Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

6. Deneme olacak. Bebeğin kalp atışını duyamadık kürtajla alındı. Genetik testi sonucunda anomali çıktı o yüzden dondurulmuş embriyolari kullanmak istemedi semra hoca.
herşeyin iyi yönünden bakmak gerekirse siz şanslısınız en azından bidahaki deneme de olma olasılığı çok yüksek...derdi belli olanın dermanı bulunuyor.. bizde genetik osrun çıkmamıştı neden düştüğüde belli değil.. inşallah bu sefer ikimizinde tutar..emin ellerdeyiz en azından

inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben ikizim olsun çokk isterim ama riskler biraz korkutuyor. bide ben bi kere kürtaj olmak zorunda kaldım ya korkuyorum o yüzden .. ama semra hoca ikisinide verelim derse hayır demem yani...

Sagol canm.ne durumdasin.ne zamandi transfer unuttm.son anda semra hoca karar verdi benimkine transfer esnasinda.sormadi ztn kendi karar verdi.sana da belki oyle yaparlar.sonucta iki tane cozulecek senin de..hayrlisi olsn senin icin.

Evet inşallah. Hayırlısını dileyin sabırla beklemekten başka çaremiz yok.

kizlar elimde bir tane açılmış. biraz da acilmamis son kullanma tarihi nisan olan gonal f var ihtiyaci olan bana yazsin. ilaclar boşa gitmesin ücret istemiyorum bilginiz olsun

Selam arkadasim, cok güzel bir düsünce benim tedavimde cok az kullandigim Gonal F vardi, hastaneye opu icin gittigimde birakmadigima hala üzülürüm. belki bir arkadasin isine yarardi cok az doz icin bile son kutuda olsa almak zorunda kaliyoruz, hastaneye birakmanizi öneririm yolunuz acik olsun hamileyseniz, saglikla kucaginiza alin.

canim aslinda birakacaktim. baska bir arkadas ben kullanirim dedi o sebeple birakmadim. simdi de tedavisi iptal olmus. transferim yeni oldugu icin hastaneye cikamiyorum evde dinleniyorum.

M

Maaşallah Allah tamamına erdirsin.Allah bizede nasip etsin inş.Yaşınız nedir.embriyo kaliteniz nasıldı.transferi kim yaptı.Sağolun.

Amiiinnnn Can'ım inşallah , tez Zaman'da herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
5aa dı kalite , Şemra hoca yaptı transferi de cnm

Amiiinnnn Can'ım inşallah , tez Zaman'da herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
5aa dı kalite , Şemra hoca yaptı transferi de cnm
Seker dndurulmus embriyo transferi kac gun suruyor? Yani ilac kullabma ve transfer gününe kadar olan sure?

Sagol canm.ne durumdasin.ne zamandi transfer unuttm.son anda semra hoca karar verdi benimkine transfer esnasinda.sormadi ztn kendi karar verdi.sana da belki oyle yaparlar.sonucta iki tane cozulecek senin de..hayrlisi olsn senin icin.
adetim yeni bitti yumurtlama gününü tespit etmeye çalışcaz cumartesi kontrolum var.. inşallah bu ayda iptal olmaz

Aa ne kadar gec yapilmis transferin.adeti baz almasalar seninki 11.hafta olmycak degil mi.daha az olmasi lazmdi transfer baz alinsa..

Evet cnm öyle olurdu ama adetin başlangıcı baz alındı , bebeğin gelişimi de zaten onla eş çıktı ... transfer zate adetin 19. Yada 20. Günü yapılmıyor mu , Bzm diğer dondurulmuş tedavide ortalama 20 gün sonra olmuştu diye hatırlıyotumm çünkü ...

Sanırım transfer tarihini ocak yazacakken yanlışlıkla Şubat yazmışsın. Arkadaş ondan çok uzun sürmüş dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…