Canim ben değilim. Ama arkadaşım var kahraman beyle birlikte semra hn .ameliyatın a girdi bir tüpü alınmıştı ilk denemede hamile kaldı 1 ay öncede doğum yaptı :))) oğlusu var simdiArkadaşlar içimizde Semra hocanın ameliyat edip hamile olan var mı
Allah razı olsun hemen yazdınız. Allah bizede o mutluluğu nasip etsin inş.Acaba donmuş embriyo ile mi hamile kaldı.Yoksa taze embriyo ile mi.şimdiden sağolun.Canim ben değilim. Ama arkadaşım var kahraman beyle birlikte semra hn .ameliyatın a girdi bir tüpü alınmıştı ilk denemede hamile kaldı 1 ay öncede doğum yaptı :))) oğlusu var simdi
Canım taze embriyo ile hamile kaldiAllah razı olsun hemen yazdınız. Allah bizede o mutluluğu nasip etsin inş.Acaba donmuş embriyo ile mi hamile kaldı.Yoksa taze embriyo ile mi.şimdiden sağolun.
Oo super insallah artar katlanır boyle.hayrli olsn canmm:) tek embryo dmiKizlar 8, gunum saat 22 de kan verdim sonuc 164
İnşallah canim. Evet tekOo super insallah artar katlanır boyle.hayrli olsn canmm:) tek embryo dmi
Hayırlı olsun çok sevindim:))))Kizlar 8, gunum saat 22 de kan verdim sonuc 164
Kizlar tekmi ciftmi bizmi karar veriyoruz doktormu ??
hakkimizda hayirlisi olsun artik :))Yumurta sayim az bu nedenle dondurulmuşum kalsın tekrardan yumurtalarım toplansın istedim ama doktor bu da olabilir fakat bence dondurulmuşu kullanalım deyince ikna oldum sonuçta bu işi en iyi bilen o. Ben de daha başlamadım ama artık başlamayı düşünüyorum folik asite:)
evet korkularim cok ama transfer icin gidicem bekleyip zamanda kaybetmek istemiyorum. Ilacsiz nasil oluyor bu konuda bilgim yok. Folik asitede baslayacam:)Canm sen de folik asite basla bence.kadinlarin yani anne adaylarinin hepsinin ihtyci var onceden baslamakta fayda var.dondurulmusunu kullan ve adet sana nisan dediyse doktor .yeterlidr o sure beklemek icn.bir iki adet donemi atlatin diyorlar.gozun korkmus sogumussun heralde biraz.ama bi yerden baslamak lazim tekrar.mumkunse ilacsiz iste
Önceki mesajlarımda ilaçsızı ayrıntılı anlattım ilginizi çekebilir inceleyebilirsiniz...evet korkularim cok ama transfer icin gidicem bekleyip zamanda kaybetmek istemiyorum. Ilacsiz nasil oluyor bu konuda bilgim yok. Folik asitede baslayacam:)
Ayy var ya aramızda hastane görevlisi falan varsa kesin beni tahmin ederler benimle aynı şeyleri yaşayan başkada kimse yoktur rumuz falan da işe yaramaz:) Adımı soyadımı versem bu kadar emin olmazlar benmiyim diyeHastane görevlisi gibi konuştunuz bi an içimizde hastaneden sırf bu iş için yazanlar var mıdır diye düşünmedim değil.)
Tamam tesekkur ederim :) yeni bir yontem olmali.Önceki mesajlarımda ilaçsızı ayrıntılı anlattım ilginizi çekebilir inceleyebilirsiniz...
Amin canım inşallah.hakkimizda hayirlisi olsun artik :))
Masaallah canim rabbim devamini getirsin insaallah cok sevindim degerlerin kat kat katlansin :)Kizlar 8, gunum saat 22 de kan verdim sonuc 164
Canim ilk denememdi ne kadae istediysekik na edemedik iki embriyoya hem yasim tutmuyordu hemde ilk deneme oldugu icin kabul edilmedi maalesefKizlar tekmi ciftmi bizmi karar veriyoruz doktormu ??
Ben hastane gorevlisiym ama seni çıkaramadım ya :Ayy var ya aramızda hastane görevlisi falan varsa kesin beni tahmin ederler benimle aynı şeyleri yaşayan başkada kimse yoktur rumuz falan da işe yaramaz:) Adımı soyadımı versem bu kadar emin olmazlar benmiyim diye
Ne sacma bi zararimi var acaba. Gerci rabbimin takdiri teklede vericekse verirde sonucta o kadar para veriliyo insan ister istemez sansi yuksek olsun istiyo.yas kac buarada ?Canim ilk denememdi ne kadae istediysekik na edemedik iki embriyoya hem yasim tutmuyordu hemde ilk deneme oldugu icin kabul edilmedi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?