Ayy icim yandi offf..hastaneyi Allah bildgi gibi yapsin yaaa..sikayet etmek.lazm .Tum utrasyonlarda bebegim cok saglikliydi haftasindan onde gidiyordu preeklemsi tanisi kondugu icin cigerleri gelissin diye igne bile yaptilar 29haftadan sonra hep hastanede konturol altindaydim 36haftada dogum yaptirdilar ki ozamana kadar hic biseyi yoktu bebisimin dogdu emzirmeye getirwcekler diye bekliyordum malesef solunum zorlugu cekiyo kuveze koncak dediler hastanede yenidoganda yer yok ta avcilara gonderdiler bebisim orda ben diger hastanede sabahi sabah ettim kostum hemen diger hastaneye oglumun yanina ama 11'30dan sonra gostermiyolar goremedim sut sagip verdimgeri dondum sonrasi gidip 5dk gorup sut verip geliyodum 8gun oyle hareketli oyle guzeldiki hafta sonuna kuvezden cikaririz dedi dok 9gun gitgim dunki cocuktan eser yok solmus olu gibi olmus dedi gece havasi az gelmis havayi yukseltmisler oda cigerlerini kanatmis aksama kadar kapida bekledik aksam oldu yani anlican hic alakasi yok hastane ne yaptiysa yapti oglum elimden kaydi gitti elimde bir fotosu birde mezari kaldi
Yok dr u begenen hastalar var yani hastalari memnunmus diye duydum.Tşk.cevabınız için.olumlu yorumları var derken yücel Hoca hastalarınamı olumlu yorum yapıyo orayı anlayamadım.tşk.
En azından şu teselli olsn hamile kalabiliyorsn saglikli bir.seklde.Allah bir daha yasatsin anneligi sana insallah.ama bu sefer saglikla buyuduğunu gormeyi nasip etsinTum utrasyonlarda bebegim cok saglikliydi haftasindan onde gidiyordu preeklemsi tanisi kondugu icin cigerleri gelissin diye igne bile yaptilar 29haftadan sonra hep hastanede konturol altindaydim 36haftada dogum yaptirdilar ki ozamana kadar hic biseyi yoktu bebisimin dogdu emzirmeye getirwcekler diye bekliyordum malesef solunum zorlugu cekiyo kuveze koncak dediler hastanede yenidoganda yer yok ta avcilara gonderdiler bebisim orda ben diger hastanede sabahi sabah ettim kostum hemen diger hastaneye oglumun yanina ama 11'30dan sonra gostermiyolar goremedim sut sagip verdimgeri dondum sonrasi gidip 5dk gorup sut verip geliyodum 8gun oyle hareketli oyle guzeldiki hafta sonuna kuvezden cikaririz dedi dok 9gun gitgim dunki cocuktan eser yok solmus olu gibi olmus dedi gece havasi az gelmis havayi yukseltmisler oda cigerlerini kanatmis aksama kadar kapida bekledik aksam oldu yani anlican hic alakasi yok hastane ne yaptiysa yapti oglum elimden kaydi gitti elimde bir fotosu birde mezari kaldi
Canım oyle ciğerim yandı ki oğlunun kaybına.kaç geceler seni düşündüm.Tum utrasyonlarda bebegim cok saglikliydi haftasindan onde gidiyordu preeklemsi tanisi kondugu icin cigerleri gelissin diye igne bile yaptilar 29haftadan sonra hep hastanede konturol altindaydim 36haftada dogum yaptirdilar ki ozamana kadar hic biseyi yoktu bebisimin dogdu emzirmeye getirwcekler diye bekliyordum malesef solunum zorlugu cekiyo kuveze koncak dediler hastanede yenidoganda yer yok ta avcilara gonderdiler bebisim orda ben diger hastanede sabahi sabah ettim kostum hemen diger hastaneye oglumun yanina ama 11'30dan sonra gostermiyolar goremedim sut sagip verdimgeri dondum sonrasi gidip 5dk gorup sut verip geliyodum 8gun oyle hareketli oyle guzeldiki hafta sonuna kuvezden cikaririz dedi dok 9gun gitgim dunki cocuktan eser yok solmus olu gibi olmus dedi gece havasi az gelmis havayi yukseltmisler oda cigerlerini kanatmis aksama kadar kapida bekledik aksam oldu yani anlican hic alakasi yok hastane ne yaptiysa yapti oglum elimden kaydi gitti elimde bir fotosu birde mezari kaldi
Canım oyle ciğerim yandı ki oğlunun kaybına.kaç geceler seni düşündüm.Allah bir daha bu acıları yaşatmasın.en kısa zamanda hamile kalır ve yawruna kavuşursun.oğlun melek oldu gitti.diğer tarafta sefaatcin olur inşallah canım.
