Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım estrofem genelde dondurulmus tedavide veriliyor rahim kalınlaşması icin iğneler de jelin aslında aynısı aynı görevi görüyor
Bende taze embriyoda jel ve folik asit kullandım
Canim senin sorun neydi bu kacinci denemenn

Amin canim rabbim saglikla kcagina alip biyutmeyi nasip etsin bana normal dogum yaptirdilar sezeryana gerek yok dediler sende ve bwbekte sorun yoksa normal yaptir devlet hastanesi ozel sezeryan yapar
Bende özele gidiyorum direk sezeryan dedi ama ben bakacağım duruma göre rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu

ayyy canim sen hamismisin cok sevindim yaaa.. bayagidir girmeyince cok seyi kacirmisim. ben de bugun tedaviye basladim. pazartesi muayenemde semra hoca da olacakmis. bu arada hesapladigima gore eger transfere kadar ilerlersem. sanirim pazar gunune denk gelecek. semra hoca olmaz. ne yapsamki acaba

Tedavin hayırlı olsun canım insallah güzel sonuçlar alirsin

Bende özele gidiyorum direk sezeryan dedi ama ben bakacağım duruma göre rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu
Amin ben kisa tattim ama Rabbim sizi bir omur saglikla yasamayi nasip etsin huzurla mutlu yasayin darisida hepimize olsun o sevgi bambaskaymis yerini hic bosey tutmuyo acisida bir okadar biyuk pazar olsunda mezarina bagri gidim diye gun sayiyorum sevgisini herkese yasatsin acisini kimseye vermesin Allahim

Kizlar bana yardkm edin dun transfer oldum. Kabiz oldum. Heycandan mi ilactan mi asiri mide bulantim var. Jel deseniz kasinti yapiyor yok mu cozumleri ((

Kizlar bana yardkm edin dun transfer oldum. Kabiz oldum. Heycandan mi ilactan mi asiri mide bulantim var. Jel deseniz kasinti yapiyor yok mu cozumleri ((
Canım jel kaşıntı yapıyor merak etme geçer kabızlık için kayısı ye özellikle zeytinyağı iyi geliyor bir yemek kaşığı alabilirsin dikkat et kendine heyecan yapma tutacak insallah bebeğin seninle olacak annesi

Iciyorum kayisida yiyorum surupta iciyorum bana misin demiyor insallah canimmm

Canm kabizlk icn hareket et ve kuru erik bulursan cok faydali bagrsak calistirir.ucbes tane ye.jele gelince kasinti yapar ama biyere bulastirmadan direk icine yaparsan jeli kasinti yapmaz.bulasmasin diye ben jelin asagidaki hazne kısmını igne ile.deliyorum
Havasi gidiyor.ve hicbir yere degmeden vajina icine koyuyorm direk.cok faydasini gordum.ama jel kasintisi dayanilmaz ise igneye çeviriyor doktorlar.

Çok güzel maaşallah Allah tamamına erdirsin.Bizlere ışık tutması adına Bir kaç soru sorabilirmiyim Dr unuz kimdi. transferi kim yaptı.Emriyonuzun kalitesi nasıldı.Birde sizdeki sorun neydi.Şimdiden Allah razı olsun.Inş.coksaglikli hayırlı bir evlat olur size .

Elhamdulillah bu sefer Rabbim nasip etti ...
İnşsllsh arkaddşım bu tedavinde Sende güzel sonuçlar alır ve kucağına aldığını da görürsün ....

balkupuu jelin ucunu sonuna kadar sokuyursan tahriş ediyordur belki , bende öyle olmuştu , Ayşe hoca yarısına kadar sokmamızın yeterli olacağını demişti , bşde jeli yaptıktan sonra biraz yürüyüş yapki dışarı çok çıkmasın , dışarı çıkan ilaç da kaşıntı yapabilir

Son düzenleme:
Tabi canım ilk kahraman beyle başladım yumurta büyümesi aşamasında hep hande hn denk geldim hande hn ayrılmış toplamayıda hande hanım yaptı ohss olmamak adına 3 ay dinlendirildim sonra transfer yapıldı semra hn istemiştim hande hn ayrıldığından çok şükür tuttu bende pko vardı daha önce bir düşüğüm olmuştu tüp bebekle değil iki aşılama sonuç negatifti en sonunda tüp bebek denedim 49 yumurta toplanmıştı 19 olgundu 5 güne sadece 6 tane 1 tane geride gelenle 7 yumurtam vardı bunların içinden en iyisi seçip koydular am transfer aşamsıda çok rahattım hiç stres yapmadım transfere girincide semra hn demişti seni umutlandırmayayım ama embriyon çok iyi diye umut vermemek adına ne olur ne olmaz hamileliğin 20.haftasına kadarda ayşe hn gittim aslında doktor çok önemli değil hepsi alanunda iyi benim orayı seçmemin tek sebebi laboratuvar kısmıydı birde güvendim oraya çokta inandım olacağına inşallah sağlıklada kucağıma alırım ve rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin

Kızlar benim naturel siklusta yumurtlamam takip ediliyor dondurulmus transferi için 14. Gün yumurtlama belirtin yok acaba antibiyotikler yumurtlamayi geciktirir mi

Canim tesekkur ederim iyi ki bu siteyeuye olmusum. Dubbolach ictim iyi geldi her gun sabah aksam icmemde bir sakinca yoktur degil mi doktora soramadim

Ne guzel masallah rabbim anali babali buyutsun. Sorun neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…