Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar merhaba bende Ayşe hocada aşılama yaptırdım ama negatif .eşimde de bendede bir sorun yok. Şimdi kaç ay sonra tüp bebek yaptırabilirim birde Semra hocayı mı tercih etsem bilemedim. Birde fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Semra hanim icin tedavisini erteleyenler ya da iptal edenler.semra hanima denk getirmeye calisanlar.semra hanim her zaman herkese bakamiyor ki.hicbirimizin takiplerini de yapmadi.ben 1 yada 2 kere gordum kendisini toplam 3. 5 dakika falandir o da..diger doktorlar da gayet iyi yani haklarini yememek lazim.ben sizin icin iyiliginiz icin soyluyorm.bu kadar umitsiz ve guvensiz olmayin bence..benim doktorum hakkinda tek bir yorum bile yoktu internette.üstelik memorial a yeni gelmişti ama guvendim kendsine.merkeze guvenim vardi cunku..semra hanim herkese bakamaz ve oturup sizinle ilgilenmez.hicbirimzle birebir ilgilenmedi cnku.kritik kararlari veriyor diyorlar.yetisebildigine veriyordur ama bence diger doktorlara da guvenin..

Canim hayirlisi olsun insaallah bende nisan in sonuna dogru baslayacam transfer mayisi bulabilir buyuk ihtimal yaptiracaz. Dondurulmusun varken yeni tedaviye neden baslayacaksin ki tedavide ben cok zorlandim gozum korktu artik ( doktorum ayse hoca folik asit kullanmayi birakmistim hemsireye sordum nisanda transfer olacaksa baslayabilirsin demisti. Hala baslamadim ama :)

haber vermeden atamazlar arkadaşım alman hastanesinde 10 yıl önce tedavi görmüş bi oğlu var onunkileri bile atmamışlar imza almadan..sizin çocuğunuz var mı peki dondurulmuş tedavisiyse ilaca hiç gerek yokmuş bizi kandırıp öztrojenleri içirdiler hep

Ben ayse hocayla baslayinca semra hocayi unuttum. :))) bir kez olsun semra hocaya muayene olmadim konusmadim transfere bile ayse hocayi istedim.:)) hepiniz icin hayirlisini diliyorum rabbim hepimize anne olmayi nsip etsin.

Ben ayse hocayla baslayinca semra hocayi unuttum. :))) bir kez olsun semra hocaya muayene olmadim konusmadim transfere bile ayse hocayi istedim.:)) hepiniz icin hayirlisini diliyorum rabbim hepimize anne olmayi nsip etsin.
Amin canim yaa..esim semra hocayi gormek istedi diye gorduk ama ben acikcasi acelesi olan doktoru değil de oturup benle uzun uzun konusan doktoru tercih ederim.kadin kendini kaca bolecegini sasirmis.cok iyi bi doktor ama digerleri de iyi.ayse hocanin hastasi vardi hamile smdi 6 aylık.darisi herkese.

Diğer doktorlara güvenen bazı kişilerin sonu hüsran oldu benim gibi..
hepsi için söylemiyorum ama semra hoca olmasa orası normal bi hastaneden farksız olur... oraya türkiyenin dört bir yanından hatta yurtdışından ümidini kaybetmek üzere olan binlerce insan semra hoca için geliyor ozaman diyecekler ki semra hoca yeterli kontejyana ulaştı hasta kabul etmiyor bunu asla söylemiyorlar örneğin medicana hastanesinde doçent selman laçin medipolde ... isimli doktorlar bahçecide 10 larca doktor varken biz neden memorialı seçtik.. aylin hanım yada yücel bey yada ayşe hanım o isimlerden daha iyidir diye mi?DEĞİL hepimiz eminimki tesadüfen burda değiliz zorlu vakayız veya garanticiyiz semra hocaya geldik ve herkesin ona tedavi olmaya hakkı var-bedelini ödüyoruz çünkü-..dediğim gibi yetişemiyorsa hasta almasalar keşke bi dahaki ay gel doluyuz deseler ama adam gibi baksalar o konuda haklısın yeterli zamanı ayıramıyor kendisi ama baştan savma işte yapmıyor onun 3 dakika bakması diğerlerinin günlerce incelemesine bedel bana göre...tak tak söylüyor kadın

Canm sen de folik asite basla bence.kadinlarin yani anne adaylarinin hepsinin ihtyci var onceden baslamakta fayda var.dondurulmusunu kullan ve adet sana nisan dediyse doktor .yeterlidr o sure beklemek icn.bir iki adet donemi atlatin diyorlar.gozun korkmus sogumussun heralde biraz.ama bi yerden baslamak lazim tekrar.mumkunse ilacsiz iste

Tüp bebeğe hemen başlayabilirsin belki bi sor doktoruna daha garantidir tüp bebek ama yine kesin hamile kalacaksın gibi düşünme ben ilk negatifimde çok üzülmüştüm bebeği koyacaklar olacak sanmıştım...

Haklisn ama obur doktorlar da sınavla alınıyor oraya.bence onlar da iyi.senin durumunda acikcasi doktordan cok semra hanimi haksiz gordum.neden dersen.normalde ilacsiz tedavi sana uyguladiklari sekilde oluyormus.semra hanim seni arayip neden sasirdi ki sana test verip eve mi yolladilar demis..sistem bu şekilde isliyormus zTen..bi baska hastasi da anlattı ya burada testi yapmis gitmis ve hamileymis smdi.haa bide su var madem yücel beyi onerecekti.onu o an mi onermesi gerekiyordu.bence hastayi sakinlestirmek icin doktoru suclama politikasi bu diyalog..hosuma gitmedi kendi ise aldigi doktoru hastaya kotulemesi..ben öğretmenim mesela mudurun ogretmeni veliye yada ogrencye kotulemesi gibi etik olmayan bir hareket gbi geldi bana.

