Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben ayse hanimdan hic memnun kalmamistim. Aylin hanim ilgilendi bizimle. Sukur su anda kizimiz var. Ben hastameden cok memnun kaldim.
Semra Hanım çok çok çok çok iyi bir doktor maşAllah fakat bu süreçte çok kaygılanıyorum çünkü Semra Hanım ile birlikte başka doktorlarda süreci yürütüyor, benim Şansıma Sevinç Hanım düştü.

Arkadaslar dra çok takilmayin bence tedavi surecimde 3 Dr ilgilendi hepsi de gayet iyi önemli olan hastane ve Laboratuar bence zaten drlar bütün hastaları biliyorlar hayırlısı deyin başlayın hersey güzel olacak insaAllah

inşAllah hayırlısı olsun bu tedavi maddi manevi baya külfetli bir tedavide olunca insan düşünüyor

Doktoru herkes kendi secebiliyor.beni kadin dogumda banu hoca vardi sizin bi sorununuz yok ayse hnm yada sevinc hnma gidebilirsin dedi genelde problemli olanlari semra hnm bakiyormus bana soylenen bu tabi doktorlar hep bi vesile rabbim vermedikten sonra hepsi bos bence.

Merhabalar,öncelikle çok geçmiş olsun.Betül hanım tam aksine oldukça ilgili bir hekim.istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz,aynı şekilde Emre bey de oyle,aynı zaman da sevinc hanım da çok tatlı ve ilgili.Memorialde Hemen hemen 4-5 doktora muayene olan biri olarak soyluyorum ama tabı kı karar sızın.

Kizlar ilk degerim 164, 2 gun sonra 418 iyi mi degerim ? Birde nasipse kalp kese 4 nisanda gidecegiz. 5martta transfer oldum. 4 nisands kac haftalik oluyorum suan kac haftayim :

Erkek infertilitesi olduğundan şansım biraz daha fazla olsun istedikleri için hep çift transfer oldu canım
Bizde de ileri derecede erkek infertilite sorunu var. İki kez transfer işlemi yapıldı ama o kadar çok istedim ki iki tane konulmasını.her seferinde kabul edilmedi ve tek transfer yapildi

Kizlar ilk degerim 164, 2 gun sonra 418 iyi mi degerim ? Birde nasipse kalp kese 4 nisanda gidecegiz. 5martta transfer oldum. 4 nisands kac haftalik oluyorum suan kac haftayim :
Canm degerin cok iyi masallah.hamilelik haftan da son adet tarihinden bugune kadarki gecen suredir.transferle hic alakasi yokmus ben de sormuştum ayni soruyu.normal yolla hamile kalan kadinlarda da adet tarihi baz aliniyor.bizde de.

Bizde de ileri derecede erkek infertilite sorunu var. İki kez transfer işlemi yapıldı ama o kadar çok istedim ki iki tane konulmasını.her seferinde kabul edilmedi ve tek transfer yapildi
Bende bu sefer iki embiryo koydurmak istiycem ama riskli diyo doktorlar erken doğum olabiliyormuş.. acaba bebekte kalıcı hasar olur mu korkuyorum şansı arttırdığı doğru ama yinede korkuyorum:

Canm degerin cok iyi masallah.hamilelik haftan da son adet tarihinden bugune kadarki gecen suredir.transferle hic alakasi yokmus ben de sormuştum ayni soruyu.normal yolla hamile kalan kadinlarda da adet tarihi baz aliniyor.bizde de.
Ne durumdayim diye merakimdan takvim yaptim:)))

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Ayşe hanımı da okumuştum çok tavsiye ediyorlar şimdi yeni çıktığım için tedaviden o yüzden güven sorunu yaşıyorum bide Medical park da yumurtaları büyütmek için çok iğne verdiler günde 3 tane iğne oluyordum her yerim delil deşik oldu bişey daha sorucam benim yaşım daha küçük 25 yaşındayım 2. Ye hemen başlamam ne kadar doğru zarar verir mi pes etmek istemiyorum hırs yaptım olucak bu sefer diye ama korkuyorum artık transferim kötü geçmişti ardışık transfer oldu 2 gün üst üste.

Bende öyle düşünüyodum zaten herşeye Semra hocayı çağırıcam sonuçta ben o hastaneye Semra hoca var diye gidiyorum yaptığı yanlış olmaması gerekiyordu hastaneye bir ton para veriyoruz az değil yani ama bende bir gidicem Aylin hanıma merak ettim

Bende 26 yaşındayım canım 4 senedir de bu yolda vurulmadigim iğne icmedigim ilaç kalmadı ama senin çok düzensiz olmuş tedavin günde 3 iğne ne demek ya burda için rahat olsun o konuda işlerinde uzmanlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…