- 27 Şubat 2013
- 14.799
- 42.300
- 798
herşeyin iyi yönünden bakmak gerekirse siz şanslısınız en azından bidahaki deneme de olma olasılığı çok yüksek...derdi belli olanın dermanı bulunuyor.. bizde genetik osrun çıkmamıştı neden düştüğüde belli değil.. inşallah bu sefer ikimizinde tutar..emin ellerdeyiz en azından6. Deneme olacak. Bebeğin kalp atışını duyamadık kürtajla alındı. Genetik testi sonucunda anomali çıktı o yüzden dondurulmuş embriyolari kullanmak istemedi semra hoca.
inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben ikizim olsun çokk isterim ama riskler biraz korkutuyor. bide ben bi kere kürtaj olmak zorunda kaldım ya korkuyorum o yüzden .. ama semra hoca ikisinide verelim derse hayır demem yani...Canm ikiz evet.9.haftam cok sukur.yücel bey son kontrolume girmisti.bana iki tane tehlikeli dedi.dusuk riski cok oluyor dedi.ama transfere semra hoca girdi ve o ikisini de transfer edelm digerini bikez daha dondurmayalm dedi.zaten toplam 2 embryom vardi.ikisi de tuttu cok sukur.embryolari madem tek tek verecekler ozaman ikiserli dondurmak mantkli gelmiyor bana.zaten zar zor embryo asamasina geliyorlar.onlari da ikiserli dondurup tek tek vermek ve bi kısmını cope atmak gunah yaaaa...semra hanim bana biraksa ben tek isteyecektim korkumdan..ama sormadi kendi karar verdi.ben de size bırakıyorum dedim.bazı embryolar iknci kez de donsa ve cozulse sorun olmuyormus sanirim.ama kalitesi dusukse tekrar dondurmama taraftari doktorlar..
Sagol canm.ne durumdasin.ne zamandi transfer unuttm.son anda semra hoca karar verdi benimkine transfer esnasinda.sormadi ztn kendi karar verdi.sana da belki oyle yaparlar.sonucta iki tane cozulecek senin de..hayrlisi olsn senin icin.inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben ikizim olsun çokk isterim ama riskler biraz korkutuyor. bide ben bi kere kürtaj olmak zorunda kaldım ya korkuyorum o yüzden .. ama semra hoca ikisinide verelim derse hayır demem yani...
Evet inşallah. Hayırlısını dileyin sabırla beklemekten başka çaremiz yok.herşeyin iyi yönünden bakmak gerekirse siz şanslısınız en azından bidahaki deneme de olma olasılığı çok yüksek...derdi belli olanın dermanı bulunuyor.. bizde genetik osrun çıkmamıştı neden düştüğüde belli değil.. inşallah bu sefer ikimizinde tutar..emin ellerdeyiz en azından
Cnm bnm de dondurulmuş transferiydi ... Elhamdulillah 11. Haftanın içindeyiz ...Arkadaşlar donmuş embriyo transferi ile hamileler var mı içimizde
kizlar elimde bir tane açılmış. biraz da acilmamis son kullanma tarihi nisan olan gonal f var ihtiyaci olan bana yazsin. ilaclar boşa gitmesin ücret istemiyorum bilginiz olsun
Selam arkadasim, cok güzel bir düsünce benim tedavimde cok az kullandigim Gonal F vardi, hastaneye opu icin gittigimde birakmadigima hala üzülürüm. belki bir arkadasin isine yarardi cok az doz icin bile son kutuda olsa almak zorunda kaliyoruz, hastaneye birakmanizi öneririm yolunuz acik olsun hamileyseniz, saglikla kucaginiza alin.
Maaşallah Allah tamamına erdirsin.Allah bizede nasip etsin inş.Yaşınız nedir.embriyo kaliteniz nasıldı.transferi kim yaptı.Sağolun.Cnm bnm de dondurulmuş transferiydi ... Elhamdulillah 11. Haftanın içindeyiz ...
M
Maaşallah Allah tamamına erdirsin.Allah bizede nasip etsin inş.Yaşınız nedir.embriyo kaliteniz nasıldı.transferi kim yaptı.Sağolun.
Seker dndurulmus embriyo transferi kac gun suruyor? Yani ilac kullabma ve transfer gününe kadar olan sure?Amiiinnnn Can'ım inşallah , tez Zaman'da herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
5aa dı kalite , Şemra hoca yaptı transferi de cnm
Canim rahim kalinligina bagli ama yine adetin ikinci gunu basliyorsun 15gun suruyo en azindan ben gecen yil 22marta adet olmustum 10nisanda transfer edilmistiSeker dndurulmus embriyo transferi kac gun suruyor? Yani ilac kullabma ve transfer gününe kadar olan sure?
18 gun surmus benimki.18 ocak adet.5 subat transfer.rahim kalinligina gore karar verilir.Seker dndurulmus embriyo transferi kac gun suruyor? Yani ilac kullabma ve transfer gününe kadar olan sure?
Can'ım ben 8 ocak da adet olmuştum , transferim 29 şubat ta yapılmıştı ...Seker dndurulmus embriyo transferi kac gun suruyor? Yani ilac kullabma ve transfer gününe kadar olan sure?
Aa ne kadar gec yapilmis transferin.adeti baz almasalar seninki 11.hafta olmycak degil mi.daha az olmasi lazmdi transfer baz alinsa..Can'ım ben 8 ocak da adet olmuştum , transferim 29 şubat ta yapılmıştı ...
adetim yeni bitti yumurtlama gününü tespit etmeye çalışcaz cumartesi kontrolum var.. inşallah bu ayda iptal olmazSagol canm.ne durumdasin.ne zamandi transfer unuttm.son anda semra hoca karar verdi benimkine transfer esnasinda.sormadi ztn kendi karar verdi.sana da belki oyle yaparlar.sonucta iki tane cozulecek senin de..hayrlisi olsn senin icin.
Aa ne kadar gec yapilmis transferin.adeti baz almasalar seninki 11.hafta olmycak degil mi.daha az olmasi lazmdi transfer baz alinsa..
Sanırım transfer tarihini ocak yazacakken yanlışlıkla Şubat yazmışsın. Arkadaş ondan çok uzun sürmüş dedi.Evet cnm öyle olurdu ama adetin başlangıcı baz alındı , bebeğin gelişimi de zaten onla eş çıktı ... transfer zate adetin 19. Yada 20. Günü yapılmıyor mu , Bzm diğer dondurulmuş tedavide ortalama 20 gün sonra olmuştu diye hatırlıyotumm çünkü ...
Evet bence de yanlis yazmis olmali.Sanırım transfer tarihini ocak yazacakken yanlışlıkla Şubat yazmışsın. Arkadaş ondan çok uzun sürmüş dedi.
Hadi bakalim bu sefer hayrli haberlerini bekliyorz.arkadas ariyorz bebeklerimizeadetim yeni bitti yumurtlama gününü tespit etmeye çalışcaz cumartesi kontrolum var.. inşallah bu ayda iptal olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?