Bugun olduu:) 14 mart test gunummCanım senin transferin ne zaman oldu ne zaman test günün :)
Canim senin sorun neydi bu kacinci denemennCanım estrofem genelde dondurulmus tedavide veriliyor rahim kalınlaşması icin iğneler de jelin aslında aynısı aynı görevi görüyor
Bende taze embriyoda jel ve folik asit kullandım
Aa hadi bakalım hayırlı olsun canım insallah pozitif sonuçlar alırsın benim ikinci denemem olacak pcos var bende canımBugun olduu:) 14 mart test gunumm
Bende özele gidiyorum direk sezeryan dedi ama ben bakacağım duruma göre rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyuAmin canim rabbim saglikla kcagina alip biyutmeyi nasip etsin bana normal dogum yaptirdilar sezeryana gerek yok dediler sende ve bwbekte sorun yoksa normal yaptir devlet hastanesi ozel sezeryan yapar
Insallah tutunmustur test gunu ne zamanAa hadi bakalım hayırlı olsun canım insallah pozitif sonuçlar alırsın benim ikinci denemem olacak pcos var bende canım
Benim salı günü daha transferim canimInsallah tutunmustur test gunu ne zaman
Cnm düşüklerin Şemra hocayla ilgisi yok bence , bnm ilk transferimi de Şemra hoca yapmıştı tuttu ama düştü 4 haftalık , bu transferimi de Şemra hoca yaptı , tuttu elhamdulillah büyüyor şimdi , inş da öyle gider , yiyeceği içeceği varsa o bebeğin yaşamına devam ediyor ... ama Şemra hoca olunca psikolojik olarak kendimi daha rahat hissetmiştim, o artısı oluyor tabi....
Ama kızlar son kontrole gittiğinizde siz her halükarda Semra hocayı istediğinizi not aldırın , hocanın hastanede olmadığı günlere denk gelse bile o gün bişi oluyo hastanede olabilir belkş de , diğeri perşembe ye denk gelmişti . Normalde Şemra hocanın olmadığı gün , toplantıya gelmiş hastaneye bizi acil arayıp erken istemişlerdi transferi hoca yapmıştı ...
Cnm rahim filminde gerek olmadığını gördülerse yapmazlar , gerek olsa idi de ameliyat yapmadan tedaviye başlatmazlardı zaten , rahat ol güven doktorların dediğine ... Bende laparoskopi oldum ama bana gerek var demişti Ayşe hocada sonra Semra hoca da .... Senin filmi Semra hocada görgü dimi ?...
Tedavin hayırlı olsun canım insallah güzel sonuçlar alirsinayyy canim sen hamismisin cok sevindim yaaa.. bayagidir girmeyince cok seyi kacirmisim. ben de bugun tedaviye basladim. pazartesi muayenemde semra hoca da olacakmis. bu arada hesapladigima gore eger transfere kadar ilerlersem. sanirim pazar gunune denk gelecek. semra hoca olmaz. ne yapsamki acaba
Amin ben kisa tattim ama Rabbim sizi bir omur saglikla yasamayi nasip etsin huzurla mutlu yasayin darisida hepimize olsun o sevgi bambaskaymis yerini hic bosey tutmuyo acisida bir okadar biyuk pazar olsunda mezarina bagri gidim diye gun sayiyorum sevgisini herkese yasatsin acisini kimseye vermesin AllahimBende özele gidiyorum direk sezeryan dedi ama ben bakacağım duruma göre rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu
Hicbir dr oyle bisey demedi bana canimDuzelir insallah. Peki sana semra hoca bu tutmazsa laparoskopi yapariz bir dahakine falan dedi mi
Canım jel kaşıntı yapıyor merak etme geçer kabızlık için kayısı ye özellikle zeytinyağı iyi geliyor bir yemek kaşığı alabilirsin dikkat et kendine heyecan yapma tutacak insallah bebeğin seninle olacak annesiKizlar bana yardkm edindun transfer oldum. Kabiz oldum. Heycandan mi ilactan mi asiri mide bulantim var. Jel deseniz kasinti yapiyor yok mu cozumleri ((
Iciyorum kayisida yiyorum surupta iciyorum bana misin demiyorCanım jel kaşıntı yapıyor merak etme geçer kabızlık için kayısı ye özellikle zeytinyağı iyi geliyor bir yemek kaşığı alabilirsin dikkat et kendine heyecan yapma tutacak insallah bebeğin seninle olacak annesi
Canm kabizlk icn hareket et ve kuru erik bulursan cok faydali bagrsak calistirir.ucbes tane ye.jele gelince kasinti yapar ama biyere bulastirmadan direk icine yaparsan jeli kasinti yapmaz.bulasmasin diye ben jelin asagidaki hazne kısmını igne ile.deliyorumKizlar bana yardkm edindun transfer oldum. Kabiz oldum. Heycandan mi ilactan mi asiri mide bulantim var. Jel deseniz kasinti yapiyor yok mu cozumleri ((
