saol canim Allah razi olsun. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.Anladm cnm.kotu gunler gecirmissin ama Olumlu dusunmen guzel artik yeni bi transfer icin gun sayıyorsun.insallah bu defa seni birakmaz embryolarin.Allah yardimcin olsn.sansin bahtin acik olsun:)
Bende 1 yıl en iyi merkez hangisi diye araştırdım canım hem halamin kızı vesile oldu hemde araştırarak burayı buldum gerçekten hiç tereddüt etmedim gerek laboratuar gerek drlar çok iyi bence dalında en iyi merkez fiyatda hastane 6200 tl +ilaç 10u buluyo Rabbim yardimcin olsunArkadaşlar bende tüp bebek düşünüyorum ama dr ve hastane konusunda kararsizim fiyat ve dr konusunda bilginize ihtiyacım var ve embriyo için de iyi bir merkez olmasi önemli
Anladm cnm darisi bize insallah biz de duyarız.yarin 6.haftanin ilk gunu.bazi dr lar vajinal bakmıyor burada.olabildigince bekleme taraftarı ama bakalm yarin giderm.Cnm biz 6+4 ken vajinadan kalp sesini de duyduk çok şükür , keseden fazlasını görüp duyabilirsin yani 6. Haftanızda gittiğinizde
Teşekkür ederim Canım zaten bende Semra hanım için geliyorum ama her muayeneye gelemiyormuş onun dışında hangi Dr iyi diye merak ediyordum benim için özellikle bayan olması lazım Aylin hanımdan memnunmusun her zaman gelip gidemem diye iki aydır çok araştırıyorum Semra hanım çok iyi burdan gidenlerde var fiyat sormamın sebebi ona göre geleyimBen aylin hn ma gidiyorum ama her görüşmeye gittiğimde mutlaka semra hoca da görsün diyorum kararları semra hanim veriyor memorial ı seçmekle çok doğru karar vermişsiniz. 6 bin TL falan bildiğim kadarıyla tup bebek
Semra hoca için geliyorum zaten ama kendisi çok yogun ondan başka bayan Dr arıyorum onun Dr arasında ben rapor alamam yurtdışındayım belki sigortam medikal park karşılıyor tahlillerimi belki orda yaptırabilirimMemorialin tum doktorlari iyi.hastane cok donanimli.semra hocayi da gor mutlaka.profesor ve dunyada adi biliniyor infertilitede.fiyat 6 bin ama rapor alinca bin tl.indirimleri var.arti ilaclar testler eklenince 10 bini gozden çıkarmak gerekiyor.
Teşekkür ederim bebişinde hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşım hastane gerçekten çok deneyimli profesyonel drların hepsi isinde uzman bence gözün kapalı git hakkında hayırlısı olsun
Anladm cnm semra hoca iyi herkesin dosyasini goruyor herkesin sorununu biliyor ve son karar onda her konuda.diger doktorlar da rutin muayeneleri yapıyor.hepsi iyi ama ben bayanlardan ayse ve aylin hanimi duydum.rapora gelince tup bebek yapmaya uygundur seklinde bir yazi alirsan geçerli oluyor.bu konuda semra hanimin kardesi zehra hanim var insan kaynaklari bolumnde oraya git baya ilgileniyor sagolsun.indirimi nasil alacağınızı da o size detayli anlatir.gozunde buyutme formaliteden bir yazi yazdiriyosn doktorlara..insallah tedavin olumlu sonuclanir..bol sans :)Semra hoca için geliyorum zaten ama kendisi çok yogun ondan başka bayan Dr arıyorum onun Dr arasında ben rapor alamam yurtdışındayım belki sigortam medikal park karşılıyor tahlillerimi belki orda yaptırabilirim
