Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bugün iki embiryo mu tek mi transfer etsek diye konuştuk doktorla yapılan çalışmalar iki embiryo da da tek embiryo dada başarı şansının aynı olduğunu artmadigini göstermiş. . İlginç geldi bana tek embiryo koymak daha mantıklı dedi

Yeniden tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inşaallah bu sefer olur ve sende bebeğine kavuşursun dualarım seninle ümitsiz olma

neye karar verildi. yaşın kaçki.. iki embriyo daha iyi ama bazen kötü embriyo iyinin tutunmasina engel oluyor diyorlar

benim de bu kez incir yedim. her zaman iki yumurta olurken şimdi 3 yumurta oldu. ve ikisi 4.gune geldi. bugun birisinin durumu orta kaliteymus yarini bekleyecegum. diger tedavilerde biri 3.gunde gidiyordu.

Bize tek embryonun hamileligin devam etme acisindan daha faydali olacagi soylendi.ama iki tane kondu.eger ikiden fazla embryon varsa bekleyen bitane de koydurabilrsn.iki olnca hani tek basina dondurmaya degmez diyolar bazi embryolar icn.tutacagi varsa biri de tutar ikisi de.ama dusuk riski ikide daha cokmus.sen tek koydur saglama al isini.dualarimiz seninle.transfer ne zaman

Diğer sefer tek koydurmustum kalbi durdu. Ben iki istedim ama erken doğum riski ve dusuk riski var dedi 3 kat daha fazlaymiş. .Ben zayıfım birazda tek koydururym belki yumurtlama gününü bekliyor biliyosun 10 gün falan var en az.. 2 li dondurmuslar mecburen iki çözülecek.. amâ büyük ihtimal teki koyulur teki çöpe gidebilir bidaha dondurmazlar

Kalite bozulmazsa tekrar donduruyolar benimkini oyle tekrar donduracaklarini soylemislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…