3igne ne alaka yaaa.mahvetmisler seni.bide ardisik transfer ne demek.bunları hic duymadm ben.tedaviye hemen basla bikac adet gectiyse üzerinden.yasin cok musait tup bebege.beklemek sadece zaman kaybi..Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Ayşe hanımı da okumuştum çok tavsiye ediyorlar şimdi yeni çıktığım için tedaviden o yüzden güven sorunu yaşıyorum bide Medical park da yumurtaları büyütmek için çok iğne verdiler günde 3 tane iğne oluyordum her yerim delil deşik oldu bişey daha sorucam benim yaşım daha küçük 25 yaşındayım 2. Ye hemen başlamam ne kadar doğru zarar verir mi pes etmek istemiyorum hırs yaptım olucak bu sefer diye ama korkuyorum artık transferim kötü geçmişti ardışık transfer oldu 2 gün üst üste.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Ayşe hanımı da okumuştum çok tavsiye ediyorlar şimdi yeni çıktığım için tedaviden o yüzden güven sorunu yaşıyorum bide Medical park da yumurtaları büyütmek için çok iğne verdiler günde 3 tane iğne oluyordum her yerim delil deşik oldu bişey daha sorucam benim yaşım daha küçük 25 yaşındayım 2. Ye hemen başlamam ne kadar doğru zarar verir mi pes etmek istemiyorum hırs yaptım olucak bu sefer diye ama korkuyorum artık transferim kötü geçmişti ardışık transfer oldu 2 gün üst üste.
Çatlatma iğnesi lh içerdiği için pozitif çıkar o dönemde diye biliyorum. Yumurtlama testleri lh ölçüyo çünkü.kızlar hamile olan biri evinde varsa yumurtlama testi yapabilir mi gebelerde pozitif çıkıyor ben denemiştim ama tesadüfmüydü bilmiyorum bi kaç kişi daha yazmış deneyen bilgi verirse iyi olur ben transferin 5. günü çift çizgi görmüştüm erken gebelik testi gibi bişey
Canım Kasımpaşa da demircan otel var orda kalabilirsiniz otel önünden otobüs kalkıyo hastane önünde iniyorsunuz hem ulaşım kolay hemde yeme içme yerleri var uygun fiyatakızlar merhaba , bende tedavi görüyorum ama izmirdeyim işler yolunda gitmezse Semra Hanıma da gideyim diyorum.Benim gibi İstanbul dışından gelen arkadaşlar nerelerde kaldılar ne yaptılar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canım Kasımpaşa da demircan otel var orda kalabilirsiniz otel önünden otobüs kalkıyo hastane önünde iniyorsunuz hem ulaşım kolay hemde yeme içme yerleri var uygun fiyata
Evet canım otel güzel en güzeli hastane ulaşmak kolay otel önünden em1 - em2 otobüsleri kalkıyor hem gidiş hem dönüş rahat hastahane otobüs ile 10dak trafik yoğunluğu yoksateşekkür ederim arkadaşım yanıt verdiğin için..sende mi şehir dışından geldin ? orada mı kaldın ?
Evet canım otel güzel en güzeli hastane ulaşmak kolay otel önünden em1 - em2 otobüsleri kalkıyor hem gidiş hem dönüş rahat hastahane otobüs ile 10dak trafik yoğunluğu yoksa
Sakin ve surece odaklan. Onemli olan labaratuvar. Insallah hayirli sonuclar alacaksin.Semra Hanım çok çok çok çok iyi bir doktor maşAllah fakat bu süreçte çok kaygılanıyorum çünkü Semra Hanım ile birlikte başka doktorlarda süreci yürütüyor, benim Şansıma Sevinç Hanım düştü.
Çatlama iğnesi değil dondurulmuş embiryoydu çünkü bariz çift çizgi çıkıyordu deneyebilirsinizÇatlatma iğnesi lh içerdiği için pozitif çıkar o dönemde diye biliyorum. Yumurtlama testleri lh ölçüyo çünkü.
transfer mi oldunuz takip edemedim çünkü.Kizlarrr napiyorsnz sesinz cikmiyor...benim sirtim cok agriyor yaaaaa bittim ben normaldir insallah
Transferi 2 ay kadar once oldum ya canim kacrmissin beni hamileyim 8. haftanin icindeyim sukur.transfer mi oldunuz takip edemedim çünkü.
ayyy maşaallah Allah tamamına erdirsin.Bizlerede yaşatsın bu duyguyu inş.İnş.tutsunda 9 ay sırt ağrısı çekmeye razıyım :) Şişlide mi ted.gördünüz.dr kimdi.Transferi 2 ay kadar once oldum ya canim kacrmissin beni hamileyim 8. haftanin icindeyim sukur.
Kizlar ilk degerim 164, 2 gun sonra 418 iyi mi degerim ? Birde nasipse kalp kese 4 nisanda gidecegiz. 5martta transfer oldum. 4 nisands kac haftalik oluyorum suan kac haftayim :
maşaallah değerler çok iyi. Allah tamamına erdirsin.Dr unuz kimdi biz umutla bekleyen için cevaplarsanız.Sizdeki soun neydi ted.başlayınca ne dediler.Kizlar ilk degerim 164, 2 gun sonra 418 iyi mi degerim ? Birde nasipse kalp kese 4 nisanda gidecegiz. 5martta transfer oldum. 4 nisands kac haftalik oluyorum suan kac haftayim :
Cok sukur.. insallah yaa darisi sizlere...memorialda cnm emre beydi dr.iyi bi dr kendisi.ayyy maşaallah Allah tamamına erdirsin.Bizlerede yaşatsın bu duyguyu inş.İnş.tutsunda 9 ay sırt ağrısı çekmeye razıyım :) Şişlide mi ted.gördünüz.dr kimdi.
Canim sirt agrin icin doktorunla gorus benimde cok sirt agrim oluyodu bana normal oldugunu soylemisti doktorum ama bobrek yetmezligi oldugunu ogrendim taki dogum sonrasi o vakte kadar yok preeklemsi yok soyle bir ay hastanede yattim yine anlamadilar dok sor gerekirse dahiliye ye yonlerdirsinCok sukur.. insallah yaa darisi sizlere...memorialda cnm emre beydi dr.iyi bi dr kendisi.
Hadi ya cok gecmis olsn canm.gidicem dr a ya valla cok agriyor.çitir çitir ses geliyor ayaga kalktigimda.ilginç.Canim sirt agrin icin doktorunla gorus benimde cok sirt agrim oluyodu bana normal oldugunu soylemisti doktorum ama bobrek yetmezligi oldugunu ogrendim taki dogum sonrasi o vakte kadar yok preeklemsi yok soyle bir ay hastanede yattim yine anlamadilar dok sor gerekirse dahiliye ye yonlerdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?