Sagol Canım bana rapor verirler mi ki sonuçta yurtdışından gelicem diye karşılamazlar diye düşünüyorum yine sagol yarın arayınca sorucam Dr aAnladm cnm semra hoca iyi herkesin dosyasini goruyor herkesin sorununu biliyor ve son karar onda her konuda.diger doktorlar da rutin muayeneleri yapıyor.hepsi iyi ama ben bayanlardan ayse ve aylin hanimi duydum.rapora gelince tup bebek yapmaya uygundur seklinde bir yazi alirsan geçerli oluyor.bu konuda semra hanimin kardesi zehra hanim var insan kaynaklari bolumnde oraya git baya ilgileniyor sagolsun.indirimi nasil alacağınızı da o size detayli anlatir.gozunde buyutme formaliteden bir yazi yazdiriyosn doktorlara..insallah tedavin olumlu sonuclanir..bol sans :)
Anladm cnm cok sey yasamssin.insallah hepsi geride kalir.biz bu merkzde dünyanın heryerinden gelen hasta gorduk.zencisi rusu arabi ingilizi her ulkeden insan vardi.guven verdi dolayisyla bize de.tup bebek konusunda gelismis doktorlarmz var.bu yuzdendir ki semra hanim.haftanin belli gunleri yurt dışında calisiyor.sorununu en ince ayrintisina kadar anlamaya çalışıyorlar.Size hikayemi anlatayım 4.5 yıllık evliyim en başta yabancı bir ülkeye gelecegim için çocuk istemedik ben düğünden önce dogum kontrolünü başladım düğünden sonra bıraktım ne Zaman olursa diye bir buçuk sene bir şey olmayınca Dr a başladım 3 aşılama 1 laparoskopi tekrar 3 aşılama 1 tüp bebek halen bir şey yok Dr hiç problem yok diyorlar ne bende ne eşimde kendi zorumla laparoskopi oldum iki tüpümde tıkalıymış ameliyatta sağ açıldı solda şimdi açık olabilir diyorlar çünkü ordanda yumurta oluşuyor artık burdaki Dr bıktım yoruldum ondan gelicem Türkiye'ye buranın tedavileri çok farklı bilin ki Türkiye'de hangi Dr olursa olsun çok şanslınız bunlar gibi kitap Dr deyiller
Şansını dene canm bu konuda.bes dakkada alabilirsin raporu.duzgun bi doktor gorurse seni.formalite bir kagit.Sagol Canım bana rapor verirler mi ki sonuçta yurtdışından gelicem diye karşılamazlar diye düşünüyorum yine sagol yarın arayınca sorucam Dr a
Amin canım Rabbim senide tedavinde muvaffak eylesinTeşekkür ederim bebişinde hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aylin hn doçent ankara uni mezunu diğerlerinden daha iyi bayan arıyorsan diğerleri op. dr.Teşekkür ederim Canım zaten bende Semra hanım için geliyorum ama her muayeneye gelemiyormuş onun dışında hangi Dr iyi diye merak ediyordum benim için özellikle bayan olması lazım Aylin hanımdan memnunmusun her zaman gelip gidemem diye iki aydır çok araştırıyorum Semra hanım çok iyi burdan gidenlerde var fiyat sormamın sebebi ona göre geleyim
Bende Semra hanım dışında Aylin hanım a gitmek istiyorum yardımcı olduğunuz için sagolun hepinize teşekkür ederimAylin hn doçent ankara uni mezunu diğerlerinden daha iyi bayan arıyorsan diğerleri op. dr.
Semra hoca odaya girince hiçbi doktorun önemi kalmıyor merak etme hocam diyor herkes semra hanima..
Ben İyiyim ama bir türlü memorial ulaşamadım biraz önce yine aradım bugun içinde geri dönüş yapılacak inşallahKizlar nasilsiniz sesiniz cikmiyor iyi mi herkesss?
Neden ulasamadin canm.hemsirelerin numaralari yokmu.benim iyi cnm cok sukur dun dr a gittik kese kalp gorduk.6.haftama girdim darisi isteyen herkese.mide bulantısı ve bas agrisi dışında Iyiym:)Ben İyiyim ama bir türlü memorial ulaşamadım biraz önce yine aradım bugun içinde geri dönüş yapılacak inşallah
Sen nasılsın tedaviye başladın mı? Şimdi ne yapıyorsun
Ben az önce hastaneden geldim çok yoğun değildi bugun aylin hn iyi ya panik yaptırmıyor insanıBen İyiyim ama bir türlü memorial ulaşamadım biraz önce yine aradım bugun içinde geri dönüş yapılacak inşallah
Sen nasılsın tedaviye başladın mı? Şimdi ne yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?