Yani ben senin icin cok uzuldm diye sana bu seklde yaziyorm.yasadign zor ama o gun bu gundur kimseye guvenin kalmadi.senle beraber burdakilerdin de kalmadi.diger doktorlara da guven senin icin daha iyi olr bu.bi suru hamile hanim var diger doktorlarin hastasi olan.biri de ben..yasadigin zor ama negatif sonuc almadn ki hala embriyon duruyor bu sefer daha cok ozenirler sana hem her iste bir hayir vardir.

biraz yanlış anlaşılmış galba benim durumum... burda hamile olan arkadaş yücel beyle ayşe hanımın hastası hergün ultrason görüşmesine gitmiş aynı zamanda evde kendiside test yapmış yumurtasının 17mm olduğunu falan biliyor çatladığı günü doktoru tespit edebilmiş bi doktor için çok zor olmasa gerek çatlamasını tespit etmek kiti sadece ek destek olarak kullanmışlar pozitif çıkmasada ultrasonla takip ettiğinden zaten görülecekmiş.. bizde ise kit pozitif çıkınca gel dendi sadece 1 kez ultrasona girdim oda adetten hemen sonra 1 dk gelip baktı okadar.. emre bey bana dediki aylin hn mın dediği tarafta değilmiş yumurtan diğer tarafta çatlamış dedi yani bi habermişiz olaydan kit doğru yanıt vermeyebilir dedi gebelik testi gibi yani bazen hamilelerde çift çizgi çıkmıyor biliyosun bozuk falan oluyor.. semra hocanın dediği doğruydu hergün takip etmeliydi.. semra hoca en baştan beni aylin hocaya yönlendirmedi ben kendim onu istedim aylin hn mın yanındada doğal siklusu sen takip etme demedi diyebilirdi belki ama bana dedi ki demekki herkes doğal siklus takibi yapamıyormuş bunuda anladım dedi demekki daha önce aylin hoca doğal siklus takibi yapmamış..aylin hocada yapar yapamaz değil sadece gerekli ilgiyi göstermedi ben aylin hocayı çok seviyodum ondan başka kimseyi istemiyordum ama çok yoğundu ve bi şanssızlık oldu napalım ama üzüldüm yani...
Semra hoca da etik falan bakmıyor valla benim yanımda kaç kere aylin hanımı her seferinde de hak verdim semra hocaya çünkü söyledikleri doğruydu hep hastaları düşünerek konuşuyor..bana bile kızıyor ki semra hanım çocuğu gibi görüyor bizi beni sinirlendirme asabımı bozma ağlayıp lütfen falan diyo mesela tarzı böyle kadının:)

Yanlis anlaslmis talihsizlik seni bulms valla insallah bu sefer guzel sonuc alacaksin inaniyorm ben.icini ferah tut :) yoksa adetin gecikir adet olmazsn bak adetin onemli.hayirlsini dile ve basla tekrar:)

Yumurta sayim az bu nedenle dondurulmuşum kalsın tekrardan yumurtalarım toplansın istedim ama doktor bu da olabilir fakat bence dondurulmuşu kullanalım deyince ikna oldum sonuçta bu işi en iyi bilen o. Ben de daha başlamadım ama artık başlamayı düşünüyorum folik asite:)

Yanlis anlaslmis talihsizlik seni bulms valla insallah bu sefer guzel sonuc alacaksin inaniyorm ben.icini ferah tut :) yoksa adetin gecikir adet olmazsn bak adetin onemli.hayirlsini dile ve basla tekrar:)
saol cnm benim sabırsızlıkla bekliyorum takıntı yaptım ben çocuk olayını 26 yaşındayım ama 50 yaşında hissediyorum kendimi sanki herkes bana inat hamile kalıyor gibi hissediyorum zaten bu psikolojiyle gecikip duruyor

Ayyy 26 mi valla tam dayakliksin.ben o evhamindan 50 sanmistim saka tabi ama bi 36 vardir demistim..valla smdi ablalar dover seni kac kac kacccc.ben 31 oldm daha yeni cocuk isine basladim.

Ayyy 26 mi valla tam dayakliksin.ben o evhamindan 50 sanmistim saka tabi ama bi 36 vardir demistim..valla smdi ablalar dover seni kac kac kacccc.ben 31 oldm daha yeni cocuk isine basladim.
:):)
Ama öyle deme 2 yıldır uğraşıyorum tüp bebekle bide eltim falan hamile kalıp doğurdu karakter olarakta istediğim birşeyi yapamadığımda çıldırıyorum bu durumda elden bişey de gelmiyor allah beterinden korusun...
neler yaşadım 2015 yılında psikolojim normal değil ki hamile kaldım kalp sesini duydum kalbi durdu ondan sonra dondurulmuşla devam edelim dedik kist çıktı kötü huylu deyip ameliyat ettiler iyi huylu çıktı (çok şükür)
2016 o bebek buraya gelecek:)

Insallah canim.yine de yasin cok avantajli bi yas.peki kalbi neden durdu.kacinci haftaydi.zor bi durum.insallah bu sefer olr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…