Arkadaslar Merhaba bende 6 aylik evliyim ve eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat yapilan testlerde bnim eşimde de sperm.azlığı ve hareketsizligi var. İlk spermiyogram testinde 2 3 sperm bulunduğundan işlem Yapılmadı yazdı başka hastanede tekrar test yaptık 600 adet sperm bulundu doktor acil tüp bebek dedi. Bizde tup bebek den önceki yapılan tahlilleri diyarbakır bahcecide yapacağız ama tedavi sanırsam istanbul memorialde olacak. Bana biraz bu konu hakkında fikir verir misiniz çok ihtiyacım var
Canim sperm testini memorial kendi hastanesinde istiyor. Gerci uzaktasin senin nasil olur bilmiyorum ama.. hic canini sikma 600 sperm diyorsun sana lazim oan bir tane. Burda hic spermi olmayanlar hamile kaldi bile. Aklina takilan merak ettigin seyleri sorabilirsin biz burda kocaman aile olduk:) yas kac bu aradaArkadaslar Merhaba bende 6 aylik evliyim ve eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat yapilan testlerde bnim eşimde de sperm.azlığı ve hareketsizligi var. İlk spermiyogram testinde 2 3 sperm bulunduğundan işlem Yapılmadı yazdı başka hastanede tekrar test yaptık 600 adet sperm bulundu doktor acil tüp bebek dedi. Bizde tup bebek den önceki yapılan tahlilleri diyarbakır bahcecide yapacağız ama tedavi sanırsam istanbul memorialde olacak. Bana biraz bu konu hakkında fikir verir misiniz çok ihtiyacım var
canim benim ayse hocaydi sonucum pozitifti ama dusuk yaptim malesef.Kizlar transferinizi kim yapti? Semra hoca disinda yaptirip hamile olan var mi:) bi nesef almak istiyorum sanirim semra hocaya denk gelemiycemkime yaptiryim
Kiyamamcanim benim ayse hocaydi sonucum pozitifti ama dusuk yaptim malesef.
Merhaba cnm.hic uzulme.biz de ayni süreçlerden geçtik.oncelikle cok guvendiginiz bi yerden spermiyogram testini yeniden yaptirin.bunu yaparken cinsel perhiz suresine dikkat edin.bi yerde 600 bir yerde de 4 cikmasi biraz dusundurdu beni.benim esimde azospermi vardi.yani menide sifir sperm durumu..neyse memorial a adetinin 1.veya 2.gunu gideceksin cnm.adetliyken rahim daha net gozuktugu icin adetliyken vajinal yoldan ultrasonla yumurtalarinin durumuna ve rahminde kist varmi diye bakacaklar.sonra ayni gun uygun bulunursan ve karar verirsen bikac test yaptiriyorsn hastanede.kan veriyorsn yani test dedigim.hastane seni arayip sana hangi ilaci ne kadar kullanman gerektigini soyluyor.her iki gnde bir kontrole gidiyorsn.ilaclar senin yumurtalarni buyutmeye yonelik.iki gunde bir yumurtalarinin ne kadar buyudugunu kontrol ediyorlar.uygun buyukluge on gnde falan geliyor.tam hatrlamiorm gununu.yanlis olmasn.sonra sana bi igne veriyolar iste catlatma ignesi.i igneyi yaptıktan 36 saat sonraya randevu veriyolar.hastaneye gidiyorsn.yumurtalarini anestezi ile topluyolar.yarim saat suruyr.esinden de ayni anda sperm aliyolar.ya masturbasyon ya tesa yada tese yontemi ile.eger menide sperm varsa mastrbasyon ile alirlar.ama yoksa yada yetersizse tesa yani igne gibi bi yontemle lokal olarak alirlar.eger sperm yine bulunmazsa kesi ile yani testisleri keserek sperm buluyolar.ve dolleme yapiyolar.dollenen yumurtalar embryo haline geliyor bes gun yasatmaya calisyolar.besinci gune kadar yasamasi guzel bi sonuc.ve en son gun embryolari transfer ediyorlar.Arkadaslar Merhaba bende 6 aylik evliyim ve eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat yapilan testlerde bnim eşimde de sperm.azlığı ve hareketsizligi var. İlk spermiyogram testinde 2 3 sperm bulunduğundan işlem Yapılmadı yazdı başka hastanede tekrar test yaptık 600 adet sperm bulundu doktor acil tüp bebek dedi. Bizde tup bebek den önceki yapılan tahlilleri diyarbakır bahcecide yapacağız ama tedavi sanırsam istanbul memorialde olacak. Bana biraz bu konu hakkında fikir verir misiniz çok ihtiyacım var
Canim sperm testini memorial kendi hastanesinde istiyor. Gerci uzaktasin senin nasil olur bilmiyorum ama.. hic canini sikma 600 sperm diyorsun sana lazim oan bir tane. Burda hic spermi olmayanlar hamile kaldi bile. Aklina takilan merak ettigin seyleri sorabilirsin biz burda kocaman aile olduk:) yas kac bu arada
Hepimize nasip olur insaallah canim.Kiyamambir sonrakinde kucagina almak nasip olur insallah..
