Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hadi ya cok gecmis olsn canm.gidicem dr a ya valla cok agriyor.çitir çitir ses geliyor ayaga kalktigimda.ilginç.
Daha iki aylik gebesin airt agrin icin cok erken bende yuruken sirtimi tutarak yurudum birde calisiyordumtum gun ayakta aglayarak yuruyordum ozaman bilinseydi belki bebegimde hayatta olurdu

Daha iki aylik gebesin airt agrin icin cok erken bende yuruken sirtimi tutarak yurudum birde calisiyordumtum gun ayakta aglayarak yuruyordum ozaman bilinseydi belki bebegimde hayatta olurdu
Kiyamam yaaa.ben ise gitmiyorm bayadir..keske rapor alsaymissin canm sen de.ayakta olmak işkencedir hamileyken

Arkadaşlar konumuzla çok alakalı mı hayır ama merak ettim Semra Hoca evlimi çocuğu var mı.

maşaallah değerler çok iyi. Allah tamamına erdirsin.Dr unuz kimdi biz umutla bekleyen için cevaplarsanız.Sizdeki soun neydi ted.başlayınca ne dediler.
Canim inşallah. Tedaviye basladigimda semra hocadan randevu aldim. Ilk kahraman beyle semre hoca gordu. Tupumde kivrim oldugunu soyledi.sorun yok sebepsiz infertilite Tup bebegim tutmazsa laporoskopi yapacagini soyledi. Sonra ayse hnm ilgilendi. Transferimi aylin hanim yapti. Simdi kese icin nasipse kahraman hocaya randevum..

Sakin ve surece odaklan. Onemli olan labaratuvar. Insallah hayirli sonuclar alacaksin.
inşAllah halide25 iğnelerim başladı çok heycanlıyım bu kadar önemli bir süreçte doktor gerçekten çok önemli memoriale bu konuda güvenmek istiyorum inşAllah emekler boşa çıkmaz.

Ayy hadi bu sefer insallah olacak.cok sevindm yucel bey bence cok iyi.yorumlari da olumlu.Allah yardimcin olsn.takiplerni mutlaka duzenli yap bu sefer.
aynen yücel beyle konuşucam zaten yarına randevu aldım inşaalah hamileler kervanına bu ay katılırım. laporoskopiden sonra adetlerim çok düzenli ve ağrısız oluyor

Benim de tüplerimde kıvrım var ama açık olduğu için operasyondan bahsetmedi hiç, neye göre karar veriyorlar acaba, bi kere deneyip tutmazsa mı öneriliyor operasyon bu konu çok aklımı karıştırıyor.

Benim de tüplerimde kıvrım var ama açık olduğu için operasyondan bahsetmedi hiç, neye göre karar veriyorlar acaba, bi kere deneyip tutmazsa mı öneriliyor operasyon bu konu çok aklımı karıştırıyor.
Benimde tuplerim acik. Tuplerde sivi birikimi oluyormus o sivi tutunmasini engelliyormus. Ama korkma rahim filminde cikiyor oyle olanlarin. Bizimki cok kucuk bir ihtimal. Ama ihtimal olarak goruyor. Ben bide kaza gecirmistim ameliyat falan olmstum kasik bolgemden belki o yuzdende onermistir ama benim tuttu cok sukur gerek kalmadi

Kiyamam yaaa.ben ise gitmiyorm bayadir..keske rapor alsaymissin canm sen de.ayakta olmak işkencedir hamileyken
aynen ama ben yuruyuste yapiyordum sabah yarim saat aksamda is donusu bir saat yuruyodum hamilemiyim hic belli degildi kalp atislarini iki haftada bir gidip dinlemesem hamile degilim diyordum taki 24haftadan sonra kipirdamalarini hissedene kadar zatwn sonrasi hep hastanede gecti 6kilo almistim dogumla beraber 8kilo vermistim simdi tansiyon bobrek hastasi oldugumu ogrenince isi biraktim doktor hamilekik zarar vermez bobregine dedigi an tedaviye baslamak tekrar hamile olmak istiyorum onun i tekmeleri kalp atislari cok ama cok guzeldi rabbim tekrar banada yasatsin bu sefer saglikla kuxagima almayi basip etsin insallah

Insallah canm icini ferah tut.bebegin vefati ile senin böbreğinin olmamasinin baglantisi varmi.hep saglikli miydi bebegin dogmadan once.

Insallah canm icini ferah tut.bebegin vefati ile senin böbreğinin olmamasinin baglantisi varmi.hep saglikli miydi bebegin dogmadan once.
Tum utrasyonlarda bebegim cok saglikliydi haftasindan onde gidiyordu preeklemsi tanisi kondugu icin cigerleri gelissin diye igne bile yaptilar 29haftadan sonra hep hastanede konturol altindaydim 36haftada dogum yaptirdilar ki ozamana kadar hic biseyi yoktu bebisimin dogdu emzirmeye getirwcekler diye bekliyordum malesef solunum zorlugu cekiyo kuveze koncak dediler hastanede yenidoganda yer yok ta avcilara gonderdiler bebisim orda ben diger hastanede sabahi sabah ettim kostum hemen diger hastaneye oglumun yanina ama 11'30dan sonra gostermiyolar goremedim sut sagip verdimgeri dondum sonrasi gidip 5dk gorup sut verip geliyodum 8gun oyle hareketli oyle guzeldiki hafta sonuna kuvezden cikaririz dedi dok 9gun gitgim dunki cocuktan eser yok solmus olu gibi olmus dedi gece havasi az gelmis havayi yukseltmisler oda cigerlerini kanatmis aksama kadar kapida bekledik aksam oldu yani anlican hic alakasi yok hastane ne yaptiysa yapti oglum elimden kaydi gitti elimde bir fotosu birde mezari kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…