Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Can'ım hassasiyet konusunda Ayşe hocanın mesela çok daha etik kurallarının olduğunu düşünüyorum . Mesela artık gebelik takibi yspmıyormuş kendi isteği ile , dedi ki çünkü öncelik buradaki tedavide ki hastalarımızın gebelik takibi yaptığımızda çok daha yolun oluyoruz ve gebe hastalarımıza da yeteri kadar vakit ayıramıyoruz dedş , ama tabi bu bnm kendi tercihim demişti , hatta mesela Aylin hanım gebelik takibi yapıyor mesela demişti ... Ve kalp sesini duyduktan sonra bizle yollarını ayırdı , tek tek hangi haftada hangi ilacı keseceğimizi , hangi ay hangi testleri yaptırmam gerektiğini , öneri doktor isimleri yazdırarak . Hasta gelmesi daha işine gelirdi kadının ama güzrl ve mantıklı neden öyle yaptığını anlattı bize ... allah razı oldun ondan sadece bi doktor değil yeri geldi abla yeri geldi psikolog oldu bana ...

Can'ım Olanlara kafanı takıp demoralşze olma yanı , ben 6. Tüp benek denememizde oldu elh. Onun için yolunda olduğumuz bu iş sabır isteyen iş , Rabbim Zaman'ı bekliyor , doktorlar vesile ... Şemra hıca aslında kendi gözünden de kaçan birşeyden dolayı bzm de yanımuzds Ayşe hocayı da terslemişti ,bu onun ya stratejisi yanlış bişiler gidince doktora kızıyor yada hakkaten kızılcak bişi yapıyorlar bilmiyorum .... Ama cnm laboratuarları belli ki iyi hakkaten , bu çok önemli , doktor olarak da hep iyilerle karşılaştırsın Rabbim inş

Son düzenleme:
Insallah canim.yine de yasin cok avantajli bi yas.peki kalbi neden durdu.kacinci haftaydi.zor bi durum.insallah bu sefer olr.
belli değil neden durduğu. genetiğe gönderdik bebeği 46 XY normal kromozom çıktı sorun yokmuş kız bebekmiş. rahimde de sorun yoktu. sadece çikolata kistim vardı küçük belki ondandır sanmıyorum ama. sebebi vardır ama nolduğunu bulmak çok zor dondurulmuş embiryolarda düşük olabiliyor embiryo gelişimini aniden durduruyor demişti embiryolog. 7. hafta bitmişti gittik kalp atışı göremediler kürtajla alındı.

şimdi sen öyle deyince ayşe hn mamı gitsem acaba dedim.. bi kişide naturel siklusla hamile kalmış benimde o tedaviden olacak ama semra hanım senin tedavini yücel beyin yapmasını istiyorum demişti. yücel beyde ne biliyim tanımıyorum.. zaten artık muayene masasına oturunca bile korkuyorum sanki kötü bişey söyliyceklermiş gibi kalbim küt küt atıyor bebeğimin kalbi durmuştu ya hep o an aklıma geliyor. panik atak mı oldum ki

Off cok uzuldm ya mutlaka vardir sebebi.ama bulunamiyor bazen...yenisi insallah hayirlisi ile gelsin sana.

Yucel bey cok iyi canim.kesinlkle ben cok begenmistim onu .yaklasimi.ilgisi.bilgisi herseyi guzeldi.ona git onermisse bide

Off cok uzuldm ya mutlaka vardir sebebi.ama bulunamiyor bazen...yenisi insallah hayirlisi ile gelsin sana.
İşte bunlar yüzünden artık çok yıprandım tahammülüm yok artık bazı şeylere..9 ay geçti üstünden tam doğum yapsaydım bu ay doğuracaktım allah sabrını veriyor ama kötü şeyler yaşadım allah beterinden korusun allah alıcaksa baştan vermesin bence hamile olduğumu 3. denememde öğrendim ayaklarım yere basmıyordu mutluluktan ama kısa sürdü... arkasından bide kist meselesi çıktı CA diye bi test varmış yumurtalık kanserinde yüksek çıkarmış bende yüksek çıkmıştı apar topar ameliyata girdim ama o düşünceleri anlatamam doktor diyor ki kötü huyluysa yumurtalıklarını alıcaz rahme sıçradıysa orayı alıcaz yaşama umudun var falan diyor ben daha 25 yaşındayım allah korusun annem 45 yaşında daha kadın bir gecede 10 yıl yaşlandı sabahlara kadar ağladı sonra semra hoca ameliyatı ben yapıcam dedi bu kist kötü huylu çıkmıycak söz veriyorum sana dedi onkoloji birimine göndermedi onlar garanticidir yumurtalıklarını alıverir dedi.. kahraman beyle girdiler ameliyata 3 cm falan bi çikolata kistiymiş bizi mahveden.. ben sana demiştim dedi çıkınca yumurtalıklara zarar gelmemiş allahtan.. semra hocanın yeri bende o yüzden ayrı.. geçen aradığında ağladım ya ben yumurtlama gününü kaçırdık diye bana çok kızdı sen geçen aylarda kanserim diye ağlıyodun yaşamıycakmıyım diyodun beni sinir etme saçmalama kendine gel 15 gün sonra olsun biz neler atlattık senle dedi... saolsun o olmasaydı benim keserlerdi her yerimi.......ne anlattım ama ya forumu doldurdum:):)kusura bakmayın

