Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar dondurulmus tedavim başladı c.tesi günü rahim kalınlığı 8 di ve rahimde sıvı var dedi yarın tekrar gormwk istiyorlar sizde böyle olan varmi acaba transferiniz oldumu

Banada ayni seyi soyledi senin sorun ne ki. Cevremde normal yolla hamile kalan gorunce sasiririyorum artik cok zorlasti bu isler...

benim sorun yumurta 2 tane çıkıyor ancak biri gelişiyor,eşimde de sperm sorunu var.senin sorun neydi ?

tedavi sonrasın da da yeniden randevu alıp semra hoca ile görüşebiliyorsunuz bilginiz olsun

Arkadaşlar dondurulmus tedavim başladı c.tesi günü rahim kalınlığı 8 di ve rahimde sıvı var dedi yarın tekrar gormwk istiyorlar sizde böyle olan varmi acaba transferiniz oldumu

benim başıma gelmedi ama büyük ihtimal iptal olur. Tutunmasına engel olabiliyormuş

kızlar semra kahraman iyi bir doktor mu ben son kez tüp bebek yaptırmak istiyorum çünkü ve en iyisi olsun istiyoruz

Kaçıncı denemen ? ben de son kez yaptırmayı düşünüyorum. :) Bence iyi aslında bu işler biraz da kısmet işi. Tabi labaratuvar ve tedavi yöntemi de önemli

Neden ulasamadin canm.hemsirelerin numaralari yokmu.benim iyi cnm cok sukur dun dr a gittik kese kalp gorduk.6.haftama girdim darisi isteyen herkese.mide bulantısı ve bas agrisi dışında Iyiym:)
Ben hastahaneyi aradım ıvf bölümüne ulaşamadılar meşgul dediler sende varsa hemşire numaraları verebilirmisin çok iyi olur

Çok güzel bebişin hayırlı olsun Canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin bulantılar bile özeldir hayırlısı rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah

Tedavi süreci boyunca bol bol incir ye yada kaynatıp suyunu iç bol bol yumurtaların olur

ayy gerçekten mi ben normal zamanımda yaptım da fsh düşmedi. bu kez onu da denerim teşekkürler canım.önerebileceğin başka şeyler varmı.tedavideyken..

Tmm cnm vericem numara.cok Sagol darisi sana ve isteyen herkese insallah...

Ne dedi rahim kalinligi iyimiymis
Rahim kalınlığım iyiymiş doğal siklus dondurulmuş embiryo koycaklar rahim kalınlığı çok iyiymiş estofem kullandigimda bile bu kadar kalinlasmiyordu nar suyu içtim hergün ondan olabilir 15 mm bi folikul varmış 20mm olunca catliycak yumurtlama testi kullanıcı çift çizgi çıkınca aylin hocaya haber vericem. 7 gün sonrasında 5.gün embiryosu koyacak 2 tane..ve insallah hayallerim gerçek olacak

Ayyy hadi insallahh yaaaaa guzel seyler olacak gibi bu sefer Allahin izniyle:)

yumurtlama olduğunda rahimde sıvı oluşur zaten ama neden oluşmuş bu sıvı acaba sordunuz mu

Ayyy hadi insallahh yaaaaa guzel seyler olacak gibi bu sefer Allahin izniyle:)
Hep iyi gidiyor herşey ama sonrası hüsran oluyor inşallah bu sefer sağlıkla doğarlar yada doğar:)
Sizin transferinizi kim yapmıştı hamileydiniz dimi siz...(maşallah)

yumurtlama olduğunda rahimde sıvı oluşur zaten ama neden oluşmuş bu sıvı acaba sordunuz mu
Suan hastanedeyim canım detaylı soracağım önemli birsey değil gibi konusmustu ozaman ama ne diyecek şimdi merak ediyorum transfer olup olmayacag da bugün belli olacak

Suan hastanedeyim canım detaylı soracağım önemli birsey değil gibi konusmustu ozaman ama ne diyecek şimdi merak ediyorum transfer olup olmayacag da bugün belli olacak
Hadi hayırlı haberlerle çık inşallah
ama bence sorun olmaz yumurtlama olduğunda folikul sıvısı zaten rahimde kalabiliyor zaman zman diye biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…