Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar herkese merhaba. Memorialda ilk denememde raporlu tüp bebek dememiştim. Maalesef negatif sonuçlandı. Ikinci denemesinde de raporlu deneyen var mı aranızda kızlar? indirim yapıldı mı? Ikinci denemelerinizde ne kadar ödediniz acaba?

Eğer tüp bebek raporun varsa ya da alabilirsen 1 000 tl indirim oluyo canım

Eğer tüp bebek raporun varsa ya da alabilirsen 1 000 tl indirim oluyo canım
Ilkinde indirim yapmislardi canim, ikinci de de indirimli fiyattan bir miktar daha indirim yapiyorlar mi onu merak ettim. Yoksa ilk denegimizdeki indirimli fiyatla aynimi oluyor ikinci denemede acaba?

Cnm istahin ne durumda.hangi ilaclara devam ediyorsun..kalp atislarini dinledin mi.

Valla iştahım özellikle bu hafta çok arttı , sürekli acıkıyorum ... Folbiol , crinone ve estrofeme devam ediyordum Can'ım, 10. Hafta bitince estrofemi bıraktık , 12. Hafta bitince de crinone ve folbiol ü bırakacağız inşallah Can'ım

aaa ben de tam yazacaktim. sanırım test gunumuz ayni. 20 mart transfer 29 mart test gunum. benimle ayni test gunu olan varmi ??

rapor indirimi olmuyor canim. ama diger tedaviden dolayi indirim oluyor.

rapor indirimi olmuyor canim. ama diger tedaviden dolayi indirim oluyor.
Canim mumkunse ozelden ilk ve ikinci tedavi icin ne kadar odedigini yazabilir misin sana zahmet. 29 unda insAllah pozitif sonuc alirsin ve sımsıkı tutunur sana yavrucugun canim :) sonuc bekleyen herkes pozitif sonuc alsin saglicakla kucaginiza alin hepiniz insAllah

Kizlar benim tup bebegim tutmustu. 5. Haftam bitti daha kalp kese gormeye gitmedik. Ne mide bulantisi ne baska bisey var. Cok hafif gogus agrim var normal mi

Canim ikincı memorial tedavisinde rapor indirimi değil ama buradaki ikinci tedavi olması nedeniyle ekstra bi indirim yapıyorlar. Böyle olunca da rapor indirimi ile neredeyse aynı oluyor. Hatta biraz daha da düşük oluyordu yanlış hatırlamıyorsam

Kizlar benim tup bebegim tutmustu. 5. Haftam bitti daha kalp kese gormeye gitmedik. Ne mide bulantisi ne baska bisey var. Cok hafif gogus agrim var normal mi
Herkesin farklı kimi hiç çekmez mide bulantısı falan kimi 2 aydan sonra olurmuş bunlara takılma bence canım bebeğin sağlıklı olur insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…