1.cnm azospermi.
Cok sagol cNm..insallah darisi basina.normal yolla tutacaksa neden embryo transferi yapsınlar ki:) ucuz tehlikeli cnm olmasn bence :) ilk kez boyle bir tedavi sekli goruyorum asilama arti tup bebek gibi bisey :)Allah tamamına erdirsin canm..
yani eşimin sperm değeri çok düşük değil normal gibi bişey değişiyor sürekli çok iyi çıktığıda oldu morfoloji 0 çıktığıda..Cok sagol cNm..insallah darisi basina.normal yolla tutacaksa neden embryo transferi yapsınlar ki:) ucuz tehlikeli cnm olmasn bence :) ilk kez boyle bir tedavi sekli goruyorum asilama arti tup bebek gibi bisey :)
Super o agir ilaclari kullanmiyosn.insallah tutar canm bu sefer:)bolllll sansyani eşimin sperm değeri çok düşük değil normal gibi bişey değişiyor sürekli çok iyi çıktığıda oldu morfoloji 0 çıktığıda..
bendede sorun yokmuş ama 2 tane negatif bi tane düşük var bende... yumurtada güzel dediler bu yeni ekolmuş naturel süklusta dondurulmuş embiryo transferi diye geçiyor estofem ve crinone kullanmıyorum yumurtlama olduktan sonra transfer yapılacakmış..ben bidaha ilaçlı tedavi olmak istemem böyle daha iyi tutunuyormuş yurtdışında böyle yapılıyormuş artık..
Geçen sefer ilaçlar yüzünden çıkolata kistleri olu bende ameliyatla aldırdım endometrıozis varmış bende o yüzden östrojen kullanmam yasakSuper o agir ilaclari kullanmiyosn.insallah tutar canm bu sefer:)bolllll sans
Duzelir insallah. Peki sana semra hoca bu tutmazsa laparoskopi yapariz bir dahakine falan dedi miBen varim.7haftanin icindeyiz cok sukur ama kanamam cok oldu gecen haftadan beri yatiyorum. Biraz daha yaticam herhalde
Canım bu lqporoskopiyi sordum ben 2.de tutmazsa yaparmisiniz diye rahim filmin temiz gerek yok dedi. Neye göre yapıyorlar anlamadım sürekli tutunamama durumumu goremi rahim filmi kötü olunca mi bilemedim .Duzelir insallah. Peki sana semra hoca bu tutmazsa laparoskopi yapariz bir dahakine falan dedi mi
Kizlar ne cok tepki vermissiniz.. prof. Secme hakkim varken neden uzman seceyim? Ben memorial diye bir hastane oldugunu bile bilmiyordum. Semra kahramana tup bebek yaptir! Denildi.. onun icin gittim oraya.. orada herkes isinde harika. Doktorlar, labrat. Hatta temizlik personeli bile guler yuzlu.. hepimz zor gunlerden geciyoruz baska doktorlarda tabiki iyi transfer yapiyordur. Zira benim amacim iyi birseyler duyup motive olmakti.
çok ilginç semra hanım dışında yapılan transferlerde hep düşük mü olmuşşşş....
benimkinize aylin hn yapmıştı 7. haftada kalbi durdu bende semra hanımı istiycem bu sefer galba ama cumartesi günü olursa imkansız cumartesi gelmiyor diye biliyorum.. perşembe yada cuma da yok galba...
Bide yucel bey demisti ki bana.transfer asamasi en kolay ve her doktorun yapabileceği bir islem.tum surecin en basit islemi.dedi.bide dedi ki hic kasmayn bi embryo tutunacaksa naparsan yap tutar o.ama tutmycaksa Hicbi is yapmasan bile gider
Ayşe hoca yaptı benimkini.çok şükür pozitif çıktı sonucum.Kizlar transferinizi kim yapti? Semra hoca disinda yaptirip hamile olan var mi:) bi nesef almak istiyorum sanirim semra hocaya denk gelemiycemkime yaptiryim
transferi kimin yaptığı öenemlimiymiş ? benimki sanırım pazar gününe gelecek eğer yarın tedaviye başlarsam. Gerçi transfere gideceğimmi ondan bile şüpheliyim :)))))
Kesinlikle hepsi iyi.bir ton sinavdan geciyorlar.memorialda doktor olmak kolay degil.hic oflayp poflama bence onune bak geçmişi unut.bu kadar dusunme iste o zaman olack insallah.icini ferah tut.herkesin olacak insallah.gecmiste yazilanlari okuyun.herkesin profilinde bebek resimleri var simdi.herkes ayni seyleri yasamis.Allah annelik duygusunu hepimize tattirsin insallah...Transferi yapan önemlidir tabiki ama bence memorialdaki doktorların hepsi iyi sonuçta... bilmiyorum valla bende şaşırdım nedennnnn olmuyooo ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?