Kızlar bugün dondurulmus embriyo transferim olacak ama hala aramadilar sizi kaçta aradılar nasıldı sizlerin unutmazlar dimi yaaa:))
Ahahaha valla 1 gibi aradilar sanirm.bekle sen de benm gibi sabirsizsin:) ben de unuttular mi dedm.zaten 3 te gittik yedide falan transfer oldu.bide sıkısık olun diyolar.bi lt su ictim.ayy ama hic gerek yokmus.yedi bardak geri cikardim :)hic sksk degildim ama hemsireler idrar kesesi dolu diyor demek ki cok su icmeye gerek yokmsKızlar bugün dondurulmus embriyo transferim olacak ama hala aramadilar sizi kaçta aradılar nasıldı sizlerin unutmazlar dimi yaaa:))
Sağol canım teşekkür ederim bir arayayim bakayım buzlarım cozulmusmu ne yapiyiorlar:)))Ararlar mutlaka ama merak ediyorsanız siz bi arayıp sorun 02123146666 tüp bebek dahilisi 3149 ulaşamassanız diye yazdım.
Ayy hemde nasıl sabırsızlık gece uyuyamadim bile bende sıkışık lik sorun olmaz canım masallah im var o konuda hep sikisigim ben:))))))Ahahaha valla 1 gibi aradilar sanirm.bekle sen de benm gibi sabirsizsin:) ben de unuttular mi dedm.zaten 3 te gittik yedide falan transfer oldu.bide sıkısık olun diyolar.bi lt su ictim.ayy ama hic gerek yokmus.yedi bardak geri cikardim :)hic sksk degildim ama hemsireler idrar kesesi dolu diyor demek ki cok su icmeye gerek yokms
Bu 2. Denemem olacak kendim sağlikciyim çikolata kistim var +haşimato hastasiyim istanbulda dahil 20 doktora gittim kesin tüp bebek diyecekler eminim sadece cesaret edemiyorum her ay bir dahaki aya erteliyorum ucak biletleri cok pahali 2 kez gitmeyim dedim. Ama ordaki işleyisi bilmiyorum addet gunum debelli de gilgec ikti yine bu ay yoksa 2 onceden gider muane olirdum uzak olmak kotu iste bu arada ayse docentmi sen oldunmu tup bebegi hangi asamadasinAktif adetin olduğu gün telefon açıp randevu alabilirsin 2. Gün için onlar yardimci olurlar sana ama hemen tedaviye gecelermi bilmiyorum istersen adet olmadan sen randevu al git tahlilleri de götür bir on görüşme yapki seni tanısında tathlillwrine baksinlar belki başka birşey onerirler canim
Anladım canım o zaman telefonda bir sor garantiye al hemen başlatırlar diye düşünüyorum ayşe hn. Uzman ben ilkini oldum tutmadı bugün dondurulmus için transfere çağıracak lar bekliyorumBu 2. Denemem olacak kendim sağlikciyim çikolata kistim var +haşimato hastasiyim istanbulda dahil 20 doktora gittim kesin tüp bebek diyecekler eminim sadece cesaret edemiyorum her ay bir dahaki aya erteliyorum ucak biletleri cok pahali 2 kez gitmeyim dedim. Ama ordaki işleyisi bilmiyorum addet gunum debelli de gilgec ikti yine bu ay yoksa 2 onceden gider muane olirdum uzak olmak kotu iste bu arada ayse docentmi sen oldunmu tup bebegi hangi asamadasin
Özel mesaj attım sana bakarmisinBu 2. Denemem olacak kendim sağlikciyim çikolata kistim var +haşimato hastasiyim istanbulda dahil 20 doktora gittim kesin tüp bebek diyecekler eminim sadece cesaret edemiyorum her ay bir dahaki aya erteliyorum ucak biletleri cok pahali 2 kez gitmeyim dedim. Ama ordaki işleyisi bilmiyorum addet gunum debelli de gilgec ikti yine bu ay yoksa 2 onceden gider muane olirdum uzak olmak kotu iste bu arada ayse docentmi sen oldunmu tup bebegi hangi asamadasin
Aradı az önce semra hoca
Aylin hn seni hergün ultrasonda bakmak için cagirmadimi dedi cagirmadı dedim evde ovalasyon testi yap pozitif olunca gel mi dedi sana dedi. Evet öyle dedi dedim
Biraz sinirlendi öyle şey mi olurmus bidahakine yücel kahramana gidiceksin dedi her doktor naturel siklus takibi yapamıyormus demekki dedi
İptal oldu yani bu ay bidahaki ay yücel beye git dedi. Bu arada bidahaki ay semra hn yokmuş amerikaya gidicem ben dedi. Ben ağlamaklı oldum biraz teselli etti beni sacmaliyosun suan 15 gün geç olsun nolucak sen çok guzel yumurtluyosun maşallah hormonların çok iyi dedi.. amâ aylin hn ma çok kızdı mutlaka konuşur onunla.
