Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim ben değilim. Ama arkadaşım var kahraman beyle birlikte semra hn .ameliyatın a girdi bir tüpü alınmıştı ilk denemede hamile kaldı 1 ay öncede doğum yaptı :))) oğlusu var simdi
Allah razı olsun hemen yazdınız. Allah bizede o mutluluğu nasip etsin inş.Acaba donmuş embriyo ile mi hamile kaldı.Yoksa taze embriyo ile mi.şimdiden sağolun.

hakkimizda hayirlisi olsun artik :))

evet korkularim cok ama transfer icin gidicem bekleyip zamanda kaybetmek istemiyorum. Ilacsiz nasil oluyor bu konuda bilgim yok. Folik asitede baslayacam:)

Hastane görevlisi gibi konuştunuz bi an içimizde hastaneden sırf bu iş için yazanlar var mıdır diye düşünmedim değil. )
Ayy var ya aramızda hastane görevlisi falan varsa kesin beni tahmin ederler benimle aynı şeyleri yaşayan başkada kimse yoktur rumuz falan da işe yaramaz:) Adımı soyadımı versem bu kadar emin olmazlar benmiyim diye

Ayy var ya aramızda hastane görevlisi falan varsa kesin beni tahmin ederler benimle aynı şeyleri yaşayan başkada kimse yoktur rumuz falan da işe yaramaz:) Adımı soyadımı versem bu kadar emin olmazlar benmiyim diye
Ben hastane gorevlisiym ama seni çıkaramadım ya : cidden aramzda hastane gorevlisi varsa bu da kim beee diycek smdi

Canim ilk denememdi ne kadae istediysekik na edemedik iki embriyoya hem yasim tutmuyordu hemde ilk deneme oldugu icin kabul edilmedi maalesef
Ne sacma bi zararimi var acaba. Gerci rabbimin takdiri teklede vericekse verirde sonucta o kadar para veriliyo insan ister istemez sansi yuksek olsun istiyo.yas kac buarada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…