Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende istiyorum valla semra hanımı hiç utanmıyorum aylin hanıma diyorum ben semra hoca görsün istiyorum beklerim gerekirse diyorum. biraz bozuluyor doktorlar ama yapcak bişey yok:) ama randevu alırken mutlaka semra hanmıda görmek istediğini söyle ben hemen hemen her gittiğimde görmüşümdür. hele ki tedavinin can alıcı kararlarını semra hoca verir.. mesela dondurulmuşmu kullanılsın sıfırdan mı başlansın kist alınsın mı alınmasın mı naturel siklus mu ilaçlı mı vb.

kızlar bişey sorcam ben şimdi dondurulmuş embiryo transferindeyim ya yumurtam çatladıktan 7 gün sonra transferim yapılcak hiç ilaç kullanmıyorum doğal siklus yani.. benim sol yumurtalığımda bi yumurta oluşmuş boyutları çok güzel dedi yumurtlama olduğu gün eşimle ilişki olacak 7 gün sonrada 2 embiryo koyacaklar üçüz olmasın bu seferde:):):):):)olur muki dersiniz?

Cok sagol cNm..insallah darisi basina.normal yolla tutacaksa neden embryo transferi yapsınlar ki:) ucuz tehlikeli cnm olmasn bence :) ilk kez boyle bir tedavi sekli goruyorum asilama arti tup bebek gibi bisey :)
yani eşimin sperm değeri çok düşük değil normal gibi bişey değişiyor sürekli çok iyi çıktığıda oldu morfoloji 0 çıktığıda..
bendede sorun yokmuş ama 2 tane negatif bi tane düşük var bende... yumurtada güzel dediler bu yeni ekolmuş naturel süklusta dondurulmuş embiryo transferi diye geçiyor estofem ve crinone kullanmıyorum yumurtlama olduktan sonra transfer yapılacakmış..ben bidaha ilaçlı tedavi olmak istemem böyle daha iyi tutunuyormuş yurtdışında böyle yapılıyormuş artık..

Super o agir ilaclari kullanmiyosn.insallah tutar canm bu sefer:)bolllll sans

Benim doktorum aylin hn di fakat transferimi banu hanim yapti rabbimverdi sukur ama yasamadi ben metrobusle eve dondum transfer sonrasi evde iate her isimi yaptim sonuna kadar gittik ama dokuz gun yasadi oglum rabbim saglikla kucagimiza alabilecegimiz evlatlar versin

Kizlar ne cok tepki vermissiniz.. prof. Secme hakkim varken neden uzman seceyim? Ben memorial diye bir hastane oldugunu bile bilmiyordum. Semra kahramana tup bebek yaptir! Denildi.. onun icin gittim oraya.. orada herkes isinde harika. Doktorlar, labrat. Hatta temizlik personeli bile guler yuzlu.. hepimz zor gunlerden geciyoruz baska doktorlarda tabiki iyi transfer yapiyordur. Zira benim amacim iyi birseyler duyup motive olmakti.

Duzelir insallah. Peki sana semra hoca bu tutmazsa laparoskopi yapariz bir dahakine falan dedi mi
Canım bu lqporoskopiyi sordum ben 2.de tutmazsa yaparmisiniz diye rahim filmin temiz gerek yok dedi. Neye göre yapıyorlar anlamadım sürekli tutunamama durumumu goremi rahim filmi kötü olunca mi bilemedim .

konu neydi okumamışım :)) benim de illa semra hocayla da görüşüyorum tedaviye başlarken. fakat doktorun ayse hanım takip ediyor. Şimdi de yarın gideceğim ayşe hanım yumurta toplama işlemleri varmış. kahraman bey e randevu verdiler fikri olan varsa yazabilirmi nasıl bir doktordur

transferi kimin yaptığı öenemlimiymiş ? benimki sanırım pazar gününe gelecek eğer yarın tedaviye başlarsam. Gerçi transfere gideceğimmi ondan bile şüpheliyim :)))))

Bide yucel bey demisti ki bana.transfer asamasi en kolay ve her doktorun yapabileceği bir islem.tum surecin en basit islemi.dedi.bide dedi ki hic kasmayn bi embryo tutunacaksa naparsan yap tutar o.ama tutmycaksa Hicbi is yapmasan bile gider

kesinlikle doğru demiş..

transferi kimin yaptığı öenemlimiymiş ? benimki sanırım pazar gününe gelecek eğer yarın tedaviye başlarsam. Gerçi transfere gideceğimmi ondan bile şüpheliyim :)))))

Transferi yapan önemlidir tabiki ama bence memorialdaki doktorların hepsi iyi sonuçta... bilmiyorum valla bende şaşırdım nedennnnn olmuyooo ufff

şans işi arkadaş başka bişey değil hiç sperm olmayan tek sperm bulunuyor ve hamile kalıyor... menopoza girenden çıkan tek yumoşla gebelik oluşuyor semra hocanın transfer ettiği tutmayıp diğer doktorların transferleri doğuma kadar gidebiliyor.... allah kerim gerisi yalan... inşallah allah bizede verir...

Zaten kimse demiyor ki semra h.tutuyor diğerlerinin tutmuyor .rabbim verirse oluyor semra h.isteniyor sadece konu niye bu kadar uzadıki hicccc anlamadim:))

Transferi yapan önemlidir tabiki ama bence memorialdaki doktorların hepsi iyi sonuçta... bilmiyorum valla bende şaşırdım nedennnnn olmuyooo ufff
Kesinlikle hepsi iyi.bir ton sinavdan geciyorlar.memorialda doktor olmak kolay degil.hic oflayp poflama bence onune bak geçmişi unut.bu kadar dusunme iste o zaman olack insallah.icini ferah tut.herkesin olacak insallah.gecmiste yazilanlari okuyun.herkesin profilinde bebek resimleri var simdi.herkes ayni seyleri yasamis.Allah annelik duygusunu hepimize tattirsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…