Ikili donduruyorlar.ben cok kizmstm jlk duydugmda.iksiini vericez demislerdi.ben de korkmstm hala korkuyorm.semra hoca kalitesi dusuk olani tekrar dondurmaktansa verelim onu da dedi.iknci kez dondurma taraftari degiller cogu zaman.ama yazik olcak ya senin digerine.baska varmi dondurulmusun bunun dışında..zayflikla pek ilgisi yok cnm aslnda ikizi tasiyablior safinaz gibi kadinlar.rahmin kuvveti önemli olan.Diğer sefer tek koydurmustum kalbi durdu. Ben iki istedim ama erken doğum riski ve dusuk riski var dedi 3 kat daha fazlaymiş. .Ben zayıfım birazda tek koydururym belki yumurtlama gününü bekliyor biliyosun 10 gün falan var en az.. 2 li dondurmuslar mecburen iki çözülecek.. amâ büyük ihtimal teki koyulur teki çöpe gidebilir bidaha dondurmazlar
Coraspin falan vermediler mi onun yerine gececek bir ilac vermislerdirmerhaba kızlar dün transferim yapıldı. fakat benim kan pıhtılaşma için iğne verilmedi. geçen tedavimde ek olarak iğne verilmişti 4 günde bir... bu kez verilmedi bunu dile getirdim artık oyle yaptıkalrını ve de benim pıhtılaşmamım hafif olduğunu iğne kullanacak kadar ağır gerekli olmadığını söylediler. çok kfam karışık. Çünkü zaten zor embriyoya sahip oluyorum o da gereksiz düşerse çok üzülür insan. sizlerde böyle olan varmı benim sadece sonucumda mhfr mutasyon analiz a1298c homozigot yazıyor. bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Canim transferin hayirli olsun insallah saglikla bevegine bu sefwr kavusursun oyle bir bilgim yok ama hani ilax aspirin vermedilerse aklinda soru isareti varsa biraz limon fazla tuket biliyorsun kan sulandirici ozelligi var limonunmerhaba kızlar dün transferim yapıldı. fakat benim kan pıhtılaşma için iğne verilmedi. geçen tedavimde ek olarak iğne verilmişti 4 günde bir... bu kez verilmedi bunu dile getirdim artık oyle yaptıkalrını ve de benim pıhtılaşmamım hafif olduğunu iğne kullanacak kadar ağır gerekli olmadığını söylediler. çok kfam karışık. Çünkü zaten zor embriyoya sahip oluyorum o da gereksiz düşerse çok üzülür insan. sizlerde böyle olan varmı benim sadece sonucumda mhfr mutasyon analiz a1298c homozigot yazıyor. bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Coraspin falan vermediler mi onun yerine gececek bir ilac vermislerdir
Canim transferin hayirli olsun insallah saglikla bevegine bu sefwr kavusursun oyle bir bilgim yok ama hani ilax aspirin vermedilerse aklinda soru isareti varsa biraz limon fazla tuket biliyorsun kan sulandirici ozelligi var limonun
Hayirli olsn transferin.insallah tutar bebisin sonuna kadar sana eslik eder.grip kotu ya ben hayatta olmazdm.hamilelikten beri hapsiriyorm usutuyorum.hamilelik sanirim bagisiklik sistemini zayiflatiyor.hapsirinca kasiklarima bir agri saplaniyor.dikkat et hasta olma sakin.limona da ihtiyacim var grip oldum galiba :))
Hayirli olsn transferin.insallah tutar bebisin sonuna kadar sana eslik eder.grip kotu ya ben hayatta olmazdm.hamilelikten beri hapsiriyorm usutuyorum.hamilelik sanirim bagisiklik sistemini zayiflatiyor.hapsirinca kasiklarima bir agri saplaniyor.dikkat et hasta olma sakin.
hayırlısı olsun inş. Allah gönlünüze göre versin.Kızlar ben de adet oldum tedaviye başlıyorum inşallahyarın için yücel beyden randevu aldım bakalım. İlk kez yücel beye muayene olucam. Semra hocayla bu tedaviyi devam ettirmek istiyorum bu kez ama malesef yurtdışında. Geldikten sonra semra hocayı istiycem
dua edelimmm inşAllah şu dönemi hızlıca atlatırız kızlar :S ben çok pinpirikleniyorum elimde olmayarak, gonal f e başladım bununla birlikte çok fazla yumurtamın oluştuğunu söyledi doktor dozumu düşürdüler zaten öyle çok bel ağrım baş ağrım varki transferi bu ay yapamayabiliriz bile dediler ama daha kontrollerim devam ediyor. Halide yavruna diye yazdığın bölüm bile tüylermi diken diken yaptı düşün heycanımı :)Rabbim hepinizin mutlu haberini duymak nasib etsin kızlar ben de önceden burda gebelik haberlerini okuyup iç gecirirdim ben ne zaman yazıcam buraya hamileyim diye derdim ama bi zamanı var insaAllah olacak
Ohss riskin var desene.yumurtanin cok olmasi iyi ama transfere bazen engel.oluyor.olmayada bilir ama.benm de yumurtam cok cikmsti.o sebeple olmasa da dondurmustk sonra transfer edilmsti.oyle bisey olrsa da uzulme 2 ay sonra yapilir transferindua edelimmm inşAllah şu dönemi hızlıca atlatırız kızlar :S ben çok pinpirikleniyorum elimde olmayarak, gonal f e başladım bununla birlikte çok fazla yumurtamın oluştuğunu söyledi doktor dozumu düşürdüler zaten öyle çok bel ağrım baş ağrım varki transferi bu ay yapamayabiliriz bile dediler ama daha kontrollerim devam ediyor. Halide yavruna diye yazdığın bölüm bile tüylermi diken diken yaptı düşün heycanımı :)
Amin. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.hayırlısı olsun inş. Allah gönlünüze göre versin.
merhaba kızlar dün transferim yapıldı. fakat benim kan pıhtılaşma için iğne verilmedi. geçen tedavimde ek olarak iğne verilmişti 4 günde bir... bu kez verilmedi bunu dile getirdim artık oyle yaptıkalrını ve de benim pıhtılaşmamım hafif olduğunu iğne kullanacak kadar ağır gerekli olmadığını söylediler. çok kfam karışık. Çünkü zaten zor embriyoya sahip oluyorum o da gereksiz düşerse çok üzülür insan. sizlerde böyle olan varmı benim sadece sonucumda mhfr mutasyon analiz a1298c homozigot yazıyor. bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Cnm burda senin sonucuna benzer bir sonucu vardı ,whiterose00 du galiba , ona doktoru gerek yok derken o özellikle Şemra hocayada sormuştu ona ken sulandırıcı başlatmıştı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam , bi sor istersen sen ....
laparaskopi oldunuz mu merak ettim.sonuç ne oldu.Bendede sağ Tüpte genişleme var azda olsa ama laparaskopi şart dedi. Bu ay lap. Sonra tupe geçecez dedi semra hanim.
Evet canim rabbimin takdiride insan iki embriyoyla daha cok umutlaniyor daha cok olacagina inaniyor kismet napalim. Ne kadar direndiysek de iki embriyoya ikna edemedik. Yaşım 23Ne sacma bi zararimi var acaba. Gerci rabbimin takdiri teklede vericekse verirde sonucta o kadar para veriliyo insan ister istemez sansi yuksek olsun istiyo.yas kac buarada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?