Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar iyi aksamlar.Semra hoca ne zaman hastanede olmayacakmis net bilgisi olan var mi? Ben de tedavimi erteliyim o zaman

Arkadaşlar merhaba,dr'un istemiş olduğu tetkikleri tamamladım.sonuçlara baktıktan sonra ilk aşılama yaparız dedi.genelde bu şekilde mi başlıyor? Aşılama ile hamile kalan var mı? ilk tedavi ile arasının en az 3 ay olması gerekiyormuş sanırım.direk tüp bebek isteyebilir miyiz? hep bir kafa karışıklığı , hep kafada deli sorular :)

Teşekkür ederim. Ben de öyle düşünüyorum da erken mi acaba diye tereddütüm vardı.
Canım. Kafanı karistirmayayim ama ben ikinci Adetimde istedim ayşe hn. 3.adeti istedi vücuttan ilaçlar iyice gitsin diye ama sen istersen daha da erteleyebilirsin kafam rahat olsun dersen .benim yaşım 33 fazla beklemek istemedim

çok fazla sorununuz yoksa tüp bebek yaptırman daha iyidir..tutma ihtimali daha fazla

Asilama ile cozulebilecek bir sorunsa oncelik asilama yapilir.tup bebek en son caredir.ne guzel asilama demislerse onu deneyin.maddi manevi daha kolay asilama.yaptirmadim ama biliyorm bu islemi.

Tamamdir cok tesekkur ederim denk gelmiyor neyse ki
Benim bildiğim 3 hafta sonra amerikaya gidiyor bana oyle dedi . sen ne zaman adet olucaksın ben takip ediyim seni dedi 3 hafta sonra dedim ama ben ozaman amerikaya gidiyorum muhtemelen ben olmam yüzel bey yardımcı olur dedi.
yinede tam öğrenmek lazım..

Canım. Kafanı karistirmayayim ama ben ikinci Adetimde istedim ayşe hn. 3.adeti istedi vücuttan ilaçlar iyice gitsin diye ama sen istersen daha da erteleyebilirsin kafam rahat olsun dersen .benim yaşım 33 fazla beklemek istemedim
Tamam canım teşekkür ederim cevabın için. Doktorumla konuşup bir karara bağlariz elbet. Hakkımızda hayırlısı

Of ya kızlar benim transferim olcaktı biliyosunuz iptal oldu bu ay bana geçmek bilmiyor

kızlar sizce iki embiryo transferi risklimi deneyimlerinizi paylaşırmısınız

Canım bana iki tane transfet yaptı semra hoca birisi 5aa diğeri 3ab ikiside 5aa olsa yapmzdım dedi ikiz genelde tasvip etmiyorlarmis

Bu semra hocanın ne zaman olmayacağı kesin olarak belli oldumu nisan ayında burdamı acaba ben semra hocayı istiyorummmmmmm

Bu semra hocanın ne zaman olmayacağı kesin olarak belli oldumu nisan ayında burdamı acaba ben semra hocayı istiyorummmmmmm
Ben de! Bu sefer kesinlikle semra hocaya transferim de dahil bütün tedavimı yaptırmayı düşünüyordum ama yine kısmet olmayacak galiba

Bu sefer bende semra hanimi istiyorum bobrek hastasiyim ilacsiz donmus tedavisini duydum sizden uctane donmus embriyom vardi bir yil oncesinden bize haber vermeden atmazlar degilmi kizlar hamileydim hic arayip sormadim simdide doktorum gebelik sorun olmaz demesini bekliyorumki hemen gidip tedaviye baslim

Canim bende seninle ayni durumdayim ocak transferim oldu pozitifti ama degerlerim istenilen sekilde yukselmedi ve dusuk oldu nisan da cagirdilar ama herkes erken oldugunu soyluyor vucudun dinlenmesi gerekiyor diyorlar kararsizim sen ne yapacaksin dondurulmus transferin olacak mi nisanda?

Valla arkadaşım doktorum yucel bey. Nisan ortası gibi gelsem nasıl olur dedim o da çok iyi cevabını verdi. Ben de senin gibi kararsızım. Haziran falan mı yaptirsam diyorum. Benim 1 tane dondurulmuşum var doktorum onu kullanacak. Aslında eşimle ben tekrardan tedavi olmak istedik ama doktorum elimizdeki embriyoyu kullanalım dedi. Senin doktorun kim? Folik asit kullanıyor musun bıraktın mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…