Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy icim yandi offf..hastaneyi Allah bildgi gibi yapsin yaaa..sikayet etmek.lazm .

En azından şu teselli olsn hamile kalabiliyorsn saglikli bir.seklde.Allah bir daha yasatsin anneligi sana insallah.ama bu sefer saglikla buyuduğunu gormeyi nasip etsin

Canım oyle ciğerim yandı ki oğlunun kaybına.kaç geceler seni düşündüm. Allah bir daha bu acıları yaşatmasın.en kısa zamanda hamile kalır ve yawruna kavuşursun.oğlun melek oldu gitti.diğer tarafta sefaatcin olur inşallah canım.

Amin cennette sefaatci olcakama aglamadigim bir gunum yok rabbim kimseye evlat acisi vermesin opemedim koklayamadim kucagima alamasim öldu makineleri cikarmislar kal geldi gidip gorduk son bi kez ama kucagima alamadim neden bende bilmiyorum o sokla o uzuntuyle yanimda cigerlerinden kani cektiler simdi nefes alirken sanki tikaniyorum cigerlerim kaniyo zor hatirladigim kadariyla sen hamileydin dogum yaptinmi yalnismi hatirliyorum canim

Allah acını azaltsın .sabır versin cnm.ben doğum yaptım.33+1 de.suyum geldi.iki kızım var .4 ay oldu.benimkilerde kuvezde kaldı biri 18 biri 24 gun.şükür iyiyiz şimdi cnm.

Allah sabır versin anlatırken tekrar yaşamışsın allah beterinden korusun . Hepsi bizim sınavımiz.. allah kimseyı evlatlık bırakmasın evlat acısı vermesin

kızlar nabersiniz, nasıl gidiyor yarın transferi olan varmı ? benim embriyoların biri diğerine göre yavaş gelişiyormuş. onu da yarına kadar beklemeye karar vermişler. bugün 4.günüm yarın transferim olacak. sizce yarına ilerlermi ya orta kalite dediler bir embriyom için..

Benim de tüplerimde kıvrım var ama açık olduğu için operasyondan bahsetmedi hiç, neye göre karar veriyorlar acaba, bi kere deneyip tutmazsa mı öneriliyor operasyon bu konu çok aklımı karıştırıyor.

bana da dedi canım,sağ tüpte az kıvrım var gibi... bu da belki az bir ihtimal tutunmaya engel olabilir ama kaliteli embriyo bulamadık demişti. Sonra gittim yeniden film çektirdim başka doktor sorun yok dedi. Eski filmimde sorun var demişti. Şimdi de tedavideyim. bence kafana takma ben de çok araştırdım. Semra hoca gerek duysa işlem yapar diyorlar

canım yaaa çok sevindim. bizlere teselli oldun o zaman tüp kıvrım derken ben bir yılı geçirdim. kafa karışlığından Allahıma çok şükür bu tedavim daha iyi inşallah peşinden gelirim canım..

işte Allah nasip ettimi oluyor, inşallah bebeğine kavulşursun sağlıklı şekilde. çok sevindim yaa

Arkadaşlar embriyo kalitesi hakkında sizinle birşey paylaşayım 5 tüp bebek denemesi yaptım kaliteli embriyom hic olmuyordu 3 günlük orta kalite embriyolar hep transfer edildi.İlk kez embriyo kalitem günde 4 tane incir ceviz ve kaju yediğim son tedavide oldu.Kajuyuda cenin şekline çok benzetiyordum Allah sebepsiz yaratmamistir dedim ve yedim 5aa kalite de oldu.ancak kimyasal gebelikle sonlandı ama bundan sonraki tedavide yine uygulayacağım.sizlerde embriyo kalitesi için uygulayabilirsiniz.

Arkadaşlar Merhaba benim 9. Günüm de testim 0.1 çıktı 6. Günde de dayanamayıp yaptırmıştım yine 0.1 hiç değişmedi.
Dr.um ilaçları kesmemi istedi çok düşük te olsa adet olmazsan 1 hafta sonra test yap dedi
Benim gibi olan varmi yada daha önce oldumu
Negatif sonuç alıp adet ne zaman oldunuz
Umudum yok ama yinede merak ediyorum

Bu arada 2 tane transfer edildi birisi 5aa diğeri 3 ab

Bu arada 2 tane transfer edildi birisi 5aa diğeri 3 ab
hakkınızda hayırlısı üzülmeyin.inş.diğer ted.olur.bir hafta en geç on gün içinde adet oldum ben hep.

inşAllah halide25 iğnelerim başladı çok heycanlıyım bu kadar önemli bir süreçte doktor gerçekten çok önemli memoriale bu konuda güvenmek istiyorum inşAllah emekler boşa çıkmaz.
Bu isi bence sistematik olarak iyi yapan tek yer memorial bence. Rabbim yardimcin olsun da insallah yavruna kavusasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…