Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok sağolun uzunca yazmışsınız sadece anlamadığım transferi Semra hocamı yapti.tşk ler

Rabbim inşallah tekrarını nasip etmiş seni bir şekilde bende anlıyorum ben 7 haftalık bir kaybım olmuştu ama nasıl yıkılmıştık eşimle yinede onu unutamıyorum galiba hiçte unutamayacağım ama şimdi kızım olacak nasipse inşallah rabbim sanada tekrarını nasip edecek bizler hep isteyeceğiz inşallah birgünde o melekler bizim olacak

3 deneme yaptım en son denememde hiç umudum yoktu era testi falan yaptırıcaktık.. pozitif çıktı hiç belli olmaz yani...

Arkadaşalr emre bey nasıl doktor bugün aylin hn yokmuş emre bey kontrol edecekmiş..?
Emre bey benim doktorcugum yaaa cok iyi biz onu cok sevdik valla arkadas gibi yaklaştı bize.sakin sabırlı isinde gayet iyi.icin rahat olsn cnm.ben onun hastasiyim suan cok sukur iyi gidiyor gecen gun aradı tebrik etti bizi ilgili bi doktordur.

Ben sadece bugun için gidiyorum kendisine savindim iyi olmasına yumurta takibi yaptırıyorum dondurulmuş embiryo için yumurtam hala çatlamadı adetimin 16. günü bugun normal mi acaba salı günü 15 mm yumurta vardı bi tane

Benimde dondurulmus embriyo transferim yarın olacak insallah bana yumurta takibinde çatlama ile ilgili hicbirsey demedi ler, e2 için kan da hiç almadilar, sadece rahim kalınlaşması icin ilaçlar verdiler ve transfer tarihi verdiler sizin nasıl takibiniz merak ettim

Bence normaldr cnm herkeste degisir.mesela ben 30 gunde bir regl olurm baskasi 28 gunde bir.buna gore herkesin çatlama gunu de farklidir.korkma.ilaclar da etki ediyor.doktora sor sen tabi.cok bilgili bi adam zaten.cok evham yapma.yumurta elbet catlayacak yani.

Bizikmki de oyle oldu aynen cnm.ama vural inki farkli bie yontemmis sanirm.

Ben hiç bir ilaç kullanmadım yumurtlama testi pozitif çıktıktan 7 gün sonra transfer yapılcaktı
ama ben yumurtlama günümü yakalayamadım az önce Emre beye kontrole gittim yumurtlamanız gerçekleşmiş dedi ben hiç pozitif görmemiştim ama. lh ve progestoran testi verdi bi saat sonra çıkıcak yeni yumurtladıysam iptal edilmez ama günü tespit edilmesse iptal edilcekmiş rahim kalınlığım 8.6

Seni takip ediyorum inşallah transferin ertelenmez

Kızlar progestoron 4,83
LH 13,61
Doktor henüz aramadı siz yorumlarmısınız bu ne demek yumurylama ne zaman olmuştur sizce resmen yumurtlama kitleri yanlış çıktı ya internetten almıştım kesin sahteydi

bugün ben de oradaydım, ya benim doktorum ayşe hanımdı. ilk tedavi günü o yumurta toplamadaymış. bugün de semra hoca geldi biraz sorunlu hastası olduğum için. Yarın da kahraman bey e yazmışlar.Ben de emre bey e mi istesem randevu :)) iletişimi iyi doktorları severim

Hiccc öyle deme canım umudun hep olsun hiç kaybetme moral çok önemli biliyorsun içini ferah tut kaçıncı deneme sizin

moral olarak çok rahatım daha önceki tedavilerimdeki stresim yok çok şükür.korkum heyecanım hiç kalmadı.. 3.denemem. zaten birdaha denemeyi düşünmüyorum. gidicem evlat edinmeye başvuru yapıcam. çünkü daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum yaşım 37 ye geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…