Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kahraman beyi tanimiyorm.ama emre bey samimi icten ilgili guler yuzlu.gorun istersen canm.

Kahraman beyi tanimiyorm.ama emre bey samimi icten ilgili guler yuzlu.gorun istersen canm.
Kahraman beyi ben tanıyorum çikolata kisti ameliyatımı o yapmıştı semra hocayla beraber semra hoca Kahraman beyi önermişti ameliyat için biraz karamsar konuşuyor-belki doğruları konuşuyordur ama benim moralimi çok bozuluyordu..

Emre bey cok pozitifti valla.yucel bey var onu da sevdim ben.1 kere gordu beni.

Son durumun nedir aradilar mi hastaneden.

Merhaba canim benim eşimde de ayni sorun vardı bazen spermiyogramda hic sperm çıkmıyordu bazen 2-3 tane memorialde tedavi gördük ve ben 1 martta bebegimi kucagima aldim Umudunuzu sakinnn yitirmeyin Allah hepinizi yavrulariniza kavustursun insallah

Hayırlısı canim insallah bu sefer pozitif sonucu alırsınız hep beraber insallah

Canim benim desteğin için ve bana umut olduğun için Allah razı olsun evladını eşini sana bağışlasin bunu duyunca mutlu oldum peki tedavini kim yaptı

Son durumun nedir aradilar mi hastaneden.

Aradı az önce semra hoca
Aylin hn seni hergün ultrasonda bakmak için cagirmadimi dedi cagirmadı dedim evde ovalasyon testi yap pozitif olunca gel mi dedi sana dedi. Evet öyle dedi dedim
Biraz sinirlendi öyle şey mi olurmus bidahakine yücel kahramana gidiceksin dedi her doktor naturel siklus takibi yapamıyormus demekki dedi
İptal oldu yani bu ay bidahaki ay yücel beye git dedi. Bu arada bidahaki ay semra hn yokmuş amerikaya gidicem ben dedi. Ben ağlamaklı oldum biraz teselli etti beni sacmaliyosun suan 15 gün geç olsun nolucak sen çok guzel yumurtluyosun maşallah hormonların çok iyi dedi.. amâ aylin hn ma çok kızdı mutlaka konuşur onunla.
Desteğiniz için teşekkürler bidahaki ay yücel beyle devam edicem her gün ultrasonda bakılacakmiş

Aaa cok sasirdm yaaa inanmıyorm cok kizdim smdi ben de.nasil oyle hata yaparlar.semra hoca cok kizar boyle şeylere..ama madem oyle onemli bi durum var en bastan bununla ilgili doktora yonlendirmeleri gerekti yine de uzulme cnm 15 gun gec olsn da guc olmasn yaaa.sen o testi soyledignde bana da sacma gelmişti ama vardir bi bildikleri dedim..moralini bozma canm.okadar bekledn insallah bu sefer deger bekledigine.hayirlisi herşeyin.uzulme.

Canım geç olsun güç olmasın insallah
Okadar emek veriyorsunuz evde ovulasyon testi ile eve gonderiliyorsunuz bilememeniz çok normal her zaman mi yapıyoruz sanki onları

Çok acayip yaaa. Hakikaten tuhaf olmuş. Ama geç olsun güç olmasın inşallah bunda da bir hayır vardır canım. Beraber başlıycaz demek ki tedaviye inşallah. Gerçi senin protokol farklı olacak ama. Benim sıfırdan başlayacak pgt olacak.

Dogal siklusta diğerinden çok farklı değil aslında hormonu zaten vücudumuz salgiliyor tek fark yumurtlama gününü kaçırmamak gerekiyor. Ben hormon almak istemediğim için doğal yapılacaktı
Semra hoca Aylin hn a yönlendirmedi beni ben kendim onu seçtim doçent diye.. amâ doğal siklus takibini herkes yapamaz dedi semra hoca kızdı diye öyle demiştir belki.. bikere de gerizekalı insanlarla çalışmak akıllı insanlara alisanlara zor geliyor demişti bi hemşire için ama haklıydı bizi semra hoca bugün yok diye geri göndermişti meğer kadın hastanede bizi bekliyormuş . Semra hoca daha önceki gidişimde beni kahraman beye yönlendirmişti ama ben karamsar konuşuyor diye aylin hn ma geri dönmüştüm. Yücel bey nasıl bilen varmı bide bu doğal siklusü bi bana mı yapıyorlar ya

Arkadaşlar merhaba ben il disindan istanbul memorial e gidecem epeydir takip ediyorum hepinizi ben nasi l yapacagimi bilmiyorum gercekten bugun aradim semra hanim ayin 29 kadar dolu bende bu hafta adet olacam nasil yapmam gerekiyo bu arada 2. Tup bebek denemem olacak çok umutsuzum kararsizim

Canım diğer Dr. Lar ada güvenebilirsin hepsi çok iyi benim D4. Um ayşe hn.cok pozitif birisi çok memnunum adetin 2. Günü cagiriyirlar genelde kalacak yeriniz yoksa hastanenin anlaştığı yerler var bildiğim kadarıyla sormak istediğin başka sorular varsa sorabilirsin bildiğim kadarıyla yardimci olabilirim

Merhaba tesekkur ederim ya ben daha once orda hic muane olmadim ama cok arastirdim en iyi merkez orasi bide ankara anatolia diye dusundum simdi ben hic orda muane olmadim direk adetin 2. Gunu gitsem kabul ederlermi

Ben doğal siklus yontemi ile 10 hafta 5 günlük hamileyim Ayse hanim uyguladı. Ilk denemem ilacla oldu tutmadı. Dogal siklus guzel bi yontem bence.

AA çok sevindim valla hiç duymamıştım çünkü tutanı heryerde uygulanmıyor zaten yumurtlama günümü kaçırdılar bu ay bidahaki ay tekrar denycez.. Yücel beye git dedi semra hn ama Ayşe hanımda yapıyormuş demekki.. Umudum dahada arttı şimdi..
Benimde ilaçlarla tutmuyor

Bi sorum olacak kizlar dondurulmus sonrasi gebelik olustuysa estrofemi ne kadar sure sonra gunde 2 ye dusurdunuz.

Merhaba tesekkur ederim ya ben daha once orda hic muane olmadim ama cok arastirdim en iyi merkez orasi bide ankara anatolia diye dusundum simdi ben hic orda muane olmadim direk adetin 2. Gunu gitsem kabul ederlermi
Aktif adetin olduğu gün telefon açıp randevu alabilirsin 2. Gün için onlar yardimci olurlar sana ama hemen tedaviye gecelermi bilmiyorum istersen adet olmadan sen randevu al git tahlilleri de götür bir on görüşme yapki seni tanısında tathlillwrine baksinlar belki başka birşey onerirler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…