Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

3igne ne alaka yaaa.mahvetmisler seni.bide ardisik transfer ne demek.bunları hic duymadm ben.tedaviye hemen basla bikac adet gectiyse üzerinden.yasin cok musait tup bebege.beklemek sadece zaman kaybi..

3 iğne ne ya.yaşın kaç daha. ben de 3 iğne oldum ama düşük doz kullanıldı bu kezz. fsh amh kaçki o kadar ilaç yüklemişler. Semra hanımdan randevu al canım ilk onla görüş. ve de yanında ayşe hanım da yücel bey de iyi doktorlar onlarla devam edersin. Ama Semra hanım muhakkak tedavimizi takip ediyor. ben pek inanmamıştım ama bu tedavide anladım..

kızlar hamile olan biri evinde varsa yumurtlama testi yapabilir mi gebelerde pozitif çıkıyor ben denemiştim ama tesadüfmüydü bilmiyorum bi kaç kişi daha yazmış deneyen bilgi verirse iyi olur ben transferin 5. günü çift çizgi görmüştüm erken gebelik testi gibi bişey

Çatlatma iğnesi lh içerdiği için pozitif çıkar o dönemde diye biliyorum. Yumurtlama testleri lh ölçüyo çünkü.

kızlar merhaba , bende tedavi görüyorum ama izmirdeyim işler yolunda gitmezse Semra Hanıma da gideyim diyorum.Benim gibi İstanbul dışından gelen arkadaşlar nerelerde kaldılar ne yaptılar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canım Kasımpaşa da demircan otel var orda kalabilirsiniz otel önünden otobüs kalkıyo hastane önünde iniyorsunuz hem ulaşım kolay hemde yeme içme yerleri var uygun fiyata

Canım Kasımpaşa da demircan otel var orda kalabilirsiniz otel önünden otobüs kalkıyo hastane önünde iniyorsunuz hem ulaşım kolay hemde yeme içme yerleri var uygun fiyata

teşekkür ederim arkadaşım yanıt verdiğin için..sende mi şehir dışından geldin ? orada mı kaldın ?

teşekkür ederim arkadaşım yanıt verdiğin için..sende mi şehir dışından geldin ? orada mı kaldın ?
Evet canım otel güzel en güzeli hastane ulaşmak kolay otel önünden em1 - em2 otobüsleri kalkıyor hem gidiş hem dönüş rahat hastahane otobüs ile 10dak trafik yoğunluğu yoksa

Evet canım otel güzel en güzeli hastane ulaşmak kolay otel önünden em1 - em2 otobüsleri kalkıyor hem gidiş hem dönüş rahat hastahane otobüs ile 10dak trafik yoğunluğu yoksa

çok sağol canım..peki sen nerden geldin ? umarım tedavin iyi geçmiştir.

Sakin ve surece odaklan. Onemli olan labaratuvar. Insallah hayirli sonuclar alacaksin.

Kizlar ilk degerim 164, 2 gun sonra 418 iyi mi degerim ? Birde nasipse kalp kese 4 nisanda gidecegiz. 5martta transfer oldum. 4 nisands kac haftalik oluyorum suan kac haftayim :
maşaallah değerler çok iyi. Allah tamamına erdirsin.Dr unuz kimdi biz umutla bekleyen için cevaplarsanız.Sizdeki soun neydi ted.başlayınca ne dediler.

Cok sukur.. insallah yaa darisi sizlere...memorialda cnm emre beydi dr.iyi bi dr kendisi.
Canim sirt agrin icin doktorunla gorus benimde cok sirt agrim oluyodu bana normal oldugunu soylemisti doktorum ama bobrek yetmezligi oldugunu ogrendim taki dogum sonrasi o vakte kadar yok preeklemsi yok soyle bir ay hastanede yattim yine anlamadilar dok sor gerekirse dahiliye ye yonlerdirsin

Hadi ya cok gecmis olsn canm.gidicem dr a ya valla cok agriyor.çitir çitir ses geliyor ayaga kalktigimda.ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…