Desteğiniz için teşekkürler bidahaki ay yücel beyle devam edicem her gün ultrasonda bakılacakmiş
Aradı az önce semra hoca
Aylin hn seni hergün ultrasonda bakmak için cagirmadimi dedi cagirmadı dedim evde ovalasyon testi yap pozitif olunca gel mi dedi sana dedi. Evet öyle dedi dedim
Biraz sinirlendi öyle şey mi olurmus bidahakine yücel kahramana gidiceksin dedi her doktor naturel siklus takibi yapamıyormus demekki dedi
İptal oldu yani bu ay bidahaki ay yücel beye git dedi. Bu arada bidahaki ay semra hn yokmuş amerikaya gidicem ben dedi. Ben ağlamaklı oldum biraz teselli etti beni sacmaliyosun suan 15 gün geç olsun nolucak sen çok guzel yumurtluyosun maşallah hormonların çok iyi dedi.. amâ aylin hn ma çok kızdı mutlaka konuşur onunla.
Desteğiniz için teşekkürler bidahaki ay yücel beyle devam edicem her gün ultrasonda bakılacakmiş
Bende bu yüzden orada tekrar 2. denemekten vazgeçtim. Semra hoca çok iyi bir doktor fakat orada doktorlar arası bir kopukluk var. Hani her dosyadan Semra hanımın haberi oluyor deniliyordu, aslında öyle olmadığını anladım. Sadece özel hasta grubundaysan, yada ısrarla Semra hanım ilgilensin diye baskı yapıyorsan, biraz sorun çıkartıyorsan Semra hanımında bilgisi dahlinde oluyor herşey, yoksa sesin çıkmazsa ben gibi, kendisini tedavi boyunca hiç göremiyorsun .
Onun ismini duyup onun için özel gidip göremeyince insanın hevesi kaçıyor açıkçası. Keşke en fazla 2 adet doktor ve Semra hoca ile tedavi edilse orası, böylece Semra hocayı sık görme ve dosyalardan haberdar olma ihtimali artar...
Kesinlikle size katılıyorum semra hoca için diretmeseydim bende hiç göremezdim. ilk tedavimde hiç göremedim zaten. Hamile olduğumu öğrendiğimde kanamayla hastaneye gittim 6 haftalıktı bi doktor muayene etti hastanede yatış verdi serum falan taktı benim sesimi duymuş semra hoca o hastayı bende görmek istiyorum neler oluyor demiş asistana asistan benim doktoruma söyledi gerek yok ben anlatırım semra hanıma diyip beni odama yollamıştı okadar pişmanımki sonradan düşük yaptım keşke gidip görseydim o doktora ben buraya senin için gelmedim deseydimama zamanı geri alamıyoruz malesef..
aylin hn benim tedavimi planlarken aynı siklustaki donmuş embiryoları bidaha kullanmamalıyız sonuçta düşük olmuş dedi yine olabilir dedi taze tedaviye başlayalım dedi...
semra hocada görsün aylin hn dedim biraz bozuldu peki biraz beklemen lazım ama dedi bekledim semra hoca geldi bu hastada kesinlikle yumurta uyarılmaması lazım düşük materyalinde genetik anomali bulunmamış pgt ye veya yeni siklusa gerek yok genç bir hasta anomali olmamalı dedi ben biraz tereddüt ettim yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum en baştan başlayalım dedim semra hocaya hayır dedi sizin yumurtalarınızı uyarırken endometrioziste azıyor kist oluşabilir sizde kesinlikle genetik sorun yok dedi sonuçta para için olsa hem yeni tüp bebek hemde pgt yapalım derdi..
