Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar düşükten ne zaman sonra adet görülüyor bilgisi olan var mi?

Aynı zamanda başlıyor gibiyiz seninde doğal siklus mu olacaktı. benim adetin 5.g ünü bugün

Aynı zamanda başlıyor gibiyiz seninde doğal siklus mu olacaktı. benim adetin 5.g ünü bugün
Yok canım benim doğal siklus olamadı. Yeni tedavi. Semra hoca dondurulmuş yapmak istemedi diye yeni tedavi ile Embriyolara pgt yapılacak. Benim de adetin 2. Günü. Cuma tekrar gitcem. Senin de hayırlı olsun. İnşallah hepimizin bu Son tedavisi olur ve bi kez hayırlısıyla bebişleri kucağımıza aliriz

Seninkile ikiz miymiş belli oldumu kaçıncı haftadasın şimdi. ben isterim aslında ama yücel bey önermiyor tekrar dondurulanın işi bitiyor bence çözüldükten sonra bidaha dondurucakmış. benim 6 tane embiryom var 2 si çözülecek umudum giderek azalıyor....15 embiryom vardı 3 kez transfer edildi. bi kısmı atıldı bi kısmı tekrar donduruldu onları saymıyorum bile

İNŞALLAH ALLAH HAYIRLISINI VERSİN...Neden yeni tedavi istedi düşük falan mı olmuştu pgt sebebi neydi kaçıncı deneme olacak

Kızlar dondurulmus embriyomu kullanacağız nisanda inşallah. Ama tedavi öncesi akupunktur tedavisi olsam mi sizce? Çevrenizde akupunktur olup faydasını göre oldu mu? Doktoruma sordum faydası ve zararı yok bilimsel olarak dedi. Bana bıraktı yani.

İNŞALLAH ALLAH HAYIRLISINI VERSİN...Neden yeni tedavi istedi düşük falan mı olmuştu pgt sebebi neydi kaçıncı deneme olacak
6. Deneme olacak. Bebeğin kalp atışını duyamadık kürtajla alındı. Genetik testi sonucunda anomali çıktı o yüzden dondurulmuş embriyolari kullanmak istemedi semra hoca.

Canm ikiz evet.9.haftam cok sukur.yücel bey son kontrolume girmisti.bana iki tane tehlikeli dedi.dusuk riski cok oluyor dedi.ama transfere semra hoca girdi ve o ikisini de transfer edelm digerini bikez daha dondurmayalm dedi.zaten toplam 2 embryom vardi.ikisi de tuttu cok sukur.embryolari madem tek tek verecekler ozaman ikiserli dondurmak mantkli gelmiyor bana.zaten zar zor embryo asamasina geliyorlar.onlari da ikiserli dondurup tek tek vermek ve bi kısmını cope atmak gunah yaaaa...semra hanim bana biraksa ben tek isteyecektim korkumdan..ama sormadi kendi karar verdi.ben de size bırakıyorum dedim.bazı embryolar iknci kez de donsa ve cozulse sorun olmuyormus sanirim.ama kalitesi dusukse tekrar dondurmama taraftari doktorlar..

Ben hamileyim cnm dondurulmusla cok sukur.9.haftam bu hafta.
Maşallah Allah tamamına erdirsin inş birkaç soru sorsam.transfer edilen embriyolarinizin kalitesi neydi.yaşınız nedir.kaçıncı denemenizdi. Dr unuz kimdi. Arka arkaya sıraladım ama merak ediyoruz umut beslemek istiyoruz .Kendimizle kıyaslama adına cevaplarsaniz sağolun

Cok sagol canm Insallah.darisi sana ve isteyen herkese.embryolarimin ikisi de 5.gun embryosu ama biri digerine gore gec gelisiyordu.23 yumurta cikmisti 15 i falan dollenmisti.ama son 5.gune 2 embryo kaldi.ilk denememiz bizim.yasim 31 oldu yeni.doktorum emre turguttu.ama ilk muaynede semra hanimi da gordum.o da baktı.sonra emre beyle devam ettik.son transfer oncesi yucel bey gordu.semra hanim transferi yaptı.dondurmstk biz esimdeki genetik bir problemin saptanması icin beklemek zorundaydik.bekledik.eylulde dondurduk subatta 2 embryoyu da transfer ettiler.cok sukur ikisi de tuttu.istedigin herşeyi sorabilirsin elbette.seni cok iyi anliyorm.

Allah razı olsun uzunca yazmışsınız sağolun. Allah evlatlarınızı size hayırlı kılsın inş. Görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…