Mart 17sinden 23 ne kadarArkadaslar iyi aksamlar.Semra hoca ne zaman hastanede olmayacakmis net bilgisi olan var mi? Ben de tedavimi erteliyim o zaman
Tamamdir cok tesekkur ederim denk gelmiyor neyse kiMart 17sinden 23 ne kadar
Teşekkür ederim. Ben de öyle düşünüyorum da erken mi acaba diye tereddütüm vardı.Canım tedaviden sonraki adetim dahil 3. Adetimde tedaviye başladık
Canım. Kafanı karistirmayayim ama ben ikinci Adetimde istedim ayşe hn. 3.adeti istedi vücuttan ilaçlar iyice gitsin diye ama sen istersen daha da erteleyebilirsin kafam rahat olsun dersen .benim yaşım 33 fazla beklemek istemedimTeşekkür ederim. Ben de öyle düşünüyorum da erken mi acaba diye tereddütüm vardı.
Arkadaşlar merhaba,dr'un istemiş olduğu tetkikleri tamamladım.sonuçlara baktıktan sonra ilk aşılama yaparız dedi.genelde bu şekilde mi başlıyor? Aşılama ile hamile kalan var mı? ilk tedavi ile arasının en az 3 ay olması gerekiyormuş sanırım.direk tüp bebek isteyebilir miyiz? hep bir kafa karışıklığı , hep kafada deli sorular :)
Asilama ile cozulebilecek bir sorunsa oncelik asilama yapilir.tup bebek en son caredir.ne guzel asilama demislerse onu deneyin.maddi manevi daha kolay asilama.yaptirmadim ama biliyorm bu islemi.Arkadaşlar merhaba,dr'un istemiş olduğu tetkikleri tamamladım.sonuçlara baktıktan sonra ilk aşılama yaparız dedi.genelde bu şekilde mi başlıyor? Aşılama ile hamile kalan var mı? ilk tedavi ile arasının en az 3 ay olması gerekiyormuş sanırım.direk tüp bebek isteyebilir miyiz? hep bir kafa karışıklığı , hep kafada deli sorular :)
Benim bildiğim 3 hafta sonra amerikaya gidiyor bana oyle dedi . sen ne zaman adet olucaksın ben takip ediyim seni dedi 3 hafta sonra dedim ama ben ozaman amerikaya gidiyorum muhtemelen ben olmam yüzel bey yardımcı olur dedi.Tamamdir cok tesekkur ederim denk gelmiyor neyse ki
Tamam canım teşekkür ederim cevabın için. Doktorumla konuşup bir karara bağlariz elbet. Hakkımızda hayırlısıCanım. Kafanı karistirmayayim ama ben ikinci Adetimde istedim ayşe hn. 3.adeti istedi vücuttan ilaçlar iyice gitsin diye ama sen istersen daha da erteleyebilirsin kafam rahat olsun dersen .benim yaşım 33 fazla beklemek istemedim
İnşallah canım gonlune göre olsun hersey insallahTamam canım teşekkür ederim cevabın için. Doktorumla konuşup bir karara bağlariz elbet. Hakkımızda hayırlısı
Ben de! Bu sefer kesinlikle semra hocaya transferim de dahil bütün tedavimı yaptırmayı düşünüyordum ama yine kısmet olmayacak galibaBu semra hocanın ne zaman olmayacağı kesin olarak belli oldumu nisan ayında burdamı acaba ben semra hocayı istiyorummmmmmm
Canim bende seninle ayni durumdayim ocak transferim oldu pozitifti ama degerlerim istenilen sekilde yukselmedi ve dusuk oldu nisan da cagirdilar ama herkes erken oldugunu soyluyor vucudun dinlenmesi gerekiyor diyorlar kararsizim sen ne yapacaksin dondurulmus transferin olacak mi nisanda?Hadi inşallah tutunurlar sımsıkı. İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik elde edersiniz. Bir şey sormak istiyorum. Ben de ocakta ilk denememi yaptırdım fakat sonuç pozitif çıkmasına rağmen kan degerim istenilen şekilde yükselmedi ve ilaçları bırakarak adet oldum. Şimdi 1 tane daha dondurulmus embriyom var doktor dondurulmuşu kullanmak istediğini belirtti. Sormak istediğim ilk transferden kac ay Sonra dondurulmuşu denediniz? Ben nisan gibi düşünüyordum ama Semra hoca o tarihlerde hastanede Olmayacak mis galiba.
Valla arkadaşım doktorum yucel bey. Nisan ortası gibi gelsem nasıl olur dedim o da çok iyi cevabını verdi. Ben de senin gibi kararsızım. Haziran falan mı yaptirsam diyorum. Benim 1 tane dondurulmuşum var doktorum onu kullanacak. Aslında eşimle ben tekrardan tedavi olmak istedik ama doktorum elimizdeki embriyoyu kullanalım dedi. Senin doktorun kim? Folik asit kullanıyor musun bıraktın mi?Canim bende seninle ayni durumdayim ocak transferim oldu pozitifti ama degerlerim istenilen sekilde yukselmedi ve dusuk oldu nisan da cagirdilar ama herkes erken oldugunu soyluyor vucudun dinlenmesi gerekiyor diyorlar kararsizim sen ne yapacaksin dondurulmus transferin olacak mi nisanda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?