Allah acını azaltsın .sabır versin cnm.ben doğum yaptım.33+1 de.suyum geldi.iki kızım var .4 ay oldu.benimkilerde kuvezde kaldı biri 18 biri 24 gun.şükür iyiyiz şimdi cnm.Amin cennette sefaatci olcakama aglamadigim bir gunum yok rabbim kimseye evlat acisi vermesin opemedim koklayamadim kucagima alamasim öldu makineleri cikarmislar kal geldi gidip gorduk son bi kez ama kucagima alamadim neden bende bilmiyorum o sokla o uzuntuyle yanimda cigerlerinden kani cektiler simdi nefes alirken sanki tikaniyorum cigerlerim kaniyo zor hatirladigim kadariyla sen hamileydin dogum yaptinmi yalnismi hatirliyorum canim
Allah sabır versin anlatırken tekrar yaşamışsın allah beterinden korusun . Hepsi bizim sınavımiz.. allah kimseyı evlatlık bırakmasın evlat acısı vermesinTum utrasyonlarda bebegim cok saglikliydi haftasindan onde gidiyordu preeklemsi tanisi kondugu icin cigerleri gelissin diye igne bile yaptilar 29haftadan sonra hep hastanede konturol altindaydim 36haftada dogum yaptirdilar ki ozamana kadar hic biseyi yoktu bebisimin dogdu emzirmeye getirwcekler diye bekliyordum malesef solunum zorlugu cekiyo kuveze koncak dediler hastanede yenidoganda yer yok ta avcilara gonderdiler bebisim orda ben diger hastanede sabahi sabah ettim kostum hemen diger hastaneye oglumun yanina ama 11'30dan sonra gostermiyolar goremedim sut sagip verdimgeri dondum sonrasi gidip 5dk gorup sut verip geliyodum 8gun oyle hareketli oyle guzeldiki hafta sonuna kuvezden cikaririz dedi dok 9gun gitgim dunki cocuktan eser yok solmus olu gibi olmus dedi gece havasi az gelmis havayi yukseltmisler oda cigerlerini kanatmis aksama kadar kapida bekledik aksam oldu yani anlican hic alakasi yok hastane ne yaptiysa yapti oglum elimden kaydi gitti elimde bir fotosu birde mezari kaldi
Arkadaşlar Yücel hoca hakkında bilgisi olan var mı nasıl bir dr. hastası olup hamile olan var mı aramızda.Tşk.
Benim de tüplerimde kıvrım var ama açık olduğu için operasyondan bahsetmedi hiç, neye göre karar veriyorlar acaba, bi kere deneyip tutmazsa mı öneriliyor operasyon bu konu çok aklımı karıştırıyor.
Benimde tuplerim acik. Tuplerde sivi birikimi oluyormus o sivi tutunmasini engelliyormus. Ama korkma rahim filminde cikiyor oyle olanlarin. Bizimki cok kucuk bir ihtimal. Ama ihtimal olarak goruyor. Ben bide kaza gecirmistim ameliyat falan olmstum kasik bolgemden belki o yuzdende onermistir ama benim tuttu cok sukur gerek kalmadi
Canim inşallah. Tedaviye basladigimda semra hocadan randevu aldim. Ilk kahraman beyle semre hoca gordu. Tupumde kivrim oldugunu soyledi.sorun yok sebepsiz infertilite Tup bebegim tutmazsa laporoskopi yapacagini soyledi. Sonra ayse hnm ilgilendi. Transferimi aylin hanim yapti. Simdi kese icin nasipse kahraman hocaya randevum..
Bu arada 2 tane transfer edildi birisi 5aa diğeri 3 abArkadaşlar Merhaba benim 9. Günüm de testim 0.1 çıktı 6. Günde de dayanamayıp yaptırmıştım yine 0.1 hiç değişmedi.
Dr.um ilaçları kesmemi istedi çok düşük te olsa adet olmazsan 1 hafta sonra test yap dedi
Benim gibi olan varmi yada daha önce oldumu
Negatif sonuç alıp adet ne zaman oldunuz
Umudum yok ama yinede merak ediyorum
Merhabalar.ben negatifi aldim ertesi gun adet olmustumBu arada 2 tane transfer edildi birisi 5aa diğeri 3 ab
Bu arada 2 tane transfer edildi birisi 5aa diğeri 3 ab
hakkınızda hayırlısı üzülmeyin.inş.diğer ted.olur.bir hafta en geç on gün içinde adet oldum ben hep.Arkadaşlar Merhaba benim 9. Günüm de testim 0.1 çıktı 6. Günde de dayanamayıp yaptırmıştım yine 0.1 hiç değişmedi.
Dr.um ilaçları kesmemi istedi çok düşük te olsa adet olmazsan 1 hafta sonra test yap dedi
Benim gibi olan varmi yada daha önce oldumu
Negatif sonuç alıp adet ne zaman oldunuz
Umudum yok ama yinede merak ediyorum
Bu isi bence sistematik olarak iyi yapan tek yer memorial bence. Rabbim yardimcin olsun da insallah yavruna kavusasininşAllah halide25 iğnelerim başladı çok heycanlıyım bu kadar önemli bir süreçte doktor gerçekten çok önemli memoriale bu konuda güvenmek istiyorum inşAllah emekler boşa çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?