
Slm banada yardımcı olurmusunuz Hollanda da yaşıyorum önümüzdeki ay gelip memorial de tüp bebek yapacaz inşallah hangi Dr gidiyorsunuz memnun kaldıklarınız kim ve fiyat bilgisi
Arkadaşım hastane gerçekten çok deneyimli profesyonel drların hepsi isinde uzman bence gözün kapalı git hakkında hayırlısı olsunSlm banada yardımcı olurmusunuz Hollanda da yaşıyorum önümüzdeki ay gelip memorial de tüp bebek yapacaz inşallah hangi Dr gidiyorsunuz memnun kaldıklarınız kim ve fiyat bilgisi
Memorialin tum doktorlari iyi.hastane cok donanimli.semra hocayi da gor mutlaka.profesor ve dunyada adi biliniyor infertilitede.fiyat 6 bin ama rapor alinca bin tl.indirimleri var.arti ilaclar testler eklenince 10 bini gozden çıkarmak gerekiyor.Slm banada yardımcı olurmusunuz Hollanda da yaşıyorum önümüzdeki ay gelip memorial de tüp bebek yapacaz inşallah hangi Dr gidiyorsunuz memnun kaldıklarınız kim ve fiyat bilgisi
Cnm biz 6+4 ken vajinadan kalp sesini de duyduk çok şükür , keseden fazlasını görüp duyabilirsin yani 6. Haftanızda gittiğinizdeHmm tmm cnm yarin ozaman benim 6.haftam.gideym dr a ben merak ediyorum keseyi
Cnm bnm dondurulmuştu , elhamdulillah güzrl bi sonuç aldık inş tamamına erdirip ysvrularımızı kucağımıza almayı nasip eder Rabbim hepimizeMemorial hamilelerin gördükçe heycanlaniyorum kızlar dondurulmuş larla devam eden varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?