çok ilginç semra hanım dışında yapılan transferlerde hep düşük mü olmuşşşş....
benimkinize aylin hn yapmıştı 7. haftada kalbi durdu bende semra hanımı istiycem bu sefer galba ama cumartesi günü olursa imkansız cumartesi gelmiyor diye biliyorum.. perşembe yada cuma da yok galba...
Canım bu lqporoskopiyi sordum ben 2.de tutmazsa yaparmisiniz diye rahim filmin temiz gerek yok dedi. Neye göre yapıyorlar anlamadım sürekli tutunamama durumumu goremi rahim filmi kötü olunca mi bilemedim .
Canım ben semra hoca ile hiç gorusemedim ilk tedavim de ayağı kırılmışti bakmiyordu sonlara doğru bakıyordu ben zorlamadim akışını bozmak istememistim.Cnm düşüklerin Şemra hocayla ilgisi yok bence , bnm ilk transferimi de Şemra hoca yapmıştı tuttu ama düştü 4 haftalık , bu transferimi de Şemra hoca yaptı , tuttu elhamdulillah büyüyor şimdi , inş da öyle gider , yiyeceği içeceği varsa o bebeğin yaşamına devam ediyor ... ama Şemra hoca olunca psikolojik olarak kendimi daha rahat hissetmiştim, o artısı oluyor tabi....
Ama kızlar son kontrole gittiğinizde siz her halükarda Semra hocayı istediğinizi not aldırın , hocanın hastanede olmadığı günlere denk gelse bile o gün bişi oluyo hastanede olabilir belkş de , diğeri perşembe ye denk gelmişti . Normalde Şemra hocanın olmadığı gün , toplantıya gelmiş hastaneye bizi acil arayıp erken istemişlerdi transferi hoca yapmıştı ...
Cnm rahim filminde gerek olmadığını gördülerse yapmazlar , gerek olsa idi de ameliyat yapmadan tedaviye başlatmazlardı zaten , rahat ol güven doktorların dediğine ... Bende laparoskopi oldum ama bana gerek var demişti Ayşe hocada sonra Semra hoca da .... Senin filmi Semra hocada görgü dimi ?...
Canım ben semra hoca ile hiç gorusemedim ilk tedavim de ayağı kırılmışti bakmiyordu sonlara doğru bakıyordu ben zorlamadim akışını bozmak istememistim.
Gördümu görmedimi bilmiyorum canım d4.lar dosyalari gistermisse gormustur oyüzden suan transferimi o yapsın istiyorum olmazsa bir daha gitmicem çünkü Şişli ye
Senide tebrik ederim insallah kucağına almak nasip olur canim
Sağol canım ısrarla istiyorum dedim zaten biraz psikolojik belki ama salı günü orada oluyormus insallah aksilik cikmaz ...O zmn cnm mutlaka bu transferinde istediğini söyle sen , inşallah gün olarak da ona denk gelir de rahat olursun . En kısa zamanda rabbimm güztl hbrler nasip etsin inşallahtransfer gününü bekleme öncesinde de görüşmeye çalış en azından bir muayenene...,, bide kızlar verilen transfer tarihi genelde 1 gün ileri -geri oynatılabiliyormuş aklınızda olsun , bana cumartesi gününe tarih vermişlerdi , ben ısrarla Şemra hocayı istediğimi söylemiştim ilaç kullanımını anlattıkları odadaki hemşireye , tarih değişebilir mi demiştim tabi olabilir demişti , sonra doktoruma sorup 1 gün önceye cumaya almışlardı ....
Canım estrofem genelde dondurulmus tedavide veriliyor rahim kalınlaşması icin iğneler de jelin aslında aynısı aynı görevi görüyorKizlar transferden sonra hic ilac yazilmadi bana ? Sadece folik asit, jel devam sizinde boyle miydi. Bir arkadssim tup bebekte transferden sonra igneler estrofem vs bir suru sey khllandi
Canım senin transferin ne zaman oldu ne zaman test günün :)Kizlar transferden sonra hic ilac yazilmadi bana ? Sadece folik asit, jel devam sizinde boyle miydi. Bir arkadssim tup bebekte transferden sonra igneler estrofem vs bir suru sey khllandi
Canım ben varım şuan 8,5 aylık hamileyim nisan ayının 10 dan sonra doğum tüp bebek olduğu için sezeryan olacak kısmetse kızım olacak 5 senenin sonunda rabbim inşallah en kısa ve hayırlı zamanda isteyen herkeze ve özellikle bizim gibi durumda olanlara nasip etsinArkadaşlar içimizde söyle 7-8-9 aylık hamile olan var mı sanki hiç yok gibi.
Amin canim rabbim saglikla kcagina alip biyutmeyi nasip etsin bana normal dogum yaptirdilar sezeryana gerek yok dediler sende ve bwbekte sorun yoksa normal yaptir devlet hastanesi ozel sezeryan yaparCanım ben varım şuan 8,5 aylık hamileyim nisan ayının 10 dan sonra doğum tüp bebek olduğu için sezeryan olacak kısmetse kızım olacak 5 senenin sonunda rabbim inşallah en kısa ve hayırlı zamanda isteyen herkeze ve özellikle bizim gibi durumda olanlara nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?