Kahraman beyi tanimiyorm.ama emre bey samimi icten ilgili guler yuzlu.gorun istersen canm.bugün ben de oradaydım, ya benim doktorum ayşe hanımdı. ilk tedavi günü o yumurta toplamadaymış. bugün de semra hoca geldi biraz sorunlu hastası olduğum için. Yarın da kahraman bey e yazmışlar.Ben de emre bey e mi istesem randevu :)) iletişimi iyi doktorları severim
Kahraman beyi ben tanıyorum çikolata kisti ameliyatımı o yapmıştı semra hocayla beraber semra hoca Kahraman beyi önermişti ameliyat için biraz karamsar konuşuyor-belki doğruları konuşuyordur ama benim moralimi çok bozuluyordu..Kahraman beyi tanimiyorm.ama emre bey samimi icten ilgili guler yuzlu.gorun istersen canm.
Emre bey cok pozitifti valla.yucel bey var onu da sevdim ben.1 kere gordu beni.Kahraman beyi ben tanıyorum çikolata kisti ameliyatımı o yapmıştı semra hocayla beraber semra hoca Kahraman beyi önermişti ameliyat için biraz karamsar konuşuyor-belki doğruları konuşuyordur ama benim moralimi çok bozuluyordu..
Son durumun nedir aradilar mi hastaneden.Kahraman beyi ben tanıyorum çikolata kisti ameliyatımı o yapmıştı semra hocayla beraber semra hoca Kahraman beyi önermişti ameliyat için biraz karamsar konuşuyor-belki doğruları konuşuyordur ama benim moralimi çok bozuluyordu..
Merhaba canim benim eşimde de ayni sorun vardı bazen spermiyogramda hic sperm çıkmıyordu bazen 2-3 tane memorialde tedavi gördük ve ben 1 martta bebegimi kucagima aldim Umudunuzu sakinnn yitirmeyin Allah hepinizi yavrulariniza kavustursun insallahArkadaslar Merhaba bende 6 aylik evliyim ve eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat yapilan testlerde bnim eşimde de sperm.azlığı ve hareketsizligi var. İlk spermiyogram testinde 2 3 sperm bulunduğundan işlem Yapılmadı yazdı başka hastanede tekrar test yaptık 600 adet sperm bulundu doktor acil tüp bebek dedi. Bizde tup bebek den önceki yapılan tahlilleri diyarbakır bahcecide yapacağız ama tedavi sanırsam istanbul memorialde olacak. Bana biraz bu konu hakkında fikir verir misiniz çok ihtiyacım var
Hayırlısı canim insallah bu sefer pozitif sonucu alırsınız hep beraber insallahmoral olarak çok rahatım daha önceki tedavilerimdeki stresim yok çok şükür.korkum heyecanım hiç kalmadı.. 3.denemem. zaten birdaha denemeyi düşünmüyorum. gidicem evlat edinmeye başvuru yapıcam. çünkü daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum yaşım 37 ye geldi.
Merhaba canim benim eşimde de ayni sorun vardı bazen spermiyogramda hic sperm çıkmıyordu bazen 2-3 tane memorialde tedavi gördük ve ben 1 martta bebegimi kucagima aldim Umudunuzu sakinnn yitirmeyin Allah hepinizi yavrulariniza kavustursun insallah
Son durumun nedir aradilar mi hastaneden.