Çok güzel maaşallah Allah tamamına erdirsin.Bizlere ışık tutması adına Bir kaç soru sorabilirmiyim Dr unuz kimdi. transferi kim yaptı.Emriyonuzun kalitesi nasıldı.Birde sizdeki sorun neydi.Şimdiden Allah razı olsun.Inş.coksaglikli hayırlı bir evlat olur size .Canım ben varım şuan 8,5 aylık hamileyim nisan ayının 10 dan sonra doğum tüp bebek olduğu için sezeryan olacak kısmetse kızım olacak 5 senenin sonunda rabbim inşallah en kısa ve hayırlı zamanda isteyen herkeze ve özellikle bizim gibi durumda olanlara nasip etsin
Elhamdulillah bu sefer Rabbim nasip etti ...ayyy canim sen hamismisin cok sevindim yaaa.. bayagidir girmeyince cok seyi kacirmisim. ben de bugun tedaviye basladim. pazartesi muayenemde semra hoca da olacakmis. bu arada hesapladigima gore eger transfere kadar ilerlersem. sanirim pazar gunune denk gelecek. semra hoca olmaz. ne yapsamki acaba
Tabi canım ilk kahraman beyle başladım yumurta büyümesi aşamasında hep hande hn denk geldim hande hn ayrılmış toplamayıda hande hanım yaptı ohss olmamak adına 3 ay dinlendirildim sonra transfer yapıldı semra hn istemiştim hande hn ayrıldığından çok şükür tuttu bende pko vardı daha önce bir düşüğüm olmuştu tüp bebekle değil iki aşılama sonuç negatifti en sonunda tüp bebek denedim 49 yumurta toplanmıştı 19 olgundu 5 güne sadece 6 tane 1 tane geride gelenle 7 yumurtam vardı bunların içinden en iyisi seçip koydular am transfer aşamsıda çok rahattım hiç stres yapmadım transfere girincide semra hn demişti seni umutlandırmayayım ama embriyon çok iyi diye umut vermemek adına ne olur ne olmaz hamileliğin 20.haftasına kadarda ayşe hn gittim aslında doktor çok önemli değil hepsi alanunda iyi benim orayı seçmemin tek sebebi laboratuvar kısmıydı birde güvendim oraya çokta inandım olacağına inşallah sağlıklada kucağıma alırım ve rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsinÇok güzel maaşallah Allah tamamına erdirsin.Bizlere ışık tutması adına Bir kaç soru sorabilirmiyim Dr unuz kimdi. transferi kim yaptı.Emriyonuzun kalitesi nasıldı.Birde sizdeki sorun neydi.Şimdiden Allah razı olsun.Inş.coksaglikli hayırlı bir evlat olur size .
Canim tesekkur ederim iyi ki bu siteyeuye olmusum. Dubbolach ictim iyi geldi her gun sabah aksam icmemde bir sakinca yoktur degil mi doktora soramadimCanm kabizlk icn hareket et ve kuru erik bulursan cok faydali bagrsak calistirir.ucbes tane ye.jele gelince kasinti yapar ama biyere bulastirmadan direk icine yaparsan jeli kasinti yapmaz.bulasmasin diye ben jelin asagidaki hazne kısmını igne ile.deliyorum
Havasi gidiyor.ve hicbir yere degmeden vajina icine koyuyorm direk.cok faydasini gordum.ama jel kasintisi dayanilmaz ise igneye çeviriyor doktorlar.
Ne guzel masallah rabbim anali babali buyutsun. Sorun neydiTabi canım ilk kahraman beyle başladım yumurta büyümesi aşamasında hep hande hn denk geldim hande hn ayrılmış toplamayıda hande hanım yaptı ohss olmamak adına 3 ay dinlendirildim sonra transfer yapıldı semra hn istemiştim hande hn ayrıldığından çok şükür tuttu bende pko vardı daha önce bir düşüğüm olmuştu tüp bebekle değil iki aşılama sonuç negatifti en sonunda tüp bebek denedim 49 yumurta toplanmıştı 19 olgundu 5 güne sadece 6 tane 1 tane geride gelenle 7 yumurtam vardı bunların içinden en iyisi seçip koydular am transfer aşamsıda çok rahattım hiç stres yapmadım transfere girincide semra hn demişti seni umutlandırmayayım ama embriyon çok iyi diye umut vermemek adına ne olur ne olmaz hamileliğin 20.haftasına kadarda ayşe hn gittim aslında doktor çok önemli değil hepsi alanunda iyi benim orayı seçmemin tek sebebi laboratuvar kısmıydı birde güvendim oraya çokta inandım olacağına inşallah sağlıklada kucağıma alırım ve rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?