Allah gönlünüze göre versin inş.Kızlar Merhaba Nasılsıniz uzun süredir sizleri ziyaret edemedim dün transferim gerceklsti çok şükür hersey yolunda dedi doktorlarm Rabbim bana da nasip etsin inşallah dualarinizi bekliyorum kizlar
Insallah hayirlisi ile guzel haberlerini paylasirsin burda.Allah yardimcin olsun.Kızlar Merhaba Nasılsıniz uzun süredir sizleri ziyaret edemedim dün transferim gerceklsti çok şükür hersey yolunda dedi doktorlarm Rabbim bana da nasip etsin inşallah dualarinizi bekliyorum kizlar
Ayyyy hakkaten yaSanırım transfer tarihini ocak yazacakken yanlışlıkla Şubat yazmışsın. Arkadaş ondan çok uzun sürmüş dedi.
Cnm istahin ne durumda.hangi ilaclara devam ediyorsun..kalp atislarini dinledin mi.Ayyyy hakkaten ya
Bende diyorum niye bu kadar şaşırdılar
Ay inşallah dondurulmuşlarım yaşlanıyor gitgide oralarda doğsaydılar 2 yaşında olacaklardı artık gelsinler..Hadi bakalim bu sefer hayrli haberlerini bekliyorz.arkadas ariyorz bebeklerimize
Arkadaşlar herkese merhaba. Memorialda ilk denememde raporlu tüp bebek dememiştim. Maalesef negatif sonuçlandı. Ikinci denemesinde de raporlu deneyen var mı aranızda kızlar? indirim yapıldı mı? Ikinci denemelerinizde ne kadar ödediniz acaba?
Ilkinde indirim yapmislardi canim, ikinci de de indirimli fiyattan bir miktar daha indirim yapiyorlar mi onu merak ettim. Yoksa ilk denegimizdeki indirimli fiyatla aynimi oluyor ikinci denemede acaba?Eğer tüp bebek raporun varsa ya da alabilirsen 1 000 tl indirim oluyo canım
Aminn insallhInsallah hayirlisi ile guzel haberlerini paylasirsin burda.Allah yardimcin olsun.
Amin inşallah hepimizn gönlüne göre versnAllah gönlünüze göre versin inş.
Cnm istahin ne durumda.hangi ilaclara devam ediyorsun..kalp atislarini dinledin mi.
Merhaba arkadaşlar, ben yeni üye oldum. 20 mart'ta transferim gerçekleşti heyacanla test gününü bekliyoruz. Olumlu olumsuz bu yoldaki deneyimlerimi inşallah sizinle paylaşacam. Bu yolda hepimize bol şanslar ve Rabbim inşallah hepimiz için hayırlısını eylesin
Arkadaşlar herkese merhaba. Memorialda ilk denememde raporlu tüp bebek dememiştim. Maalesef negatif sonuçlandı. Ikinci denemesinde de raporlu deneyen var mı aranızda kızlar? indirim yapıldı mı? Ikinci denemelerinizde ne kadar ödediniz acaba?
Canim mumkunse ozelden ilk ve ikinci tedavi icin ne kadar odedigini yazabilir misin sana zahmet. 29 unda insAllah pozitif sonuc alirsin ve sımsıkı tutunur sana yavrucugun canim :) sonuc bekleyen herkes pozitif sonuc alsin saglicakla kucaginiza alin hepiniz insAllahrapor indirimi olmuyor canim. ama diger tedaviden dolayi indirim oluyor.
Canim ikincı memorial tedavisinde rapor indirimi değil ama buradaki ikinci tedavi olması nedeniyle ekstra bi indirim yapıyorlar. Böyle olunca da rapor indirimi ile neredeyse aynı oluyor. Hatta biraz daha da düşük oluyordu yanlış hatırlamıyorsamArkadaşlar herkese merhaba. Memorialda ilk denememde raporlu tüp bebek dememiştim. Maalesef negatif sonuçlandı. Ikinci denemesinde de raporlu deneyen var mı aranızda kızlar? indirim yapıldı mı? Ikinci denemelerinizde ne kadar ödediniz acaba?
Herkesin farklı kimi hiç çekmez mide bulantısı falan kimi 2 aydan sonra olurmuş bunlara takılma bence canım bebeğin sağlıklı olur insaAllahKizlar benim tup bebegim tutmustu. 5. Haftam bitti daha kalp kese gormeye gitmedik. Ne mide bulantisi ne baska bisey var. Cok hafif gogus agrim var normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?