Aaa cok sasirdm yaaa inanmıyorm cok kizdim smdi ben de.nasil oyle hata yaparlar.semra hoca cok kizar boyle şeylere..ama madem oyle onemli bi durum var en bastan bununla ilgili doktora yonlendirmeleri gerekti yine de uzulme cnm 15 gun gec olsn da guc olmasn yaaa.sen o testi soyledignde bana da sacma gelmişti ama vardir bi bildikleri dedim..moralini bozma canm.okadar bekledn insallah bu sefer deger bekledigine.hayirlisi herşeyin.uzulme.Aradı az önce semra hoca
Aylin hn seni hergün ultrasonda bakmak için cagirmadimi dedi cagirmadı dedim evde ovalasyon testi yap pozitif olunca gel mi dedi sana dedi. Evet öyle dedi dedim
Biraz sinirlendi öyle şey mi olurmus bidahakine yücel kahramana gidiceksin dedi her doktor naturel siklus takibi yapamıyormus demekki dedi
İptal oldu yani bu ay bidahaki ay yücel beye git dedi. Bu arada bidahaki ay semra hn yokmuş amerikaya gidicem ben dedi. Ben ağlamaklı oldum biraz teselli etti beni sacmaliyosun suan 15 gün geç olsun nolucak sen çok guzel yumurtluyosun maşallah hormonların çok iyi dedi.. amâ aylin hn ma çok kızdı mutlaka konuşur onunla.
Desteğiniz için teşekkürler bidahaki ay yücel beyle devam edicem her gün ultrasonda bakılacakmiş
Çok acayip yaaa. Hakikaten tuhaf olmuş. Ama geç olsun güç olmasın inşallah bunda da bir hayır vardır canım. Beraber başlıycaz demek ki tedaviye inşallah. Gerçi senin protokol farklı olacak ama. Benim sıfırdan başlayacak pgt olacak.Aradı az önce semra hoca
Aylin hn seni hergün ultrasonda bakmak için cagirmadimi dedi cagirmadı dedim evde ovalasyon testi yap pozitif olunca gel mi dedi sana dedi. Evet öyle dedi dedim
Biraz sinirlendi öyle şey mi olurmus bidahakine yücel kahramana gidiceksin dedi her doktor naturel siklus takibi yapamıyormus demekki dedi
İptal oldu yani bu ay bidahaki ay yücel beye git dedi. Bu arada bidahaki ay semra hn yokmuş amerikaya gidicem ben dedi. Ben ağlamaklı oldum biraz teselli etti beni sacmaliyosun suan 15 gün geç olsun nolucak sen çok guzel yumurtluyosun maşallah hormonların çok iyi dedi.. amâ aylin hn ma çok kızdı mutlaka konuşur onunla.
Desteğiniz için teşekkürler bidahaki ay yücel beyle devam edicem her gün ultrasonda bakılacakmiş
Canım diğer Dr. Lar ada güvenebilirsin hepsi çok iyi benim D4. Um ayşe hn.cok pozitif birisi çok memnunum adetin 2. Günü cagiriyirlar genelde kalacak yeriniz yoksa hastanenin anlaştığı yerler var bildiğim kadarıyla sormak istediğin başka sorular varsa sorabilirsin bildiğim kadarıyla yardimci olabilirim
Merhaba tesekkur ederim ya ben daha once orda hic muane olmadim ama cok arastirdim en iyi merkez orasi bide ankara anatolia diye dusundum simdi ben hic orda muane olmadim direk adetin 2. Gunu gitsem kabul ederlermiCanım diğer Dr. Lar ada güvenebilirsin hepsi çok iyi benim D4. Um ayşe hn.cok pozitif birisi çok memnunum adetin 2. Günü cagiriyirlar genelde kalacak yeriniz yoksa hastanenin anlaştığı yerler var bildiğim kadarıyla sormak istediğin başka sorular varsa sorabilirsin bildiğim kadarıyla yardimci olabilirim
Ben doğal siklus yontemi ile 10 hafta 5 günlük hamileyim Ayse hanim uyguladı. Ilk denemem ilacla oldu tutmadı. Dogal siklus guzel bi yontem bence.
Aktif adetin olduğu gün telefon açıp randevu alabilirsin 2. Gün için onlar yardimci olurlar sana ama hemen tedaviye gecelermi bilmiyorum istersen adet olmadan sen randevu al git tahlilleri de götür bir on görüşme yapki seni tanısında tathlillwrine baksinlar belki başka birşey onerirler canimMerhaba tesekkur ederim ya ben daha once orda hic muane olmadim ama cok arastirdim en iyi merkez orasi bide ankara anatolia diye dusundum simdi ben hic orda muane olmadim direk adetin 2. Gunu gitsem kabul ederlermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?