Bende sizlere katılıyorum.Diyorlar ya Semra Hoca bütün dosyaları görüyor falan birebir yaşadım Semra Hoca bana yapılan tedavi planına şaşırdı nasil böyle yapmışlar dedi sinirlendi.Kesinlikle Semra Hoca dışındakiler karambole herkese aynı tedavi.uyguluyor Gönül F ver 150-200 yumurta büyüt çatlak topla transfer et.Kişiye özel hiç tedavi yok.Allah bize acısın yoksa bunların acıdığı yok valla bize.Kesinlikle size katılıyorum semra hoca için diretmeseydim bende hiç göremezdim. ilk tedavimde hiç göremedim zaten. Hamile olduğumu öğrendiğimde kanamayla hastaneye gittim 6 haftalıktı bi doktor muayene etti hastanede yatış verdi serum falan taktı benim sesimi duymuş semra hoca o hastayı bende görmek istiyorum neler oluyor demiş asistana asistan benim doktoruma söyledi gerek yok ben anlatırım semra hanıma diyip beni odama yollamıştı okadar pişmanımki sonradan düşük yaptım keşke gidip görseydim o doktora ben buraya senin için gelmedim deseydimama zamanı geri alamıyoruz malesef..
aylin hn benim tedavimi planlarken aynı siklustaki donmuş embiryoları bidaha kullanmamalıyız sonuçta düşük olmuş dedi yine olabilir dedi taze tedaviye başlayalım dedi...
semra hocada görsün aylin hn dedim biraz bozuldu peki biraz beklemen lazım ama dedi bekledim semra hoca geldi bu hastada kesinlikle yumurta uyarılmaması lazım düşük materyalinde genetik anomali bulunmamış pgt ye veya yeni siklusa gerek yok genç bir hasta anomali olmamalı dedi ben biraz tereddüt ettim yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum en baştan başlayalım dedim semra hocaya hayır dedi sizin yumurtalarınızı uyarırken endometrioziste azıyor kist oluşabilir sizde kesinlikle genetik sorun yok dedi sonuçta para için olsa hem yeni tüp bebek hemde pgt yapalım derdi..
inş.gönlünüze göre olur.Bu natürel siklus tedavisi nedir biraz bahseder misiniz. Şimdiden cok tsk.Aradı az önce semra hoca
Ben kalp atışı dinlemeye gittigimde Ayse Hanim a bi msj geldi. Dogal siklusla bi hastasi daha gebe kalmisti .Benimle Ayse Hanim ve Yucel bey ilgilendi.AA çok sevindim valla hiç duymamıştım çünkü tutanı heryerde uygulanmıyor zaten yumurtlama günümü kaçırdılar bu ay bidahaki ay tekrar denycez.. Yücel beye git dedi semra hn ama Ayşe hanımda yapıyormuş demekki.. Umudum dahada arttı şimdi..
Benimde ilaçlarla tutmuyor
inş.gönlünüze göre olur.Bu natürel siklus tedavisi nedir biraz bahseder misiniz. Şimdiden cok tsk.
Yumurtlama tespiti için kaç gün arayla çağırdılar kit ilemi tespit ettiniz onlar mı anladı yumurtladığınızı?Ben kalp atışı dinlemeye gittigimde Ayse Hanim a bi msj geldi. Dogal siklusla bi hastasi daha gebe kalmisti .Benimle Ayse Hanim ve Yucel bey ilgilendi.
Neler oldu bakalım bebişler senle mi? transferin nasıl geçti_Ayy hemde nasıl sabırsızlık gece uyuyamadim bile bende sıkışık lik sorun olmaz canım masallah im var o konuda hep sikisigim ben:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?