Ne dedi rahim kalinligi iyimiymisBen az önce hastaneden geldim çok yoğun değildi bugun aylin hn iyi ya panik yaptırmıyor insanı
herşey yolunda falan diyor rahim kalınlığıma baktı
Hayırlısı olsun inş.hepimizin yüzü güler. Sizin kaçıncı tüp bebek denemeniz olacak.
Banada ayni seyi soyledisenin sorun ne ki. Cevremde normal yolla hamile kalan gorunce sasiririyorum artik cok zorlasti bu isler...
Semra Hoca tabiki iyi bir hoca ancak kendisi birebir hasta kabul etmiyor onun ekibi Dr lar var onlar Semra hocaya sanılıyor.Ama ilk randevunuzu görüşme randevunuzu ve tahlil sonuclarinizi Semra Hmm göstermek için alın.Sonradan Dr.lar zaten onun ekibi .
Arkadaşlar dondurulmus tedavim başladı c.tesi günü rahim kalınlığı 8 di ve rahimde sıvı var dedi yarın tekrar gormwk istiyorlar sizde böyle olan varmi acaba transferiniz oldumu
kızlar semra kahraman iyi bir doktor mu ben son kez tüp bebek yaptırmak istiyorum çünkü ve en iyisi olsun istiyoruz
Hayırlısı bakalım engel olacağına iptal olmasi mantıklı yarın belli olacakbenim başıma gelmedi ama büyük ihtimal iptal olur. Tutunmasına engel olabiliyormuş
Ben hastahaneyi aradım ıvf bölümüne ulaşamadılar meşgul dediler sende varsa hemşire numaraları verebilirmisin çok iyi olurNeden ulasamadin canm.hemsirelerin numaralari yokmu.benim iyi cnm cok sukur dun dr a gittik kese kalp gorduk.6.haftama girdim darisi isteyen herkese.mide bulantısı ve bas agrisi dışında Iyiym:)
Tedavi süreci boyunca bol bol incir ye yada kaynatıp suyunu iç bol bol yumurtaların olurbenim sorun yumurta 2 tane çıkıyor ancak biri gelişiyor,eşimde de sperm sorunu var.senin sorun neydi ?
Tedavi süreci boyunca bol bol incir ye yada kaynatıp suyunu iç bol bol yumurtaların olur
Tmm cnm vericem numara.cok Sagol darisi sana ve isteyen herkese insallah...Ben hastahaneyi aradım ıvf bölümüne ulaşamadılar meşgul dediler sende varsa hemşire numaraları verebilirmisin çok iyi olur
Çok güzel bebişin hayırlı olsun Canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin bulantılar bile özeldir hayırlısı rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah
Keçiboynuzunun pekmezi çok faydalı araştır göreceksin özellikle sabahları aç karınla inciri yap kaliteli yumurtaların olacak inşallahayy gerçekten mi ben normal zamanımda yaptım da fsh düşmedi. bu kez onu da denerim teşekkürler canım.önerebileceğin başka şeyler varmı.tedavideyken..
Rahim kalınlığım iyiymiş doğal siklus dondurulmuş embiryo koycaklar rahim kalınlığı çok iyiymiş estofem kullandigimda bile bu kadar kalinlasmiyordu nar suyu içtim hergün ondan olabilir 15 mm bi folikul varmış 20mm olunca catliycak yumurtlama testi kullanıcı çift çizgi çıkınca aylin hocaya haber vericem. 7 gün sonrasında 5.gün embiryosu koyacak 2 tane..ve insallah hayallerim gerçek olacakNe dedi rahim kalinligi iyimiymis
Ayyy hadi insallahh yaaaaa guzel seyler olacak gibi bu sefer Allahin izniyle:)Rahim kalınlığım iyiymiş doğal siklus dondurulmuş embiryo koycaklar rahim kalınlığı çok iyiymiş estofem kullandigimda bile bu kadar kalinlasmiyordu nar suyu içtim hergün ondan olabilir 15 mm bi folikul varmış 20mm olunca catliycak yumurtlama testi kullanıcı çift çizgi çıkınca aylin hocaya haber vericem. 7 gün sonrasında 5.gün embiryosu koyacak 2 tane..ve insallah hayallerim gerçek olacak
yumurtlama olduğunda rahimde sıvı oluşur zaten ama neden oluşmuş bu sıvı acaba sordunuz muArkadaşlar dondurulmus tedavim başladı c.tesi günü rahim kalınlığı 8 di ve rahimde sıvı var dedi yarın tekrar gormwk istiyorlar sizde böyle olan varmi acaba transferiniz oldumu
Ileri hareket sorundu duzeldi simdi bisey yok deniyor tupumun birinde kivrim varmis tutmazsa laparoskopibenim sorun yumurta 2 tane çıkıyor ancak biri gelişiyor,eşimde de sperm sorunu var.senin sorun neydi ?
Hep iyi gidiyor herşey ama sonrası hüsran oluyor inşallah bu sefer sağlıkla doğarlar yada doğar:)Ayyy hadi insallahh yaaaaa guzel seyler olacak gibi bu sefer Allahin izniyle:)
Suan hastanedeyim canım detaylı soracağım önemli birsey değil gibi konusmustu ozaman ama ne diyecek şimdi merak ediyorum transfer olup olmayacag da bugün belli olacakyumurtlama olduğunda rahimde sıvı oluşur zaten ama neden oluşmuş bu sıvı acaba sordunuz mu
Hadi hayırlı haberlerle çık inşallahSuan hastanedeyim canım detaylı soracağım önemli birsey değil gibi konusmustu ozaman ama ne diyecek şimdi merak ediyorum transfer olup olmayacag da bugün belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?