Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnmm tesekkur ederimm:) sen ne durumdasin keseyi gordun mu ne zaman cagiriliyor:) hersey yolunda insallah
Sadece Kese için burada doktora gitmek istedim Can'ım.. ben ikisini bir arada görmek istedim bir de ilk ultrasonumu da memorial de istedim ...şehir dışından geleceğimiz için Ayşe hoca ultrasona 7.haftada çağırdı daha net duyarız dedi o yüzden önümüzdeki hafta inşallah :)))

İnşallah canim. :)

Oo super insallah artar katlanır boyle.hayrli olsn canmm:) tek embryo dmi
ma
Kizlar 8, gunum saat 22 de kan verdim sonuc 164
Maşallah ALLAH tamamına erdirsin kucaginizda göstersin inş. Allah bizede nasip eder inş.Birkaç soru sorsam cevaplayabilir misiniz. Kaçıncı denemenizdi embriyo kalitesiz nasıldı tek embriyomu transfer yaptılar bide kim yaptı transferinizi.Şimdiden sağolun

Amin rabbim sanada butun ummedi muhammede nasip etsin..ilk denemem, 5aa 1. Kaliteydi, transferimi aylin hanim yapti. Istedigin herseyi sorabilirsin cnm

Kizlar bende kararsiz kaldim 2 senedir gebelik olmadi sebepsiz dediler bi asilama oldu gecen ay negatif bi sorunumuz yok ayse hocaya gidiyorum tup bebekmi denesem cevremdeki herkes bi profesore gitmemi soyluyor tup bebek icin erken diyolar sadece amh degerim 1.47 yasim 29 rezervim dusuk.

Tup bebege basla .ne kadar erken baslarsan o kadar iyi.rezervler yas ilerledikçe dusuyor.profa gerek yok. laboratuvari iyi olan bi hastanede basla bence.amh degerin de dusuk geldi biraz.tup bebek icn erken demek icn ne gerekiyor ki anlamadm.hepimzn sorunu aşağı yukari seninki gbidir.asilama tup bebekten önceki asamadir.ama tutmamis iste.asilamanin basarsi her zaman daha dusuktr ztn.

Ne sacma bi zararimi var acaba. Gerci rabbimin takdiri teklede vericekse verirde sonucta o kadar para veriliyo insan ister istemez sansi yuksek olsun istiyo.yas kac buarada ?
Cnm bzm 6. Denememiz olmasına rağmen 2 transfer edilmedi , hem fiziksel olarak kaldıramayacağım söylendi , hem Memorial tek embriyo transferlerindeki başarısı da oldukça yüksek dendi , bide çoğul gebeliklerde erken doğum riski oranı yüksek olduğundan da tercih etmiyorlar . Bunları söylemişlerdi bana .. Diğer hastaneler sonrasını düşünmeden çifter çifter gayet rahatlıkla koyuyor , Memorial ın bu davranışını takdir ediyorum ben . Önemli Olan bi tane de transfer edilse onun kalitesi ve tutunup tutunmaması , kalitesiz olup bana 2'şer transferlerde yapıldı baska hastanelerde tutmadı , tabi nasip değilmiş ama hastanede elinden geleni yapmamışki, sonra öğrendik aslında dedikleri kadar da kaliteli embriyolar değilmiş meğer

Erken diye kim diyor ya.. bize once sebepsiz dendi, sonra esimde sorun dendi.. esim duzeldi yine sebepsiz dendi. 3 asilama oldum.. ben 25 yasindayim. Yas ilerledikce spermlerde yumurtada yaslaniyor.. ilki tutmazsa maddi manevi toparlanma surecide var..

Merhaba arkadaşlar yazılanları okudum kendimi buldum o yüzden yazmak istedim bende tüp bebek denedim Medical park da ama olumsuz oldu daha yeni 1 hafta geçti psikolojim çok iyi değildi ta ki burayı okuyana kadar şimdi memorial hastanesinde başlıcam ama 3. Adetimde ilk gittiğimde Semra hanım muayene etti çok iyi bir doktor şuanlık Betül hanım yardımcı oldu ama ben o doktoru istemiyorum çok ilgili değildi beğenmedim Aylin hanım var Semra hocanın yardımcısı onu istiyordum yaptığı yanlışı okudum kafam allak bullak oldu. Tavsiye ettiğiniz bir doktor varmı soracağım çok soru var Çünkü başka bir hastaneye güvenim kalmadı

Tedavin hayirli olur insallah arkadasim. Bir sey sorucam. Aylin hoca ne yamlis yapmis ki? Merak ettim

Oncelikle geçmiş olsun kardeşim Rabbim güç kuvvet versin ben ayşe hanımı tavsiye ederim bence hepsi iyi benim opuyu sevinç hanım transferi aylin hanim yaptı ama genel dr ayşe hanımdi gayet ilgili güler yüzlü bi Dr insaAllah bu hastane hayırlı gelir sana

Benm de dr um emre beydi.ben de kendisinden ve yaklasimndan cok memnun kaldım.karar senin.diğer doktorlardan da iyi yorumlar duydum.cok gecmis olsn umarim burasi sana ugurlu gelir canim.psikolojini bozma hic toparlanmaya calis.biz burdayz bi sorun olursa sor her zaman.ayni seyleri biz de yasadik.

Benim 4 embriyom vardı.İlk önce 2 tanesini koydular biz hiç bişey demedik tek veya çift olsun diye
Ama ne yazıkki tutmadı çöp oldu embriyolar.
2. denemede ben tek istedim çünkü eğer buda olmazsa kalan 1 embriyo için deneme şansım olsun istedim
Ama embriyolog tüm ısrarlarımıza rağmen 2 tane koydu
Onlarda kimyasal gebelik oldu ve elde kalan sıfır

Kızlar Aylin hoca çok çok iyi bi doktor benim diğer transferimi o yapmıştı çokta memnundum düşük oldu gerçi. Sanırım yanlış anlaşılmıl Aylin hoca bende doğal siklusta dondurulmuş embiryo takibinde biraz ihmalkar davrandı itinalı davranılması gereken bir hastaydım ben yumurtlama günümğ yakalayamadık.. ama onun dışında tüp bebek tedavilerinde insana panik yaptırmaz olumsuz konuşmaz moral verir iyidir yani ..şimdi bi çırpıda silemem yaptıklarını sonuçta memorialda doktorluk yapıyor ve doçent olmuş yani.. bu arada mutlaka semra hnmı muayenenizde isteyin.. yoksa ihmal edilebilirsiniz

Embriyoların kalitesi neydi cnm ?..

Kızlar yorumları okuyunca yazamadan geçemedim bende geçtiğimiz haftalarda Memorial Şişli hastanesine ön görüşmeye gittim doktorunuz Sevinç Hanım dediler (doktorumu kendim seçmek isterdim) neyse 3 saat beklemenin ardından muayene oldum ama çok memnun kalmadım kendisine bir şey sorunca kısa kısa cevaplar veriyor muayene esnasında başkasının dosyasını getiriyorlar önüne ona imza atıyor vs. beni pek tatmin etmedi değiştirmeyi düşünüyorum, Ayşe Hanıma mı gitsem diye kararsızım onunla bu sürece giren var mı acaba? yada Aylin Hanımla?

Ben ayse hanimdan hic memnun kalmamistim. Aylin hanim ilgilendi bizimle. Sukur su anda kizimiz var. Ben hastameden cok memnun kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…