Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hep iyi gidiyor herşey ama sonrası hüsran oluyor inşallah bu sefer sağlıkla doğarlar yada doğar:)
Sizin transferinizi kim yapmıştı hamileydiniz dimi siz...(maşallah)
insallah canm yaa benim transferimi semra hanim yapti.ben degilm ama esim cok pimpirikli o semra hanim olsn istedi ve o oldu..cok sukur 6+3 gunluk hamileyim.insallah ikisi de sana guzel guzel uslu uslu tutunur ve sonuna kadar sana eslik eder:)

Hadi hayırlı haberlerle çık inşallah
ama bence sorun olmaz yumurtlama olduğunda folikul sıvısı zaten rahimde kalabiliyor zaman zman diye biliyorum..
Teşekkür ederim canım böyle adet dönemlerinde olabiliyormuş hatta bugünkü kontrolde geçmiş kalmamış dedi çok sevindim salı günü transferim olacak çok heyecanlandim şimdiden. çok korkmustim ama korkulacak kadar d3gilmis:))

insallah canm yaa benim transferimi semra hanim yapti.ben degilm ama esim cok pimpirikli o semra hanim olsn istedi ve o oldu..cok sukur 6+3 gunluk hamileyim.insallah ikisi de sana guzel guzel uslu uslu tutunur ve sonuna kadar sana eslik eder:)
Canım bende bugün ısrarla transferime semra hn.i istedim insallah olur en azından aklım kalmaz tutmasa bile

Iyi etmissin cnm yani 1 dakika suruyor transfer.en basit asamasi oymus ama ne bileym biz de semra hanim dedik :) insallah sana da ugurlu gelir cnm ya.
İnşallah canım ben ilk ekim ayında sadece semra hn. İçin gittim hiç denk gelemedi hadi olsun vardır Hayır karistirmayayim kim derlerse o olsun dedim ama şimdi istiyorum daha tecrübeli sonuçta ne bileyim işte hayırlısı artik

Kizlar transferinizi kim yapti? Semra hoca disinda yaptirip hamile olan var mi:) bi nesef almak istiyorum sanirim semra hocaya denk gelemiycem kime yaptiryim

Kizlar transferinizi kim yapti? Semra hoca disinda yaptirip hamile olan var mi:) bi nesef almak istiyorum sanirim semra hocaya denk gelemiycem kime yaptiryim
Günaydın canim ben kendi adıma semra hn. Denk gelmezse aylın . Hn. İstiyorum sanırım Opr. Kendisi diğerleri uzman diye biliyorum tabi bu benim fikrim canım hayırlısı olsun senin icinde ne zaman transferin

Benimkini Aylin hanım yapmıştı canım. Hamileydim ama 9. Haftada bebeğin genetik problemi nedeniyle kürtaj oldum. Diğer doktorlar da iyi guvenebilirsin

Canım benim transferimi Sevinç Hanım yaptı.Gebelik oluştu,sonra kaybettim .Semra Hocayı tabi ki yadsıyamayız ama elinde sihirli değnek mi var?koyduğu tutuyor mu?Oradaki doktorların hepsi neredeyse transfer yapıyor.Hepsi de tecrübeli.Yeter ki embriyo tutunmak istesin

çok ilginç semra hanım dışında yapılan transferlerde hep düşük mü olmuşşşş....
benimkinize aylin hn yapmıştı 7. haftada kalbi durdu bende semra hanımı istiycem bu sefer galba ama cumartesi günü olursa imkansız cumartesi gelmiyor diye biliyorum.. perşembe yada cuma da yok galba...

Bi türk sineması vardı ya ona döndük çare ararken;
Keramet şemsiyede şemsiyede - ayılmadı dirildi diye:)

Cuma yapmisti benimkini semra hanim.isteme hakkina sahipsin.ama sartlandirma kendini.ayse hanim arkadasminkini transfer etti.simdi 6 aylık hamile.biraz sans biraz da rahim durumu...ve embryo kalitesi.

Bi türk sineması vardı ya ona döndük çare ararken;
Keramet şemsiyede şemsiyede - ayılmadı dirildi diye:)
Bide yucel bey demisti ki bana.transfer asamasi en kolay ve her doktorun yapabileceği bir islem.tum surecin en basit islemi.dedi.bide dedi ki hic kasmayn bi embryo tutunacaksa naparsan yap tutar o.ama tutmycaksa Hicbi is yapmasan bile gider

Son düzenleme:
Cuma yapmisti benimkini semra hanim.isteme hakkina sahipsin.ama sartlandirma kendini.ayse hanim arkadasminkini transfer etti.simdi 6 aylık hamile.biraz sans biraz da rahim durumu...ve embryo kalitesi.

sizinki kaçıncı denemeydi sorun neydi acaba ?

Bide yucel bey demisti ki bana.transfer asamasi en kolay ve her doktorun yapabileceği bir islem.tum surecin en basit islemi.dedi.bide dedi ki hic kasmayn bi embryo tutunacaksa naparsan yap tutar o.ama tutmycaksa Hicbi is yapmasan bile gider dedi.

transfer işlemi önemlidir orası kesin ama bu insanların hepsi iyi doktor devlet hastanesinde değiliz sonuçta orası öyle ama...
semra hanımın yeri herkeste başka burdan sorsak gidenlerin %98 i sadece semra kahraman için memorial şişliye geliyodur bilmiyorum yanlışmıyım ama herkesin transferini o yapamaz ki..ameliyatlara giriyor laporoskopi histeroskopi transfer muayene seminerler yani bence genetik laborotuvarda kendini klonlamış olabilir:):):)

Elbette semra hn
Yapacak tutacak diye birşey yok nasıl Şişli yi iyi bir hastane diye sectiysek Dr. Muzda en iyisi olsun diyoruz oxaman devlet hastanesini niye secmedik ordada tutunuyor bebek ler allah ol desin olur bunu herkes biliyor zaten semra hn. Sadece bir tercih :)

Mesela ben 5 aydır gidiyorum hiç denk gelemdim yogunlugundan hicte birseu demedim ama bu ikinci tedavim artık sona geldim bir defada olsa girsin istiyorum inşallah denk gelir hayırlısı herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…