Allah saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin canimAllah acını azaltsın .sabır versin cnm.ben doğum yaptım.33+1 de.suyum geldi.iki kızım var .4 ay oldu.benimkilerde kuvezde kaldı biri 18 biri 24 gun.şükür iyiyiz şimdi cnm.
Yeniden tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inşaallah bu sefer olur ve sende bebeğine kavuşursun dualarım seninle ümitsiz olmacanım yaaa çok sevindim. bizlere teselli oldun o zaman tüp kıvrım derken ben bir yılı geçirdim. kafa karışlığından Allahıma çok şükür bu tedavim daha iyi inşallah peşinden gelirim canım..
Yeniden tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inşaallah bu sefer olur ve sende bebeğine kavuşursun dualarım seninle ümitsiz olma
Bugün iki embiryo mu tek mi transfer etsek diye konuştuk doktorla yapılan çalışmalar iki embiryo da da tek embiryo dada başarı şansının aynı olduğunu artmadigini göstermiş. . İlginç geldi bana tek embiryo koymak daha mantıklı dedi
Arkadaşlar embriyo kalitesi hakkında sizinle birşey paylaşayım 5 tüp bebek denemesi yaptım kaliteli embriyom hic olmuyordu 3 günlük orta kalite embriyolar hep transfer edildi.İlk kez embriyo kalitem günde 4 tane incir ceviz ve kaju yediğim son tedavide oldu.Kajuyuda cenin şekline çok benzetiyordum Allah sebepsiz yaratmamistir dedim ve yedim 5aa kalite de oldu.ancak kimyasal gebelikle sonlandı ama bundan sonraki tedavide yine uygulayacağım.sizlerde embriyo kalitesi için uygulayabilirsiniz.
Bu arada 2 tane transfer edildi birisi 5aa diğeri 3 ab
3. Gün embriyosu kaliteside ab canım. Aa daha iyisi3ab ne kalite oluyor ilk kez duydum
benim de bu kez incir yedim. her zaman iki yumurta olurken şimdi 3 yumurta oldu. ve ikisi 4.gune geldi. bugun birisinin durumu orta kaliteymus yarini bekleyecegum. diger tedavilerde biri 3.gunde gidiyordu.[/ QUOTE] tedavin hayirli olsun canim insallah bu sefer yuzun guler rabbim saglikla hayirla guzel bebekler versin
Bize tek embryonun hamileligin devam etme acisindan daha faydali olacagi soylendi.ama iki tane kondu.eger ikiden fazla embryon varsa bekleyen bitane de koydurabilrsn.iki olnca hani tek basina dondurmaya degmez diyolar bazi embryolar icn.tutacagi varsa biri de tutar ikisi de.ama dusuk riski ikide daha cokmus.sen tek koydur saglama al isini.dualarimiz seninle.transfer ne zamanBugün iki embiryo mu tek mi transfer etsek diye konuştuk doktorla yapılan çalışmalar iki embiryo da da tek embiryo dada başarı şansının aynı olduğunu artmadigini göstermiş. . İlginç geldi bana tek embiryo koymak daha mantıklı dedi
Amin canim, Allah sanada hayirli evlatlar nasip etsin insallah, dualarim seninleAllah saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin canim
Allah razi olsun insallah rabbim isteyen herkese saglikla versin bugunlerde gecer insallahAmin canim, Allah sanada hayirli evlatlar nasip etsin insallah, dualarim seninle
Iyi bir Dr gibi.Gerçi Yücel beyde iyi diyorlar ben yeni başladım memorialde.bende kararsızım Yücel benide düşünüyorum.Dr.sevinç hanım hakında yorumlar alabilirmiyim.sizce en iyisi kim semra hanım hariç
Iyi bir Dr gibi.Gerçi Yücel beyde iyi diyorlar ben yeni başladım memorialde.bende kararsızım Yücel benide düşünüyorum.
Ayşe hanımı öneririm gayet iyi bir drDr.sevinç hanım hakında yorumlar alabilirmiyim.sizce en iyisi kim semra hanım hariç
Hepsi iyidir memorial iyi cnku ama ben de kendi doktorumdan memnun kaldim.emre turgut..yaklaşımı ilgisi ve bilgisi gayet iyiDr.sevinç hanım hakında yorumlar alabilirmiyim.sizce en iyisi kim semra hanım hariç
Dondurulmuş embiryo lardan iki tane çözüm 1 transfer yapılacak dedi.. 15 gün sonra transferimneye karar verildi. yaşın kaçki.. iki embriyo daha iyi ama bazen kötü embriyo iyinin tutunmasina engel oluyor diyorlar
Diğer sefer tek koydurmustum kalbi durdu. Ben iki istedim ama erken doğum riski ve dusuk riski var dedi 3 kat daha fazlaymiş. .Ben zayıfım birazda tek koydururym belki yumurtlama gününü bekliyor biliyosun 10 gün falan var en az.. 2 li dondurmuslar mecburen iki çözülecek.. amâ büyük ihtimal teki koyulur teki çöpe gidebilir bidaha dondurmazlarBize tek embryonun hamileligin devam etme acisindan daha faydali olacagi soylendi.ama iki tane kondu.eger ikiden fazla embryon varsa bekleyen bitane de koydurabilrsn.iki olnca hani tek basina dondurmaya degmez diyolar bazi embryolar icn.tutacagi varsa biri de tutar ikisi de.ama dusuk riski ikide daha cokmus.sen tek koydur saglama al isini.dualarimiz seninle.transfer ne zaman
Kalite bozulmazsa tekrar donduruyolar benimkini oyle tekrar donduracaklarini soylemislerdiDiğer sefer tek koydurmustum kalbi durdu. Ben iki istedim ama erken doğum riski ve dusuk riski var dedi 3 kat daha fazlaymiş. .Ben zayıfım birazda tek koydururym belki yumurtlama gününü bekliyor biliyosun 10 gün falan var en az.. 2 li dondurmuslar mecburen iki çözülecek.. amâ büyük ihtimal teki koyulur teki çöpe gidebilir bidaha dondurmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?