Offf neler yasamissn.cok.cok gecmis olsn canm.hep daha beterini dusunup sukretmek lazim.gecsin yumurta durumun da guzel demis doktor.bundan sonra gecmisi unutup yepyeni tertemiz sayfa acmalisin.ve umudunu yitirmemelisn cnm.Allah yardimcin olsn.insallah 2016 sana hayırlı ugurlu gelir.

Cnm Ayşe hoca bize De teklif etmişti normal siklusu , 28 günde mi adet olduğumu sormuştu , ben düzensiz deyince vazgeçti ... Şu sıralar Memorial da normal siklus revaçta galiba , aslında o diğerinden daha iyi , bi sürü hormon almıyoruz en azından işte doktorların takibi önemli ...

Senin tedirginliğini anlıyorum cnm, bu gebeliğimin oluştuğu transfer Memorial daki 2. Transferimdi, 1. De tutmuştu ams 4 haftalık düştü , ben bu transferde gebe olduğumu öğrenince çok korkuyordum 1. Si gşbi olacak diye , ama maalesef o kaygılar hep oluyo , kaygı hep oluyor ama ümidimiz kaygımızdan çok olmalı ki , dua niyetine geçsin inş Bebişlerşmizi de kucağımıza alalım

Yok canim bebegim dokuzgun yasadi sonra kaybettik uc ay oldu

Hastane görevlisi gibi konuştunuz bi an içimizde hastaneden sırf bu iş için yazanlar var mıdır diye düşünmedim değil. )

Bana göre Semra Hoca haklı millet sırf onun adı için memorial şişliye para akıtıyor Semra hocanın bir etiket adı olduğu için onuda haklı olarak korumak zorunda ve başarısını lekeletmemesi adına yapmış valla ben Semra hocanın yerinde olsam iyice bi fırçaladım.

Canım Ayşe hoca ile ilgili aynı düşünceleri paylaşıyoruz.Ben gebeliğimde hüsrana uğradım ama onunla bir ilgisi yok tabiki . Eminim o da bizim kadar üzüldü. Ayşe Hoca ile yolumuza devam edeceğiz .İnşallah hepimiz için en iyisi olur.

Ins sevindim doktor yasina gore dusuk dedi biraz canim rahatladim sen hamilesin herhalde ilk denemedemi oldu :)
Evet Can'ım Allah'ın izniyle ..bana da öyle demişlerdi ..ama bize gereken 1 tanesi zaten sen onu kafaya takma ..sana da bol şanslar Allah herkesin bu yolda yar ve yardımcısı olsun

Evet Can'ım Allah'ın izniyle ..bana da öyle demişlerdi ..ama bize gereken 1 tanesi zaten sen onu kafaya takma ..sana da bol şanslar Allah herkesin bu yolda yar ve yardımcısı olsun
Tsk ederim.allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ins.bide fiyatlar nasil ilaclar cok tutuyormu ben banka calisaniyim karsilicakmi hic bilmiyorum.

Tsk ederim.allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ins.bide fiyatlar nasil ilaclar cok tutuyormu ben banka calisaniyim karsilicakmi hic bilmiyorum.
canım o konuda bilgim yok istersen onu muhasebe ya da hasta ilişkileri Zehra hanım var o yardımcı olur tedaviye başlayınca zaten bilgi veriyorlar ..ne kadar ilaç verecekler protokolün ne olur bilmiyorum ama benim kısa protokoldü ilaçlarım 1500 bulmuştur kesin fiyatını bilemiyorum.herhangi bir devlet hastanesinden ya da devletle anlaşmalı özel bir hastaneden kadın doğum başhekim ya da üroloji imzalı bir rapor alırsan tüp bebeğe uygundur diye (heyet raporu değil) tedavinin 1000 tisini iniyorlar Can'ım zaten sen tedaviye başladığında bilgi verecekler Zehra hanımla mutlaka görüşürsün.bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…