Semra Hanım çok çok çok çok iyi bir doktor maşAllah fakat bu süreçte çok kaygılanıyorum çünkü Semra Hanım ile birlikte başka doktorlarda süreci yürütüyor, benim Şansıma Sevinç Hanım düştü.Ben ayse hanimdan hic memnun kalmamistim. Aylin hanim ilgilendi bizimle. Sukur su anda kizimiz var. Ben hastameden cok memnun kaldim.
Arkadaslar dra çok takilmayin bence tedavi surecimde 3 Dr ilgilendi hepsi de gayet iyi önemli olan hastane ve Laboratuar bence zaten drlar bütün hastaları biliyorlar hayırlısı deyin başlayın hersey güzel olacak insaAllah
Hımmmm niçin sana öyle dediklerine ve yaptıklarına bi mana veremedim Can'ım1. denemede bir tanesi 1. kalitesi diğeri 2. kalite
2. denemede de aynı idi
Tabi ki öyle haklısın canım ama bi yerden başlamak lâzım Rabbim yardimcin olsuninşAllah hayırlısı olsun bu tedavi maddi manevi baya külfetli bir tedavide olunca insan düşünüyor
Semra hoca bana yucel beyi önerdi iyi demekki..adetim başlayınca gidicemArkadaşlar Yücel Bey nasıl bir doktor bilgisi olan varmı şimdiden tşk.
Merhabalar,öncelikle çok geçmiş olsun.Betül hanım tam aksine oldukça ilgili bir hekim.istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz,aynı şekilde Emre bey de oyle,aynı zaman da sevinc hanım da çok tatlı ve ilgili.Memorialde Hemen hemen 4-5 doktora muayene olan biri olarak soyluyorum ama tabı kı karar sızın.Merhaba arkadaşlar yazılanları okudum kendimi buldum o yüzden yazmak istedim bende tüp bebek denedim Medical park da ama olumsuz oldu daha yeni 1 hafta geçti psikolojim çok iyi değildi ta ki burayı okuyana kadar şimdi memorial hastanesinde başlıcam ama 3. Adetimde ilk gittiğimde Semra hanım muayene etti çok iyi bir doktor şuanlık Betül hanım yardımcı oldu ama ben o doktoru istemiyorum çok ilgili değildi beğenmedim Aylin hanım var Semra hocanın yardımcısı onu istiyordum yaptığı yanlışı okudum kafam allak bullak oldu. Tavsiye ettiğiniz bir doktor varmı soracağım çok soru var Çünkü başka bir hastaneye güvenim kalmadı
Kizlar 8, gunum saat 22 de kan verdim sonuc 164
Hımmmm niçin sana öyle dediklerine ve yaptıklarına bi mana veremedim Can'ım
Bizde de ileri derecede erkek infertilite sorunu var. İki kez transfer işlemi yapıldı ama o kadar çok istedim ki iki tane konulmasını.her seferinde kabul edilmedi ve tek transfer yapildiErkek infertilitesi olduğundan şansım biraz daha fazla olsun istedikleri için hep çift transfer oldu canım
Canm degerin cok iyi masallah.hamilelik haftan da son adet tarihinden bugune kadarki gecen suredir.transferle hic alakasi yokmus ben de sormuştum ayni soruyu.normal yolla hamile kalan kadinlarda da adet tarihi baz aliniyor.bizde de.Kizlar ilk degerim 164, 2 gun sonra 418 iyi mi degerim ? Birde nasipse kalp kese 4 nisanda gidecegiz. 5martta transfer oldum. 4 nisands kac haftalik oluyorum suan kac haftayim :
Bende bu sefer iki embiryo koydurmak istiycem ama riskli diyo doktorlar erken doğum olabiliyormuş.. acaba bebekte kalıcı hasar olur mu korkuyorum şansı arttırdığı doğru ama yinede korkuyorum:Bizde de ileri derecede erkek infertilite sorunu var. İki kez transfer işlemi yapıldı ama o kadar çok istedim ki iki tane konulmasını.her seferinde kabul edilmedi ve tek transfer yapildi
Ne durumdayim diye merakimdan takvim yaptim:)))Canm degerin cok iyi masallah.hamilelik haftan da son adet tarihinden bugune kadarki gecen suredir.transferle hic alakasi yokmus ben de sormuştum ayni soruyu.normal yolla hamile kalan kadinlarda da adet tarihi baz aliniyor.bizde de.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Ayşe hanımı da okumuştum çok tavsiye ediyorlar şimdi yeni çıktığım için tedaviden o yüzden güven sorunu yaşıyorum bide Medical park da yumurtaları büyütmek için çok iğne verdiler günde 3 tane iğne oluyordum her yerim delil deşik oldu bişey daha sorucam benim yaşım daha küçük 25 yaşındayım 2. Ye hemen başlamam ne kadar doğru zarar verir mi pes etmek istemiyorum hırs yaptım olucak bu sefer diye ama korkuyorum artık transferim kötü geçmişti ardışık transfer oldu 2 gün üst üste.Oncelikle geçmiş olsun kardeşim Rabbim güç kuvvet versin ben ayşe hanımı tavsiye ederim bence hepsi iyi benim opuyu sevinç hanım transferi aylin hanim yaptı ama genel dr ayşe hanımdi gayet ilgili güler yüzlü bi Dr insaAllah bu hastane hayırlı gelir sana
Bende öyle düşünüyodum zaten herşeye Semra hocayı çağırıcam sonuçta ben o hastaneye Semra hoca var diye gidiyorum yaptığı yanlış olmaması gerekiyordu hastaneye bir ton para veriyoruz az değil yani ama bende bir gidicem Aylin hanıma merak ettimKızlar Aylin hoca çok çok iyi bi doktor benim diğer transferimi o yapmıştı çokta memnundum düşük oldu gerçi. Sanırım yanlış anlaşılmıl Aylin hoca bende doğal siklusta dondurulmuş embiryo takibinde biraz ihmalkar davrandı itinalı davranılması gereken bir hastaydım ben yumurtlama günümğ yakalayamadık.. ama onun dışında tüp bebek tedavilerinde insana panik yaptırmaz olumsuz konuşmaz moral verir iyidir yani ..şimdi bi çırpıda silemem yaptıklarını sonuçta memorialda doktorluk yapıyor ve doçent olmuş yani.. bu arada mutlaka semra hnmı muayenenizde isteyin.. yoksa ihmal edilebilirsiniz
Bende 26 yaşındayım canım 4 senedir de bu yolda vurulmadigim iğne icmedigim ilaç kalmadı ama senin çok düzensiz olmuş tedavin günde 3 iğne ne demek ya burda için rahat olsun o konuda işlerinde uzmanlar canımCevap verdiğiniz için teşekkür ederim Ayşe hanımı da okumuştum çok tavsiye ediyorlar şimdi yeni çıktığım için tedaviden o yüzden güven sorunu yaşıyorum bide Medical park da yumurtaları büyütmek için çok iğne verdiler günde 3 tane iğne oluyordum her yerim delil deşik oldu bişey daha sorucam benim yaşım daha küçük 25 yaşındayım 2. Ye hemen başlamam ne kadar doğru zarar verir mi pes etmek istemiyorum hırs yaptım olucak bu sefer diye ama korkuyorum artık transferim kötü geçmişti ardışık transfer oldu 2 gün üst üste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?